Min soffa

Min soffa


Min soffa :D. Denhär har nån sand färg men min kommer vara ljusgrå.
Lite störd på trä benen men det får gå an.

Namnsdag

Jupp idag är det alla Erikors dag :D

Var ledig så jag och Jenny åkte till Skärholmen o luffsade runt. Var på ÖB och köpte lite rengöringsgrejjer så att man kan torka av ytorna innan man lägger kläder i garderoben osv...
Som present för att det är min namnsdag fick jag en kaffebryggare av min mor. Bra att ha :). Hon köpte en värsting dammsugare också som är röd. Den ska jag såklart betala för :P

Ja dennis min soffa är jätte fin. Den är grå med en schäslong om det nu stavas så :D


Jag hittade två par skor idag som jag skulle velat köpa men jag lät faktiskt bli för att spara till grejjer till lägeheten. Men vilken jävla ångest jag har. Skulle kunna åka tillbaka imorrn för att köpa dem :(

Jag och jenny är ju aldrig friska när vi umgås vi gör lite crazy grejjer osv men det roligaste som vi skrattade åt ett bra tag var när hon och jag sitter o fikar. Jag har min latte o hon sin cola. Jenny blir lite förvirrad över att hon pratar så mycket och ska dricka samtidigt så hon får in en fullträff med sugröret upp i näsan.
Sen lite dikret frågar hon om jag vill ha cola. Hmmmmmmmmm NÄ tack :P

Jaja imorrn börjar mitt jobb maraton. tors fre lör sön mån tid ons tors yeeeei :P
Skulle vart ledig på tisdag men gick med på att jobba med Jesper på hmm nån annan donken i stan iallafall ...

yalla bye

Soffa

För jag har köpt en soffa :D. Eller mamma har köpt en soffa till mig som jag ska ge henne pengar för. HaHa. Det blev en för typ 6000:- Det är värt det så får jag en ordentlig soffa som jag kan ha ett tag iallafall.

Nä ni jag skulle bara säga det men nu ska jag rusa för jag ska till Tumba o skriva kontrakt på MIN MIN lägenhet :D

Bajj


Helg

Ja,ni, jag vaknade nyss :S Det är verkligen jätte illa.
Mamma skulle ringa mig imorse för att kolla om jag skulle med o titta på mio osånt efter en soffa. Tyckte väl det lät bra men orkade inte lyfta på luren sen när hon ringde imorse men att jag skulle sova till halv fem var inte planen ska jag säga er.

Igår var vi i Haninge hos Lindas päron och hade överraskningsfest för Jesse. Han fyller år om typ en vecka men på tisdag så åker de iväg o ska resa runt lite i världen så därför hade vi den nu :D
Han blev jätte överraskad så det var grymt lyckat :D.
Fick i mig gaaaanska mycket av min spit jag hade med mig sen var det såklart nån annan som tog resten tyvärr. Men jag hade nog ändå inte orkat släpa med mig den hem iallafall :P.

Skulle nog gärna vilja gå ut på krogen ikväll men jag tror inte jag kommer få med mig nån som pallar eller har tid för att de han andra planer. För nästa helg jobbar jag ju :S

But we will see .

Bajj

YEAH

Sådär ja nu ska jag lite kort uppdatera genom att säga att jag fick ett mail från BoMarknad där det står att jag har blivit godkänd till att skriva kontrakt.
Det ska göras den 22:a den här månaden!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det ordnar sig med de flesta möblerna också.

Sitter och planerar en inflyttningsfest nu bara för att jag är så glad :) Kommer ta ett litet tag innan jag har den för att jag vill få ordning först och måste ha pengar till att fixa det jag vill fixa.
Känns iof som att jag måste ha typ två fester för att klämma in alla som jag vill ska komma =(. Så den som läser detta och inte får en inbjudan snälla bli inte arga Ni får jätte jätte gärna komma och hälsa på en annan dag. Kommer nog ha flera fester i MIN MIN bara MIN lägenhet.

Ja ni vad händer då.? Jag jobbar på som vanligt o ska på en dejt på onsdag som jag hoppas blir trevlig. Inga förhoppningar såklart men den som lever får se om jag har fått för mig att säga.


Juste, idag på jobbet så var jag lite övertrött med tanke på att jag stängde igår och öppnade idag. Så jag cepade mig lite mot Crippa genom att stå ivägen men roligaste var när jag lekte följa john utan att han märkte. Följde med honom till diskrummet och skrek BU as högt!. Ni skulle sett vad rädd stackaren blev men kunde inte låta bli och tycka att det var aaas skoj.
Jag och Sarah låste in Kuljeet i kylen en stund också. Det går ju öppna inifrån när man bara stänger men jag låste med mina nycklar. En jätte liten stund bara och han vägrade tro på att jag var med på de hihihi.
Nej men det är såklart inte jag gör sånt heller      *EVIL LAUGH*


Nu ska jag fixa sej lite maaten vetty.
Ghetto princess

Visning

Dagen började bra med en visning av lägenheten. Här ska det gå fort vettni :D.
Den var jättefin och hade sovalkov så att man slipper ha sängen mitt i rummet o har ju balkong oså.Lite dåligt med förvaring men vars fan det går o ordna med hyllor o grejjes :D
Kommer att ta över kontraktet den 1:a februari och vet inte riktigt när jag får nycklarna men kommer tacka ja till den typ imorrn.  Allt verkar redan ordna sig med möblemang och sånt så det här ska gå bra.

Ja som sagt dagen började bra men sen på eftermiddagen då all min livslust slut. Har inte kännt mig så nån gång hittills på jobbet. Skulle vart ledig men tog Carros tid för att vara snäll. Skulle nog ha sagt nej faktiskt men jag kommer behöva pengarna.
Fick sluta tidigare och då åkte jag hem bytte om och bar mig ut för att jogga. Clear my thougts typ.
Joggade till Huddinge och hade ett litet "pit stop" på jobbet sen joggade/gick jag hem.

Imorrn är jag ledig och ska till piercaren för att byta till kortare stav om det ser ok ut sen vette attans vad jag ska underhålla mig själv med fram till halv sju då det är middag för Mia hos Majas föräldrar. Mia åker ju till USA den 20:e för att vara au-pair.
Har inte tänkt dricka eftersom jag stänger både lördag och söndag tyvärr.

Dags för lite mat.

Yiiieeehaa

Lägenhet

YEAH jag är sååååå glad. Kom hem för ett tag sen och såg att jag hade fått ett mail från Botkyrkabyggen.
Har fått en visning på en lägenhet i Tuna som ligger i Tumba :D Har första placering så om jag vill ha den får jag den.
                                                          Så jääääääääääävla skönt!!

Måste ju förstås ringa o be om en tid för visning men ser ingen anledning till att inte ta den. Har sökt så länge och det är en etta. Det får duga och sen kan man söka efter större. JAA kan inte vara gladare just nu.
Sen börjar man filura då på hmm jag behöver en soffa ett köksbord måste få tillbaka min säng av mamma osv osv. Men fick ta av mina europafonder som jag har. Det är typ det som mamma hade i tanke när hon fixade dem åt syrran o mig. Gaaaah nu måste jag planera vad jag behöver.
Hinner inte skriva om min dag på jobbet. det får bli imorrn eller nåt.

YAHOO

Ta min hand

så går vi med varann.

Nu är jag verkligen sämst på att blogga. Det händer liksom inte så mycket känns det som. Jag är ju fortfarande rolig och det händer grejjer på jobbet men kommer inte ihåg allt haha. Fiskmås

Jesper är iallafall tillbaka från sin semester och han e ju bara fööööör jobbig ibland men en skoj bruuur :D
Nu är det förresten officiellt. Tobbe och Kuljeet ska börja jobba på Tumba och det betyder att Jesper blir ansvarig from. 1 februari. Det är sedan meningen att jag ska bli hans andra/första assistent men det är en liten bit kvar tills dess. Mycket att lära sig men det skulle vara kul, då får jag mer ansvar och lär mig mer saker.
I och med dethär så vet jag inte riktigt vart mina planer om att åka iväg i sommar, och jobba nånstans bara som typ servitris eller nåt, ligger. Allt beror på hur det rullar på på jobbet. Vi behöver personal hihi.

Juste jag var ju på dejt i söndags med seveneleven killen som jag kallar honom haha. Vi skulle bara gå o spela biljar typ men alla borden var tagna så vi tog en fika och kom fram till att gå på bio sen klockan nio. Det var ett tag kvar tills dess så efter fikan spelade vi biljard. Allt på en gång blev det :).
Han är ju uppväxt i Tumba precis som jag och sa flera ggr hur han kände igen mig men inte kunde placera mig. Vi har säkert stött på varann på busshållsplatsen typ och han hade kompisar som gick i Tumba.
Time will tell




gotta' run
Peace

Karatefylla

Denna helg har jag hållt standard måste jag säga. Fullt upp :D
I fredags stängde jag och det blev prat om att gå ut och ta nån öl. Några var med men tillslut blev det bara jag och Tina. Vi skulle till Söderhof men det var smockat så efter mycket om och men från Tinas sida hamnade vi på 360. Så jääääkla kul. Vi hittade två snubbar som vi dansade mycket med de var skojjsiga pojkar.
Det slutade sen med att jag söp Tina under bordet så hårt. Hon sa att hon inte hade vart så full sedan hon var 16 o det va nåra år sedan               KARATEFYLLA                    
Allt är mitt fel sa hon hela kvällen till mig när hon blev lite onykter.

Jag skulle in till stan med Jenny på lördagsdagen och det gick ju bra när jag var hääärligt bakis. Åkte en sväng senare till stan och därifrån direkt till Tyresö för att fira Farmors födelsedag.
Det var ett överraskningspartaj som pappsen och farmors kompis hade planerat och då hade vi det hos Krista som hon hette. Världens gulligaste dam med jätte grov tysk brytning. Hon skulle minsann gå med mig till bussen för att jag var en sån fin flicka som inte ska gå ensam. Pappsen och de andra protesterade lika mycket som jag och försökte då förklara att jag faktiskt är uppvuxen i Tumba och bor nu i Flemingsberg. Det borde liksom säga allt.
Nä men det är helt sjuuukt så go tant det var. Hon var lyrisk över att alla kom o att träffa mig o syrran som har blivit sååå stora. Hennes tyskte snubbe Wolfgang var också där han va lika skoj han :D

Åkte sen efter middagen till 360 för att dansa med Pernilla och Elin som det var planerat. Elin var lite dragen hon och det va inte mitt fel den gången. Jag har supit henne under bordet förut ska ni veta. Det verkar vara mitt partytrick =P Vi hängde inte så mycket med varann sen utan jag och Jenz kusin klickade lite. vi hade samma tankesätt så hon och jag hängde efter att Pernilla och Elin hade gått hem.

Gick förbi SevenEleven också för att hälsa på den söta. Han blev inte chockad denhär gången utan visste att jag skulle dyka upp. De hade det lugnt på jobbet så vi stod och pratade en stund.
Han skulle sova hela dagen nu så får se om vi hittar på något senare eftersom han är ledig idag :D

Done

Family Guy

Dom som var med i Åre och de som jobbar med mig vet vad jag pratar om.
Gå in på youtube och sök på family guy jesus så får ni se. De på jobbet håller på o dödar mig för att jag ska härma den jesus ur klippet. Fast jag är fan roligare än han haha.

Nu har jag jobbat två dagar stägning och imorrn är det samma visa igen. Lite tråkigt att stänga med tanke på att det är lite slött fram tills att det ska inventeras o grejjer men tiden går ganska bra för mig eftersom jag fortfarande känner att jag måste hålla koll på mycket.
Nu är jag inbokad på en BSM kurs den 26 februari och kursen är en vecka lång. Ska bli skönt att ha gått den så att man kan gå vidare i MDP mapparna, Kommer få gå en första hjälpen kurs där också och det är ju as bra med tanke på att det har man alltid användning för sen att man får betalt för att gå den är ju ett plus. Nu har jag fått min löneförhöjning yeeei



Skickade precis ut den här till nåra på msn och måste säga att jag gillade Mickes ord mest då han sa het och anna som sa finne eller galen. hon kunde minsann inte bestämma sig haha 
" Beskriv mig med 1 ord skicka detta till 9 personer och se vad folket tycker om dig! "




Har väl inte så mycket mer att berätta idag till er folket. men catch ya later looooosers
 -ärajka-

Nyår i Åre

Ca 04.00 på natten den 30 december 2006 lämnar
jag, Jenny, Natta, Anki, Toni, Joni, Antti, Jari och Jerry
Stockholm för en weekend i Åre över nyårsafton.


Resan dit tog lite längre än vi hade tänkt för vi fick problem med spolarvätskan i Forden så Jerry behövde stanna den lite då och då för att tvätta av rutan.
Kommer inte ihåg riktigt vad klockan var när vi anlände till Tegelfjäll för att checka in i vår stuga men det kanske tgo 11 timmar att åka på ett ungefär.

Vår stuga låg då i Tegelfjäll Nedre Alpen stuga nummer 6b. När vi ställde bilarna utanför stugan höll våra granna på att packa ur deras bilar. Det var ett trevligt gäng lärde vi oss under vår vistelse där och party party var det verkligen för deras del. Vi började ana att de körde i skift för det var aldrig lugnt eller någon nykter där under =P
Vi höll oss relativt lugna tycker jag förutom när det skulle smällas smällare och sjungas singstar men det kommer det mer om längre ner.
När vi då kom till stugan och hade gjort oss lite hemmastadda åkte några av oss till Dippan som det kallades. En nattklubb där vi hade tänkt fira vårt nyår.
De har 20års gräns men nån hade sagt till nån i telefon att om vi kommer dit dagen före så kanske det går att ordna men det var stenkört just den dagen tyvärr.
Ingen grät över att vi var tvugna att vara i stugan men alla hade räknat med att gå ut på krogen såklart.
Vi fixade och donade lite sen började alla såklart att dricka. Jerry kom då med förslaget att vi ska gå på Dippan ikväll istället eftersom de hade 18 alla andra dagar.
Jag var full och glad så jag hängde på. Det blev då jag Jerry Antti och Jari som tog en taxi till Dippan. De andra var inte sugna på att gå ut. Mycket berodde på att det blev en liten dispyt mellan mig o Natta  men det ordnade sig typ innan vi gick iväg iallafall hon var lite trött och jag kaxig som vanligt.

Hade iallafall as skoj där med bra musik och massa folk, kanske lite väl mycket folk. Men det gick bra tills jag fick ryck när nån spillde öl över mig o i mitt hår. Okej om det kommer på armen eller så, men inte i hååååååååret. Då drog jag och Jari till stugan där vi ett tiden. Jag ska bädda min säng sketa dragen och fnissandes över hur dåligt. Stackars Anki som jag väckte.
På nyårsafton så var några och åkte skidor osånt och då var det tänkt att vi andra ska åka till Holiday Club och bada i deras äventyrsbad. Precis när jag har tagit på mig mina ytterskor så frågar Jenny om jag får bada med min nya piercing. Ååååååh det hade jag ju helt glömt bort perkele. Så jag var kvar i stuga och fixade med mina naglar och städade. Det tog inte allt för lång tid innan de från backen kom tillbaka.

Vi åt god mat tillsammans i finkläder med ljus o grejjer :D. Vi hade massa fyrverkerier så vi gick upp till korsningen för att titta på raketerna och dricka skumpa på 12 slaget.
Tio i 6 på morgonen 1 januari 2006 var jag isäng iallafall. Jenny Toni Joni och Jari hade tydligen gått o lagt sig vid åtta på morronen efter att ha spelar Buzz haha.
Aaaaa ni skulle sett Jenny när hon sjöng. Först vägrade hon verkligen sjunga sen fick man inte bort micken från henne fan. Hon sparkades och slogs när jag ställde mig framför henne o vevade med rumpan min. Hihi we have got proof that you sang(?) girl :D


Dagen efter då så mådde väl folket lite sådär men det var stabilt jag städade och röjjde där på eftermiddagen iallafall. Vi kom sedan på att Jerry hade med sig att spel
som hette Med andra ord(?) där man då får ett ord en sag eller ett namn och ska förklara det med andra ord till sina lagmedlemmar på tid.
En av de roligaste förklaringarna som jag kommer på är när Antti ska förklara Harry Potter och då säger:
"- Han vevar med teven... Har glasögon.... Åker konstiga tåg"     VEVAR MED TEVEN HAHA
Jaris förklaring för vårtbitare gav oss alla en skrattattack men det var lite komplicerat så jag orkar inte dra den.


Nu känns det som att jag har fått med det mesta men kommer fylla i med roliga grejjer för det finns massor med som jag inte kommer på just nu tyvärr.



Här är iallafall jag i min klänning i stugan :D



Nyår

RSS 2.0