Fredag imorgon.

Tyvärr är det inte det idag.
Har lite huvudvärk nu såhär på kvällen. Körde skift på dagen så började typ halv nio och hade gått med ¨på att iallafall jobba till 19 för att Sarah ska få gå tidigare.
Gör inte mig så mycket men under lunchrushen så tappar dom i köket skåpet så det ve lite kaos. Vi sålde bra iallafall men så störigt att det är så varje dag.
Sen blev jag as trött där vid fem tiden så att jag blev härligt flamisg. som bara jag kan bli :D

Fick för mig att jag skulle åka till herrn direkt efter jobbet men han skulle iväg till sin syrra o klippa sig. synd men vi ses säkert imorrn. Han ska på personalfest och jag ska ut o öla lite med Kalle iallafall. Får se om Micke i Mia kommer. Dom skulle dyka upp lite senare. ska bli kul o se Kalles tatuering färdig. han kanske har börjat med sin andra på benet också.

Sen på lördag då är det personalfest. ååååååh det så bli sjukt roligt. Alla är as peppade för att gå så hoppas på det bästa. Vi från Huddinge kommer iallafall ha kul. Får se om det är ett gäng torrbollar från Eriksberg och Tumba :P

Tvättmaskinen kallar.

Bettskena var det här.

Idag var jag ledig så hade tandläkar tid klockan 13. Fick min bettskena så att jag kanske låter bli o gnissla mina tänder och få huvudvärk i samband med det. Men det var tydligen ingen garanti utan bettskenan är som en påminnelse att inte bita ihop med käkarna.

Efter det så åkte jag in till stan själv och vandrade runt lite. satt på Sandy's och t en macka o fikade. Det var jätte skönt att bara filura. Gjorde iof klart min MDP mapp så att den beiga skjortan kan beställas :D(jag vet att jag tjaaatar om den där jäkla skjortan)

Skulle träffa herrn men han skulle gå till gymmet så det blev inget med det så jag passade på att köpa lite julklappar. Mamma, Syrran, Jenny, Malin och Sanna är klara så då är det Farmor, Faster, Pappsen och hans tjej kvar såklart Lindas son Anton då :) sen vet jag inte om jag ska köpa till några fler. Får se.
Ringde Jenny när jag gick runt i stan och hon va också inne med sina jobbarkompisar så jag mötte upp henne och vi gick en sväng o letade lite efter nåt som jag kan ha på mig på nyår. Det är fan inte lätt ska jag säga. Det mesta på HM ser ju ut som hej kom och hjälp mig haha massa konstigheter.

Juste det är klart nu att det blir nyår i Åre. Ska bli as skoj. Finnepacket och Natta haha. hon är den enda som inte är finsk, stackaren. näärå ;D

Nu ska jag filura lite här o lyssna på musik såklart.

Yalla bye som dom säger här i förorten


Då var helgen slut...

.. igen. =P

Här sitter jag då en måndag kväll och lyssnar på musik. Har jobbat idag som vanligt och skulle ha möte med Tobbe och gå egenom min MDP mapp. Men har såklart helt glömt bort att göra den så han sa bara att jag ska svara på frågorna sen så beställer han en beige skjorta till mig.
Känns jäkligt skönt faktiskt att uppnå något och inte bara fastna halvvägs.

I helgen så har jag haft ganska fullt upp.

Fredag: Var ledig så jag åkte klockan 12 till Downtown och piercade mig :D busigt värre. Sedan bar det av in till stan för att möta Malin och Sanna. Vi åt och vandrade lite i affärer. Jätte kul med tanke på att jag inte har träffat dom på ett bra tag.
Vid fem tiden så åkte jag hem till den söta herrn. Handlade lite på Jysk och Willys. Han handlade jag bara var med men det var kul för det. Såklart så va vi inne i leksaksaffären för katterna får vi inte glömma. De fick en radiostyrd bil som va jääkligt rolig att köra runt med. Träffades den lilla katten så fick man 20p. Hon är ganska rädd av sig. Den vita var bara 10p för han var lite segare och inte lika skraj.

Lördag: Jobbade. Skulle sluta 21.30 men vick gå vid 19.30 för att Jesper var så snäll(får väl ge igen den tjänsten nån dag när jag kör skift). Då fick jag inte lika bråttom iväg för att träffa flickorna. Vi var hos Sanna en stund sen blev det pendeltåååg in till staden.
Soft kök o bar på Malmskillnads gatan är ingen höjdare så 360 fick vara sista stoppet. Helt ok kväll.
Åkte till herrn och sov där. Han hade som tur inte somnat så att man behövde känna sig dum över att klampa dit. Känns som att man tränger sig på litegrann men jag vet inte...

Söndag: Det var bara mys på soffan. Vi såg klart Pirates. 2. Captain Jack Sparrow är min nya idol :D Han är ju bara fööör skön. Bara lallar runt packad o är allmänt sjörövare.


Så helgen blev väldigt lyckad och allt känns bra. Hoppas bara på att det kan hålla i sig. Mallan frågade om herrn och jag är tillsammans. Nope det skulle jag absolut inte säga att vi är.
Vi har det trevligt tillsammans så får se hur det artar sig härifrån kan man säga det är ju vääädigt nytt. Såklart hoppas man på det bästa. Jag trivs i hans sällskap.
Men nog spekulerat om det. Ingen ide att haka upp sig :)


Tandläkaren imorrn.
So long suckers. ;D

En sån här onsdag.

Japp, jag jobbar som vanligt. Känns som det är det enda man gör. Men har ju fått lite mer uppgifter och ansvar så det blir lite mer variation. Ska bli verifierad så fort det bara går då får jag en beige skjorta :D Värsta grejjen!!

Pratade lite snabbt med Malin igår på msn och förklarade då hur bra det känns att vara bra på något och arbeta sig uppåt. Sen tycker jag det är skitsamma om det är på McDonalds som det är i min situation. Sådant jag lär mig där är regler som alla restauranger ska följa. Att räkna kassor och inventera samt att leda ett team är ju grejjer som man ska kunna på flera arbetsplatser.
Har inte några planer på att vara kvar jätte länge till men jag trivs och det är baaara det som räknas. Skulle kunna jobba på ett kontor med ett slappt jobb men om dom på det kontoret skulle vara aaas tråkiga hur kul skulle det vara på en skala?! No funnie.

Idag passade jag på att köpa ett par svarta pumps från Wedins. De hade 20% rabatt igår och idag så kunde inte låta bli :P. Killarna på jobbet bara suckade och frågade hur många par skor jag har köpt de senaste 2 månaderna. Ljög lite och sa att det var fyra par men det är typ 7 par skor.
Kan inte låta bli o köpa skor. jag gillar skor :D .
Bara för det så kom jag på att jag måste få med mig min mor till IKEA och köpa en stor skohylla. Hatar o ha mina skor i en stor kasse och överallt i rummet. Måste ringa henne imorrn.

I helgen är det planerat att jag jobbar stägning på lördag och
sen ska jag ut o dansa med Malin och Sanna.
Can't wait säger jag bara.

På fredag är jag ledig så ska in till stan o funderar på att vara lite busig o pierca mig hihi. men ska träffa Jimmy iallafall hjälpa till med hans fredags shopping.

nu ska det sooovas  Jalla bye som dom säger här omkring.

Nyaste :D

Nyaste :D


Här har vi nu ett foto på den senaste tatueringen. Nej den betyder inget speciellt förutom att jag kanske är värd 5 stjärnor =P. Men jag är jätte nöjd.


Idag har det inte hänt mycket förutom att jag jobbade som vanligt och sedan åkte till min kära mor och hämtade min post och samtidigt visade iPoden.
Kör skift imorrn lite nervös men det ska nog gå bra det gjorde det i lördags och då sålde vi mycket.

Gonatt

Oså var det så att...

... man har minsann skaffat sig en blogg sida. Får se hur bra det kommer gå för mig att använda den flitigt men kan vara kul iallafall :D

Kom hem förra onsdagen från Thailand som var helt underbart. Såklart  Passade på att tatuera mig där har tyvärr inget foto just nu på själva tatueringen men det blev fem stjärnor i svanken på rad. Är jätte nöjd.
Tatuerad



Jobbat torsdag till söndag ledig igår och sen jobbar jag till fredag.
Så igår passade jag på att umgås med Jennypää,Vi åkte till Kungens kurva och Skärholmen för att shoppa lite. Ja, jag shoppade massoooor i Thailand men behöve höst/vinterskor och köpte min fiiina iPod nano 2gb. Är så nöjd så nöjd :)
Det är alltid lika trevligt att träffa Jenny. Vi gör ju inte det så ofta med tanke på att båda jobbar knäppa tider.

Det är fan snart jul. Helt sjukt måste jag säga. Tiden går så fort och nu ska det handlas julklappar när ska jag hinna det?
Nyår har börjat planeras lite kanske. Vi har tydligen öppet på jobbet nyårsafton och nyårsdagen så måste se om jag jobbar dom dagarna annars hänger jag på finnepacket på kryssning med TAllink. Det kan nog bli as roligt. Så hoppas att jag är ledig.

Men nu så ska jag laga lite mat.

Over and out

RSS 2.0