Jag ska till CYPERN!

Yeeeeeeeei
Jag och baby ska till Cypern på måndag:) ;)
Har aldrig vart där så det är ett plus men jag ska soooola o bada. Dennis har aldrig vart utomlands så det gör saken ännu mer spännande juuuuu.

Imorn jobbar jag helvetes passet som är på 13 timmar meeeen det blir säkert grejt för då är jag ledig dagen efter. Vi ska iväg och handla sådant som kan behövas. Typ diarre piller och dennis ska köpa shorts :)


Nu ser jag fram emot min semester igen!! Den delen som gör att jag verkligen inte behöver tänka på jobbet :)

Pressad själ

Det känns ensamt.
Det känns svårt.
Att ha saker och ting slängt på mig hela tiden gör att jag inte kan koncentrera mig.
Mitt minne blir bara värre och värre eftersom jag har förmycket i mina tankar hela tiden. Det är alltid någonting att komma ihåg att göra alltid någon att ringa. Och alltid alltid är det något jag iallafall glömmer...

Att få höra att det här ska du kunna när man inte har all erfarenhet gällande att driva en restaurang tar hårt.

Jag gör inga stora resultat men jag har inte heller åtta armar även om jag hade velat ha det. Och jag försöker ha ett liv vid sidan om arbetet.

Vet ni vad? Jag ser inte så mycket fram emot min semester just nu. Kommer få ta allt iallafall.


Grilla i regnet!

Det gick ganska bra iallafall. Ett paraply ovanför engångsgrillen så funkade allt utmärkt. Ett tak ovanför bordet och bänkarna var ett plus också.
Grejjen var faktiskt att vi hade bestämt oss att grilla med mamma. Hon hade marinerat kött, promenerat till Maxi för att köpa potatissallad så att det började regna var liksom inget hinder haha.
Jag tyckte att det var väldigt mysigt och det var inte kallt ute så mig gjorde det inget för maten var jätte god :) Tack mamma :)

Idag på arbetet var det lite att göra och vi fick ner löneprocenten lite på dagen så hoppas att dom har kunnat hålla den nu på kvällen med för vi har lite att arbeta med.


Bara 6 dagar kvar till semestern!!!


En söndag, som den ska vara.

Imorse fick jag sova ut vilket var ett tag sedan. Men planen var faktiskt att jag skulle gå ner till gräsmattan på gården och sola lite men det gick sådär med tanke på att det är jätte molnigt och blåsigt ute.

Klockan två är det dags för tvättstuga, kan ju säga att det behövs haha. Lakanet som snvänds nu är liksom liiiite för litet men man ska ju ha lakan så då får den vara liksom :P Och lite allmän städning ska fixas.

Veckan som kommer är sista veckan innan semestern. Den kommer kännas med tanke på att jag kommer jobba 6dagar av 7 och en av dagarna är ett 9 timmars pass. Tar emot bara man tänker på det men det är väl bara att rycka upp sig :P

Nu ska jag fortsätta lata mig och mysa med Dennis fram tills att det är dags att tvätta . bajj

Sopa :P

Jag är verkligen jätte dålig på att uppdatera bloggen ibland. Men det kanske är bra för då rullar allt bara på men det är ju kul att skriva ner roliga saker som har hänt också :P

Vad har hänt på senaste då?
Dennis har påbörjat sin semester iallafall och har två veckor själv och sen börjar min semester så vi kommer ha två veckor tillsammans :)
Om allt går som planerat så kommer vi ta en sista minuten resa någonstans direkt på måndagen om en och en halv vecka och sen åker vi till GbG. Ser fram emot det sjukt mycket.

På jobbet flyter allt på typ som det ska igen och jag måste verkligen ha koll på allt så det är lite galet med tanke på att jag kör skift hela tiden :S Men men det får fungera nu över sommaren sen är alla tillbaka och så ska det bli ändrig.

Jag hänger lite mer med min mor nu och det känns kul faktiskt för vi kan umgås lite då och då men inte hela tiden, då går vi varandra på nerverna :P


Haha vi har typ kommit fram till att Dennis är längre än far min :P Helt galet för jag trodde väl aldrig att någon skulle kunna vara det heller.

Mitt favoritord : KNASIGT (så sjukt bra)

Bajj bajj nu  ska jag läsa min bok Frälsaren 

Väntar även på att tredje delen av Millennium ska komma på pocket och boken som är skriven av Snabba Cash författaren :) spännande


RSS 2.0