News, news, news!!

Från och med den 1:a oktober är jag på studieledighet i 1år framöver!
Detta är något jag tänkt på länge men vart rädd för att ta steget och inte helt vetat vad jag vill plugga. Något inom ekonomi ska jag iallafall läsa. Så hoppas på att jag kommer in på kurserna jag valt. Då kommer jag att sedan läsa redovisningsekonomi på Högskolan är tanken :)
Jag har en plan!! Äntligen!

puss o kram

Gummistövlar

Idag är jag ledig från arbetet så har vart med Jenny o Skärholmen och äntligen köpt gummistövlar. Det är ett par svart afrån Din Sko som är yttepytte fodrade inuti. Men dom har en bra sula så att man kan ha på sig dom i vinter om det är sjukt blött ute med en raggsocka i bara.

Hittade egentligen ett par svarta Canada Snow stövlar på Scorett som jag vart lite mer kära i men dom fanns inte i min storlek. Sen var dom mycket dyrare.
Verkar vara sjukt svåra att få tag i för det går inte att googla fram stöveln heller.

Sandhamn

Glömde ju helt bort att berätta vad överraskningen var för något!
Vi åkte iväg vid 11 tiden och visste fortfarande iiiingenting. Efter att ha kört ett tag till Värmdö och sedan landsväg ut till Stavsnäs(?) så klev vi på en båt som gick till Sandhamn.
Där hade Dennis bokat ett rum till oss på Seglarhotellet. Vi började med en promenad och kollade läget, det fanns inte så mycket där men efter att vi hade fått checkat in så tog vi vårt pick och pack ner till Relaxen. Badade och bara var sen var det massage inbokat :) På kvällen åt vi middag på hotellets restaurang med utsikt över alla båtar som låg i hamnen. Feta båtar!
Han är för underbar min karl att komma på något för bara oss två.

Dagen efter var vi uppe tidigt och tog första båten tillbaka till Stavsnäs. Dennis har ju vart sjuk i veckan men mådde bättre men på morgonen när vi vaknade var han sämre igen så vi var bara hemma hela söndagen.

Nu är jag mitt uppe i en arbetsvecka med 1 ledig dag på torsdag annars jobbar jag på som vanligt. Ska nog träffa Jenny på torsdagen då hon har båda barnen på dagis nu.
Ska till Din Sko och köpa gummistövlarna som jag vill ha när lönen är på kontot.

Puss och Kram!

freeeedag

Nu har jag jobbat klart min sista dag som ansvarig, såklart kul att ha ansvar men saker och ting kan också bli väldigt tooooo much.
Nu är det över för detta år iallafall och jag är ledig i helgen. Imorgon klockan 11 ska jag vara klar för avfärd men vet fortfarande inte vart.

Ni får veta vart vi ska när jag vet :)

Check!

Förhoppningsvis går det bra nu... Håll tummarna!

Rast

Sitter på jobbet nu och har rast. Fixat combon så nu låter den inte, dom hade iof hittat felet till det igår.
Slutar 15 idag och funderar på att åka till SKHLM efter jobbet för att vandra runt lite. Antingen gör jag det direkt efter jobbet och åker kommunalt eller så väntar jag på att Dennis kommer hem och snor bilen. We will see...

Nu ska jag fortsätta äta mina toast, gott!

Working monday to friday

Det är en sådan vecka denna vecka. Måndag till fredag sen är jag ledig i helgen och då blir det spännande!!! Dennis har bara sagt att jag inte får boka upp mig den helgen inget mer... ROLIGT!

Imorn jobbar jag från 6 till 15, ska göra special rengöring på glassmaskinen. Förhoppningsvis så slutar den låta som en jävla säl och producerar glass som vanligt.

Igår såg jag och Dennis en Beck film som jag trodde att jag inte hade sett men det hade jag såklart. Som vanligt glömmer jag bort vad filmerna heter och struntar i att läsa på baksidan. Mannen utan ansikte var det iallafall. Trooor kanske att vi ska se Ali med Will Smith ikväll, kanske, eller nåt :)

Bloggriket.se

http://www.bloggriket.se <---bloggriket.se CHECK!!

SMS-inlägg

img_0286 (MMS)


Är hos mamma och observera LP skivorna ova...

img_3311 (MMS)

Är hos mamma och observera LP skivorna ovanför tvn. Vi har ätit lite lunch och lyssnar på låtarna som Orup ska spela ikväll :) ska väl snart röra oss mot staden. Min syster är tråkig och ska inte följa med. Orutinerat!


Orup på Grönan ikväll!

Ni som känner mig vet att min mamma alltid har vart svag för Orup, vilket lett till att jag också gillar Orup. Nej, han är inte snygg men hans låtar är grymma :)
Så ikväll spelar han på Gröna Lund.
Jag har tyvärr missat dom flesta låtarna från hans 2 nyaste skivor så hoppas på att det är mest klassiker han kör och såklart från hans nyaste skiva låten "Huddinge".

Ska duscha och göra mig iordning sen ska jag röra mig hem till mamma och hänga där lite innan vi åker in till city. Några av mammas vänner kommer också sen och Dennis skulle också komma dit efter jobbet.


Jag har bra snälla vänner :)!!

img_0563 (MMS)

Jag har bra snälla vänner :)!!


Jaha ett år äldre då

Igår var ingen vanlig dag för det var min födelsedag, hurra hurra till mig ;)
Blev alltså hela 24 år igår... Det är nu det bara gå utför va?


Min älskling är bäst!!!!! Det här fick jag...

img_0938 (MMS)

Min älskling är bäst!!!!! Det här fick jag i present. Ett halsband och en ring från Rock by Sweden :). AWSOME!


J&J blir äntligen äkta makar!

Min bästa vän Jenny får äntligen sin ungdomskärlek till sin äkta make idag!
Jag är brudtärna och toastmaster idag så det är fullrulle . Bruden själv sitter just nu och ska bli sminkad fin fin!

Får lägga in bilder sen :)

RSS 2.0