Valborg

Katastrof dag på jobbet. Två stycken som var sjuka idag så vi var verkligen 6 personer som sålde 16000 MER än den planerade försäljningen. Vi hade kö från klockan elva till fyra. Det tog aldrig slut.
Men genom att bara tänka på min bajssnygga finska herre så klarade jag dagen ;)
Imorgon kommer vi vara fler man på golvet och det kan underlätta även om jag tror att imorgon så kommer det bli en sjuuukt lugn dag bara för att. Seeeeeeeeeeeeeeen kommer han hem till mig efter att jag har slutat :)

Hade planer med Malin och de andra men dom skulle till en fest på Värmdö istället så det sket sig. Hade varit kul o hänga på dem en stund kanske men man åker inte bara sådär till värmdö för att vända.
Ringde Jenny och kollade vad hon gjorde och jag misstänkte att hon och finnepacket skulle göra nåt.. Såklart så var dom uppe o grillade. Blev jääävligt besviken. Visst, jag och Jenny hänger inte särskilt mycket men vi vet att vi finns där för varandra iallafall. Bara att nu när hon och Joni har flyttat in tillsammans så verkar det som att jag försvann lite där tyvärr :S.

Men nu har jag städat fördigt här hemma. Det var skönt att få det gjort också även om jag hellre hade gjort det en annan dag än Valborgsmässoafton(Hur långt är inte det ordet!).

Yeah yeah ska inte sitta vid den här burken nå mer ska se på tv istället, haha som om det var vettigare :P

Rökfri?

Ni såg rätt. ... Har inte rökt sedan iförrigår kväll klockan 19.
Sa ju att jag skulle göra det men kan tänka mig att ingen trodde att jag skulle klara det såhär länge. Jag trodde då verkligen inte det haha. Men jag vet inte känner egentligen inget sug utan det är mer vanan att när du går till tåget så tar du en cigg. När du väntar på tåget eller för att inte tala om en cigarett efter maten HaHa.
Ok nu har jag suktat färdigt.

Pratade med mamma igår och hon försöker också sluta. Hon vart lite avskräckt där eftersom jag har fått det här PPP och 95:% är rökare . Oså sa hon klarar du det ska väl jag också göra det haha. Men hon har rökt betydligt längre än jag och sen snusar hon också. illlllaaaaa.

Jobbar hela helgen som jag säkert har sagt och det är inte mycket att göra åt. Ska passa på och ta en liten dejt imorrn efter jobbet tänkte jag :)
Dennis var inne på jobbet en stund och då frågade han hur många dejter jag går på egentligen för han tycker att jag hela tíden går o träffar massa boys, Och då ska jag förklara mig.
Jag gör det av ren tidsfördriv och vad förlorar jag på att gå på dejt när snubben kan bli den som jag spenderar resten av mitt liv med. Asså om man själv inte går ut och träffar folk kan man inte gnälla över att man inte har vänner eller att man aldrig går på dejt . Ta tag i er själva ;)

Nu sej har diskar o grejjer så se sej litte teeve.

Heippa

Psoriasis

"Hej jag heter Erika och jag har psoriasis"


Nu tog jag mig till läkaren för min klåda under fötterna för att jag håller på o bli tokig och hej rakt i ansiktet får man att du har en form av psoriasis som förkortas till PPP. Omöjlig att få bort helt och det som kan lindra är kortisonsalva och vid svåra fall så blir det ljusbehandling. Och som de flesta vet så flyttar många med psoriasis utomlands för att saltvatten och UV-ljus lindrar.
Kul`?
Nää inte särskilt.
Den här formen av psoriasis får typ bara kvinnor och 90% av dem är rökare.
Lagom anledning att sluta?
Japp. Jag tror att det paketet med cigaretter jag har här hemma får bli det sista.

Har bara inte lyckats hitta någonstans om det kan sprida sig till resten av kroppen eller om den bara kommer hålla sig på fötterna. Samma PPP är även på händer och seriöst fötter är för mig äckligt annars också men på händerna. Jag kommer ju inte kunna visa mig ute om det skulle bli så :(
Just nu är det mycket i mitt huvud som rullar... Måste tillexempel ta mig till en mottagning i Södertälje som specialierar sig på psoriasis för att få rådgivning om hur det ska behandlas o hur illa det är osv osv :(

Jaja
det jag kan hoppas på är att kortisonsalvan hjälper så mycket som möjligt.
Nu är det tvättstuga. BAJ

en vanlig torsdag

Det har inte hänt nåt spännande idag fick bara lust att skriva lite innan jag ska ta tag i mitt skiftlednings häfte som jag måste få gjort fan. :P

Så blä på er :P

Såja.

Patrik var här nyss och ville lätta lite på hjärtat och sa att det inte funkade riktigt. Han har haft förhållande på förhållande hela tiden och jag förstår att det blir tungt.
Jag blev inte ledsen för jag visste inte riktigt om det var detta jag ville heller. Han är jätte söt och snäll liksom men det känns inte som att det skulle hållt länge med tanke på, som jag sa jag vet inte om det är det jag vill ha. .......
Tjatar ju alltid om att jag vill ha förhållande o grejjer men tror att jag ska fortsätta mitt singel liv. Började vänja mig vid det and I love it måste jag säga :)


Mamma fyllde ju år i mändags så var där och fikade lite. Hon vill ju itne bli firad men jag sa det att nästa år när hon blir fyrtio så ska det bli brak kalas. Varesej hon vill det eller inte liksom. Hon blev glad över Orups nya skiva iallafall. Det var det hon sa att hon ville ha , haha. Enklare så än att försöka hitta på nåt annat.

Är ledig idag men har väl inte riktigt gjort nåt vettigt. Försöker få tag på Jenny och kolla om hon vill promenera med mig. Kanske gå förbi hennes päron och låna vovven :) Lite roligare så tycker jag.

Jobbar imorgon och på fredag sen är jag ledig igen vilken ska bli skönt eftersom jag har långledigt innan jag jobbar 7dagar irad tror jag det blir denna gång :P.
Juste syrran fyller ju år på lördag så ska till pappsen och fira henne innan vi ska iväg på en liten överrasknings grej med henne som innefattar lite mat.
Har lust att gå ut i helgen också men får se om jag lyckas klämma in det på lördag eller om jag hittar nån att hänga med på fredag.

Time will tell


Paj?
    
Nej ett sex-pack!!      
Äppel eller Citron??   
Paj? Paj?     TYP   
(Johan och Lo försökte kränga pajer)

Ägg

Vi fick ett jätte stort av cheferna som vi mumsade på i helgen nu haha. det är fortfarande halv kvar, även om jag tycker att det enda jag har ätit är massa godis HaHa

Ja, ni vart ska jag börja någonstans. I torsdags var det ju Byz på TB's i Tumba. Han var lika grym som vanligt och det var en trevlig kväll.
Jobbade dagen efter 12-18 även om jag skulle ha varit ledig bara för att jag känner att jag måste ha pengar pengar o pengar. Får inte min ekonomi att gå ihop och så kommer snart elräkningen och skatteskulden ska betalas in. Det är inte många pengar det handlar om men det är ändå en oberäknad utgift kan man säga.

Så efter jobber i fredags så var jag och Patrik på bio och såg den nya Beck filmen. Den var jätte bra även om jag satt och slumrade till några gånger.
Det var läskigt två ggr den kvällen. Först när vi går på Söder mot bion så är det tyst inte konstigt skrik eller så sen hör man smack och så ligger en kille helt borta på marken.
Det var en sån skum situation med tanke på att det inte var bråk med skrik och grejjer och vännerna som sen försökte få liv i han som låg ner inte gick efter killen som slog honom, det var liksom som om det var helt oprovocerat slag. Aja det va läskigt iallafall.
Seeeen efter filmen när jag skulle gå från pendeln tänkte jag tillbaka på filmen för den handlade om att tjejer blir våldtagna och en blev strypt. Alla var på väg hem från tåget. O tjejen som blev mördad fick inte sitt skrik hört pga att ett billarm gick när hon blev överfallen.
Vaaad tror ni händer när jag går alldeles ensam från tåget hemåt. jooo ett billarm började tjuta. Blev lite paranoid där


Och igår så var det mycket att göra på jobbet vi sålde mer än planerat och körde på att jätte låg löneprocent så Jesper fick för sig att vi ska ut och dricka öl. Crippa och han skulle först bjuda mig på en öl var men sen kom Jesper på att han ska försöka att kvittoredovisa det och se om han får tillbaka cashen :D Spännande faktiskt.
Men iallafall det skulle bli typ två öl men a efter fyra tror jag så började vi röra oss därifrån och jag va aas sugen på att dansa så jag hörde av mig till Elin :D. hon skulle ut såklart så jag åkte hem o duschade o fixade till mig sen drog jag till stan och dansade i typ tre timmar o sen hem igen..... och upp o jobba klockan 10 idag.

Så det har vart min påsk hittills och det är bara imorrn kvar sen är alla öppettider tillbaka som de alltid har vart.

En dröm :
Jag hade tydligen gått in i en lampaffär och vält ner allt, garvat lite och sen bara gått därifrån !!!!
Berättade för Malin när hon ringde mig och det är ju så jäääkla coolt för man skulle likagärna kunna göra en sån grej. Typ det var ju sånt Pyjamas gjorde.
Man gör saker för att se hur folk reagerar på det och jag skulle lätt kunna gå in i en lampaffär och välta allt om jag hade råd att betala för alla lampor HAHA

Min mamma fyller år imorrn yeeeeeeeei :D
Hon tycker nog inte det är så Wow men vars fan :D

Nu ropar sängen efter mig. .

Påskhelg

Ikväll är det ByzTB's i Tumba. Skulle vara kul o gå måste jag säga men vi får se hur mycket folk det är där när jag kommer dit efter jobbet sådär lite före tio ikväll. Har ju sett honom live förut så det är inte hela världen :P

Jag jobbar alla dagar nu i påsk förutom imorgon. Vi har öppet alla dagar men stänger vid sex eller fem varje dag vilket ska bli skönt :)   Ska försöka ta tag i Crippas utbildning också så att det blir gjort vars fan. :P

På måndag fyller min kära mor år och min syster fyller år den 14:e. Var och köpte deras presenter igår innan jobbet så att det är gjort. Visste ju vad jag skulle köpa så det var skönt att inte behöva jaga grejjer.


Har inte så mycket att fylla på här så..

So Long.!

Ledig

Nu är det mycket att fylla i här med tanke på att jag inte har skrivit på några dagar och det har vart helt och allt.

Jag var ledig i helgen vilket var jätte skönt äääven om jag var på språng hela tiden det va lite sjukt :P I fredags jobbade jag till 18 fixade mig på jobbet och drog i väg på 360s VIP kväll.
Det var jag Kaaren o Maggan den kvällen o det var skoj. Fick lite ont i fötterna sen bara med mina gröna höga kilklackar men vars fan vill man vara fin får man lida pin typ.

På lördag så sov jag typ till 10 fixade mig och drog iväg till min far för att fira min styvbror som fyllde 8år. Därifrån åkte jag direkt hem till min vän Elin för att förfesta lite med typ 5 andra tjejer :)
Så jäkla rolig kväll fram tills att den nyss fyllda 18åriga tjejen däckade jävligt rejält. Jag hade redan gått då för att jag såg hur situationen artade sig och visst det kan kännas elakt men jag tycker inte om när jag själv gör bort mig och ännu mindre när folk i min omgivning gör bort sig :S :S Jag vet jag är elak.
Hon mådde iallafall bättre dagen efter så det blev inte någon sjukhusgrej av det som tur var.

Sen kom min mor hit för att snylta på lite väskor och tog med sig lasagne . GOTT :)

Killar ni ska bara veeeta vad tjejer pratar om när de förkrökar tillsammans HAHA det kom massa spännande historier. P och Elin hade haft en wild resa utomlands.
Det är mycket man håller för sig själv när man gör knäppa saker  för de har verkligen vart riktigt tysta om vad som egentligen hände där.HAHA. Iof lovade vi flickor som var i Turkiet på semester också att det som händer i Turkiet stannar i Turkiet. Det är bäst så :)


Nu ska jag eata frukost :)
Lovely

RSS 2.0