Hjärtattack

Usch och fy för att Polisen gör att man blir så nervös att man kör fel :P
Körde nämligen förbi polisen när dom typ stod inne på en liten väg och precis när jag åker förbi så ser jag i backspegeln att dom åker ut efter mig.
Första tanken är "shit var har jag gjort nu!" och sen blir jag tveksam på vad det är för jäkla hastighet på vägen. Hade jag iof kört 50 på en 30 väg hade dom ju stoppat mig på en gång men blev så nervös att jag ställde mig i fel fil så att jag fick åka från Högdalen till Älvsjö och sedan därifrån fortsätta min färd till Tyresö.
Dom åkte efter mig ända bort till Älvsjö innan dom åkte av en annan väg.
Lyckades att inte bli stoppad och dom tog nog bara mig på måfå men fy fan vad nervös jag blev. Höll även på att missa att det var grönt för cyklister och gående och då nästan körde på en cyklist, med Polisen fortfarande bakom. Missade honom som tur var :P


Idag öppnade jag och kommer göra det imorn med. Vi har storbeställning även denna fredag så det blir full rulle. 265 hamburgare och 265 små pf ska vi fixa på 1,5h. Wish me luck!

Nu ska jag iallafall bara slappa och lägga mig tidigt, var så sjukt trött imorse.

Film- Precious


Dennis köpte denhär filmen här om dagen lite på måfå och jag var skeptiskt för jag hade aldrig hört talas om den men DAMN vad bra den var!
En riktigt hemsk historia som för mig är sjuk.
En riktigt gråt film, kunde inte hålla mig!


Arlanda fram och tillbaka

Kom hem för en timme sedan efter att ha lämnat Dennis på Arlanda. Han åker nämligen till Grekland nu på morgonen. Hoppas att dom kommer iväg som sagt bara med tanke på att det är massa strejk nu. Tror inte att dom kommer påverkas när dom väl är där för att dom ska till Zakynthos.

Kände att det inte var någon ide att gå och lägga mig igen så har suttit vid datorn, tittat på tv och nu tänkte jag städa upp lite här hemma.

Ella kommer hit en sväng efter att hon lämnat Theodor på dagis då ska det solas massor. Idag ska tydligen bli den varmaste dagen hittills :)!

Dennis Slash tshirt passar min perfekt :)

img_8485 (MMS)

Dennis Slash tshirt passar min perfekt :)


Tack världens bästa syster och mamma för p...

img_1466 (MMS)

Tack världens bästa syster och mamma för presenterna från Turkiet.


WTC movie

Både jag och Dennis somnade till World Trade Center filmen men jag kom på nästan på en gång varför jag inte riktigt gillade filmen. Det är en sååån gråt film. Det är så svårt att inte gråta för att den är riktigt hemsk.
Vi får se klart den någon dag snart iallafall.

Idag är jag ledig men ska till jobbet snart för att fixa lite saker. Efter 12 nångång så ska jag möta upp min käraste syster och äta lunch med henne.



Kom på att jag och Dennis såg en annan film också för några dagar sedan. The Tourist. Riktigt bra film som har vändingar hela tiden att man inte har nån aning om hur det slutar.


Filmer


Helt okej film men ibland kom det in sekvenser som jag inte alls förstod vad dom gjorde i filmen.


Sjukt knasig film men jäkligt underhållande. Han är ett sånt svin och kommer undan med det också. Slutet var lite förvirrande, avslöjar inte för mycket :)


Ikväll tänkte vi se den här filmen. Jag har sett den förut men vill se den igen. Har för mig att den inte var jätte bra men glömt bort exakt var det var som då inte var bra.


Problemlösaren nummer 1

I mitt CV skulle jag kunna skriva det efter denna dag. Var det inte det ena var det det andra!
När jag hade fixat en sak så dök nästa problem upp och det gjorde att min dag absolut inte var den bästa men är imponerad lver att jag lyckades hålla humöret uppe iallafall.
Dock tycker nog alla på jobbet att jag är en pain in the ass för att jag tjatar om saker och ting hela tiden, haha. Det får dom helt enkelt leva med.

Imorgon är jag ledig men kommer behöva åka in och beställa lite varor. Efter det funderar jag på att åka till Skärholmen för att kolla lite men vi får se.

Hade för övrigt en sjukt rolig kväll i lördags med tjejerna. Vi var på Lobby som hade öppet sin sista dag på en månad. Har aldrig vart där förut och det var helt okej men väldigt litet.


Partaj

Det blev inget set med utemöbler när vi var på Jysk för det vi ville ha var slut just då men vi bokade det så att när det kommer in så har vi tjing på ett set om vi fortfarande vill ha det :)

I helgen är jag ledig så ikväll är det galej. Dennis ska ut med sina killkompisar så jag passade på att hooka med några av mina tjejkompisar. Så Ella och Jenny kommer hit vid 18 tiden och hänger lite sen ska vi möta upp några fler och åka in till staden. Får se vart vi hamnar bara.

Får se om det blir update ikväll. Puss o kram!

...


_______________________
Livet är bra orättvist ibland


Lite sol iallafall.

Ledig dag idag så passade på att njuta av solen men vid halv 2 så blev det molnigt så då satte jag mig här vid datorn. Försöker jaga Hello Kitty skorna men det går inte så bra. Det finns tydligen bara 2 sidor på internet som har haft dom och nu går dom inte att hitta där. sen så är sidorna mest på Japanska och det underlättar inte.

När Dennis kommer hem så ska vi äta en snabbis sen bär det av till Kungens Kurva och Jysk.
Vi måste ha utemöbler till den nya trallen på framsidan. Har försökt få tag på något på Blocket men dom går åt som smör och Jysk hade massa möbler i olika prisklasser så får se om vi kommer hem med något.
Dessa set med bord och stolar har vi iallafall sett på internet.




Erika <3 Reebok

Ni som känner mig vet att jag är smått beroende av Reeboks skor Freestyle Hi. Och här kommer dom jag trånar efter just nu. Går tydligen bara att köpa i Japan :(


Im in lööööve!

Förlovad 2 år med min käraste! Du är bäst!

img_3801 (MMS)

Förlovad 2 år med min käraste! Du är bäst!


Helg+sol

Är ledig i helgen så här har det solats hela dagen.
Dennis är världens duktigaste och har styrt upp allt med byggandet av altanen. Vi väntar på att det ska bli mörkt bara så kan man tända spotarna som sitter i trallen. NAJS.

Det blir nog bara en lugn kväll ikväll vi har inte riktigt hittat något att göra vilket känns lite tråkigt när det är en perfekt dag för grillning och så. Men sommarn har bara börjat :).

Hoppas ni har en toppen kväll!


Baksmällan II

Vi var och såg Baksmällan 2 i förra veckan också. Den var grym! Ettan var riktigt rolig och tvåan var lika rolig. Så ni som inte sett den, se den.



"There is a reason they call it BangKOK not BangCUNT"


Möhippa

I förra helgen var det Jennys möhippa :)! Det vart lyckat även om moder jord inte riktigt ville vara med oss. Jenny hade en rolig kväll och det är allt som betyder för mig. Ska se om jag får in nåt foto kanske om hon godkänner något av dom.

På söndagen sen var vi på Heron på kvällen för att se Pirates filmen tillsammans med Dennis syskon och mamma. Tyckte filmen var okej men trodde att Sparrow skulle vara roligare för att det var "hans film". Han var nästan roligast i den första filmen.

Annars har jag jobbat och försökt att ta tag i joggningen men det har gått sådär. Fick ont i ena foten efter några rundor och tog det lugnt en dag för att se om det blev bättre och det blev det så var ute igen och fick samma smärta i foten.
Så lät bli att springa någon dag men fick ont i knät av någon anledning som jag själv inte har någon aning om så kunde igår knappt ta en promenad för att det gör ont.
Så min kropp vill inte arbeta med mig så ska försöka ta det lugnare med promenader i början även om det är sååååå tråkigt att promenera.

Jobbar imorn också sen är jag ledig en helg till, kors i taket! Då ska det njutas av värmen och solens sken.

RSS 2.0