Persienner


Sådär ja då va dom uppsatta i fönstret också. Slipper epilepsi lamporna som grannarna har på sna balkonger och kallar för julpynt HaHa . fy vad jag är rolig ibland.

Idag känndes det som en katastrof dag på jobbet. iallafall på morgonen. Ingen verkade veta nåt och allt var huller om buller. Klockan 11 då Tina skulle börja rita med barnen o vi bjuda på glögg o grejjer så va inte glöggen uppvärmd för vi hade inget o värma det i. Dennis kom som röddaren i nöden med sin lilla vattenkokare sen verkade allt lösa sig sakta men säkert.
Helt sjukt va mycket folk det va där när jultomten kom men det känndes inte som att vi sålde särskilt mycket för folk tycker att gratis är gott och tomten delade faktiskt ut gratis julklappar. Vääärde är det från våran del och för vissa är det att snylta =P

Hmm...
söndag och här sitter jag som vanligt. Jobba och sitta vid datan that's life. Nope det tycker jag inte så jag försöker få folk att ta med sig sina rumpor och följa med o spela biljard med mig men nä nä. dom har minsann vart ute o festat och är jätte baakis. Jag har då jobbat ska ni veta och inte bestämt det själv. De som är bakis får skylla sig själv och därför borde de vara tvugna att hänga på mig o spela biljard.
Kaaanske vågar dom inte. Dom har hört rykten om att jag är grym(*host*har tur*host*) för jag vann nästan över herrn när vi spelade för inte så länge sen. Det va lite skoj för när jag ledde så blev han lite seriös där. Inte kan en tjej vinna hihi
Maria skulle ha kunnat förlja med men hon hade redan gjort planer med Elli. tråkigt värre =(

Dennis o jag har kommit fram till att vi ska gå på dejt och sen ska vi gifta oss. Lär som en bra plan sen får vi se när vi ska gå på dejten liksom.



/The number one


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0