Då vart det utrett.

Gynning är inte gravid det var tydligen ett skämt.

På vägen ner var det boöppning över Göta Kanal

Jag tänkte lite fort skriva ner vad vi gjorde i Göteborg kanske och kanske klämma in något foto.
Resan både upp och ner tog ungefär 6 timmar och det var inte så farligt(säger jag som inte körde) men man blir lite trött även om man försöker underhålla sig med massa annat i bilen. Vi stannade inte överdrivet många gånger åt båda hållen förutom när vi skulle äta och på vägen ner parkerade vi i Mariestad för att gå på stan och hitta något att äta där :) Vi ville inte bara äta hamburgare hela tiden :)



Dagen efter att vi kom fram så hade vi en hel dag på oss att bara göra något så det fick bli Nordstan med lite shopping. Observera inte mycket bara lite shopping :) Hade ju låtit bli att handla något här hemma så då fick jag handla lite när vi var där nere :)
Midsommarafton började med fint väder sen regn sen kom solen fram sen regnade det lite. Med tanke på att vi var på en ö så blåste det ganska mycket också. Det gör typ det hela tiden :P
Vi firade med några av Dennis pappas vänner på ön med sill lunch, musik, fika och sedan själva middagen. Allt i ett jätte stort party tält och det var riktigt skönt för det blev som ett växthus så det var inte alls kallt där under kvällen.

Vå bestämde oss för att åka hem en dag tidigare. Det var nog tur det för igår när vi lämnade tillbaka bilen till Strängnäs stod den mötande filen stilla i princip. Där i klungan hade vi fått vara isåfall.

Nu ska vi passa på att göra något eftersom vi fortfarande har idag och imorn som semester. Det får bli att vi åker in till staden och promenerar till Djurgården och kanske tar en sväng inne på Skansen :) Mysigt :)

xoxo
erika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0