Kort dag idag.

Med tanke på hur jag mår och att det inte går över så kommer jag bara jobba ett kort pass idag vilket känns grejt. Då kan jag sen åka till Tumba och lämna alla nycklar sen hem och vila. Dricka te är gott och bra :)

Juuuste igår fick vi hem vårt trådlösa bredband vilket känns grejt. Fatta att slippa nätverkskabeln.. awsome säger jag bara och jag tror att Dennis håller med :) Så nu ligger jag i sängen och ser på nyheterna, väntar på att växeln på flygbolaget ska öppna.

Now frukost!


Nu är jag arg..

.. är arg på att väskan som vi trodde skulle vara så perfekt till vår thailands resa är för stor!! Sen när måste det incheckade bagaget ha en viss storlek. Har då aldrig vart med om liknande.
Ska ringa dem imorn och höra om det verkligen är så strängt som de skriver för då är det lite panik med att fixa fram en väska som är stor men inte för stor.
Och nu vill jag verkligen åka, jag vill inte vara i detta tråkiga väder med jobb och alla måsten. Skönt att inte måste nånting förutom att äta typ :P haha.

Vi kommer att få det så underbart min älskade!

7 fucking dagar kvar!!

Det närmar sig och det närmar sig fort nu! Det ska bli galet skönt och jag längtar! Shopping in Bangkok here I come!

Ja  med tanke på att jag är så dålig på att uppdatera så kan jag kanske uppdatera med att jag har lyckats bli förkyld :( Snorig, hosta och tung i kroppen. Dålig timing jag vet, men det kommer förhoppningsvis ha gått över tills vi åker.
Packa har vi inte gjort det känns lite överdrivet att göra det redan utan vi har köpt det vi behöver köpa och sen skrivit en lista på viktiga saker som man inte får glömma bara.

I förrigår var inte min dag ska ni veta. Vaknade snorig och trött och arbetsdagen gick väl helt okej men jag lyckades slå i läppen i en kassalåda (trodde att det skulle bli fläskläpp men det gick bra) som gjorde galet ont. Den var vi på affären för att handla en julgran, där jag halkar till på typ en frukt och slå i armen i kanten på en såndär stor låda av metall som dom har massa produkter i med erbjudande. Om kassalåda saken gjorde ont så gjorde dethär helvetes ont!
Sen ska jag plocka ur allt ur bakluckan och slår i huvudet i luckan. Var så less på mig själv tillslut.

Men nu har vi en julgran och pynt också :) Wiiihooo :) Vuxenpoäng

Ska äta frukost nu och sedan röra mig till psoriasis doktorn.


.Skön låt.


Tänka timmar.

Märkte idag att jag inte kommer att jobba så många timmar denna månad som jag trodde, attans!
Men känner också att jag inte orkar jobba mer just nu heller. Det börjar närma sig nu till resan så motivationen är inte på topp.

Imorn eller på fredag kommer förhoppningsvis vår soffa jaaaaaaaaaaaa!!!!

Och planerna i helgen är fredag kväll AW öl, lördag jobba 10-14 sen vette attans och söndag åker nog jag och Dennis till Skärholmen en sväng innan vi ska till Tyresö och hämta "Hösa".


God morgon!

Har nu vaknat till liv efter att ha haft svårt att somna igår igen. Dock inte lika mycket hostande men det blev en del. Som vanligt glömde jag bettskenan igen så det känner jag av idag också.
Så vad ska jag hitta på idag. Fortfarande inte fått svar av vännen jag messade igår så det blir nog att jag är hemma och fixar bara. Det behövs!
Städa lite med vårt fina moppset från Wileda kanske :)



En sådan söndag.

Kunde verkligen inte somna igår och när jag väl kände att jag kanske kan slumra så börjar jag hosta. Hostar och hostar och hostar. Dennis vaknade tom till av det. När jag sedan somnade vaknade jag av att jag hostade :S
Det är irriterade som attans!
Så vaknade inte särskilt utvilad i morse men vaknade vid 10 tiden sen låg vi bara i sängen och mös fram till halv fyra då det var dags för mig att åka till arbetet.

En riktigt lugnt kväll var det och vid halv åtta var det bara jag och en till som jobbade och inte hade vi det särskilt stressigt haha.
Är ledig imorn och har väl inga planer. Messade en vän om fika men fick inget svar så ska väl städa och fixa hemma. Förhoppningsvis kommer vår soffa imorn, den ska iallafall dyka upp i veckan. Så efterlängtad!!

16 dagar kvar nu.


Like..


Fanta Lemon

Min favorit läsk som äntligen är tillbaka och har börjat dyka upp hos typ alla som säljer läsk :)
Den fanns i Sverige innan de bytte ut den mot Fanta Fläder och då har det blivit att det enda sättet att få tag i den är utomlands men nu är den här igen :)
Det som är bäst med den förutom att den smakar citron och jag älskar citron är att den inte är lika blaskig som annan läsk blir. Inte lika söt.

 

 

Nu är det 19 dagar kvar!


Boring!

Kan man lungt säga att det var de sista tre timmarna typ :S Men då är det bara att städa och fixa så mycket man orkar.
Middags timmarna var lite sådär, jag fick alldeles för mycket i huvudet samtidigt och saker och ting strulade så flippade lite men skämdes sen också.
Gillar inte den sidan av mig som får ryck och snäser åt folk som kanske inte ens förtjänade det. Men det har blivit mycket bättre om man säger så. Just nu kanske det har att göra med att semestern börjar närma sig och att vi bara hade en vecka i somras.
20 dagar kvar är det idag! YEAH!

Dennis var hos doktorn idag och fick en spruta för nötallergin. Skulle inte åkt med honom nåågonstans om den inte följer med :) För säkerhets skull, vill inte att det ska hända någon med min käraste <3.

Borde gå och lägga mig nu men är lite uppe i varv fortfarande så ser lite på television sen sängen.


Stänga stänga stänga.

Ett race med stängningar har jag att se fram emot. Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag. Det betyder att jag slutar 23.30 men det positiva är dock sovmorgon och att jag kommer ändå kunna umgås med Dennis så som att äta frukost ihop :)
Eftersom det blir sent imorn och att det var så galet kallt idag (termometern säger 2-3) ska jag minsann inviga mina kära uggs.

And thats all for me :P


(Grönan i somras )


Äntligen!

Har vart dålig på att uppdatera och det har mest att göra med att jag har umgåtts med min käraste, jobbat och bara inte tagit tag i att skriva något. Kanske inte har haft något att berätta heller :P

Men nu så har jag det.



ÄNTLIGEN har jag fått mina efterlängtade Shepherd "uggs" :) Fick en sen födelsedagspresent. Tack pappa :)


Sen så nu när hösten verkligen är här och Dennis t.o.m. såg att det kom några små smöflingor känns det ännu skönare att veta att 3 av dessa mörka veckor ska spenderas i Thailand!! Kan inte berätta det för många gånger!

Nu ska det dock ses klart på NCIS sen sussa

xoxo
erika

Körkort kommer fixas

Har helt glömt att berätta att efter Thailand så kommer jag skriva in mig hos körskolan här i Huddinge :) En väldigt uppskattade present av min kära morfar :) Så nu har jag iiiiiiiiiiiiiingen, INGEN bortförklaring till att skjuta upp på det nå mer! Wiiihoo!

Seen så i fredags var mor min här och lämnade sin bil eftersom hon åkte till Polen för en weekend och syrran är ensam hemma. Så skulle någonting mot förmodan hända så kan jag och Dennis ta oss till Tumba fort.
Och igår var jag och Dennis och kollade lite Elgiganten och IKEA men köpte bara små saker som kontakter vi ska ha till lampor och liknande.
Senare på dagen kom Jenny, Joni och Fanny på middag och för att spela lite spel. Fanny var jätte rädd för Dennis och det blev nog inte bättre när han tappade sin ena framtand och såg för jäkla rolig ut i munnen :P
Som tur ska han till tandläkaren på torsdag så det fixar sig snart.


Är ledig imorn så ska passa på att gå till psoriasis doktorn i Södertälje. Måste få såret finare till Thailand. Det är ingen höjdare just nu.

Men nu ska jag fortsätta se på Criminal Minds (me like!) sen ska jag lägga mig och sussa bredvid hjärtat.

xoxo
erika

Badabing catching!

Hej världen eller nåt :P !

Lördagen var helt okej med tjejerna började bra slutade sämre. Men det var kul så länge det varade och jag kom hem tidigt :)
Dagen efter spenderades med att städa hemmet och baka muffins inför fika med morfar & co.
Första vändan av smeten hamnade på golvet ( Och folk frågar varför jag inte bakar!!) men den andra gick bra. Hann dock inte lägga på någon frosting innan gästerna kom.

Sen har jag jobbar och jobbat lite mer. Var dock i måndags i Tumba Centrum och tog en fika med Jenny och Fanny. Det är galet hur den tjejen växer och att se dem utvecklas är så coolt :) Försökte verkligen att få ett foto på hennes första tand som hon gärna visade upp när kameran inte var framme, Jenny hade tydligen försökt att få till ett foto sen den började synas men det går liksom inte :P

Imorn öppnar jag också sen är jag ledig på lördag. Wiiho. Mamma åker ju iväg på lördag morgon så hon ska köra över bilen till oss imorn. Ska nog passa på att åka till Maxi för att handla lite.
Sen har vi inga planer för lördagen. Men det dyker nog upp något, det gör det väl alltid.


Såhär såg det ut den dagen då vi skulle iväg på Fridas kalas :) Härligt väder.

Ni har väl inte missat vad Dennis har pulat med här hemma? Det blir galet fint och han är så duktig min älskling
!

Han har byggt lådan i överkanten där och lagt in spottar. Sen målas det nu den röda väggen och de andra väggarna blir vita ! Såååå snyggt

xoxo
erika

RSS 2.0