Godmorgon en söndag som denna.

Nu ligger jag och Dennis i soffan och slappar. Båda är väl ganska sega efter helgen.
I fredags var jag ute med några från "finnepacket" medan Dennis var ute med sina boys. Jag hade jätte roligt och det var kul att träffa dom som var med. Det är allt för sällan.

Vid 12 på lördagen började Dennis släktingar droppa in för födelsedagsfika :) Och de sista gick strax innan vi var tvugna att röra på oss in till staden för att äta middag.
Vi hade bokat bord på Trattoria Romana i Gamla stan . Mums vad gott det var. Även om vi båda var lite trötta och Dennis inte mådde så bra så var det jätte mysigt att komma hemifrån och äta god mat.
När vi kom hem sen började vi se på en Beck film som gick på TV men såg inte så mycket innan vi båda låg i soffan och snarkade, haha.

Dagens planer är att handla mat för veckan som kommer och min mor och syster kommer på en fika också.

bajbaj!

GRATTIS!!

Grattis min älskling på födelsedagen!


Så bra!


Vi är bäst!


ÄNTLIGEN!

Nu har mitt körkortstillstånd kommit :) Wiihooo!
Så imorn måååste jag gå upp tidigare och gå till trafikskolan (glömde fylla på busskortet, sopa) innan jobbet och lämna pappret för att sen köpa paketet med lektioner osv. Förhoppningsvis kan vi hitta någon dag ganska snart då jag kan börja köra för att komma igång.
För så fort jag lär mig köra lite bil kan jag börja köra med mamma. Ska boka in oss på en handledarkurs också så att vi övningskör lagligt ;)
Ska verkligen ta tag i det där nu för jag har inga ursäkter. Måste plugga plugga teoriiiii.!!

Nu ska jag klicka runt lite på några bloggar sen är det dags att sova. Jobbar 11-20 imorn med.
Gonatt

Pigg? NÄ?

Ställde klockan på 8 idag med och skulle behövt gå upp då men näää 9 blev det istället :S

Jobbat till 19 istf 20. En kille på jobbet ville jobba en timme extra så han fick min timme mer än gärna. Då kanske jag får 2 timmar att umgås med Dennis innan det är dags för honom att gå och sova för att vara pigg.

Har egentligen inget spännande att komma med så  nu ska jag äta min gröt.¨
Ha en bra dag.

Kan inte låta bli..

har fått hem 10% rabatt på hm´s hemsida så kunde inte låta bli att klicka hem lite :P Det blev 2 olika paket med tanke på att hälfte dröjde till i början av mars att få hem. Det gör egentligen ingenting att det dröjer för oftast när man hittar vissa fina saker så tar dom slut i affärerna hela tiden och då finns dom troligen på internet istället :) Hoppas att jag blir nöjd med alltihopa också, ibland kan det bli lite knasigt.

Ser på filmen "Sova med fienden" på 3:an och den är bra. Gammal film med Julia Roberts där hon iscensätter sin egen död för att komma bort från sin störda man som slår henne och inte låter henne göra någonting.

Får se om jag ser klart den eller om det blir dags att sova innan dess.
Gonatt allihopa!




Från kryssningen med mamma, Dennis, Janne, Joel och Caisa. Förfest i hytten såklart :)

Inte god morgon.

Problemet måste nästan vara att jag sover för mycket. Men när klockan ringer och man inte måste gå upp utan kan egentligen sova 1h till så ställer man om klockan. Självklart för mig.
Var ledig igår och väcktes halv elva av att telefonen ringde. Då hade jag sovit 8h på ett ungefär och var jätte seg. Inatt har jag sovit 10h och känner mig verkligen inte utvilad idag heller :S
Och jag ställde klockan på 8 för att ha sovit 8h då men var förjäkla trött då så gick inte upp då.

Jaja, det blir väl bättre snart hoppas jag. Kan likagärna vara det tråkiga vädret som gör att jag är extra trött.
Dags för en dusch och gröt sen börjar jag röra mig till arbetet.

<3


Goooodis

Jo men visst man klagar på att man är tjockiiis och så kan man inte låta bli godis. Thats me.. Men vars fan äter inte godis varje dag dock :P

Det blev Skärholmen idag men Jenny och Fanny följde med också :) Fanny var lite dålig så hon sov mesta av tiden tyvär. Stackars lillan!
Köpte presenten till min karl och stumpor till mig själv typ. Svarta strumpor med nåt mönster på på skaftet kan man inte ha för många av. Och just att det ska vara nån gubbe eller nånting på skaftet då har man alltid koll på paren annars är det bara ett enda stort kaos av strumpor. (<-- Dagens i-lands problem)


Jobbar tis, ons, tors, fre 11-20 så mycket mer spännande blir det inte. Men på fredag fyller Dennis åååår :) Men vi ska fira honom på lördagen med fika och sen blir det middag för 2 :) Wiiieee, Mys!

Men nu börjar en rolig serie så heeej dååå!


Jag med mina fiiina glasögon. Har ju dom på heltid nu!


Money on a beautiful Monday

Idag är det löning och då är det dags att ta tag min kärastes födelsedagspresent.
Skulle in till staden och fika med en barndomskompis men hon vart sjuk i helgen så det las på hyllan igen tyvär. Det kommer alltid något ivägen för vår fika Sanna :S.
Och har inte hört av mig till någon annan riktigt så är väl påväg till Skärholmen snart då. Det var väl itne meningen att jag skulle sova såhär länge idag. Mamma ringde och väckte mig för en stund sen och det var väl tur kanske så att jag itne sov bort hela dagen.

Jaja men nu ska jag hopp i en dusch och äta min gröt sen baj baj!

Söndag, Sunnuntai, Sunday

Sista stägningen på månaden nu och det är skönt. Även om man får sova på morgonen när man stänger så blir jag bara tröttare och tröttare. Sov säkert 10 timmar inatt och känner mig fortfarande sjukt seg.
Dennis har vart uppe ett tag redan och åkte till badhuset för att simma (dukigt).

Jag har dock inget planerat idag före arbetet förutom att äta frukost och ta en dusch. Hoppas att det går något på tv som är vettigt att se :)

Hoppas att ni har haft en jätte trevlig helg allihopa!!

Sådär då.

Hade såå gärna sovit 1h till men det hade jag inte riktigt tid med. Har precis ätit frukost och ska hoppa in i en snabb dusch sen är jag på väg till arbetet igen.
Känner mig för jäkla trött redan nu men vars fan måste överleva dagen.

Skriver kanske när jag kommer hem vid 12 sen. Off I go!

Sen kväll, tidig morgon

Jobbar klart för dagen(gårdagen?). Det blev en promenad hem med tanke på att fritösen strulade så blev sen med det som skulle göras. Så fick tag på Elin som var vaken som tur är så pratade med henne hela vägen hem :)
Har inga problem med att gå hem för det tar max 20 minuter men det är inte så bebott där man gå utan man går bredvid vägen så liiite läskigt är det.
Hoppas på att någon annan är vaken imorn så att jag får sällskap i telefonen imorn med, finns alltid massor att prata om med alla haha.

Vi hade fått en lapp i brevlådan om att igår eftermiddag så hade det vart 3 stycken inbrott i lägenheterna på vårt område. Fyyyy attans vad läskigt. Så vi ska fixa larm nu med tanke på att vår ingång är på nedrevåningen. I dessa inbrott hade dom tagit sig in genom altandörrarna och nåt sånt har vi inte men iallafall, för att vara på den säkra sidan.

Nu måste jag verkligen sova. Det blir ett långt pass imorn från 11- 23.30. Det är ett pass som behövdes täckas upp och kunde verkligen inte hitta någon som kunde jobba så blev lite tvungen att börja tidigare.
Det gör inte mig såå mycket när det blir så ibland bara men kommer nog vara lagom trött.

Sov så gott.






"I'm gonna be with you, I wanna be with you.." <3    (Akon- Be with you)


Gutten morgon

Eller något sånt :)
Har vaknat till liv nu och plockat undan lite snabbt här hemma. Ska snart äta min gröt till frukost sen fortsätta att bara ligga kvar i soffan en stund till sen måste jag duscha innan jag drar mig till arbetet.

Vill tipsa er om en grupp på Facebook som jag har startat som heter "Byta böcker". Det har vart lite dåligt intresse där hittills men hoppas på att folk kommer igång igen så att man blir av med lite böcker och kan hitta nya som någon annan redan har läst. Det tycker jag är galet smart om det som sagt börjar rulla på :)

Bajj bajj så länge!!

Vilket hmmm..?

Filurar på vad jag ska köpa till min Dennis när han fyller år. Den 29:e är hans dag och det närmar sig. Jag har två alternativ och har svårt att bestämma mig vilket av dem det blir :S.
Kan inte skriva dem här heller för att få höra era åsikter med tanke på att herrn läser denna blogg varje dag...
Får helt enkelt fundera på det ett tag till. Tror att han blir glad över vilket av dem det blir som blir födelsedagspresenten <3

Ska se lite mer på television sen är det dags att sova, har dock ingen brådska med tanke på att jag inte ska vara på jobbet föränn halv 3. Börjar egentligen halv 4 men ska in och beställa varor och dom ska vara inne klockan 3.

Sov så gott!

Ledig onsdag

Är ledig idag också och det är så stööört skönt att bara vara :)
Men ändå så var jag uppe vid 7 för jag hade tid för cellprovtagning klockan 8 på morgonen. Det var lite nervöst eftersom jag aldrig gjort det förut men nemas problemas där inte. Gick fortare än en vanlig undersökning.

Har sett alla nya avsnitten av Paradise Hotel nu och hoppsan som det kan gå där. Lite tråkigt att behöva vänta på att avsnitten kommer ut på webben men antingen så missar jag dom på tv för att jag jobbar eller för att jag sover så det är enklast så iallafall.

Vi halv tre så ska jag till Tumba och träffa Jenny för en liten fika bara. Sen hem och laga mat till min kära karl <3

Nu, Lunch!


Tre sekunder


Artikel

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6445904.ab


Ledig :)

Så galet skönt att vara ledig. Behövde sova ut tills jag vaknade och det blev iallafall inte heela dagen :)
Ingen aning om vad jag ska hitta på idag men som vanligt behövs det städas lite så kanske ska ta tag i badrummet och dammsuga i hallen... Observera att det står kanske :P haha.
Dennis har iallafall påpekat att eftersom jag är ledig dessa två dagar så förväntar han sig mat på bordet och det ska han få. Sen att det inte är delux mat det spelar nog ingen roll.

Nu ska jag kolla på Ticnet om det finns nå roligt som jag och Dennis kan gå på. Vi har fått ett presentkort för ett bra tag sedan men inte tagit tag i det och nu är det dags.

Skriver kanske mer senare.

Friday night

God kväll allihopa.
Äntligen så ´sitter jag nu och skriver på min fina vita Acer One mini dator :) Det var något fel på den första så den skulle på service vilket tog lång tid såklart men idag fick jag ett mess från dom att datorn inte skulle lagas pga reservdels brist. Så fick en helt ny istället :) Fanns bara i Södertälje dock men mamma var snäll och körde mig dit direkt :)
Sen åkte vi hem hit och lagade tacos, drack kaffe och såg på Lets Dance medan hon klippte mitt hår.
Vi kom fram till att jag har tjockt hår egentligen meeeen med tanke på att jag använder tofs mycket så har det gått av mitt på huvudet. Det visste jag väl egentligen men va fan inte att det var så illa som det är. Fy jag måste ta hand om mitt hår vill ändå att det ska bli längre.

Nä nu ska jag se vem som åker ut i programmet sen måste jag sova. Öppnar imorn, söndag och måndag.
Ser fram emot söndag iallafall för då kommer min kära hem igen. Han och hans vänner åkte nämligen iväg till Sälen över helgen. <3

Gonatt och trevlig helg

En ledig torsdag.

Idag har jag inte gjort annat än att jag vaknade, åt frukost och sen gick till bussen för att åka hem till familjen "Pää". :) De bjöd på lunch så hängde vi och lekte med Fanny som visae att hon kan minsann gå alldeles själv. Duktig flicka!
Sen kom Dennis också och då var det fika med kaffe och glass. Mums.

Hemma hann jag plocka undan det mesta så hinner nog dammsuga en sväng innan mamma kommer imorn. Egentligen får det vara hur stökigt som helst det är ändå mamma men jag gillar inte att folk kommer över och det ligger saker hejs svejs :S

Har även bestämt idag att inte äta mackor till frukost så det blir gröt nu. Sen ska det ätas gröna äpplen om jag är sugen på något. Iallafall en början :)

CSI Miami nu sen sussa.

Iväg på lunch

Vaknade för 20 minuter sedan när klockan ringde. Är jätte trött och hade kunnat sova längre men ska iväg på lunch hemma hos familjen Pää klockan 12.
Hade tänkte städa och fixa men jag kunde inte gå upp när klockan ringde första gången så får ta det sen ikväll kanske. Då är det iof också min tur att laga mat ;).

Nu hopp in i duschen.




Erika <3 Dennis

Tatuering

Har glömt att lägga upp ett foto på denna tatuering som sitter på låret.


Ledig imorn/idag...

eller hur man nu ska uttrycka sig med tanke på att jag inte har gått och lagt mig än :P
Då är det planerad lunch hemma hos familjen pää vilket ska bli trevligt. Vill träffa min guddotter så mycket det bara går. Nu händer det ju saker hela tiden. Hon går själv utan att hålla i något och det kommer tänder på rullande band. Spännande!



Det blev iallafall en promenad hem idag från jobbet som tog ca 20 minuter. Hann inte till bussen idag så antingen väntar man 1 timme på nästa buss eller så går man. Jag går hellre även om det hinner bli lite kallt om låren men det var ganska skönt :)

CSI nu sen sussa.

Foton


Lite efter men såhär såg det ut hos oss med julpyntet :)



Inte har vi fått någon snö här heller. Nej nej...



...och balkongen kunde man inge hänga på.


Uppe för länge igen. :S

Nu känns det som att jag har vart uppe för länge igen men när jag stänger är jag hemma strax efter halv 12 på kvällen så egentligen är det inte så illa. Och är inte särskilt trött heller :S
Men ska se ett till avsnitt av Paradise Hotel sen är det dags att borsta tänderna. Stänger imorn också sen är jag ledig på torsdag.
Ska luncha med Jennypää då är det tänkt, yeeei!

Sov gott Sverige.

Ny bloggdesign!

Det är http://jessicalillsmeds.se som har gjort denna design!

Sova?

Nu har jag knåpat ihop ett brev. Jag tror det blir bra. Det blir bra.
Skriver ut och skickar det imorn. Vill inte dra ut mer på det.

Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min älskling som går upp om någon timme. GONATT

Nya skor igår :)!


Hur sjukt underbara är inte dessa skor från Tiamo som fick följa med hem igår :)!
Jag går inte i klackar sååå ofta men har dock få stövlar och vart kär i dessa sen var de på rea så det var inte fy skam. Orginalpris 899:- på rea för 600:- det var inte gratis men billigare.
Mina har klacken i träfärg och även platån är det så dom är t.o.m. snyggare.

Ska snart sova men jobbar stängning typ hela veckan så håller mig vaken ganska länge för att inte vara så seg imorn sen när man jobbar till halv tolv.
GONATT


Funderingar

Var ute med Palin igår och det var jätte roligt. Hon är så sjukt lätt att vara med:)! Det är alldeles för lång tid emellan att vi ses bara.

Mamma ringde idag och berättade lite grejjer och det fick mig att fundera lite mer. Eller mycket. Har tänkt på min biologiska pappa lite då och då under alla år men jag känner nu att jag är såpass gammal att jag kan ta om han nu inte vill ha något med mig att göra. Jag förväntar mig egentligen ingenting men ändå så är jag nyfiken. Gah.!
Får se hur jag gör har ännu inte bestämt mig än.

Ska lägga mig i soffan igen nu blir inte klokare av att fundera mera.

Veckans arbete avslutat.

Ack vad skönt. Har jobbat mina 5 dagar denna vecka så nu är det leedigt!
Dennis hade förberett lasagne till middag idag och det var så sjukt gott. Tack älskling.

Inga planer för ikväll iallafall ska ta det lugnt bara. Dennis åkte iväg efter middagen för att träffa sina boys.'

Det är fortfarande inte bestämt vart jag och "Palle" ska ta oss imorn kväll, någon som har tips på nåt kul ställe i Sthlm?

Trevlig helg!

Imorse var det nästan varmt :P

När man jämför med igår och dagarna innan då det vart -16 eller -19 så var -7 som det var imorse nästan varmt. Inte för att överdriva men man kände verkligen skillnaden :)
Mig gör det egentligen inget att det är kallt bara det inte blåser massor och så kan man hoppa över perioden då snön töar bort. Då är det bara slaskigt och jobbigt ute. Det borde gå att trolla bort snön bara tycker jag.



Det har gått bra att jobba denna vecka, det har rullat på och imorn jobbar jag också 8-17 sen är det ledigt lördag och söndag, SKÖNT!
Det enda jag har planerat är att jag ska träffa en vän från S-tälje i stan på lördag kväll. Får se om det blir nåt glas vin på en bar eller en hel utekväll. Inget bestämt än.

Skulle behöva ta ner allt julpynt i helgen för att få det gjort kanske sen skadar det inte att städa lite kanske.

nu ska jag mysa lite med min man sen soooova.

gonatt!

Nåt foto från nyårsafton!


lite pang pangfanny var också med :)
knäckte på Guitar Hero :)


RSS 2.0