Söndag

Igår var vi på loppisen i Vårberg för att sälja lite saker igen :) Hoppades på att det skulle gå bra att få iväg grejjerna och jajamensan gick det vägen. Vi kom iallafall hem med mindre grejjer och några slantar rikare än när vi åkte.
Det är värt att stå där lite då och då bara för att få iväg saker som man vet att man inte använder och inte orkar lägga upp på Blocket eller Tradera. Man skulle säkert få mer för sakerna där iof...
Vi fick låna Dennis kompis bil med tanke på att vår fortfarande är på verkstan så vi åkte direkt efteråt och lämnade den till honom och fick skjuts till Tumba för att umgås med Jenny, Joni och barnen lite.
Jäkligt trötta vid åtta tiden så vi var hemma och såg lite TV sen gick vi och la oss i sängen vid 22.
12h sov vi!!! Heeeelt galet vad trötta vi måste ha vart. Jag har jobbat mycket men ändå trodde inte att jag var så slut, haha!

Vi åt frukost imorse bara innan vi promenerade till Lollo och Jesper för lite bullbakning, mums var det och lite mysigt även om jag inte tycker att det är kul att baka :P.
Kom hem för en stund sedan och har hunnit lägga in en tvätt i maskinen och plockat iordning lite medan Dennis bytte påslakan på sängen. Nu blir det en dusch och sen sova och vila upp sig lite till inför en ny arbetsvecka.

Puss o kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0