Drinkar


Igår tog jag det lugnt och drack några drinkar med Natta och Jenny på Vampires Lounge. As mysigt ställe med cool inredning, sen ska vi inte prata om drinkarna. Damn. Goda och billiga :)
Sen var vi hem till Jenny och spelade Guitarr Hero på Playstation vilket jag fick ryck på för jag kunde ju inga låtar och dampade lite över hur dåligt det gick för mig! Typisk mig.

Imorrn flyttar min "bror" Jesse för att plugga i typ Växjö och jag är bjuden dit på hejdå fest men jag tror inte jag orkar åka till Haninge eftersom jag börjar jobba klockan nio imorrn. Sen vill jag inte hamna i sitsen att kanske behöva ta nattbussen hem därifrån för det blir alldeles för komplicerat.


Detta är min blogg och jag skriver vad jag vill! Passar det inte någon så behöver de inte läsa den. Tack o Hej

Helg

Då var det helg och inte mycket att hurra för. Jobbar ändå på söndag.
Det var tänkt att åka till Enköping och se på Pras från Fugees men det kanske inte blir så.
Vet faktiskt inte vad jag ska göra då. Se en film kanske och bara vara hemma.Jag hade aldrig trott bara hoppats.

En söndag

Mamma hade tidigare i veckan berättat att hon hade en aktivitet för mig på söndag klockan 15.
Jag hade verkligen iiiiingen aning om vad det kunde vara men morfar och hela packet skulle med iallafall. Det var liksom inte bara för min skull utan mer en kul grej.
Vi åkte iallafall Rib båt.
Det är båtar som används i militären och den båten vi åkte fick man plats 24 personer i och de åker prutt fort :)
Dessa båtar hoppar över vågorna och det var sjuuuukt skoj måste jag säga. Och turen som vi åkte var utformad som en rundtur i Stockholms skärgård :)

Imorrn är jag tillbaka på jobbet vilket tar emot. Men det är snack om att i november åka en weekend till London så att vi har nåt att se fram emot.

Ska sova en stund till sen bär det ut på stan.

Födelsedag.20 år


RSS 2.0