Kryssning, mer snö och Luftslottet som sprängdes.

Ja dålig uppdatering men det var kryssningstajm direkt efter jobbet på fredagen. Och genom att bussen var sen så missade vi vår pendel men det var lugnt för vi skulle iallafall hinna.
Då kommer vi till Älvsjö, lämnar Älvsjö stannar en bit efter perrongen. Står stilla ett tag innan vi backar tillbaka till perrongen som blir tågets slutstation! Då fick jag panik. Påstigningen till båten stänger om 50 minuter och vi är i Älvsjö.
Ner till bussarna som fylls fort som attans så efter mycket om och men så blir det en taxi till terminalen. Vi hann och vi hade kul :)
Dennis hade vart sjuk 3dagar så han mådde inte så bra men han kämpade på bra som mamma sa :). Det var en händelserik kryssning där jag hamnar i en cat fight och en annan i sällskapet fixar ett litet jack under ögat. Det blev nog en öl för mycket kände man dagen efter haha :)
Det kommer foton sen när jag får dom från kameran som användes.

När vi sen är hemma bestämmer vi oss för att bio blir perfekt. Luftslottet som sprängdes blev det och det var en bra film. Alla tre böckerna är sjukt bra och filmerna är bra gjorde efter det! 5 av 5 toasters!

Söndagen har vart lugnt. Vi städade lite hemma innan vi åkte till IKEA. Vi skulle minsann bara titta men kom hem med en tv-bänk. Jätte fin! Skulle köpa ett vitt soff bord också men den var slut så ska ringa imorn och se när dom får in flera.

Snart är det dags att sova. Öppnar måndag, tisdag och onsdag seeeeen är det julafton!!!!

Vad har ni gjort i helgen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0