En snabbis bara.

Kära dagbok!


I dag har jag jobbat sent och ska göra detsamma imorgon. Det känns sjukt bra eftersom det ändå är min första vecka och jag börjar få häng på menyn iallafall det var den jag var mest orolig för.
Serveringen funkar bra och jag kan bära tre tallrikar nu haha. Visst jag glömmer lite saker när det är flera bord samtidigt men vars fan kan ju inte kunna allt direkt liksom.
På med leendet bara och hoppas att dom inte blir allt för griniga. :P

Det var allt för mig. Måste lägga mig i sängen och försöka somna.
Puss och kram vi syns på stan!


Nu har jag tröttnat!

På snön.
Okej, när den kommer och sen var det bra så men nu när jag tittar ut genom fönstret, så irrar snön som är på väg ner bara runt o runt innan det tar sig till marken. Sen blåser det också. När det blåser och är kallt så känns det som att man får en smäll i ansiktet när det blåser till :(

Nä jag säger då det. Nu får det vara nog med snön. Vi fick den och nu kan vi ha sommar igen. Så slipper man frysa om fötterna och behöva ha vantar på sig för att inte tappa känseln i fingrarna.

Mitt bittra humör och jag ska nu se lite mer på television innan arbetet hihi. :P
Bajj

Ny arbetsplats

Igår jobbade jag min första "riktiga" dag på min nya arbetsplats.
Det känndes sjukt bra men det var lugnt så jag hade väl lite tur :P
Idag jobbar jag bara till klockan 14 sen så ska jag möta Jenny för lunch och efter det ska jag iallafall gå runt lite i stan och inhandla det jag vet att jag ska köpa till vissa människor. Hoppas att Jenny kan göra mig sällskap :)

I lördags när jag och Dennis åkte till Kungens kurva så köpte herrn en ny dator :P Den är fett snygg och fett bra. Iallafall när man jämför med min skruttiga haha. Vi började med att kolla på en film på datorn fast genom tv:n det var så sjukt skönt.

Nu ska jag äta frukost och sen är det dags att hämta tvätten.
Baj baj!

Helg och nytatuerad! :)

God morgon.
Idag är det jäääätte mycket snö ute och det bara kommer mera hela tiden. Känns konstigt och jag hatar snö men det är ju fint liksom när det är såhär. Inte när det är slaskt och grejjer.

Igår så var jag och blev tatuerad hos micke igen :).
Jenny var med som sällskap och hon hade minsann picknick med sig. Men vad ska jag säga när en gravid kvinna är hungrig eller sugen på något hela tiden :P
Jag kommer lägga upp foto på hur det ser ut sen när den har läkt.

Efter tatueringen gick jag och Jenny runt en timme i stan och sedan skulle jag till det nya jobbet och gå egenom det sista med leverantörer och grejjer innan tjejen jag ska ta över slutar.
Seeeeen åkte jag hem och åt middag med min kära. Vi var en sväng hos Jenny och Joni också för att hämta en platta öl och lämna Wii network sladden till dem så att dom får ner lite spel :)


Nu ska jag äta frukost sen ska vi iväg till Kungens Kurva och Skärholmen Centrum.
Puss och kram

Venedigs mörka vatten


Venedigs mörka vatten av Charlotte Lamb.

Den läser jag just nu och den börjar bra. Jag är nyfiken på vad som händer.

Sista dagen på Donken igår och tattoo idag :)!!

Igår jobbade jag min sista dag på donken och det känns vemodigt ja men jag måste testa något annat jobb. Man vet aldrig om jag om ett år får för mig att gå tillbaka bara för att liksom. You never know!
Jag får också gå på personalfesten! WHIEE, party party :)
Jesper hade fixat in någon annan som ska jobba istället för mig så att jag fick gå också. Blev jätte glad. Och ska tydligen bli avtackad där på scenen. Får dricka sej lite för att inte tycka att det blir allt för pinsamt :P

Är ledig idag och i helgen men har lite planer. Idag ska jag tatuera mig , imorn så ska jag och Dennis till Kungens Kurva och Skärholmen för att titta och fixa :) Sen på kvällen kommer det lite folk från jobbet hem till oss och partar lite.

Ska duscha nu och sedan ska jag möta Jenny hon ska följa med mig till tatueraren. Hornstull here I come!!

Funderingar om julklappar!

Bara för att man ska känna sig ännu fattigare så är det ju dags att börja tänka på massa julklappar till både den ena och den andra . Jag är ganska duktig på att börja planera folks julklappar i tid och ger folk hellre något de vill ha och att de vet om vad det är än att de får något helt random.
Jag är sån sjuk materialist som de flesta som känner mig vet så jag måste alltid tänka extra mycket på vad jag skulle vilja ha. Det jag egentligen vill ha är de blåa Reebok skorna, en väska och en ny Adidas track top.
Men jag vet minsann att i min släkt är det helt uteslutet haha :P Varför tror ni att jag äger en mixer som jag aldrig använt och en toastmaskin som ligger i skåpet bara för att egentligen :P Menar då inte med detta att det är dåliga grejjer. Absolut inte men ändå ! Så funderar helt enkelt fortfarande på vad jag ska komma på för grejs jag skulle vilja ha. Typ presentkort på IKEA fungerar alltid med tanke på att det behövs nya kuddar och lakan i hushållet.

Vad önskar ni er i julklapp?

Kom hem från jobbet för ca. en timme sedan så det är nog dags att krypa under täcket bredvid min man snart känner jag. Och imorn jobbar jag på det nya jobbet. :)





I spindelns nät


En ganska gammal bok som även är filmatiserad. Spännande och har nu läst ungefär halva.

mys,bok,sömn.

Dennis var hemma en sväng nu och drog sedan iväg för att dricka lite öl med sina homeboys. Jag ska ju ändå lägga mig i sängen snart och se på CSI kanske läsa lite ur min bok, sen är det dags att sova igen. Så mig gör det inget om han hänger med dom ikväll det är ändå bredvid mig han sover sen inatt :D LÖÖÖÖVA

Jobba, sova, jobba, sova
.
Lite så ser mina dagar ut just nu men det får jag ta. Det har blivit så med tanke på att jag jobbade på det nya jobbet på min lediga dag från donken och kommer göra så nästa vecka också. För se är det heltid som gäller och vill ha koll på lääääget ju :P

Går runt och tänker på allt jag ska tänka på när jag börjar där och försöker memorera deras meny och vinerna som de har. :P Läskigt värre och jag vet att jag tjatar om att jag ska börja där men jag ser fram emot det :P

Har bjudit över folk från jobbet till mig nästa lördag för att hänga och dricka lite alkohol. Hoppas på att några nappar iallafall :P Lär ju inte träffa dem allt för ofta efter att jag slutar :S

xoxo
Eraijkaa

Sista lördagen

På donken iallafall och det känns bra nu... Det var en kaosad dag med tanke på att jag varken hade en stark kassalinje och inte heller ett fulländat kök. Så det kändes som att jag räddade det ena eller det andra hela tiden :S
Och imorse när jag kom så pekade Steve på dörrarna till restaurangen och jag fattade först inte vad han höll på med men såg sedan att 2 rutor var trasiga.
Hade inte hört något från skiftet igår så det måste ha hänt på natten nångång och inte mycket med det men när vi sedan kommer in på restaurangen så är det verkligen glassplitter typ ÖVERALLT i lobbyn :S
Så jävla surt men jag och Steve tog varsin sop och började skyffla upp glaset och det var ett svettigt jobb. Man hittade liksom helatiden mer vart man än tittade.
Jesper ringde till värktarna i centrum och undrade om dom kunde förklara vad som hade hänt och det kunde dom. Det handlade om att en yngre man hade fått för sig att slå sönder fönstrena med typ ett järnrör och sen skulle han minsann springa och gömma sig. Men polisen kom sen och grep honom och det skrevs en anmälan på det.
Att man orkar ta sönder nå fönster. Vad vinner man själv på det och om han nu ville in på resturangen vad hade han tänkt hämta där då :P

Vad ska jag hitta på nu då?
Har liksom inte så mycket mer att berätta eller så. Får helt enkelt avsluta här och dricka mitt te :) Väntar ju på att Dennis ska komma hem från Strängnäs snart :) whiiee

Fåglarna



De representerar Mamma, Pappa och min lillasyster.

En vecka kvar!

Hur känns det?'
Det känns läskigt men samtidigt skönt. Det känns som att det har blivit en alldeles för stor trygghet på Donken vilket egentligen inte är negativt men jag vill göra något nytt och det här blir nytt.
Jag är sjukt nervös över att börja jobba där men nervositet är positivt. Det svårast är alla sushi sorter som finns och hur man får kombinera och hur man inte får kombinera.
Nya rutiner, nya ansikten och en tystare atmosfär att arbeta i känns ganska skönt :)
Oroar mig inte så mycket för lönen, jag får helt enkelt ta det och få det att gå runt iallafall.

Har sjukt ont i huvudet nu men ska väl ta en alvedon och en kopp te snart.
Dennis är i Strängnäs hos sin mor ikväll och kommer hem imorn på eftermiddagen någon gång. Det gör inte så mycket jag jobbar ändå men det är stört hur van man är att ha en person bredvid sig på kvällarna och nätterna. Sen när man inte har det en kväll så känns det konstigt :S

Jag återkommer lite senare med en tanke eller två. Är riktigt sugen på te :P
Dricker Tropical Fruits typ alltid. Har ni någon favoritsmak på te?

xoxo

Jag veeet!

För att svara på Jennys kommentar så kommer det inte komma nå OTH på söndag och jag vet vem Lucas friar till :)

Hihi

Nu ska jag snart äta frukost sen ska jag iväg tillÖstermalm och jobba på det nya jobbet och jag är lite nervös faktiskt.
Är rädd för att jag aldrig lär mig deras meny eller att bära tallrikar o skit som man ska :P
Mår egentligen bajs. Är jätte förkyld men det ska nog gå iallafall.

Får väl skriva sen när jag kommer hem och berätta hur det gick :)

One Tree Hill

One Tree Hill hade ju säsongsavslutning i söndags och det slutade så sjukt spännande att jag och Dennis inte kunde hålla oss för kommande säsong så vi fixade fram dom och såg en del iförrigår :)
Sen igår kväll la vi oss och såg två delar till och den sista var helt sjuuuukt sorglig! Fatta en timmes bölande för en Tv serie.
Ni måste själva se det för att förstå hur sjuk gråt-faktor det var på just den delen :(

Men men inte så mycket mer spännande att berätta idag det har vart en lugn dag på arbetet och jag har bara ett pass kvar att byta bort sen kommer det att vara helt klart att jag jobbar på ett nytt jobb om två veckor.
Ställer däremot upp och jobbar när det är personalfest för företaget.
Väldigt tråkigt att inte få gå på den festen eftersom man har jobbat där så länge och det skulle vara den perfekta avslutningen :) 
Men om dom inte tycker att det är ok så är det liksom inte det. Har inte frågat men det känns pinsamt :S

Dags att äta lite mat kanske eller en skål med flingor ? Den som lever får se eller hur man nu säger.

Ska försöka underhålla mig iallafall med tanke på att Dennis sitter och pillar med sin mobil som han fick idag ;)

puss och kram


JAAA!

Dom ringde från det där jobbet idag och frågade om jag fortfarande ville ha det och det vill jaaaag :) :)
Hon som hade vart där och provjobbat var kanske inte en planta men dom hade vart osäkra på hennes kompetens eller vad hon nu sa. Så typ planta ! :P

Jag har då fixat lite idag så att jag bara har en dag att fixa bort och det betyder att om två veckor så kommer jag sluta på donken :) Känns skönt och roligt även om jag kommer sakna alla som jobbar där.

Nog filurat om det ville bara skriva och uppdatera om det.
Nu ska det ses på One Tree Hill :) Whiiee

Just nu!


Lady GaGa - Poker face


Ångrar mig

För att svara på Paulas kommentar så sjönk jag lite lågt och tog mg i kragen och ringde dom och frågade om dom hade en ersättare annars ville jag ha jobbet.
Dom hade hittat en tjej som kommer på morgonen och om det inte går bra för henne på måndag så är jag fortfarande aktuell. Så hoppas på att hon är en riktig planta haha!
Nä men visst jag kommer att få gå ner i lön men någonstans måste man börja. Kommer nog inte få så mycket i timmen på nåt ställe när jag börjar. Man får ju helt enkelt bevisa att man är värd dom pengarna.

Så som sagt hoppas hon är trög eller nåt så att jag fortfarande kan få chansen att jobba där. Kommer liksom klara mig på den lönen också får dra ner på skoköpandet bara :P hahah

Kom hem nyss från jobbet och det har vart en ganska lugn kväll. Dennis ligger och sover men det är inte så konstigt eftersom han gå upp så tidigt på mornarna.
Vi får helt enkelt umgås imorgon :)

Ska checka runt lite på nätet nu och sen är det nog dags att sussa ändå.
Baj peeps

Fick jobbet !!

Japp och jag vill verkligen ha det och allt verkade bra. Skulle kunna sluta lite tidigare från donken och allt sånt kändes som att det var på banan.
Så får jag veta vad jag ungefärskulle få i lön. 15kr mindre än vad jag har idag och det är sjukt mycket pengar. Jag har en hyra och övriga räkningar att betala och det går inte ihop om jag får ut mindre än 10.000:-.
Jag sa redan igår att det tror jag inte går och tänk då att det inte är något OB tillägg heller och semesterersättning vet jag inte heller hur det går till om företaget inte är med i facket.
GAAAAH. Jag kan bli tokig för mindre och igår vart jag bara så sjukt ledsen över att det hela tiden är någonting. Jag får jobb och jag får erbjudanden men sen så är det svart eller så är det lite betalt eller så får jag inte tillräckligt med timmar.
FAAAAAAAAN!!!!
nu vill jag bara ligga i sängen och gråta! Hej

Vart ska jag börja :P

Måste ju uppdatera här lite efter helgen.
Var och firade Jenny och Joni i fredags hemma hos dem med lite Halloween party. Jenny hade gjort så fint hemma hos sig med massa spindelnät och grejjer.
Hon var nog sötast eftersom hon var en pumpa med mage och allt och coolast var nog Jerry som var utklädd till mumie och gjorde det ordentligt med bandage över heeela kroppen :)
Jag och Dennis var tråkiga och klädde inte ut oss men var ju inte säker på om jag skulle gå eller inte och sen när jag hade bestämt mig var det svårt att hitta något att vara och ville inte göra det halvdant liksom.
Vi drog därifrån vid halv 12 på kvällen och det vart lagom med tanke på att jag skulle upp och öppna restaurangen på morgonen. Var trött redan som det var :S

Idag så har jag vart på arbetsintervju på en restaurang vid östermalm. Det gick sjukt bra och det här jobbet skulle jag verkligen kunna tänka mig. Det var jätte mysigt och hon som intervjuade mig var en rolig tjej som man kunde slappna av med även om jag inte är en som har svårt att prata annars heller. Men lite nervöst är det alltid att vara på intervju.
Hon hör av sig på torsdag varesig man får jobbet eller inte så håll tummarna för mig :)


Nu börjar Dennis bli less på att jag inte röker med honom eftersom jag sa att detta skulle gå fort så jag får skriva lite imorn också.
Ha en trevlig kväll :)

RSS 2.0