Home!

Det har gått jätte bra på jobbet idag och med tanke på att jag mådde som en apa så var det skönt att vara kassachef bara. Var allmänt snurrig kände jag. Vi slog inte rekord så vi får försöka nästa år igen :)

Imorn blir jag hemma sjuk för att jag blir liksom inte bättre alls just nu så förhoppningsvis behövs bara morgondagen så att jag kan jobba måndagen igen. Gillar inte alls att vara hemma från jobbet, man får pengar när man jobbar och jag vill ha pengar.

Nu ska jag koka mig ytterligare en kopp te sen ta ett varmt bad och sussa tidigt.
Hoppas att ni andra tar vara på att klockan ställs om inatt så är man ute på krogen så har dom öppet en extra timme.

Så glöm för fabian inte att ställa om klockan!!


Imorn kommer min älskling hem igen.


Fredag

Igår startade Jokkmokksdagarna här i Huddinge centrum så det bidrog till att vi hade lite extra mycket att göra igår på jobbet. Men det gick jätte bra. Alla var på toppen humör och gjorde sitt bästa. Såna dagar vill man att alla dagar ska vara.
Åkte hem efter jobbet och märkte att jag hade glömt mobilen på jobbet så ni som försökt få tag på mig, jag lever :)
Dennis hade lagat mat så vi åt tillsammans och såg lite på TV. Men Dennis mådde inte heller så bra så han gick och la sig innan mig. Jag fortsatte med att sticka på hans halsduk till 23 ungefär. Så jag borde hinna klart med den den här vintern, även om det känns som att jag kommer få hålla på i evigheter.

Hade hoppats på att förkylningen inte skulle bryta ut men hej och inte välkommen snor och ännu mer ont i halsen. BLÄ!! Har inte tid att vara förkyld, varför är det alltid så att man blir sjuk när det är som mest att göra på jobbet.

Skulle behöva få tag på mamma och vilken tur att jag kan hennes telefonnummer i huvudet :) Ska dit och se på Idol ikväll.
Dennis åker på konferens kryssning med jobbet så jag blir alldeles ensam tills på söndag,

Ska försöka äta frukost nu annars blir det bara en kopp med te.
Puss o Kram

Min kära lilla hals

Kände igår att jag var lite öm i halsen och vaknade för ett tag sen och har bajjs ont i halsen. Så jag tycker synd om min själv. Jobbar ju nu i 5 dagar i rad så har inte tid att vara sjuk.

Igår när jag var med Lollo på Rusta en sväng så köpte jag grått garn. Har tidigare sagt att jag ska sticka en halsduk till Dennis och igår tog jag tag i det. Har kanske hunnit sticka cirkus 15-20cm så det är lite kvar kan man säga det ska vara en mysig stor halsuk.

Nu ska jag få i mig lite flingor innan jag hoppar in i duschen.

12 o'clock

Japp, uppe med tuppen idag på min ledig dag.
Skjutsade Dennis till tandläkaren så att jag kunde ha bilen idag, ska till Skräholmen vid 12 för att ta en fika med Elin och lilla Wilmer.
Känns ganska kört med att försöka somna om när man väl är uppe så då har jag massa tid till att jäsa. Det finns alltid något att fixa med hemma men att bara vara i soffan lockar lite mer såklart.
Börjar med att äta mina flingor iallafall.

Puss o kram!


Chivas

Min käre lille kissekatt Chivas är nu 13 år. Den gamla gubben!
Mamma ringde nyss och hade vart hos veterinären för att boka en tid för att ta bort hans fettknöl som han har över ögat. Den är inte farlig och han störs inte hittills av den men den växer jätte fort. Så han ska få åka till veterinären där dom ska ta blodprov och kolla hans levervärden för att se om dom tror att han kommer att klara av att bli nersövd.
Det är jobbigt för det finns ju både för och nackdelar. Även om dom tycker att han ska klara av operationen så kanske han inte gör det. Tar man inte bort knölen blir den bara större och större och tillslut kommer den att vara över hans öga. Nån av dom andra katterna kan ju också riva sönder knölen om man har otur när dom röjjer.
´
Fiiiivasen

Haha inte världens bästa bildkvalite men här är han arg på Oliver som gick förbi honom så han fräste lite. Han börjar bli lite kranky :P

Löööngt

Var svintrött i morse så drog verkligen ut på tiden och snoozade några ggr för att jag verkligen inte orkade. Men det blir alltid bättre sen.
Kom hem från jobbet för en stund sedan och ska snart laga spaghetti med köttfärssås, betala räkningar och sortera tvätten. Dammsugaren skulle också behöva komma fram en snabbis vi får se om det orkas.


Söndag

Igår var vi på loppisen i Vårberg för att sälja lite saker igen :) Hoppades på att det skulle gå bra att få iväg grejjerna och jajamensan gick det vägen. Vi kom iallafall hem med mindre grejjer och några slantar rikare än när vi åkte.
Det är värt att stå där lite då och då bara för att få iväg saker som man vet att man inte använder och inte orkar lägga upp på Blocket eller Tradera. Man skulle säkert få mer för sakerna där iof...
Vi fick låna Dennis kompis bil med tanke på att vår fortfarande är på verkstan så vi åkte direkt efteråt och lämnade den till honom och fick skjuts till Tumba för att umgås med Jenny, Joni och barnen lite.
Jäkligt trötta vid åtta tiden så vi var hemma och såg lite TV sen gick vi och la oss i sängen vid 22.
12h sov vi!!! Heeeelt galet vad trötta vi måste ha vart. Jag har jobbat mycket men ändå trodde inte att jag var så slut, haha!

Vi åt frukost imorse bara innan vi promenerade till Lollo och Jesper för lite bullbakning, mums var det och lite mysigt även om jag inte tycker att det är kul att baka :P.
Kom hem för en stund sedan och har hunnit lägga in en tvätt i maskinen och plockat iordning lite medan Dennis bytte påslakan på sängen. Nu blir det en dusch och sen sova och vila upp sig lite till inför en ny arbetsvecka.

Puss o kram!


Tjingeling snön!

Nu är den första snön här!
Jag tycker inte om snön, jag tycker inte om att det är kallt och blött och blåsigt ute. Jag kommer nog aldrig att tycka om snön/vintern.
Det som är positivt är när det är snö överallt och solen skiner då är det fint. Att kunna kliva upp på morgonen och inte behöva filura vad man ska ha på sig på samma sätt som på hösten. Vinterjackan is the shiet liksom :) Man slipper lager på lager principen. Det blir inte Uggsen idag dock för det ser väldigt blött ut ute.

Om 10minuter så är det dags att gå till bussen. Baj Baj!!


Pssst. Idag blir så många bilägare som skulle ta bilen till jobbet chockade över att snön kom iår igen och valde att ta bilen till jobbet iallfall. Räkna med kaos!

Jag är så dålig.

Ja, vad har jag fått för mig att göra istället för att göra det jag har sagt att jag ska göra?
Började organisera bland mina skor och hade svårt att rensa men fick med några par som jag bara såg att dom där kommer jag inte använda igen. Så ni som vet att jag har så sjukt mycket skor. Det börjar bli färre, jag lovar... :(

Sen plockade jag undan här och slängde in ett par av mina tyg Reebok i tvättmaskinen också, det är det som blivit gjort just nu och jag känner mig bara så seg att jag orkar inte göra nåt annat just nu även om jag borde.

Fredag

Idag är jag ledig och det var skönt att sova ut :) Trodde att jag skulle sova längre men vid halv 10 vaknade jag och kunde inte sova om.
Var hungrig och tänkte fixa frukost men hade glömt köpa mjölk så har inge frukost :( Blir att äta lunch snart igen.
Byggena runtomkring oss håller på med något här också så tvn kör myrornaskrig lite då och då. Hela huset skakar också så dom tar i med dom tunga maskinerna nu.

När jag hade slutat igår så kom Dennis och hämtade mig så åt vi middag tillsammans. Han hade gjort den goda starka kycklingpajen som vi testade i sommras. <3
Det blev lite över så ska stoppa i mig det nu iannan jag ska rensa i förrådet för att försöka hitta grejjer att sälja på loppisen nästa helg. Hoppas att jag hittar grejjer som kan dra in lite cash till Thailandsresan bara.

Ha en bra dag allihopa, Im out!




När jag var brunhårig och vi tog en tripp till vikingaön Birka.


Imorn är jag ledig.

Vet inte riktigt vad jag ska ta och hitta på men det går alltid att bara ligga i soffan på en ledig dag, haha. Men det blir nog så att jag ska göra klart lite grejjer úr min pärm med utbildning sen skulle det behövas rensas i förrådet för att få fram saker som ska till loppisen.
Den är nästa helg och annars vet jag inte när jag ska hinna göra det. Skulle behöva Dennis hjälp för att rensa så det får isåfall bli när han har kommit hem om han mår bra. Det är en förkylning som spökar, hoppas bara på att jag slipper den.

Iof är Idol bokat imorn kväll, såååklart :)

Gonatt nu ska jag sussa sött som aldrig förr. (så känns det iallafall)


14h på arbetet.

I'm alive guys, dont worry ;)

I Lördags så var jag på middag med Farmor och Faster. Farmors syster var i Sverige på besök så hon halade också på. Vi var på en Kubansk restaurang på Tegnergatan. Kommer inte ihåg namnet på restaurangen för den var något komplicerat. Men dom hade jätte god mat och goda drinkar. Skulle kunna gå dit och hänga i deras lilla bar och ta en drink någon gång så det ställer rekomenderar jag.
Det blev ganska sent där lämnade min faster och hennes kille där vid halv 1 och mötte upp Tessie på bar54 där hon var och svängde sina lurviga med några abetskamrater till henne. Jag skulle inte gå ut var tanken men jag gillar och dansa och om jag ändå var i stan så kändes det som att det var meant to be.
Såklart så räckte det inte med att vara ute till 3 på natten utan vi åkte vidare till Labbet och var kvar där till stägning.
Jag gled alltså hem med något av de första pendeltågen mot Södertälje och mös ner mig hos Dennis vid 6.30 ungefär. Lyckad kväll !!

Vaknade sen vid 11 vilket inte kändes så smart men kunde inte fortsätta sova...

Nu i veckodagarna har jag underhållt mig att jobba långa dagar såsom igår blev det 11h på jobbet och idag 14h. Är ledig på fredag så ser fram emot det :)

Sängen kallar lite mer än vanligt. Gonatt och hoppas att ni alla hade en trevlig helg!!

Working a mittbena.

Testar att ha mittbena.


BRA eller ANUS??


Ledig Lördag!

God morgon Sverige!

Det blev Idol hos mamma och det var väl inget spännande faktiskt så. Dom är alldeles för osäkra för att det ska bli spännande nu. Men det vore tråkigt om dom som jag tycker är bäst skulle åka ut nu iof. Typ Olle och Jay :)

Mamma klippte mitt hår och fick faktiskt ta mer än hon brukar få ta, haha! Jag klippte inte till luggen heller utan testar en ny grej i håret och då får luggen fortsätta växa och kanske någon vacker dag är lika långt som resten av håret.

Vid 11 ska jag och Dennis iväg för att äta frukost på mitt jobb för vi glömde bort att handla frukost igår. Sen ska jag till SKHLM och fika med Ella och Lollo.

Ikväll sen blir det min födelsedagsmiddag med Farmor och Faster :). Det är en tradition som vi har att jag får inga presenter av dom utan dom bjuder mig på en middag istället. Vi har säkert gjort det i 7år nu om inte längre. Jag tyckte inte om att ha kalas så vi har alltid gjort något annat när jag fyller år.
Blir spännande att se vilken restaurang det blir denna gång :)!!

Kaffe, hämta skor, middag hos mamma, idol.

Idag har jag vikt tvätt, dammsugit, städat badrummet och plockat undan överallt :) Duktigt Erika!!
Dennis kom hem för en stund sedan så nu ska vi till Lollo och Jesper för att dricka kaffe innan vi åker till Skärholmen för att hämta Dennis skor som har vart på reparation och sen till mamma för att äta middag. Får se om vi ser Idol där eller vart det blir.

Nu har Dennis bråttom och är typ redan ute och väntar på mig. Tjingeling!!

Min arbetsplats för lääääänge sen!

Såhär såg det ut för ett jäkla bra tag sedan på mitt jobb :)

Imorn då?



Min arbetsdag idag såg ut som att den skulle vara som igår men det lugnade ner sig sen och det kändes skönt för annars vet jag inte om alla hade orkat springa 1h till :S
Så nu är jag iallafall ledig i 3 dagar och det känns awsome. Har haft massor planerat alla dagar nu men imorn är det helt tomt på dagen. Konstigt måste jag verkligen säga. Så vem vill hitta på något imorn på dagen?

På kvällen ska jag och Dennis till mamma för att äta middag och så ska mamma klippa mitt hår och tona det. Det börjar bli många olika nyanser av blondt och orange i håret, haha!
Får se om vi ser Idol där eller om vi kanske åker till Dennis kompis en sväng, beror på hur sent det blir hos mamma helt enkelt.

Juste imorn behöver jag gå och köpa sån där skyddande plast till telefonen, såg för nån dag sedan att jag hade lyckats få nån skråma på skärmen.

Sov så gott allihopa så får vi se om jag har något roligt att berätta imorn.


Ska kanske be mamma fläta en likadan fläta som jag har där. Det ser lite coolt ut :) Dock inte den bästa bilden på mig men den bjuder jag på.


Stängning nr 2

God morgon.
Vaknade vid 10 och var såklart inte pigg. Känner mig aldrig pigg om jag ska vara ärlig eller jooo, på kvällen när det är dags att sova då kan jag inte sova istället.

Sista vändan tvätt är i maskinen nu, Dennis hade tvättat massor igår :) Så nu är det dags att sortera all tvätt vilket inte alls är lika enkelt eller roligt.
And here I go!!

Stängning nr 1 avklarad.

Det var sjukt mycket att göra på jobbet och varorna blev stående till efter middagsrushen men men det blir så ibland. Allt ordnade sig med tanke på att det lugnade ner sig som tur är.
Jag åkte hem en sväng på min rast för att äta middag med min käraste. Det blev en ganska stressig middag men mysigt att se Dennis en gång under 48h.

Cold case går på 5:an nu och I like it :) Har massor med favorit serier men är dålig på att hålla koll på när dom går. Tacka vettja att kunna se dom på internet när man vill.

Gonatt

Middag i Gnesta

Igår skulle jag har vart ledig men jobbade lite extra. Måste dra in så mycket cash som det bara går nu :) Därav köpstoppet och det går faktiskt helt okej. Har köpt små saker som jag verkligen bara behöver som deo och allergitabletter typ :P Inte ett enda par skor, det ni!

Igår när Dennis kom hem från jobbet åkte vi till Gnesta för att hälsa på Elin och Fredde. Det var jätte länge sedan vi sågs och har aldrig sett hur dom bor med tanke på att dom bor ute på landet :P haha. Sen har lilla Wilmer kommit till världen och ack vilken sötnos. Han var sååå liiiten den lille skrutten.
Vi åt middag tillsammans och fikade sen var det dags att börja röra oss hemåt.

Idag efter jobbet var det middag hos familjen Celander som gällde. Stackars lilla Lucas var dålig så han var inte alls lika pigg och charmig som han brukar. Hoppas att det vara är en förkylning. Och att Lollo inte behöver sitta hela natten på akuten med honom.

Stänger imorn och på torsdag sen har jag 3 dagar ledig. Känns som att alla timmar på dygnet är uppbokade just nu så ska försöka orka städa badrummet och tvätta lite kläder imorn innan jag går till arbetet.

Men nu börjar Desperate Housewives igen. BAJ!

Det har nämligen börjat igen! Wiiihooo!!

Flyttning hela lördagen

Vi åkte iväg vid 10 tiden mot Strängnäs för att hjälpa Dennis mamma att flytta. Själva flytten gick riktigt smidigt men sen i lägenheten när allt skulle upp och det skulle borras och grejjer blev det lite jobbigt. Det var nämligen så att verktygen såsom borrmaskin inte var av bästa kvalite så allt blev lite jobbigare. Men Robin och Dennis var så duktiga !!
Jag körde hem därifrån och det var riktigt läskigt. 70väg och det är heeelt mörkt på en slingrig väg. Seeen motoväg i 110 också den as mörk. Hade huvudvärk när vi kom hem för att jag spände mig så mycket. Blä!

Jobbade 8-17 idag och det var en bra dag som flöt på bra. Åkte till hem till Jenny och Joni direkt efter jobbet för att fika lite och träffa barnen innan dom åker till Turkiet i en vecka.
Dennis kom till Tumba sen för att möta mig och lämna den gamla bilen på verkastaden. Vi ska göra en liten koll på den så att allt är okej bara innan vi säljer den.

Imorn jobbar jag lite extra på dagen sen ska vi åka hem till Elin och Fredde för middag. Har inte träffat deras lilla Wilmer än heller (DÅLIGT). Kul att se hur dom bor också nu när dom är bosatta mitt ute i ingenstans, alltså Gnesta :) hihi

Men nu ska vi fortsätta se på television. Puss o Kram!


Hämtade körkortet igår!

Igår när Dennis skulle komma och plocka upp mig från jobbet hade han med sig avin för att hämta körkortet. Mohahaha, jaja, jag får leva med det fotot i 10år bara sen är det dags för ett nytt.
Jäkligt coolt att kunna visa upp ett körkort men attans vad ansträngd jag ser ut på det fotot. Var så nervös så att det är galet och då ska det tas ett foto och sen skrivas en signatur. Så min kråka ser lite knasig ut också men, men nu har jag det!

Idag var jag iväg efter jobbet för att träffa Jenny och barnen för en snabb fika innan det var dags för att plocka upp syster och mamma för att sedan hämta Dennis. Mamma bjöd nämligen på thaimat till middag, MUMS! Det gav oss en försmak för vad som väntar och ack vad det ska bli så sköööönt.

Sitter nu och tittar på Idol och blir lite trött på att det alltid ska räknas om och nollställa räkneverken osv... Allt för att mjölka folk på pengar. Dom har redan nu ett resultat på vilka två som har fått minst röster och då inte blir idoler iår. Hur svårt ska det vara.
Vi ska inte ens tala om att dom klämmer in ett 30min program och nyheter innan all omröstning är. Då har man hunnit byta kanal och glömt bort att man ville se vilka som gick vidare, dom borde tappa tittare på det.

Nu blev det iallafall Weise killen som gick vidare. Dags att sussa för imorn ska vi åka till Strängnäsoch hjälpa Dennis mamma att flytta :)  GONATT!

RSS 2.0