Don't turn around

Nu har jag jobbat alla dagar men är ledig imorrn och jobbar på lördag och söndag. Inte illa :P
Iof kände jag att jag behöver lite mer timmar den här månaden så jag ringde upp massa sökande idag och ska ha några intervjuer mellan 15-17.
Efter det så blir det att åka till Daniela som fyllde 20 år i veckan wohooow. Fixade så att jag börjar 14 på lördag istället ;) Paartey
Och innan det är det tvättstuga. Fan vad jag håller på och tidsplanerar allt hela tiden :S Och eftersom det är tajt imorrn så måste jag kolla mina kläder redan ikväll haha. Faschinerande att jag inte har fått ordentligt magsår än :s Har haft det vi nåt tillfälle men det har försvunnit sen som tur är. Eller tur och tur, jag fick psoriasis istället och det är inget att hurra för heller ska jag säga.

Jag måste verkligen börja träna ordentligt. Börjar bli lite som jag alltid har sett det töntig med att tycka att allt hänger o bla bla bla. Men seriöst när det gör ont vid "kärlekshandtagen" över att byxorna sitter för tajt då är det fan illa. Har omedvetet börjat klä mig i mörkare toppar/tröjor för att det inte ska synas. Usch vad jag känner mig patetisk när jag skriver detta men jag kan inte hjälpa det. Måste verkligen ta tag i det :(

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


(Från en sak till en annan som vanligt )
Kanske har sagt detta förut men GW Persson är en av mina idoler :P
Snubben är ju sjuuukt smart och det beror på att han tänker som en mördare/kidnappare/rånare osv. Fatta att han gör sitt jobb genom att tänka som dom haha.
Undra om han skulle kunna begå det perfekta brottet med hjälp av sina erfarenheter och sin förmåga att kunna läsa en människas sätt??
Det ni!

Nu ska jag och min hiphop musik ut och röka lite (bra för hostan som jag har såklart)


Mööööten

Jupp nu var alla medarbetarmötena fixade på tre dagar. Jag fick gå den första dagen så det var skönt att få det gjort :P Dom tog upp ungefär samma saker som vi hade på ledningsgruppsmötet.

Helgen var sjukt skum men rolig, haha, mycket spontana saker även om det känndes som att jag hade planerat varje timme. Min tidsplan sprack mest när bussen från Tyresö inte kunde åka stora vägen mot Gullmarsplan pga av en olycka och en razzia mot ett motorcykelgäng. Stockholm stockholm. Vad ska man säga.

Pratade med Malin idag whiiiie nu är hon färdig med skolan och har vart på sin förtjänade semester i Spanien. Så nu har vi henne tillbaka här i Botkyrka. Känns jäkligt skoj även om jag förstår att hon kommer ha mycket att göra på sitt jobb.

Våld

Satt med mamma på tåget in för att ta en öl tillsammans med henne och hennes herre. Då är det såklart två ungdomar som använder sin mobil som allmän jukebox.
Frågade då mamma om inte det störde henne och det gjorde det såklart. Började då diskutera lite lätt om varför ingen säger till såna människor. För ni måste ju hålla med om att detta bara bli vanligare och vanligare. Tidigare har det bara vart folk som har sjukt hög volym i sina hörlurar eller folk som pratar allmänt högt i telefon ,för att de tror att det inte hörs annars.
Men vi kom då fram till att anledningen till att ingen då vågar säga till personer som inte orkat inskaffa sig hörlurar för att lyssna på musik egenom, är för att nu för tiden är oprovocerat våld helt sjuuukt vanligt.
Människor är rädda för att denne kanske har en kniv i fickan och bara hugger dem utan att tveka. Jag kan förstå detta absolut. Se bara på de som vart så misshandlade (kommer inte ihåg om nån avled) pga att ha sagt till en annan att inte urinera vid en port inne i city.
Antingen blir folk mer koko i huvudet nuförtiden eller så uppmärksammas det bara mer i media??Nog
  med mitt filurande and back to me .
Har vart hemma från jobbet två dagar pga förkylning. Jupp jag har vart töntig men har mått prutt om jag får uttrycka mig så. Var på arbetet idag från åtta till ett för att sedan ha möte från två till fem. Alltid lika spännande med möten eftersom det är saaammmaaa saker som tas upp. Kan iof bero på att det inte blir någon förändring på vissa ovanor. Men vi får se hur länge jag blir kvar efter att ha kanske blivit överkörd av the boss när jag väl har tänkt ta upp en löneförhandling efter två år och två månader(hör och häpna)

Helgen blir spännande med tanke på att det är fullspeckat schema för min del. Jag ska vara här och jag ska vara där samtidigt känns det som. Ska på lördag köra ett race från tumba till tyresö för att åka tillbaka till tumba för att sedan fortsätta med pendeltåget till sööödertälje. DAMN
Ååååka pendeltåg, jag är en looser baby, jag har inget körkort. Nope and I have to do something about it!
Sen ska jag även försöka fixa min tatuering så fort som möjligt när det gäller pengar såklart och även se till att tillochmed börja träna på gym. wohoooow.

But hey det är en dag imorrn med. Gonatt!

icebox


I have a icebox where my heart used to be...

RSS 2.0