Första advent.

Idag har det vart riktigt lugnt på jobbet. Lite så att det var irriterande. Då går inte tiden fort och man vet inte riktigt vad man ska ta sig till, Det finns såklart alltid något att göra men det kostar pengar ;)

Det blev middag hos Jesper och Lollo som vanligt ;) Lite bus med barnen där man fick lära sig att nu får man passa sig för vad man säger. Båda härmar det mesta nu, haha.

Gör månadsarbetet imorn så slutar vid fyra, då ska jag och Dennis åka till Rusta för att kolla på julgranspynt. Hade bestämt mig för att vi skulle ha lila i granen men kom på att då vill jag inte ha något annat rött och då måste jag byta ut all julpynt... Så det blir rött, vitt och silver i granen. Kanske några svarta kulor också. Får se vad som erbjuds i affären.

Ikväll var det bakning på schemat. För att...

img_0427 (MMS)

Ikväll var det bakning på schemat. För att verkligen komma i stämning så skulle det bäras tomteluvor och absolute christmas skivan gick runt runt.  Imorn jobbar ja 8-17 igen så nu är det dags att hopp i säng.  God natt!


Gutten morgonen

...eller nåt sånt. Är verkligen riktigt dålig på att komma på rubriker till inläggen.

Vaknade för ungefär en halvtimme sedan och ska nu göra mig iordning för att åka till Tumba och hämta upp Jenny och barnen och ta deras bil till SKHLM.
Det blev lite rörigt men det blir enklare att ta en bil när Jenny har båda barnen :) Sen skulle hon tydligen köpa julklappar och sånt, då behövs det kanske också bil. Vet inte hur mycket hon har kvar att handla, haha.

Sen ikväll vet jag inte alls vad som händer. Antingen så åker vi till Maxi för att storhandla eller så hänger vi säkert med Lollo och Jesper :)
Jag öppnar imorn så det blir hur som helst inte en sen kväll.

Puss och kram. Kör försiktigt!

Lönings torsdag

Idag var det löning och det märktes. Tyvär hade vi 3 sjuka idag vilket gjorde allt lite jobbigare men alla var jätte duktiga och jobbade på med gott humör :) Det gör mig stolt!

Imorn är jag ledig och ska fika med Jenny, hennes barn, Carro och hennes son. Kolla lite i affärer (inte köpa) och prata massa strunt, haha!!

Second hand

Idag hade vi sista dagen på utrustningskursen och vi fick våra fina diplom att ta med hem som vanligt efter alla kurser.
Körde hem försiktigt kan vi ju säga. Det var lite slirigt överallt med tanke på gegget som samlas på vägarna men jag överlevde. Märkte att dom flesta tog det lugnt i kurvorna och ut ur korsningar.

Nu är jag hemma hos Lollo och Jesper för att hänga lite med Ella och lilla Theodor som också är här och hälsar på.
Dennis borde dyka upp snart också då ska vi gå till Second Hand butiken här i Huddinge industriområde. Vill gärna hitta något litet fynd. Kanske någon fin tomte eller så till julen.

Jobbar imorgon 10-19 och känner mig peppad till att fixa till sånt jag kan fixa direkt som har med utrustningen att göra ;)

Kör försiktigt för fan och räka inte med att tåg och bussar går i tid.

Idag hade jag första dagen på utrustningsk...

Idag hade jag första dagen på utrustningskursen. Det är mycket nytt så hjärnan är helt slut idag. Imorn är det presentation om ismaskinen för resten av gruppen så jag har precis läst lite om den så ska vi i gruppen prata ihop oss imorn. Ska hämta Noah och Lucas imorn på dagis. Och nuuu måste jag sova. Gonatt!!


Tävling hos Laila!!

Jag deltar i en tävling hos Laila (Laila, länken syns inte här bredvid) där jag kan vinna extensions i äkta hår.
Har länge velat köpa extensions med clips men har inte tagit tag i det :S Mitt problem är inte längden på håret för det har jag, utan mitt hår har blivit så tunnt :(!
Dom som känne mig vet hur töntig jag är när det gäller mitt hår.
 Jag började gråta en gång i Thailand när frisören hade tagit säkert 2cm i topparna när jag bara sa att hon skulle ta 1cm. Jag vet, TÖNT!
Men sån är jag och med tanke på att det börjar bli så långt blir det bara tunnare och tunnare. Att då kunna lägga in clips med löshår för att få volym i det vore riktigt nice.

Här är länken till färgen jag valde på Beautynet.se.
Valde en ljusare färg än jag just nu för den jag har just nu är mellan färgen från när jag hade brunt hår. Tonar håret lite då och då för att inte förstöra mer än jag redan har med blekning :S 

(http://www.beautynet.se/se/art/poze-clip-n-go-set-613a.php) <----Här är länken :P

Heja Minnah!

Börjar med att säga att det vart ett litet stav fel i förra inlägget där det såklart skulle stå Green och inte Graan. Inga granar här inte :P My bad!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ikväll är det Idol mys hemma hos Lollo och Jesper. Jesper jobbar dock sent så vi hänger med Lollo och barnen såklart.
Mina favoriter är Jay och Minnah så ikväll blir det Andreas och Olle som sitter löst tror jag.

Vad tror ni?

Stockholm i mitt hjärta

Idag är det att fira Lollo på hennes födelsedag så det blir en sväng på "The Graan Hunter" ;) Lollo är så bra på att sjunga så hoppas verkligen att hon gör det.

Märkte nyss att Stockholm i mitt hjärta i Petters version finns nu på Spotify och jag älskar den versionen. Den måste ni alla höra den är grym!!!

Puss och Kram

Nu har jag vart och handlat mer garn :)

img_0143 (MMS)

Nu har jag vart och handlat mer garn :)


Icke sa nicke

Var på jobbet vid 8 imorse för att plugga och göra massa uppgifter inför utrustningskursen som närmar sig och fick massor gjort men måste fortfarande läsa på och verkligen sätta mig in i systemet för allt är helt nytt för mig.
Drog vid 11 och skulle till Skärholmen för att träffa Carro men hon var hemma med sjuka barn så nu är jag hemma. Fått i mig en påse med nudlar vilket inte var särskilt gott men höll på att dö av hunger.

Känner egentligen inte för att göra något just nu, det är mysigt att bara vara men kylskåpet skulle behövas göras rent och den rena disken skulle behövas sorteras ut diskmaskinen. Får se om jag får lite mer energi snart kanske.

Imorn är det SOR uppföljning så det är fokus som gäller för mig imorn eftersom jag kör skiftet. Sova tidigt ikväll helt enkelt. :)


Kolla vem som dyker upp ;)


GG S04E07

Såg nyss 2 nya avsnitt av Gossip Girl och i avsnitt 7 är Robyn med och uppträder.
Robyn är verkligen grym och jag har nog inte förstått hur stor hon egentligen är i USA tillexempel.


Så nu har hon gästat Late night 2ggr och vart med i GG, säkert massor med annat också men det bevisar att det går bra för henne :)


Grattis på födelsedagen.

Louise som blir 25barre idag !

Här med sin man Jesper


Okidoki!

Ja så vad håller jag på med om dagarna? Inte har jag bloggat för jag har inte haft nåt att berätta, det har jag nog inte nu heller, men tar mig helt enkelt tiden att skriva något iallafall.

Var ledig i lördags och då åkte jag och Dennis till Strängnäs för att hälsa på hans syster för att se hennes nya lägenhet och det var jätte fin :) Det tar ett tag att få dit alla möbler med tanke på att allt blir nytt men hon tyckte det var kul med något alldeles eget.
Åkte förbi Jenny och Joni en snabbis för att lämna tillbaka en bultsax jag hade lånat ett ganska bra tag sen hamnade vi som vanligt hos Jesper och Lollo.
Hänga i gäng liksom det är inte så illa.

Imorgon fyller fröken Lollo hela 25 barre och det ska vi fira med att äta på Greken här i Huddinge. Har aldrig ätit där så hoppas verkligen att det är gott. På lördag ska det firas med lite partaj så vi sparar alkoholen tills dess.

Blev ledig 4 dagar denna vecka vilket kändes skönt men ångrade mig lite för jag behöver pengarna men får helt enkelt jobba mera nån annan dag då jag känner mig mer motiverad.


Skulle sett ett avsnitt av Gossip Girl men klockan hann bli lite väl mycket nu tyckte jag så Gonatt!


Lördagsmorgon

Det gick bra att jobba igår. Det var inte så mycket att göra under middagen men precis innan stägning så kom det många på en gång och handlade såklart. Det är lite elakt att komma 10minuter innan vi stänger. Då har man hunnit börja plocka undan alla grejjer och man har inget klart för att inte behöva slänga massa saker. Men det gick bra så hoppas att Rose som öppnade idag var nöjd :)

Vaknade nyss efter att ha sovit i nästan 9h och det känns awsome. Planen idag är att vi ska åka till Strängnäs för att träffa Jennifer och se hennes nya lägenhet.
Hon har inflyttningsfest ikväll men vi ska inte stanna så länge därför tänkte vi att vi åker dit tidigare på dagen. Sen behövde hon hjälp med att flytta nån sista sak från Sandåsa.

Vad ska ni hitta på idag? Hoppas att den blir toppen hur som helst :)

Stängning idag

Idag jobbar jag till 23.30 och börjar inte föränn 14.30 men ska åka in tidigare för att fixa lite grejjer. Imorn är jag ledig och då ska vi till Strängnäs för att hjälpa Dennis syster lite med det sista i hennes flytt och sen ska vi fika lite där och så vidare. Sen jobbar jag igen på söndagen.

Börjar komma en bit på Dennis halsduk nu men jag gjorde samma misstag som jag gjorde senast jag stickade en halsduk. Den blir jätte bred!! Det är mysigt men det tar så mycket längre tid. Så ska åka till Rusta en snabbis imorn och köpa 2 rullar till med garn.
Får se om jag orkar sticka en till till mig själv. Skulle vilja ha nån fin färg så hittar jag det så kanske jag börjar på en till mig med.


nu blir det frukost och en dusch

Stackars lilla Lucas har gjort illa sig ig...

img_0132 (MMS)

Stackars lilla Lucas har gjort illa sig igår på dagis.


Ny design!!

Satt som sagt igår i många timmar och pilurade med min blogg och lyckades ändra teckensnittet och få in en B header och kände bara att det där inte var så jag ville ha det :P
Så kom räddaren i nöden, Katta. TACK!!
En tjej från jobbet som är jätte duktig på design och foton hjälpte mig att få till detta.. Här har ni hennes blogg: http://kattakling.blogg.se 


Idag mår jag mycket bättre. Det är bara hostan som jag har kvar idag. Så kommer bege mig till Skärholmen för att åka och köpa lite måsten. Dennis har bilen denhär veckan, bläää :P så det blir bussen för mig.
Ska äta frukost och fixa lite sen är jag på G.


Flingor med jordgubbsyoughurt :)

Ska jag ska jag inte?

Ibland så vill jag bara skicka iväg ett meddelande för att bara fråga. Tänkte precis göra det men jag vågade inte. Är rädd för reaktionerna och hur min vardag blir efter det.

Sitter och försöker fixa min blogg lite så...

Sitter och försöker fixa min blogg lite så att den inte är så tråkig och har då också aktiverat för att kunna blogga genom Sms :)


RSS 2.0