Hoppsan..

Var i SKHLM med Jennypää tidigare idag och hon hade glömt sitt kort så jag fick dra mitt lite extra(det var så lite så pää :) ) och det var ack sån tur att hyran inte hade hunnit dras haha :P Det var en gång som det inte funkade och då blev jag lite orolig men det funkade manuellt .. *puh*


Åååka pååten imorkon vetty!

Men först är det tvättstuga och fixa på en ny vända med lösnaglar. Hade jag haft råd hade jag nog kirrat ordentliga naglar. För jag lyckas verkligen inte få mina egna att hålla länge även om jag har kunnat det :S








xoxo Erika

Vart är solen? Där är solen!

Skhlm med Jennypää och bebispää om sådär 50 minuter så egentligen borde jag inte sitta här och fundera över vad jag hade tänkt att skriva för pladder. :P

Inatt hade jag tagit ur bettskenan och lagt den lite fint bredvid. Jag har absolut inget minne av att jag gör så när jag gör så och jag förstår inte varför. Visst den är obekväm men oftast får den sitta.
Det som händer om den inte får vara kvar i munnen är att min panna känns som att den ska sprängas och mina tänder är ömma som få. 


Går och tar en huvudvärks tablett nu och plockar fram frukosten annars kommer jag att blir sen sen sen !!


xoxo
erika

Rev Run

Who's house? Run's house!!

Han är lite craaaazy den gubben :P












PS. Far - Det är roligare att skriva mor och far därför är det så :)

Fakebook, så klockers!

http://www.youtube.com/watch?v=ELXvJNZ_Gy0

Kom iväg

Till Huddinge och träffade Lollo och Noah istället för att åka till stan idag. Sjukt hur snabbt barnen växer och utvecklas i den åldern som noah. Pratar o pratar och tjatar och tjatar. Det är även väldigt poppis att låtsas gråta när man inte får som man vill. :P

Imorn så är nog planen att åka upp till Elin och skvallra lite med henne. Kanske ta en promenad med vovven.

Valborg är hundra nu: Det blir Birka kryssning med mor, hennes man och Dennis. Som jag ser fram emot det. Att slippa grejjen med att stressa upp sig över vilken fest man ska gå på och så blir det inte så o blabla. Här var det mor som planerade och vi tyckte det var klockers!

Gonatt folk

xoxo
erika

Beautiful

En sån vacker dag och jag är ledig!
Såååå skönt men jag har inga vänner som vill vara med mig idag :( Alla var upptagna eller hade jobbat natt. Men tar mig iallafall till centrum för att göra ett ärende på banken och skicka tillbaka skorna som kom och var fel färg. Men fick dom rätta igår. Ett par vita reebok fast med bling bling på :) Det blir mitt tredje par vanliga vita för dom blir lite gula efter ett år haha !




 ... Inte världens vackraste bild på mig men så söt Fanny är !

Frukost nu
xoxo
erika

Trevligt :)

Som tidigare nämnt så var det en fullspäckad helg i  helgen och ack vilken trevlig helg.
I fredags jobbade jag till typ 19 sen åkte jag till Tumba och mötte upp Dennis så gick vi ihop till Tuna pizzan och drack några öl med mor och Janne. Jag tycker om att umgås med mamma :)
Hela morgonen före dopet gick smidigt och smärtfritt med kläder och skor som skulle väljas ut men ack vad nervös jag blev när vi skulle in i kyrkan och att stå där framme med lilla Fanny när alla glor är inget jag tycker är jätte kul :P haha Att kyrkan kändes som en bastu var inte något man hade planerat in.
Fanny var så sjukt duktig och grät ingenting utan tyckte att alla kamera blixtar var fantastiska sen somnade hon i Koffes famn :)

Efter att ha kommit hem och svidat om bar det av till Långholmen för att möta upp folket som skulle fira Eriks födelsedag. Lite kubb och några korvar på gräsmattan blev det innan det bar av hem till Erik en sväng. Bar 54 blev slut station och roligt hade vi :) Dansa sej lite!

Denna dag har jag såklart vart bakis och far var inte förvånad. Det brukar vara så när vi åker dit och fikar :P
Hösa blev sjukt glad över sin present som var en rosa mobil. Jätte söt var den.
Hoppas bara att knapparna håller lite längre än dom brukar...!

Tomorrow - the city en sväng!

xoxo
erika

Det var det.

Imorn har jag sista dagen på restaurangen. Det är tråkigt med tanke på att jag tycker om alla dom jobbar där och så men det funkade bara inte. :S



Så i helgen är jag ledig och hela nästa vecka faktiskt men hoppas på att få jobba nån av dagarna på Fenix iallafall annars blir det massa pengar som försvinner :S Ville inte dra ut på uppsägningen från restaurangen så därför blev det som det blir nu.
Fullspeckat schema är det iallafall i helgen.

- Fannys dop på lördag vid 14 (Blir gudmor whiiee :) )
- Party på kvällen vid 19
- vara bakis på söndag
- fika hos far och firandet av syster som fyllde 15barre.

Okej, inte så mycket när man listar upp det där men det ska hinnas solas imorn, köpa tårta till jobbet, naglar ska fixas också. Hur skall jag hinna :s Kan nog be min kära pojkvän att gå en sväng till systemet imorn så kan jag bocka av det.
Vad rörigt allt blev :P Haha

Hade nånting mer på hjärtat men kommer inte på det just nu. Får återkomma om det ploppar upp.

xoxo
erika

.solarium och solarium.

Det är galen skillnad på solarium och solarium. Brukade gå till en där det inte är jätte billigt men dom funkar alltid och det är rent. Sen öppnade det ett nytt ställe som var billigare så då dras man dit istället men det tar inte lång tid innan man går tillbaka till det lite dyrare för man får verkligen resultat för pengarna. 12 minuter på det dyrare ger meer färg än 20 minuter på det billigare. Galen skillnad.


Idag blir typ min sista hel dag på restaurangen vi har en ny tjej som börjar jobba istället för mig och har tänkt att lämna henne imorgon lite tidigare så att hon får stänga ensam. Tycker att det är så man lär sig, när man får göra saker själv.

xoxo
erika

Lifetime









Det gick sådär.

Jag skulle blogga från mobilen igår kväll när jag hade lite tråkigt men råkade komma åt någon knapp så att internet stängdes ner. Orkade sen inte starta det igen :P Satt istället och skrev in typ mallar för alla bokstäver, siffror och tecken för om man skriver sms eller så förhand på telefonen.
Det var underhållande men det blev lite irriterande när man skulle göra t.e.x. "( ) "då börjar den tjaffsa om att det är för likt " l ". Jaha men va fan jag försöker göra bågarna böjda men den tjatar iallafall om att det är för liks så jag fick överdriva ganska mycket när jag gjorde bågarna. " / " var inte heller det lättaste haha :P

Gårdagen var chill. Efter jobbet var jag och lämnade en kopia på mitt donken schema till Fenix sen Hötorget för att köpa en "servitris plånbok". Trotsade vädret och gick sedan därifrån till Centralen för att  möta upp min syster och min far för en fika. Det är inte varje dag vi tre tar en fika alldeles ensamma. Annars är det någon annan släkting eller någons respektive med så det var väldigt trevligt att bara sitta och prata så. Jag trodde nästan far hade någonting jätte speciellt att berätta för att han minsann tog sig in till staden bara sådär :P Men nä bara allmänt prateri :)

idag måste jag verkligen dammsuga. Katastrof. Jag tar liksom inte tag i det bara och har sagt att Dennis inte får göra det för jag ska minsann göra det !!

Dagens middag blir en typ låda med ris, kassler, curry sås och banan. Mmmm GOTT ( Dennis är skeptisk :P)



xoxo
erika

Det var länge sen...

jag var så här trött! Heeelt galet måste jag säga. Känns som att jag knappt kan hålla upp ögonen just nu :S

Slutar tidigt idag och efter det så ska jag fika med minn kära far och syster. Det händer inte varje dag :)




Frukoooost

xoxo
erika

Cutiepie




Fanny min söta guddotter igår när jag var över på fika :)

xoxo
erika

Fäääärdig











*Sunny sunday*

Sikket vackert väder vi hade idag med blå himmel och solen sken men ack vad det inte var varmt iallafall :S Bittert!!

Min mor och syster var ju i "The big apple" en weekend och jag fick ett par skor av dom :) Whiiieeeee. Härligt rosa och somriga framförallt :)


Denna förmiddag spenderades hos Jennypää med lite fika och allmänt goseri med Fannypää. Oskari poskari paska pää var såklart också där och det fick jag inte glömma. Han var överallt hela tiden. haha. Galen kissemisse!

Eftersom frysen var så tom passade Dennis på att frosta av den i veckan så det fick bli en tur till Maxi för att fylla upp den.
Det var typ allt eller så :P

xoxo
erika

Fredag is Fredag

no shiet att alla ville äta på restaurangen igår kväll. Sjukt dörr på lunchen och sen så klockan sex var det som ett tåg som klampade in . Tycker inte om när alla kommer så samtidigt. Det blir lite jobbigt då med att ta beställningar och ut med drickor. 
Efter arbetet denna dag ska jag ha två intervjuer sen åker jag nog en sväng till el Huddinge och solar. Fick veta att schemat blir klart ikväll och skulle få det mailat till mig så behöver inte springa förbi där.
Dock måste jag handla. Allt i detta hushåll är SLUT helt bortaaa :P men nu ska jag köpa lite det viktigaste bara och så får vi se om jag och Dennis åker till Maxi på söndag det är verkligen katastrof :P haha.


xoxo
erika


H....K....



Idag så hinner jag förhoppningsvis hämta mina skor som har kommit till posten annars s¨hinner jag det imorn. Skulle behöva glida förbi donken också för att hämta schemat för nästa månad. Gå förbi med den till Fenix sedan.
Vill sola, hur ska jag klämma in allt denna morgon, det går helt enkelt inte. :P

xoxo
erika

Bless the sun

Idag arbetar jag bara till 14 sååå skönt men sen har jag två intervjuer så det tar sin lilla tid iof men även om det var ledighet under påsken känns det som att jag har jobbat heeela tiden :S
Efter allt tjottahej ska jag åka till Tälje och fika med "Palle" denna gång får det bli av liksom :)!

Måste äka takten här hemma nu för ska gå till HM och testa en tubtopp så att jag vet vad jag har för storlek och sen beställa i alla färger från hemsidan hihi. Som jag har jagat tubtoppar och nu kommer dom :) Det kommer endast användas tubtoppar i sommar :) Fiiiiint!!


xoxo
erika

Påskhelgen

I fredags så provjobbade jag på Fenix. Det var sjukt nervigt men var inte där så länge för det fanns nästan inget att göra. Men kommer att få jobba där i sommar och det känns nice :)

På lördagen var jag och Dennis på en promenad i solen det var mysigt värre och såååå skönt att kunna gå ute utan att frysa!
På kvällen så var vi hos Lollo och Jesper. massa annat donken folk var där också och det började bra med lite Wii och kubb ute på ängen men slutade med att jag blev ledsen och ville hem.
En viss person klämde ur sig lite onödigheter och i princip hånade mig.
Söndagen spenderades hemma med massa mys och en film eller två. Och för att avsluta så jobbade jag idag.

Imorn kommer mor coh syster hem från NY blä för dom för att dom har vart där! Syster fyller hela 15 barre imorn också !


xoxo
erika

Friday att Fenix

Jag ska provjobba på en bar på söder. Kommer att vara servitris och det känns kul men också sjukt nervöst för man vill ju inte göra bort sig heller. Känner ändå att jag har ju erfarenheten från mitt nuvarande arbete. Det borde inte gå helt åt skogen!

Imorgon ska jag fika med min bästa vän Jenny(pää) och min kära guddotter Fanny(pää).
Saknar den lilla skrutten och hennes mamma lite :)

nu ska jag lägga mig och mysa med min man.

xoxo
erika

dunk dunk dunk



Flo rida ft Wynter- Sugar



Skärtorsdag

Idag stänger jag och det ska städas städas städas. Vi stänger i tre dagar så då måste det vara påsk fint på restaurangen.
Har städat ganska mycket i tisdags så det borde inte vara mycket kvar. Fixa soya flaskorna är nog det enda som är kvar.
Jag hoppas på att vi kan stänga liiite tidigare idag också. Vi räknar med att det kommer vara jätte lugnt. De flesta åker iväg till släktingar och idag har nog de flesta kontoren helt ledigt.

Annars i helgen har vi inga jätte planer. Imorn provjobbar jag till 01.00 ungefära och på lördag kväll ska vi hänga hos Jesper och Lollo :)

Min kära mor och syster är i NY nu och det är lite fusk. Jag vill också åka dit igen. Men nä jag är kattvakt istället ;) haha.


xoxo
erika

+2 grader, TACK!

Man går hemifrån på morgonen har lagom med kläder och solbrillorna är på.
Blir varm av att gå lite för fort till pendeltåget och känner att sommaren närmar sig. Seeeeeeeeen när man åker hem håller man på att frysa röven av sig och brillorna ligger kvar i väskan medan vantarna får rotas fram.
Bitter? Jag?
Lite grann kanske. Kan ju inte klä på mig vinterjacka bara för att jag åker hem sent och det kanske blåser helt sjukt kallt ute då.

gaaah


xoxo
erika


Kärlek!

Idag har jag och världens bästa Dennis vart tillsammans i 1år!



Vi firade det igår med middag på restaurang Koh Pangang och lite champagne hemma. Men i fredags när jag kom hem så möttes jag av tända ljus, en liten present och en bukett blommor. Han är bara för fin ska ni veta :)



Imorn när jag har slutat och på onsdag ska jag börja ta intervjuer och hoppas på att hitta någon som är duktig. Dom ska ju provjobba också innan vi bestämmer om dom får jobbet eller inte.
Börjar förresten bli lite nervös över att jag själv ska provjobba på fredag. Pirrigt pirrigt !

xoxo
erika

"Det ser ut att bli regn"

Jag är så j*vla trött idag! Hade kunnat säga att det är tur att jag bara jobbar lunch och det gör jag nästan. Men klockan 18 har vi ett sällskap på 22 personer som kommer och då är jag tillbaka på jobbet. Gaaah hade behövt gå hem o sova en liiiten stund bara :(
Sen klockan ställdes om blev jag såhär trött :( Kan inte somna på kvällen.



Frukost tajm: Kellogs special K och en skiva lingon grova med kalkon

xoxo
erika

Vårtecken !


Såhär fin är vår balkong nu efter att Dennis har fixat trallen :) Det saknas kanske någon planta men mycket mysigare än med det gråa betong golvet som är standard.
Ännu ett vårtecken är att det har börjat lukta ko bajs kände jag nu när jag kom från jobbet. Alltid lika trevligt :P

RSS 2.0