Gooood morgon!

Imorn är jag ledig och det ska bli så jäääkla skönt är sjukt trött varje morgon jag vaknar. Man tycker ju att man ska ha vant sig men nä inte det inte.

15 grader ute men det ser ut att blåsa massor men bara det itne blåser kallt är det ju jätte lugnt :)

Får se om jag och Dennis åker in till stan och tar en öl bara för att man kan. Tveksamt med tanke på att Dennis ska gymma idag, det är ju onsdag.


nu måste jag öka takten här hemma
xoxo
erika

Dålig på att uppdatera det är jag verkligen! Ibland iallafall :P

I fredags var jag ju ute och det var riktigt kul. Det går liksom inte att ha tråkigt med damerna.
Har dock aldrig blivit ombedd att dricka vatten av vakter haha så det var första gången :P

Lördagen blev lugn med lite IKEA eftersom det var sååå dåligt väder. Hade velat ta en picknick på Hågelby annars :( Får ta det en annan dag helt enkelt.
På kvällen sen så var vi uppe hos Joni och Jenny. Spelade lite Guitar Hero och skrattade åt Fanny som har börjat prata massa gojja !

I veckan är jag ledig torsdag och fredag. Ska hänga med Lollo och den lille Lucas på torsdag tror jag för jag tog tvättstuga på fredag dag.

Någon som kanske vill ta en öl på Medis på onsdag kväll? Om det är fint väder såklart.

xoxo
erika


Har ni sett...?

Min nya design eller? Top noch :)
Tack lillasyster :)


Igår och idag har vart stressiga dagar med mycket att göra på arbetet men då går tiden fort och man måste bara hålla humöret uppe .

Nu sitter jag bara hemma och tar det lugnt. Har ont i fötterna :S Dennis är och fixar i sin lägenhet, typ målar och pilurar. Så han kommer nog hem lite senare.
Imorn på dagen finns inga större planer men på kvällen ska jag ut med Elin, Pernilla och Jennifer iallafall. Får se om vi blir flera. Ser fram emot det :) Har alltid skoj med damerna :)


We are on top of the world !

xoxo
erika

Eurovision Song Contest 2009

Jag har lyssnat lite på de 42 bidragen som var med i årets Eurovision, inte bara de från finalen vill säga, och har kommit fram till att om man inte hade sett vissa av artisterna så hade låtarna vart galet mycket bättre. Detta mirakel sker varje år så ska snart bara lyssna på låtarna för det är ju egentligen bara det som betyder något. Att artisten sedan dansade jätte bra eller hade lite kläder på sig spelar iallafall för mig ingen roll om låten var kass eller sången inte riktigt satt som den skulle.

Vann rätt låt då?
Ja, jag tycker faktiskt att det vinnande bidraget från Norge var riktigt bra och jag har nynnat på den lite då och då. Däremot gillar jag inte att Finland kom sist, SIST!
Ärligt nu allihopa så jävla dåliga var dom verkligen inte. Men igen så kommer det där fram. De såg tafatta ut på scen och den rappande killen såg allmänt fånig ut istället för att kanske bara var medan tjejerna hade kunnat röra lite på fötterna, samtidigt och åt samma håll hade kanske hjälpt.
Men låten fastnar och den är bra :)


xoxo
erika

En lördag i Strängnäs

I lördags morse tog jag och Dennis vårt pick och pack och drog oss mot Strängnäs.
Eftersom jag inte har sett Strängnäs centrum så tog vi en promenad egenom för att checka läget, det tog inte särskilt lång tid men ack vad vackert det var. Synd att det blåste kyligt annars hade man kanske tagit en fika vid hamnen.
Vi blir sedan upplockade av Dennis farfar för att åka hem till dem ute på landet. Det bjöds på grönsaks soppa, bullar, paj och kaffe :) Gott.

På kvällen efter att ha svidat om till finkläder åkte vi till Vallen för att njuta av en show med sång och lite dans i 40, 50 och 60-tal Wallmans style.

Nu har vi landat hemma igen och ska baaara ta det lugnt. Lite små trötta men inget som inte går över :)

xoxo
erika

ibland så...

Jag har jobbat 2 veckor nu och igår kom det en sådan gäst som man bara blir så jäkla sur över. En sån som känner att dom har rätt med allt och gillar att klaga på allt och allting. Ofta så blir folk såna när dom vistas på mitt jobb men denhär gästen kändes bara som om den var trött på livet.
Såna stunder gör att man känner hur otacksamt jobbet är.
Det jag blev mest sur/arg över var att det mumlades när denne hade vänt sig om så denne vågade inte ens säga vad problemet var framför mig och jag erbjuder mig att fixa det som nu är fel men då passar det sig inte. Riktigt bittert så skyll dig själv!!

Och få gånger så kommer det gäster som gör en så glad och på bra humör. Ge mig fler såna gäster snälla !? :)

Idag stänger jag så det blir nog inte mer spännande än så. Imorn någon gång åker vi till Strängnäs har inte bestämt vilken tid bara.


xoxo
erika

Gott gotti gott gott!!

:,(

Läste på Jennys blogg nyss om en annan blogg hon hade hamnat på.
Det är en förälder som berättar om sin son Victor som dog av cancer bara 1 ¨år gammal.
Var inne och såg filmen som de hade klippt ihop till hans ära. Det gick inte att hålla tillbaka tårarna. Han var så söt.
 http://denstarkastestjarnan.blogg.se




xoxo
erika

Gratulerar!

Grattis Lollo och Jesper till er andra son :)

Magical monday

Första skiftet på nästan ett halvår gick galant tyckte jag själv förutom att det blev strul med några sedlar men det kommer att ordna sig. Det som var skönt var att det var ganska lugnt så hann tänka och hann fixa med sånt som jag prioriterar med mina skift :)
Det ska nog bli en bra sommar detta ! :)

Att se fram emot den här veckan då?
Tjaa jobba till fredag seeen på lördag ska jag och Dennis ta oss till Strängnäs. Vi åker nog dit ganska tidigt och vandrar runt i "stan". Bara det är fint väder ! ;MYS!

Seeen kanske Lollo och Jespers bebis i magen ploppar ut också så att stackars Lollo slipper bli sparkad av den lille så våldsamt :P

xoxo
erika
Ps. Färjan är ju föör underhållande :) hihi!


Trötter men inge sover.

haha det jag menar med det är att jag känner mig slutkörd efter att ha jobbat men kan ändå inte somna vettig tid. Iof får jag sova 8 timmar om jag somnar vid 12 men iallafall :P
Det är roligt att jobba med så många fler faktiskt. Man har fler att skratta med när det inte går så bra och att muppa sig med Sarah har jag saknat. :)

Idag när jag hade lunch så kom Jenny med Fanny och åt med mig. Hon var så glad så men blev lite ledsen när jag ville visa upp henne för de andra. Det var inte så roligt men när hon såg mamma igen så blev hon lycklig :P

På lördag har jag och Dennis planerat att åka in till stan och gå runt lite. Hoppas att det är fint väder så kanske det går att klämma in sig på Medis och ta en törst släckare...

*hoppar ner i sängen*
xoxo
erika

Ont ont ont...

Mina fötter is killing mej.
Skorna på Donken är det något speciellt med eller så är det underlaget men hur som helst: ack vad ont i fötterna jag har!

Pää kanske kommer till centrum imorn och äter lunch med mig så får jag klämma lite på Fanny :)

xoxo
erika

Blondie

Jag får nog vara blondin ett tag till. Är så feg när det gäller mitt hår :P Tönt!

Idag är det onsdag och i måndags började jag på Donken igen. Det har vart lite kaos men det är mest för att jag inte har stenkoll på allt och Sarah har vart ledig och Jesper får snart bebis.
Fick beställa varor den första dagen också. HAHA jag gjorde mitt bästa :P
Jag har vart borta i 5 månader och alltid sitter i ryggraden. Det är som att jag aldrig har gjort något annat och ack vad jag knäckte i kassan med försäljning ;) hihi Men när man jämför 3 år som jag ändå har jobbat med 5 månader så är ju 5 månaderna en piss i nilen !

Igår var Dennis hos tankdläkaren och började med fixningen av hans tänder. Det har tagit sin lilla tid men nu så!. Hans två framtänder är bortslipade och tandköttet upptryckt. Det såg ut att göra bajs ont om jag ska vara ärlig men han hade bedövning kvar igår när vi la oss så vet inte hur kan känner idag :S Stackaren.

frööökost

xoxo
erika

Långledighetens slut.

Eftersom jag börjar arbeta på Donken imorn igen så var det slut med veckans slappande men det känns spännande att börja igen även om man antagligen faller tillbaka ganska snabbt i arbetet.

Kryssningen var en hit och vi hade roligt hela kvällen allihopa och dagen efter var relativt stabil fast frukost fick bli en påse chips och sen lunch istället.  Öl slank även ner på däck när vi åker in mot Stockholms vackra skärgård. En paus på Söderhof kändes också behövlig. vad som hände sen var att både jag och Dennis däckade hemma och sov till nio på morgonen efter :P Hoppsan men ack så utvilade vi var.


Passade på att ta en timmes promenad runt i Tumba på lördags för att visa Dennis lite mer av mina hoods. Lunchen vi åt kändes väldigt somrig: Stekt kycklingfile med potatissallad. MUMS! Så enkelt och sååå gott.
Den kvällen fick ägnas åt möte på Donken och en middag med teamet.

Idag har det ju inte vädret vart klart , för att klaga lite, så vi mös i soffan innan vi åkte till Huddinge för att fira Noahs 2års dag.
Morfar hans fru och min moster var hos mamma vid fem så vi gick dit och umgicks lite med dem och fastnade hos mor som var väldigt snäll och blonderade mitt hår, (fast vi höll på att röja sönder lägenheten när hon var i tvättstugan HAHA.)
Även om Dennis hoppades på att det kanske skulle bli lite orange så att jag skulle färga håret brunt. men det blev faktiskt bra färg på håret och jag är alldeles för feg för att våga färga det brunt.

Tror ni att jag skulle passa i brunt hår?

xoxo
erika

RSS 2.0