Ny tatuering

Tatueras


I love it.


Foton från Thailand

Vid poolen på första hotellet i BangkokGlass på Swensens i MBKAlltid kaos i trafiken.Vi åkte trampbåt i Lumpini Park, innan det började regna :)Rummet i Ao NangGata i Ao Nang, vid stranden.Ao Nang BeachVi red elefant.Solnedgång.

 

Tycker det är sjukt jobbigt att ladda upp massa foton. Dom borde göra det mycket enklare. Så detta får räcka för denna gång :)


Staden för fika.

Det blev inte så att Joni o jenny kom förbi i lördags det blev lite sent. Men igår träffade jag dom eftersom jag hjälpte mamma på loppisen.
Och idag ska vi åka in till stan för att ta en fika med Sarah från jobbet, sen vandra runt lite. Har lite saker jag skulle vilja köpa till vårt fina hem :)

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja med att berätta om underbara Thailand så jag lägger upp ett nytt inlägg med några foton istället.


Hemma igen från Thailand!

Sawadee!

Har verkligen haft det super bra i "The land of smiles"!
Kan berätta lite mer om elefant ridningen, snorklingen, Thai boxningen och våra nya tatueringar någon annan gång för det är full rulle hemma nu känns det som. Ganska många måsten och folk att träffa :) Har ändå vart borta 3veckor.

Nu ska vi börja röra oss till bussen för att åka till Strängnäs och hämta BIL! Wiiiihooow! Helt crazy, det betyder också att jag ska ta tag i körkortet, ska skriva in mig där på måndag tänkte jag. Börjar jobba på tisdag igen.
Sen ikväll kommer Jenny, Joni och Fannypää och hälsar på :) Har saknat dom !SEMESTER!

Imorgon åker vi!
Vi bokade vår resa till Thailand i typ Februari så nu har vi väntat klart.. ÄNTLIGEN! Kan inte ens uttrycka mig hur jäkla skönt det ska bli.
Allt är packat förutom det som kommer användas typ ikväll och imorn på morgonen. Vi städade massor idag också. Det är skönt att komma hem till ett rent hem med nybäddad säng :)

Jobbade sista dagen i söndags så det var lite lyxigt faktiskt. Kommer såklart sakna allihopa hemma men ändå inte, Ni förstår vad jag menar :P


Har hunnit klämma in 2 filmer här på kvällarna också, vi såg 17 again och Upp. Jag gillade båda filmerna dom var riktigt roliga :) Upp var mer oförutsägbar än jag hade trott. Så se dem absolut.

Nu måste vi äta middag.

RSS 2.0