Huvudvärk

Nu är jag hemma från jobbet och sitter här och ser på Vänner... Det var en såndär skön dag igen :D
Alla var på jätte bra humör och glada och skrattade massor :D Jag clownade ju lite som jag brukar göra. Dansade min dans i kassalinjen. Väldigt underhållande :P

Men en halvtimme innan jag slutade så fick jag så sjukt ont i huvudet :( Illa illa


Juste igår när jag var ledig så åkte jag in till stan för att möta upp Malin. Åkte in lite tidigare för att kunna jaga jeans som jag egentligen kanske inte har råd med men vars fan Av mina typ 10par kan jag ha två. Inte så kul.
Vart laaagom varmt o klämma på sig massa jeans men jag hittade tillslut ett par från Gul&Blå. Har aldrig handlat jeans där men de satt jätte bra.
Malin behövde hjälp och hitta skor och veeeeeem valde hon till det JO MIG ;D ;D inte så konstigt.
Men vi gick till skopunkten och hon hittade tre par skor som var jätte fina allihopa. 



Nu ska jag äta nånting och dricka vatten o se om huvudvärken går över. Jag gillar inte riktigt att ta tabletter mot nåt som kan vara så fånigt.

Yalla bruschääään

Fler Fler Fler Fler

Fler par skooor :D Igår efter jobbet var jag och handlade tre par skor. Jätte fina. Ett par gröna höga med kilklack , ett par svarta lack pumps oooch ett par vita typ ballerina med en liten kilklack :)

Idag är jag ledig efter att ha jobbat sex dagar i rad. Ställde klockan klockan åtta imorse och skulle gå till Vårdcentralen men när klockan ringde så kom jag verkligen inte upp ur sängen. Så jag får ta det någon annan gång.
Nu försöker jag hitta nån jäkel som inte jobbar och kan hänga på mig till stan eller kanske till Skärholmen o kolla lite i affärer :D Vill gå på HM och Åhlens vet jag iallafall...




:D

löningsfredag

Dagen gick bra tyckte jag bara att Hanna mådde aaas dåligt idag så jag skickade hem henne typ vid 11 redan. Elakt o tvinga nån att jobba när de har feber o grejjer :S
Det betyder att vi kommer att vara en man kort imorgon när det är familjefest och allt men inte mycket att göra åt. Vi ska satsa på att slå timrekord iallafall :)

Nåt vi kom fram till idag på jobbet är att jag är en fis i rymden och Jesper är the big bang of bajskorvar (internt så bli inte ledsna om ni inte förstår) Det är en skoooooj grej :)

Imorrn ska det jobbas hårdare än hårdast ska ni veta och det ska bli spännande som bara den :)

Juuuste imorrn ska Maaaaalin min Maaalin komma hit och äta middag. Vi ska äta kycklingfile med potatismos. Verkligen sommar mat men ååh så gott. Så blir det vin och massa prat. Ska bli så skoj.

Nu måste jag faktiskt äta men jag skriver kanske imorgon med.
´Tjilevipp


Medarbetarsamtal.

Det hade vi idag med en av de högsta cheferna och sen Jesper.
Jag fick mycket beröm av bossen för mitt sätt att arbeta och då har han iof bara sett mig på ett skift Men han har nog en liten förkärlek för mig ;),.. Det känns så jäkla bra att höra av honom att han vill se mig högre upp :D

Lo sa en liten rolig grej precis innan jag skulle gå... Vi kom in på att Jesper snart ska bli pappa. Då frågade Lo mig när jag ska skaffa barn.
Blev lagom chockad men svarade typ när jag är 40 :P Nä men inte på ett tag.
Då säger han .. aaa iof har du ju oss här på jobbet att hålla koll på :P Så jäkla klockrent haha.

Mamma kom till jobbet när jag slutade för att vi skulle till Skärholmen och kolla på en jacka som hon ville köpa men var tveksam över.
Det var en skinnjacka för en lite större summa pengar så jag förstår att hon var tveksam Men den var verkligen jätte snygg så tyckte inte hon borde ha funderat :)

Imorrn är det löning för de flesta arbetare så det kommer nog bli röj på jobbet med tanke på att det också är en fredag Men bara vi är rätt bemannade så fixar det sig perfa :) Vi får springa lite extra.


Hörs säkert imorrn. BaJ

Ännu en dag...

Idag var det en helt ok dag på arbetet. Chefen var kanske lite deppig känndes det som för att han får så mycket skit över allt. Jag tycker de bara ska låta oss arbeta. Ge oss en budget och ett mål så kirrar vi det. Tack Hej typ.

På eftermiddagen sedan vart jag på lite dåligt humör för att människan som körde skiftet fick för sig att prata i telefon i en timme som vanligt o då inte se vad det är som händer. Och jag lägger mig inte i så alla stod ju bara stilla för att det var så lugnt . Jag beordrar helt inte folk att göra ToDo när jag inte kör skift.

Inget busigt eller as skumt hände idag vad jag kan komma på på rak arm. Men jag jobbar 6 dagar i

Go getta

En ny låt som Martin skickade till mig. Väldigt bra.

I helgen så var jag ledig lördag iallafall så passade på att sova ut och sen var jag och Kaaren inne i stan en sväng. Jag köpe en ljusgrå baseball keps som är sååååå het :D kan lägga in ett foto sen kanske.

På kvällen så satt jag o Kaaren o förade hos henne i Vällingby the hoods liksom. Fan 18 stationer från centralen det är helt sjukt många HaHa
Det blev 360 såklart och hade as skoj bara att jag lyckas alltid supa Kaaren så jävla full på förkröken. Det stabiliserade sig sen iallafall som tur var så vi dansade massor. Kännde det i fötterna dagen efter :P

Sarah ringde mig på lördag dag och frågade om jag kunde jobba för att folk hade sjukanmält sig. Var inte alls sugen eftersom jag hade tvättstuga på morgonen och visste att jag skulle ut men jag ställde upp iallafall.
mådde sådär under hela mitt arbetspass men vars fan självförvållat för hela slanten.


Nä ni nu börjar Desperate så bajj vettja

Cola

-En mellan läsk.

Sneglar lite konstigt på killen o frågar sedan...
-vilken läsk?

-MEN du vet vad jag ska ha för läsk!!

.ööhh.. jag är ingen tankeläsare så tyvärr vet jag inte vad du vill ha för läsk!. (aldrig sett människan förut)

.Jag vill ha cola... Alla vill väl ha cola?... Du vill väl ha cola?



HAHA så skön. Crippa berättade denhär situationen igår på jobbet o kunde inte sluta garva. Killen som skulle ha läsken va kanske 16 eller nåt o crippa berättade hur chockad han blev när killen är aas seriös över att crippa inte vet att ALLA ska väl ha cola

melodifestival kväll

Jag min mor och min syster var hos vippan och kollade på finalen på lördagskvällen.

Vi åkte förbi DTn i Tumba för att köpa med mat åt alla och då ska vippan ha en fisk med extra sallad och tomat.
När hon sen skulle förklara mcds fiskburgare så säger hon skitförbannad:
- Det är som att äta en fiskpinne. Man rapar och sen är man hungrig igen.
                                                                                                                                            Hon är bara för skön :D



Sen senare på kvällen när vi hade tänkt börja röra på oss hemåt så sitter vi o diskuterar vippans datorkunskaper som då kan summeras som inga alls.
Då kommer vi in på skrivmaskiner som lät jätte mycket och om man slant med fingret så åkte fingret ner mellan bokstäverna och om du skrev fel så fick du ta fram ett band o lägga för felet o trycka igen osv.... Vi skrattade som vi grät iallafall och mitt i allt så kläcker mamma ut sig:
- Sen blev det annat när de elektriska skrivmaskinerna kom.
Då höll jag på o kissa på mig.
En annan har ju växt upp ändå med dator så att det kanske inte fanns i alla hem oså men Elektrisk skrivmaskin liksom. Fan vad coolt :P


Suger verkligen på att uppdatera i min blogg och det är ju inte för att jag har mer o göra nu än förut men men så kan det gå. Jag har iallafall haft min inflyttnings fest som jag tyckte vart lyckad o de som inte var bjudna ska inte ta illa upp. svårt o klämma in hela sin umgängeskrets på 46kvm.

Imorrn kommer min far iallafall och fikar. Han har inte sett lägenheten än så det ska bli kul. Får se om farmor också ska med. Hon var tydligen sjukskriven pga sin rygg :(

Bajj bajj people. catch ya later eller nåt


RSS 2.0