Hel helg ledig!

Det kommer inte hända allt för ofta tror jag men jag bytte min söndag och jobbar åt tjejen en annan gång när hon behöver det. Man måste få göra så ibland.

Så i fredags stängde jag så det vart inte mycket mer än hem och sova. men på lördagen så åkte jag och Dennis till SKHLM för att jag skulle hitta en tröja att ha på mig på kvällen. Både han och jag var kanske inte på världens bästa humör. Eller jag tappade mitt för att jag hade svårt att hitta en fin tröja men jag fann en tillslut.
Dennis provade ett par röda chinos som var jätte tuffa. Vi får se om han köper dem :)

På kvällen var det först drink hos faster innan vi åkte till restaurang TVÅ på St:Eriksplan. Jätte mysig restaurang med goda drinkar och maten var också toppen. :)
Vi blev kvar där någon timme och vid 23 så bar det av till Golden Hits. Har aldrig vart där förut och det var väl okej. mycket blandat folk men det kändes så labyring aktigt med olika våningarna och små trapporna. Där stod vi mest och hängde sen när de skulle stänga så gick vi till White room för att faster kände vakten och en tjej hon jobbade med på Centralen jobbade i kassan. Har aldrig vart där heller men där dansades det massor. Faster kände sig gammal men va fan vi hade kul iallafall haha. 
Tog första pendeln hem så det var ljust när jag gick från stationen haha det var länge sedan.

Gårdagen var inte spännande för då låg jag i sängen och mådde lite sådär. Överlevde men mådde inte bra :P
Men Dennis var så gullig och vi mös hela dagen och lagade god mat.
Såg två filmer också. Rallybrudar och Slumdog millionaire.
Båda var bra. Rallybrudar var helt okej lite små skoj sådär och Slumdog var jätte bra.

Nu måste jag ta en dusch innan det bär av till arbetet.

xoxo
erika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0