Jodå jag lever :P

Har bara haft mycket på jobbet och med Iphonen så känner jag inte samma behov av att sätta mig vid datorn. Den telefonen håller mig underhållen iallafall :) Måste bli bättre på att blogga från den bara.

Hade iallafall en jätte trevlig Midsommar med älsklingen, Lollo, Jesper och deras två söner Noah och Lucas. Dagen efter så skulle vi åkt till badstranden med dom också men det vart lite halvdåligt väder så vi hade en heldag på Skansen :)

Sen har jag jobbat, jobbat och ja, jobbat... Blivit mycket nu men är nöjd med min prestation under tiden som chiifen vart på semester.
Så jobbar extra imorn, stänger på fredag sen är jag officiellt på SEMESTER!

På lördag blir det nog badstranden sen klockan 17 har jag tatueringstid igen. Efter denna sittning så dröjer det nog lite innan nästa tatuering men då blir det att fixa till den jag har på foten, den ser ju ut som den gör.

Gonatt!!

Härligt väder såhär på Midsommar :)

Om jag njuter att vara ledig? Jaaaaa!! Har inte räknat ut hur många timmar jag har jobbat hitills denna vecka men det blir mer än 40 iallafall :P

Igår stressade jag som fan på jobbet för att åka till tatueraren och betala honom pengar för att göra illa mig :p Men ack vad fint det blir, jag är så stört nöjd med min rygg.
Vi blev inte riktigt klara så ska tillbaka ytterligare en gång för att verkligen få detaljer och all skuggning klart sen har jag en ryggtavla :)

Har bestämt mig sen att göra om min text på foten. Gjorde den på cypern ju och han kunde verkligen inte skriva så det var en nitlott kan man säga!

Sådär då snart borde Dennis vakna till liv då ska vi äta lite frukost sen åka till Maxi för att handla för ikväll. Jesper, Lollo och barnen kommer hit vid 18. Då ska det grillas, drickas gott och spelas lite spel är tanken. Sjukt mysigt ska det blir.


Ha en trevlig midsommar!


Mix Megapols möhippa

Igår blev det lite spontant en sväng in till stan för att se lite uppträdanden i Kungsan med Jenny. Fick nys om det genom Malin :) Hon var världens bästa lekledare :)
Faster Nina jobbade som vakt så stod och pratade med henne en ganska bra stund, det är inte så ofta vi ses.

Innan vi skulle gå därifrån så hälsade vi på tjejerna som hängde i VIP baren och Mallan var såklart helt överförtjust i Theo så han fick kramas lite med alla tjejer. :) Vi bestämde också att det ska bokas in en vinkväll på stan med massa dans i början av Juli. Can't wait.

Väntar nu på att min karl ska komma hem så att vi kan åka iväg och handla.

Meeeeen nu är det dags att stänga av datorn för det blixtrade till och åskar massor! Wääää!

Tatueringar me likie!

Det är full rulle i livet känns det som just nu och med tanke på att mamma och systern min har min dator till Rimini i en vecka så har jag inte riktigt orkat sätta mig vid Dennis dator och blogga. Kan göra det på mobilen men har helt enkelt inte tänkt så långt :P
I måndags före jobbet var jag och körde på körskolan för att höra vad dom tycker att jag behöver träna på och så. Egentligen var det ingenting stor tycker jag utan jag skulle tänka mer på att hålla kvar kopplingen och inte ha så bråttom med att släppa den och så skulle jag inte ha för bråttom in i korsningar så att jag verkligen hinner kolla att kusten är klar utan att stanna. Det var typ bara det :)
Så ska kolla upp när jag kan göra halkbanan också för det var jag redo för... Så det går framåt iallafall.

Sen igår var jag och tatuerade mig. Fortsätter på min ryggtatuering. Det kommer vara ett vattenfall i samma stil men ändå inte :) Ska tillbaka om en vecka för att göra klart. Vi hann inte göra allt på en sittning och jag blev så öm tillslut att jag kände att jag inte orkade så mycket mer heller som tur är. För tatueringen bygger bara på skuggningar och det gjorde ont ! Men det kommer bli så snyggt och jag kommer att lägga upp foto sen när den är helt klar.

Är ledig fredag och lördag denna helg så på lördagen ska vi till vikingabyn Birka för att se vad Dennis mamma jobbar med :) Man är där hela dagen så hoppas att det är bra väder :)


Är fundersam om vad man ska hitta på på Midsommar?!
Vad ska ni/du göra?

Dennis tatuerar sig.

God morgon. Vaknade vid 9-10 tiden och låg och mös med Dennis lite i sängen innan han skulle iväg till tatueraren :) Vi var och bokade tid samtidigt och jag skulle också kunnat få en tid idag men jobbar från 15.30 till stägning så jag har tid på tisdag :)
Är spänd på att se hur det blir. Det kommer nog vara as snyggt men göra as ont, hihi!

Som sagt börjar jag halv fyra så ska vara hemma och slappa fram tills dess tror jag om jag inte får ett ryck och kanske städa? Inte helt omöjligt.

Puss o kram!

Tjingeling!

Hade ingen bättre fantasi med rubriken idag :P

Tror att jag lämnade er i torsdags och då var jag till centrum för att fika med Jenny, Joni och barnen. Blev att titta lite i affärer innan vi åkte hem till dem där jag blev bjuden på middag och efterätt :) Mys med barnen i massor också.
Blev tillfrågad att bli Theos gudmor också :) Yeeei. Så i augusti så är det dop för lill killen!

Jobbade öppningar i helgen så det var inte mycket till helg ledighet men i lördags så firade jag och Dennis 1år som förlovade <3
Lagade middag till min käraste sen fick vi i oss lite champagne också. Mysigt!

I veckan nu jobbar jag alla dagar förutom torsdag.
Det som är planerat är att jag och mamma ska ut och köra imorgon när jag har slutat. Sen på torsdag så har syster min skolavslutning. Hon slutar fan 9:an, det är galet hur stor hon börjar bli!! Hon ska börja gymnasiet efter sommaren.
Jag kommer ihåg min första dag på gymnasiet, lyckades nämligen försova mig och missade hela uppropet i Aulan. Pinsamt värre men jag tog studenten med godkänt i alla ämnen iallafall :)

Jag ska fortfarande skriva om gubben som var dum i huvudet senast jag och mamma övningskörde men det blir alldeles för långt om jag tar det nu.

Baj baj!


Gudmor till en till :)

Blev tillfrågad idag om jag ville bli gudmor till lilla Theo och det vill jag självklart !! Wohoo så i augusti är det dop för honom :)

Spenderade hela eftermiddagen och kvällen med Jenny, Joni och barnen vilket var jätte mysigt. Fanny var på jätte bra humör och lattjade runt och clownade sig som bara hon kan :) Theo är lite knepigare för han är ju hungrig hela tiden verkar det som :( Men när vi var hemma hos dom och åt middag så bar jag runt lite på honom och det gick bra.
Hade en jätte trevlig dag iallafall :)

Dennis är på Gröna Lund med sitt jobb så han kommer nog hem senare sen. Nu ska jag sova för jag öppnar imorn och har sjuk huvudvärk :S Hittar inte en enda värktablett heller för dom knaprade vi upp när vi var sjuka :(

Gonatt allihopa, ha en trevlig helg och grattis till alla studenter!!

Spontan berra.

Igår blev det full rulle. När Dennis kom hem åt vi vår middag sen dök mamma upp. Vi åkte till Kungens Kurva för att hämta ut Dennis dator som har vart på reparation. Sen körde jag och mamma en sväng till Haninge också. Det gick skit bra. Fick ett motorstopp men jag fixade fort.
Åkte bakom en idiot på Ågestavägen som bogserade som gjorde mig så jävla arg. Men kan berätta det i ett eget inlägg.

När vi kom hem fick jag mess från Sussu där hon undrade om jag ville ta en öl på Medis och jag var på :) Klippte Dennis hår och färgade mitt sen var vi på väg :)
Vi hamnade på gamla Söderhof och tog typ 3 öl och snackade en massa om allt och ingenting, haha. Sen tackade jag  för mig och åkte hemåt. Det fick bli första nattbussen hem som var heeeelt smockad med folk. SL har liksom inte riktigt hängt med i att folk tar studenten, då borde dom faktiskt kunna lägga in en extra avgång eller att vid varannan avgång startar 2 bussar från Sergel. Det är inte så mysigt att stå hela vägen hem på en nattbussen där spya på bussen är en enorm risk :S

Nu ska jag äta frukost sen ska jag möta Jenny och barnen för en fika i centrum :) Myyyyys!!

Tidig morgon gav tid för annat :)

Med tanke på att jag typ var uppe med tuppen idag (7.00) för att göra en porrengöring så fanns det tid för några ärenden i centrum och 1h solning på vår lilla altan :)

Det var skönt att göra en ansiktsbehandling, har aldrig gjort en, så nu är jag ren som en barnrumpa nästan iallfall. Hon gav mig lite tips också hur jag ska ta hand om min hy. Men jag har jätte fin hy tydligen :)

När jag åkte hem så stannade jag i centrum för att fixa till mina solglasögon och boka tid för körning på körskolan. Min lärare som jag hade tidigare hade tydligen slutat så ska få köra med en annan. Det känns lite läskigt om jag ska vara ärlig.

Dennis är på väg hem men det var tydligen köer och allmän kaos på vägarna men när han kommer hem så ska jag laga mat och sen kommer mor min hit så ska vi köra en sväng. Vi ska hämta Dennis dator som nu är lagad och sen får vi se om vi kör en extra sväng också.

Kram!

Blev inge fika.

Fick mess av Frida i morse att hon hade vaknat upp med feber och mådde då inge bra :( Synd för det hade vart trevligt men då hade jag ingen ursäkt för att inte fixa lite på gräsplätten här utanför :)
Klippte gräset( hade tydligtn fått till det ojämnt fick jag sen veta ;) ), vattnade lilla rabatten och drog upp lite ogräs :) Passade på att sola lite också och det blev en timme kanske och det gav lite resultat. Såg nu när jag kom hem att jag var lite röd på axlarna och hade fått ett streck från tubtoppen också. Härligt. Vill bli jätte brun.



Ska på ansiktsbehandling imorn i Täby. Det var inte så smart av mig att välja Täby nu när jag kollade SL för jag måste upp tidigt imorn. Men det ska bli jätte skönt att bli ompysslad.
Försökte ragga nån för en fika i solen imorn men alla är så busy hela tiden. Men kanske hittar någon annars så åker jag hem och steker på lite mer.

Gonatt på er allihopa!


Hemma från arbetet

Idag kände jag mig helt okej när jag vaknade. Det gör inte lika ont att svälja men är fortfarande svullen i halsen och lite snor har jag väl inte dött av än :P
Men lyckades sova en sväng innan jag skulle till jobbet iallafall, det var skönt.
 
Stänger imorn också sen är jag ledig i 2 dagar och jobbar öppning i helgen.
Imorn innan jobbet ska jag försöka hinna med att gå förbi körskolan för att boka en körlektion och se vad läraren säger om min körning nu och Synsam för att fixa mina solglasögon. Måste spänna dom vid öronen lite och det känns som att dom är lite snea också :S
Sen är det fika med Frida från jobbet på schemat. Hon har tydligen lite i skolan så vi la in en spontanfika klockan 12.

Nu måste jag hopp i säng. Gonatt allihopa!


RSS 2.0