hundrafemtio

Nu vet jag inte vart jag ska börja riktigt men får göra så gott jag kan. Har inte skrivit på ett bra tag nu känner jag.

Kan väl börja med att jag var på kurs förra måndag tisdag och onsdag. Det betyder att jag har utbildat mig lika mycket som min chef ...haha busigt värre.
Kursen handlade om mänskliga relationer med beteenden och liknande så det var mycket roligare än den förra som kunde klassas som gränsen till hjärntvättning :P
De som jag gick kursen med var aaas sköna. Det finns ju alltid några stolpskott som man kanske inte umgås sådär med men det vart inga grupperingar vilket var skönt. Rebecka och Sandra sa varsin sak som jag verkligen skrattade åt huuur länge som helst som ni ska få höra .
Rebecka kommer ut från tunnelbanan med sin väska på hjul och ser att hon kör över massa glas. Då slänger hon ur sig : - Nej, tänk om jag får punka!
Man ser på henne hur hon kommer på att det antagligen är plast eller gummihjul på hennes resväska :P

Sen har Sandra väldigt svårt för kryp och ska berätta när hennes chef sa åt henne att inte döda spindlar.
Sandra dödar en spindel och då säger hennes chef. Stackars spindel.
Sandra svarar:- Vaddå stackars spindel? Dom är äckliga.
Chefen: - Men den har säkert en familj någonstans som kommer sakna den.
Sandra: - Så du menar att han tar sin lilla röda ferarri hem också??

Så jääkla sköna människor :) :) Majsa från Malmö var också en härlig tjej.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Seeen kommer hundrafemtio från i lördags på jobbet när Selle och Johan hakade upp sig efter att jag hade sagt att det blir hundrafemtio kronor. ALLT var hundra femtio. Jag hängde ju på och höll med om att allt var hundra femtio centimeter eller sekunder kanske :P I sex timmar var allt hundrafemtio. Det vart riktigt skoj när de andra började bli lite irriterade hihih.



Jennypää
... Vart har du försvunnit?
Jag vet att jag inte heller är bäst på att höra av mig men bara för att du och Joni flyttade ihop behöver inte jag väl vara glömd :S
Vet att du och Natta har kommit nära varandra också men vi tre har ju kunnat umgås förut. Även om jag hatar att känna mig utanför när nån "verkar" känna dig bättre. Du är ändå min bästa vän och det vill jag att du alltid ska vara.
Längtar till Midsommar o partaja med finnepacket igen :)

Nu ska jag se om solen har kommit till baksidan så att jag kan sola heeeeela eftermiddagen :) :)

RSS 2.0