Storhandla på Maxi

Det gjorde jag och Dennis igår för dom sista pengarna såhär i början av månaden. Helt galet men det blir väl så när man köper skor och jacka. Sen är det någon som fyller år osv osv.
Men vi har varandra och ett Wii samt mat i kyl o frys hihi :P

Idag stänger jag och sen öppnar jag imorn.
Imorn efter jobbet så ska vi hem till Jenny och Joni. Dom firas ihop imorn och så ärdet lite Halloween fest samtidigt :)
Ska bli lite trevligt hoppas jag på men det blir lite lugnt eftersom jag öppnar dagen efter också. Bajs !!

Nu ska jag äta frukost och sen dra mig mot arbetet. Baj baj people!

Min älskling!

Han är bra ska ni veta.
När jag gick från jobbet hade jag fått ett meddelande från honom att det fanns mat i kylen om jag ville ha och det var sjukt gott :)

Det är synd hur det påverkar en att vi jobbar så olika tider. Som en sak att Dennis klippte sig igår och jag har fortfarande inte sett honom vaken och nyklippt. Han går upp så tidigt att det är sovdags när jag inte ens har kommit från jobbet :(
Så tråkigt men det händer inte allt för ofta.

Ja jag hade väl inte allt för mycket mer att berätta för nu är det dags för mig att hoppa i säng.
puss o kram

Just nu...


Pussycat Dolls ft  Snoop Dogg- Bottle up

God morgon.

Nu har jag ätit frukost och sett reprisen av Top Model på tv som jag alltid hinner se innan det är dags att börja dra sig till arbetet.
Igår var en skön dag på jobbet och jag hoppas att denna dag/kväll blir likadan med tanke på att cheferna har medarbetarmöten på restaurangen.
Vi är tre som stänger också så det är lite lyxigt, händer inte allt för ofta :P

Jag älskar min nya vinterjacka. Den är såååå mysig :) Vill ha på mig den snart men hoppas ändå inte riktigt än på att det ska bli så sjukt kallt haha. Men gillar inte vädret nu heller. Det är så deppigt när det blåser och halvt som halvt regnar :S

Nä nu ska jag duscha och sen klä på mig.

Ha en bra dag allihopa.

Reebok

Dom jävlas med mig!! Kolla dom här! Jag tror att jag dör!


Jag tänker på det hela tiden.

Det jag skrev om sist i förra inlägget vägrar lämna min hjärna.
Vet inte vilka dessa två personer är som har sagt såhär och det kan likagärna vara ett missförstånd och de menade inte så även om de sa så osv osv osv.
Men det stör mig. Det stör mig och det stör mig massor!!!


Nu ska jag kolla på ams och se om de ha nå nya jobb inlagda.
Bajj

Nu har det shoppats :)

Igår så var jag och Dennis lite bakis
men det stoppade oss ändå inte från att åka in till stan och handla lite som vi hade planerat :)
Vi började i Huddinge och köpte min fina jacka på Best of Brands :)
Det blev en brun Boomerang jacka. Jag är så sjukt nöjd den är mysig.!
Sen åkte vi in till city och fortsatte handla. Vi köpte varsitt par skor och nätkabel till Wii . några andra små saker också men inte lika viktigt haha.
Men nu väger visa kortet lite mindre det är skönt :P Eller inte men iallafall. När vi kom hem lagade vi mat och mös massor i soffan. Skönt att kunna ha såna dagar!

Festen som jag och Natalie åkte till i lördags sög balle och Natalie blev av med sin jacka så det var ett riktigt fiasko men inte trodde vi att partyt skulle vara slut bara för att klockan hann bli 23. Men då drog dom flesta eller så låg dom ute i gränden alldeles för fulla. Piiiinsamt!




Måste bara ta upp för att lätta lite på hjärtat att vänner man tror är ens vänner kanske inte alls är det. Fick det bevisat igår när jag får höra att tv personer ska ha gått och sagt till en annan person att jag har sagt något som jag inte har sagt!
Ska inte skitsnack och skvaller bland vänner sluta när man iallafall fyller 18?
Om det kanske inte gör det för andra så hade jag verkligen trott att mitt umgänge ,som jag har känt sen jag började första klass och var 6 år gammal, skulle vara mognare än detta.
Jag blev först arg. Jag blev arg över att jag inte kommer ihåg att jag skulle ha sagt detta som dessa personer säger att jag har sagt. Sedan blev jag ledsen. Sååå sjukt ledsen över att människor som jag har litat på i så många år gör en sånhär sak mot mig.
Jag har inte sagt det som det sägs att jag har sagt för jag vet inte att det är så!!  Skulle jag ha sagt det så har jag sagt att jag tror att... Det är en jävla skillnad på att veta och att tro. Och tro får man göra hur mycket man vill.
Nu är det så att jag inte ens tror detta som har sagts!

freeedag o lön :)

Men inge party för mig iallafall :P Idag stänger jag igen så slutar 21.30 och börjar 9 imorn så det blir bums i säng :P

Det är ju jokkmokkdagarna i huddinge centrum och det betyder att vi kommer ha bajs mycket att göra idag och ännu mer imorn. Ska se vad vi har för tim rekord på restaurangen och se om vi kanske skulle kunna knäcka det imorn :)

Har inga planer imorn men kommer nog på något ska se lite vad folk gör och så. Palle hade någon fest hon skulle på och henne träffar man verkligen inte allt för ofta :(

Nu ska jag duscha och sen är det dags att klä på sig mycket och gå till jobbet. Det blåser massor ute :(


Trevlig dag :)

Sticka en halsduk :)




Jag ska snart börja sticka på två halsdukar.En röd till mig och en svart till Dennis :)
Får helt enkelt sätta fart så att jag kanske blir klar till jul :P haha.
Har ju stickat en vit åt mig själv och den är så sjukt mysig så måste bara ha flera :)

Intervjun gick as bra och hon ville ha mig typ direkt bara det funkade när jag hade provjobbat.
Känns jobbigt bara eftersom hon har jätte höga förväntningar på mig men det kommer ju göra att jag inte vill göra henne besviken även om jag inte känner henne eller dom andra där.
Tror detta kan vara bra.

Mena nämnde på jobbet att jag var på bra humör på jobbet idag, och det var jag verkligen. Förra veckan var helt katastrofal. Mitt humör kan verkligen spåra ur lite då och då och det är pinsamt som fan. Men som jag säkert har skrivit förut i bloggen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra åt det :(

Nu får det vara nog för dagens filurande även om det inte vart så mycket nerskrivet.
Vill krypa ner i sängen med Dennis istället :)
puss o kram

Imorn så :)

Ska jag på arbetsintervju :)
Whiie :)

Laga mat

Kom hem från jobbet nyss och ska börja laga lite mat nu. Det blir Thai Chicken Panang tror jag :) :) GOTT

Klockan sju ska jag sen möta Jennypää i centrum och handla lite mums och den ska vi hit och chilla lite. Snacka skit och spela lite guitar hero ;)
Kaaanske ta mig ett glas vin :P


Imorn kommer Dennis hem och det känns bra. Man ska inte göra allt ihop hela tiden men såklart är det är svårt att inte sakna den man älskar och bor tillsammans med <3


Näsan min.

Om jag skulle få bort alla fyllda porer på min näsa , skulle min näsa bli mindre då ?


Elräkning :O

Mina elräkningar är galet höga!

Måste verkligen byta elbolag.

Jobbig dag :(

Inte jobbig så att det var mycket att göra som det annars kan var idag hade vi istället sjuuuukt lite att göra. Det var galet.
Okej att det regnade men herregud folk är väl hungriga iallafall känner jag.
Hade skickat alla raster till två sen var det inga fler som skulle ha :P Hur ofta händer det liksom. Never ever typ.

Och om någon kanske har ett jobb till mig så skulle det kunna sitta ganska bra.
Jag har nu förlorat min motivation och jag kan verkligen inte säga vad det beror på .Jag gillar att vara högt uppsatt och jag har klättrat på relativt kort tid till den positionen jag har nu och är stolt över mig själv. Vet inte om jag kanske inte riktigt är redo för att vara där jag är. Det är mycket mer ansvar än skiftledare såklart.
Tycker själv att det är synd att jag känner som jag gör men jag känner så iallafall.
Så jag har ungefär en månad på mig att säga till om jag vill vara kvar som andra assistent eller om jag vill bli degraderad till en vanlig medarbetare.
Såklart jag inte vill vara medarbetare men hur snällt mot cheferna är det om dom har en person som inte känner motivationen till att hela tiden förbättra och förändra restaurangen?
Har iallafall ett tag på mig att bestämma mig och hoppas att jag lyckas hitta ett arbete även om det är sjukt svårt just nu!!

Nu ska jag sluta deppa för en stund och spela Guitar Hero lite med Dennis.

Pannkakor

Helt vanlig vecka är vi inne i nu och det har väl inte hänt något speciellt liksom. Antar att det inte kommer göra det heller. Men Dennis åker till Göteborg i helgen så det är lite tråkigt faktiskt men sen kommer han hem igen juuu :)

Jag känner verkligen att jag valde sjukt dålig tid att söka nytt jobb på. Det kommer bli ännu värre på arbetsmarknaden också men jag hoppas det gör jag verkligen. Jobbigaste är att stå på jobbet varje dag och inte riktigt känna sig motiverad. Då blir nästan allt jobbigt eller tråkigt eller hur jag nu ska uttrycka mig.
Allt är inte hemst men som sagt har jag tappat motivationen som jag har haft hittills.


Nu ska Dennis få steka lite pannkakor till mig för dom var såååå goda senast han gjorde <3

Spela lite Guitar Hero måste jag ju med :P!!

Ledig idag också :)

Jag har vart ledig i helgen och idag.Det har vart sjukt skönt. Men resulterar i att jag jobbar i helgen nu istället :P

I lördags så var jag med Elin, Pernilla och deras vän Malin. Det vart lite mycket drucket men jag hade trevligt iallafall.

Min tå mår bra nu och jag har slutat att gå runt och halta vilket hade blivit lite av en vana kände jag men nu får det vara nog och nu vill jag aldrig mer ha nageltrång. Så roligt är det inte!

Kom hem från stan nyss var en sväng och gav ut mitt CV i några butiker så hoppas väl på att få något svar iallafall. Helst från FootLocker så ska ringa imorn och bara presentera mig för chefen var inte där idag.
Och om en timme så har jag tvättstuga sen är det inte lång tid kvar tills Dennis kommer hem :)


Bajj så länge

STORtå :P



Aja baja :S

Inpacketerad tå :(

Imorse var jag hos läkaren i Fruängen och fixade mitt nageltrång.
Det gjorde helvetiskt ont att få bedövningen och det gjorde ont när bedövningen släppte annars så kände jag ju inte stortån vilket var lite coolt :P

Besöket hos doktorn i Fruängen var förjäkla roligt. Han var lite knäpp.

Vi hälsade och sen frågade han bara pang om jag rökte.
Han stod sedan och förklarade att det var därför jag hade fått min psoriaris och hur och bla bla. Försökte förklara att jag hade vart på Psoriasis kliniken men han bara pratade på.
När han pratade om det så förberedda han för bedövningen och när han la in det så berättade han även att jag hade något som lät som Hosilus Dosilus.
Jaha svarar jag och undrar vad det är. Jo minsann det är att jag inte har full rörlighet i min stortå. Men får då förklarat att om jag inte har ont så behöver jag inte göra något åt det annars kan man bli opererad och att jag har tendens till Bodilus Dosilus vilket är sned tå men det behöver inte heller åtgärdas om jag inte har ont.

Vilken tur då eftersom jag kom till honom för att fixa mitt nageltrång och inte min stela stortå ;)
Låg och fnittrade för mig själv när man väntade på att bedövningen skulle börjat verka ordentligt. Det knasigaste läkarbesöket jag har vart med om iallafall.



Nu ska jag ta min tå och lägga benet högt det värker så in i skogen igen. AJ

Storm o regn :(

Man vaknar upp på morgonen har sovit bra men det första man ser är ett grått väder där träden svajar och regnet droppar. Laaagom deppigt humör man får :S

Idag så firar jag och Dennis 6 månader ihop och vi ska väl inte göra något speciellt sådär bara vi två förutom att kolla på nån film ikväll kanske. Och äta thai mat som vi ska laga själva :)
Men snart när jag har duschat ska vi röra oss till Huddinge och träffa upp Mena så att han kan få nycklar och så till Dennis lägenhet.


Bajjj

Tuff vecka och än är det inte över :(

Idag har jag avslutat min fjärde stängning denna vecka. Stänger imorn också och jobbar 11-16 på lördag. Hoppas på att få pyssla med barnen då :) Brukar inte få göra sånt eftersom jag oftast kör skiften på alla familjefester som vi arrangerar.
Efter jobbet sen så ska jag och Dennis städa upp i hans lägenhet så att Mena kan flytta in där.
Dennis ska ju bo hos mig verkligen på riktigt nu i nån månad :) Inte så nytt eftersom vi bor hos mig annars också men nu är det på papper att vi provbor som sambos ;)

Sen på lördag kväll har jag lovat att vara med min bästa vän Jennypää. Får se vad vi hittar på men bestämt att vi ska ses har vi iallafall gjort. Det är typ så man får hålla på när man jobbar mycket.

Har kanske 30 sidor kvar av min bok som jag läser och det är så spännande nu att jag håller på att missa min station när jag åker tåg. Blir lika irriterad varje gång jag inser att jag måste gå av snart !!


Ser fram emot söndag då jag har Dennis för mig själv heeeeeeela dagen!!

puss och kram !


RSS 2.0