Take a bow...

Att jag är beroende av musik är ett faktum , att jag blir glad av musik är sanning :)
Fixade lite nya låtar igår och den som fastnade mest som passade inte så sjukt bra just nu är:
Rihanna - Take a bow


Nu blir det det :)

London med mamma o syrran i början av juni :)
Och sjukt billig blev min biljett 238 :- :P Mamma betalade 1500 för sin o syrrans biljett.
Så nu blir det bara för mig att inte shoppa hemma så att jag kan shoppa där om jag hittar massor. Det har jag gjort dom 2 gångerna innan så det lär inte bli några problem denna gång heller :)

Och som alltid vet jag inte riktigt mer vad jag ska berätta för er förutom att jag jobbar :P Men det betyder också att jag får cash cash cash :)

Det är tänkt att detblir utgång på lördag med Tiina och Linda, ser fram emot det har inte träffat dom på jätte länge så vi kommer nog ha mycket att prata om sen är dom väldigt roliga människor.

Nänä nu ska jag till arbetet ..jobbar mupp tid som jag kallar det 11-16 :) skönt hoppas bara att jag får ta in varorna så att det blir ordning på lager roatationen.

Medis

Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta här för det är ganska stabilt i livet just nu.
Det känns som att jag har börjat få koll på jobbet även om jag lyckas glömma saker heeeela tiden haha :P Därför har jag nu ett litet block i fickan där jag skriver upp vad jag ska göra och stryker det som är gjort. Muppigt men det kan fungera :)

Idag var jag ledig och solen sken så jag passade på att åka in till stan och köpa syrrans present och hämta mitt pass från ambassaden.
Sen slutade Jenny typ när jag var färdig så vi skulle gå o fika. Det slutade med att vi hade gått hela gamla stan och upp till Medis haha :)
Det fick bli ett glas vin på Melanders Bakficka och sen hemåt.
Nu känns det som att sommaren är på ingång och att detär slut på snö o massa annat bajs. :P

Mamma frågade idag om jag var intresserad av att åka med henne o syrran till London om lite mer än en månad. Känns sjukt lockande men måste ju verkligen då spara pengar o inte handla nåt hemma och framförallt få semester från arbetet :S Vilket kan bli det svåraste faktiskt.
Time Will Tell.

Baj baj peeps :)

Ingenting

" Då vet jag att du är precis som vilken sak som helst, inget speciellt... "

Det är tydligen jag som är som alla andra.
Men ingen är den andre lik så det går liksom inte att ta åt sig.

Måste till IKEA

Har hittat ett bord och två stolar till min balkong :)
Någon som har körkort och en bil kanskeeee?

Mamma 40år!

Grattis Grattis kära mor :)

Mamma och hennes fästman Janne är i Barcelona för att fira mammas födelsedag :) Fuskigt eftersom jag också vill ha vart i Barcelona liksom :)
Det betyder att jag är bosatt hos mor och håller ett öga på min syster.

Har tyvär blivit sjuk och det är riktigt pissigt eftersom denhär veckan kunde vart riktigt grejt på jobbet osv.
Vill ju umgås med honom också men det går ju inte när man är som en zombie som ena stunden fryser och andra så svettas jag . Blä :S

Hoppas att alla andra har lyckats hålla sig friska .
baj


Nehe..

Det blir inge Mosebacke med hiphop på lördag för mig. Har nämligen konstaterat att jag är den enda i min umgängeskrets som verkligen älskar hiphop oså. Börjar tycka att dom är lite tråkiga men det är kanske jag som är den udda :)
Hade vart sjukt roligt eftersom dom ska fira att Sneakers n Stuff fyller 9år och då skulle dom ha en tävling. Den som har coolaste/snyggaste sneakers på sig vinner ett par nya sneakers från SNS.
Jag och mina nya röda skor skulle kanske ha haft en chans liksom. :(


Tvätta 07.00 imorrn . whiee

såatteeeh..

Liite huvudvärk idag efter en dag med sjuukt mycket info.
Stängde igår och skulle vara på Tumba 7.30 för att åka till Sköndal på Nabit utbildning. Sjuuuukt bra och lärde mig jätte mycket men att jag fick vara med på det så ligger allt hos mig att få ut det till alla.
Några ggr fick jag höra om att vår steamer inte ser ut som den ska göra och ja ja ja vi vet det och vi har gjort som vi ska göra men den ser förjävlig ut iallafall. Så jag ska personligen ta tag i den och faan se till att den börjar funka. Jag ska kolla den varje dag jag jobbar och fråga exakt hur medarbetaren har gjort för att se till att de inte glömmer detaljer.
BLÄ


Nu ska jag lägga mig ner på spikmattan igen. Jag har tänkt testa den om den fungerar på celluliter. Ni kanske får en uppdatering om det om ett tag :P Inte helt omöjligt att det fungerar eftersom den ökar blodcirkulationen :)

Full rulle...

Det blir det nu när Jesper är pappaledig iallafall tre dagar i veckan. Det betyder att lilla jag blir ansvarig för den dagliga driften även om inte de högre cheferna ville ha det så. Men nu är det så :)
Jag kommer fixa det utan problem måste bara tänka ett steg längre liksom.

Idag är det första april och jag är så glaaaaaad över det härliga vädret vi har fått nu. Solen skiner och det är faktiskt ganska varmt ute :) Det betyder att sko utbudet ökades lite hos mig hihi.

Är det någon som blev lurad idag? Berätta gärna hur och av vem ?
Jag läste iallafall Metro imorse där SL sidan handlade om att dom förbjuder Foppa-tofflorna eftersom dom stöd tekniken på stationerna och ska börja sälja sina egna med SL loggan på.    YEAH RIGHT haha :P
Annars har det vart lugnt med skämten faktiskt.

Har börjat fundera på sommaren. Är ju den personen som åker utomlands så ofta som man får tillfälle och nu har jag ingen att åka med känns det som. BLÄ börjar få lite panik. Vem vill åka med mig säger tuppenjaa!
Annars åker jag själv och hur party är det ?

Sen hade jag verkligen inte mycket mer att berätta.

Ego trippin'
jajamensan eftersom jag ska fokusera på mig själv och göra det jag vill göra.

RSS 2.0