Skor?

Nu är jag hemma efter en eftermiddag på stan med Jenny.
Skulle inte åka in idag hade jag tänkt med tanke på att jag var lite bakis och var mumie där på förmiddagen men vart jäääkligt sugen o se vad mellandagsrean hade att erbjuda min garderob.
Handlade lite grejjer därbland ett par skor från Din Sko som var jätte häftiga lite allstar stuk men i mässingsfärg. As fräna var dem och kostade bara 200:-. Jenny oopsade lite där när hon kom på att hon peppade mig att köpa dem. Sa bara att det gör inte mig nåt inte berätta för mamma bara. haha.
Joni Patte Kimmo och Kimmos kompis var inne i stan också så vi mötte upp dem och åt i kungshallen. Åt på indiska stället där. Curry Chicken blev det o det var lika gott som vanligt.

Men igår var jag ju ute med Elin Oscar och Sirius(tror jag han stavar det). Hade jätte roligt och full som jag vet inte vad hihi, Mådde as bra och vi dansade och hade det skoj. Oscar ville att vi skulle gå in på Candyroom där på Candy men kände att vi hade ju kul där vi var så sa nej. Då gick Oscar till baren o typ raggade upp nå blondiner så gick han o Sirius med dem in på Candyroom.
Jag brydde mig inte men det var dålig stil ändå å jag och Elin dansade lite till sen blev vi hungriga och drog därifrån. Raggade lite på killen i garderoben också :P

Juuuuuuste det var en jätte rolig kille inne på Åhlens som var med sin fru typ och skulle kolla efter plånbok så ropar han till att nu har jag hittat den jag vill ha och plockade upp en plånbok som hade ett gammaldags sätt att öppna den på och var jätte turkos och jätte tjejig. Han påpekade då att den både var händig och verkligen jätte snygg.
Han var jätte ironisk men det var aaaas skoj så jag kunde inte hålla mig o stod där o skrattade. Hans fru skrattade lika mycket :D


Tack för mig och hej


Julafton

Då var det avklarat iår också. Som sagt ingen julkänsla men jag hoppas att alla hade en trevlig julafton iallafall med släkte osv...
Jag och Tina var ju ute dagen före så jag var lagom bakis men mer helt slut i kroppen efter allt dansande när jag vaknade hos mamma och frukosten var färdig. Gröt o mums blev det.


Sen vid två tiden så åkte vi hem till morfar och Birgit för att äta julmat o hela kittet.
Min moster Pirita tror ju fortfarande på tomten (hon är åtta år gammal) så vi fick ju låtsas att tomten hade lämnat julklapparna i porten när vi kom upp med allt. Morfar hade varit nere o ställt dem där för att vi inte hade nån tomte som skulle komma iår.
Pirita som då är yngst får såklart flest klappar det bara är så men hon är så jävla bortskämd så att ni inte anar. Asså jag och syrran har ju också alltid blivit bortskämda av vår mor men vi har blivit glada för grejjer vi får och fått spara för att köpa dyra saker osv. Men när Pirita öppnade sina klappar rev hon fort som fan upp dem o bara slängde grejjerna utan att titta på dem och sen när det var slut på klappar satte hon sig ner och bara tittade. Mamma hade också en min som visade att hon undrade vad ungen höll på med.
Hon fick ett Nintendo DS Lite och då frågade jag henne om hon såg vad det var o hon tittar lite kontigt och svarar att nä det gjorde hon inte.  =S

Mamma brukar alltid berätta om när jag fick en rosa Barbie bil när jag var mindre och hoppade rakt upp o visade o sa till alla att titta jag har fått en Barbie bil ååååh. Jag uppskattade att jag hade fått dendär bilen som jag önskade. Och syrran har tjatat på mig om att få en tygväska med katten Marie från Aristocats. Har letat men aldrig hittat så råkade jag stöta på en i en Wedins affär. Den kostade 99:- o den var hon gladast över att få och då vet man också att hon kommer använda den.
Piritas grejjer kommer vara roligt i fem minuter sen lägger hon dem på hyllan och ska ha annat. Lovar att hon får det hon pekar på också. Så jäkla synd.

Idag då har vi bara tagit det lugnt och trodde att Farfar o Kristian skulle komma vid två tiden men så ringde dem o sa att Farfar inte riktigt var i skick o köra än så de kom vid fyra.
Farmor Faster Farfar o Kristian o Linda hade tydligen partajat ordentligt igår och gick o la sig vid sju på morgonen. Haha så jäkla sköna.

Ska ut idag med Elin blev det planerat tidigare idag. Vi har inte setts på länge nu så det ska bli riktigt skoj. Får se vart vi hamnar sen bara. Chaplins är väl relevant men man vet aldrig :D
Så hon kommer väl om typ en och en halvtimme hit så ska vi föra lite o snacka skit.

Ni som fortfarande inte har hört Say it right med Nelly Furtado mååååååste lyssna på den!!



Min klapp lista hittills. Vi ska ju ändå till pappsen o fira den 28:e
Ipod
Ipod högtalare
Smycken
Biljetter till Justin Timberlake
3 Vänner boxar

Hejsvejs

Bio

Igår hann jag inte skriva eftersom jag direkt efter jobbet åkte iväg och mötte packet på Heron för att se en film. Deja Vu den med Denzel Washington var bokad och den var riktigt bra måste jag säga. i slutet när det hände en grej skrek jag tillochmed ut JA. Boysen var ju lagom roliga med tanke på att dom va på pikalurren som Natta skulle ha sagt. Jerry började med att slänga popcorn på oss och tyckte det var roligt även den femtioelfte gången :P men han är charmig så man blir inte arg.
Det var sex dagar kvar nu tills vi åker till Åre och alla ser verkligen fram emot det.

På jobbet idag skulle vi ha haft en rekordtimme men icke sa nicke det blev bara en 10a. Alla var lite besvikna med tanke på att vi verkligen var bemannade för att sälja mycket.
Farfar kom till Sverige imorse så jag hade messat honom om att komma och hälsa på mig på jobbet och kors i taket han och far min kom verkligen :D blev verkligen jätte glad. Har inte sett honom på jätte länge och pappsen träffar man inte heller varje dag. Var ju också beredd på att alla skulle kommentera att båda var väldigt långa o stora men jag gillar den uppmärksamheten som man får genom tillexempel pappsen. Vet inte vad det är men tycker man om dom mycket så vill man visa upp dem sen att far har jätte långt hår också gör ju att folk tittar lite extra.

Tina jobbade idag och vi blir fan ett radarpar när vi umgås. Så jäkla skojjig brutta. Vi har pratat lite om att gå ut tillsammans så vi kom fram till att det kunde bli ikväll.
Så nu sitter jag här vid datorn och dricker en grogg med Smirnoff och Sweppes eller hur det nu stavas. Gott är det iallafall och det är det som räknas måste alla hålla med mig om.
Vi ska väl inte vara kvar till stägning men ut o dricka o dansa lite.
Mamma blev lite besviken hon hade gärna velat att jag var där hos dom o spelade Bingolotto. Lockar inte så mycket men fick lite dåligt samvete. Hon hotade med att komma och väcka mig klockan 7 för att öppna julklappar.
Japp det stämmer!! Det är verkligen julafton imorgon och jag håller med Dennis om att man inte har fått nån julkänsla än. Sånt kanske försvinner lite med åren också ?!

Så imorrn på förmiddagen ska vi vara hos Morfar och Birgit och äta. Ska bli mysigt. Får se om morbror Pekka också dyker upp ett tag. Han brukar göra det men man vet aldrig med honom.


En liten efterlysning här till herrn i vit keps/mössa som var väldigt trevlig och sa att han gärna träffade mig igen. You know where to find me. Har aldrig sett killen förut men han var väldigt trevlig och rolig. :D
(Dennis du behöver inte bli avundsjuk nu va hihi)




God Jul



det kan jag säga redan nu för jag kommer antagligen inte blogga imorrn.



party party
/ärajka

Öla

Igår skrev jag inte för att jag kom hem mitt i natten :P
Fick sluta tidigare och satt o hängde lite på kontoret med Jesper o Tobbe då kom vi fram till o gå ut o ta några öl på Söderhof.
Så vi va där vid klockan 18 och jag är inte riktigt säker på när jag gick men sista pendeln hade lyckats åka redan. Lite illa haha. Det var jätte roligt igår. Full som faaaan var jag också har ingen koll på hur många öl jag drack eller men det blev nåra iallafall.

Idag skulle jag ha vart ledig men jobbade extra åt Dharam så började klockan 14. Var lite bakis fortfarande men jag fick ju sova ut vilket Tobbe o Jesper inte fick hihi.
Vi fick våra julklappar från jobbet idag också. Svålt som attan att vi fick en biobiljett var och nå ful jäkla I'm lovin' it bag. Den kunde vart mycket mycket snyggare men men det kanske är tanken som räknas. NOT.
Den julklappen som då var till hela restaurangen var ett Xbox med 3 spel till. Inte illa det däremot och det var riktigt poppis bland killarna idag. De satt och spelade typ hela eftermiddagen. Hockeyspel är inte min grej men bilspelet va skoj så jag spelade nån gång bara.

Stod i köket med Lo typ en timme så vi snackade ju lite och jag frågade herrn om han var singel men det var han ju inte. Han har en tjej i Malmö tror jag att det var. Attans bananer haha. Sa det till Dennis att jag vill fortfarande gifta mig med honom med tanke på att Lo inte var singel. =D
Och jag ska få underkläder av Dennis i julklapp det ni

.

Fick nya kläder igår som Tobbe hade beställt till mig. Svarta finbyxorna är aaas sköna. lite tajta kanske men damn vilken gött jag får i dem hihi. Nä men man känner sig väldigt piffad nu med de nya byxorna och den beiga figursydda skortan. Nu står det även på min namnbricka att jag är Area Swing.

Nu ska jag eata liite.

/Erika


Nattstädare

Kom hem för typ en kvart sedan. Det blev lite sent idag med tanke på att det skulle komma folk och fixa golv o dörrar o massa grejs. Var tvungen o se till så att nattstädarna också var med på noterna.
Men det gick ju sådär. Do som skulle laga dom började laga men var då ivägen för nattstädarna som då blev arga och klagade hos mig över att dom inte kunde göra sitt jobb. Tyvärr fanns det ju iiiinget jag kunde göra åt saken men det tog ändå på krafterna och jag blev lite sen. Men hade iallafall inga problem med nå massa minus i kassorna . Det var väl det positiva :D

Jespers lillebror jobbade för första gången idag. Han var väl en söt liten prick. Jesper ska fixa dejt ;D
Lo som herrn heter va lite rolig när han stod själv i köket. Crippa beställde en Chicken Tasty och en Fullkorn. Fullkorn som då är McFeast men fullkornsbröd.
Lo gjorde då en Chicken Tasty (rätt) och en Chicken Tasy med fullkornsbröd. Hahah så söööt.

Jag Dennis o DataPata var ute och rökte tillsammans och stod då och disskuterade om det kommer komma nån snö o vi kom fram till att det kommer det inte göra. En timme senare om ens det så snöade det :D
Första snön jag ser iår med tanke på att jag var i Thailand när första första snön kom :P.
Då säger jag att idag snöade det sen kan det få vara borta imorrn. Me no like when it's cold dammit.

Juste jag var jäkligt rolig eller spydig eller vad jag nu var men Pata sa att Lo skulle bli ännu en av mina lammkött o jag svarade nää han blir lite mer en utmaning hihi sååå ego :P

Naaaaaaaaajt

Stäng

Idag så stängde jag själv för första gången. Eller nja, eftersom Tina gick med på att sänga och hon kan allt så var det väl lite fusk men jag frågade henne bara nå små saker. Så det gick bra :D Tog 42 tåget hem.

Lite kaos idag med tanke på att två st var sjuka och Carro mådde inte bra så henne skickade jag hem relativt tidigt. Men Tina och Johan kom in och jobbade extra så snälla som de är. Har stängning imorrn också så får hoppas att det går lika bra då hihi.

Jespers bror Lo har sin första arbetsdag imorrn ska bli spännande och se vem människan är. Har hört lite om honom men har inte träffat honom.
Tobbe skvallrade idag också om vad det är som kommer hända på restaurangen och det är ganska mycket förändringar men serrö det ska vi klara av galant.

Sorry people men idag så är inte min blogg särskilt spännande eller rolig. Iallafall inte som den brukar vara när folk har kommenterat att jag skriver roliga saker.
Funderar på att låta bli och blogga dessa dagar för att ingen ska känna att "guuud vad tråkig hon var idag"
Typ så =P

Moikka

Weekend

Söndag ännu en gång. Kan man inte bara hoppa över söndag? Iof skulle det väl bli lite jobbigt med tanke på att man inte skulle ha nån dag att ta igen festandet på =P

Som sagt var jag bara hemma i fredags för att jag hade ont i mitt öra. Men igår blev det lite mer röj.
Det var julmiddag här hos Doris. Lite stelt kanske men det va trevligt, lite vin så funkar allt.
Vid nio tiden så åkte jag och Mia till Micke för att partaja där. Mia missade iof bussen så hon tog en bulle från Tumba och plockade upp mig vid Hälsovägen. Taxichaffisen va lite skoj men han berättade också att hans kollega hade precis blivit knivhuggen. AS läskigt ju :S.

Hos Micke sen var det ju trevligt men lite segt som vanligt :P. Jag och Mia satt och pratade med Lankan typ hela tiden. Han är bara för rolig :D. Han tog upp ett tangentbord ur en papperskasse o satt och lekte lite. Det tog en stund innan jag fattade att det var det tangentbordet som gick till själva datorn som Micke har kopplat till TVn där vi hade musiken. Vi satt och skrattade åt det ett bra tag. Det var en sån grej man måste ha vart där för för att tycka att det var roligt. För det var det.Jag lovar.
Vid halv tolv tror jag klockan blev så började jag och Mia röra oss mog Melle´s lagom förfriskade. Samtalsämnet på vägen dit var avsugningar men det ska vi inte ha nå detaljer om.
Jag och Mia ägde såklart damsgolvet och stod gärna på den lilla plattformen de har framför DJ båset. Och Djn där igårkväll ska ni veta var riktigt dålig. Jag kunde ha gjort det bättre med en vanlig bandspelare där man trycker play och stop på.  Lagom störigt men det gick an. Det va två killar där på Melles som inte var från trakten som var sååå bra på att dansa. Usch vad bra han den ena med mössan var men de verkade inte särskilt intresserade så det var inte mycket med det. Men killen i randig skjorta han var jääkligt intresserad men gud så dryg kille. Han var en sån som skulle kunna satt på vad som helst med två ben som gav honom lite uppmärksamhet .

Smidigast som jag är så kommenterar jag två tjejer som går förbi mig och Mia när vi ska gå till Grillpalatset. Det finns faktiskt en oskriven regel om att man har inte höga klackar till en kort kjol. Det bara är så och jag trodde att alla visste det. Men det gjorde inte hon. Tjejen hörde inte vad jag ska för hon vände sig iallafall inte om men Mia skämdes lagom mycket för hon var tydligen bekant med den där tjejen. Jag vet ju vilka dom två var men jag känner inte dom så då brydde inte jag mig.

Nästa gång jag går till GP så ska en man där bjuda mig på maten. HaHa jag va så jäkla rolig. Jag ville ja mina pommes med majonnäs och ketchup men majonnäsen var slut så jag fick vara utan. Så frågade jag om han var turk o det var han såklart. Så jag drog lite turkiska fraser jag kan och han var jätte imponerad o sa att han skulle bjuda mig nästa gång. Det ni!

Vi fick skjuts hem sen iallafall av en herre som kallas "pungen" don't know why, men det är en kompis till Reine. Jäkligt skönt med tanke på att jag hade mina pumps på mig som är ganska höga så jag hade sej lite ont i fötterna.

Idag så åkte jag till min kära mor över dagen. Åt mat och sedan åkte hon och jag till MAXI för att handla lite och efter det skjutsade hon hem mig. Så har bara suttit hemma nu senare på kvällen och tagit det lugnt.
Är lite pirrig över imorrn när jag verkligen ska stänga helt själv. Måste skriva en påminnelselista om allt som ska göras så att jag inte glömmer ta fram nytt bröd eller göra Haccap. Men det ska nog gå bra. Jobba lite övertid lär det bli kanske.

Gonatt


Hemma

Det blev så att jag inte gick till jobbet idag. Hade verkligen satsat på att jag skulle det. Men kunde inte sova alls inatt och låg och smågrät lite faktiskt över hur ont det gjorde. Kunde bara sova på ena sidan pga att det tryckte som fan på örat då blev man rastlös.
Så jag ringde till jobbet det första jag gjorde och sa till Jesper att jag inte kommer. Dom hade nog förstått det med tanke på att jag inte mådde bra igår heller.

Sov en stund där på förmiddagen och somnade igen på eftermiddagen sen gick jag iväg till centrum och köpte lite godis. Blev jätte sugen men det tar typ 10 minuter o tugga i sig en godis =(.

Ivo var inne på msn en stund idag så satt och pratade med honom en stund. Coolt att han verkligen flyttade till Spanien bara sådär. Men synd för han är lika het som han var då när han bodde här :D

Vet inte riktigt vad mer jag ska säga om idag. Har inga roliga kommentarer från jobbet idag heller så det här blev ju inte särskilt spännande.
Får se hur jag mår imorrn om jag ska till Micke eller om jag bara är hemma imorrn också.
OJ där loggade Reine in på msn och hans foto va väl "fint" eller nåt. jäkla mongo hihih

Stavas inflammation med två eller ett m?

//Hon med det onda örat


Pendeltåg o läkare

Med tanke på att bloggen var avstängd igår så får ni gårdagens blogg och dagens på en o samma gång :D vad busigt va :D

Då var julkapparna färdighandlade och jäklar jag tror jag måste träna ännu mer på shopping för det blev fan tungt

när jag åkte hem.

Var ledig från jobbet idag så jag började min dag vid 11 då jag åkte till Kungens Kurva och köpte skor. Skoooopunkten meeer skor för pengarna var det va :D japp det blev tre par så jag ska lämna tillbaka skorna jag köpte på Wedins.

Dom var ju lite tveksamma från första början så skulle jag inte hittat några idag skulle jag behållt dom.

Sen åkte jag till Nacka Forum där Jenny jobbar och gick runt där och handlade lite medan jag väntade på Jenny. Hittade en klänning som jag ska ha på mig på nyår men måste fixa nåt som håller den på plats så inte tuttarna bara tittar fram. Känns inte som att det riktigt är min grej.

Vi åkte tillsammans in till stan och gick runt där lite grann. När vi var på Åhlens så berättade Jenny att hon och Joni hade handlat nåt som de ville ha inslaget men människan som slog in ljuset kunde verkligen inte slå in fint.

Så Jenny ska söka till typ Åhlens eller NK och använda som merit att hon faktiskt kan slå in presenter. Vanlig rosett? Klassisk snörning? Jennys egna specialare? Stora eller små lockar på snöret? You name it and she will fix it. Den arbetsintervjun kommer sluta med att damen har slagit in allt hon har hittat i affären och förundras över varför hon inte fick jobbet.


Pendeltåg är fantastiskt skönt när dom rullar på som dom ska efter tidtabell. Men när tåget är mer än en timme försenat och åker sakta som ett ånglok så börjar man undra.

- Tågen har problem när det är löv på spåren. Det kallas för övrigt för lövhalka.

- Tågen har problem när det är för kallt. Växlarna kan frysa och då inte fungera som de ska.

- Tågen har problem när det är för varmt. Spåren har tendens att kanske böja lite på sig av värmen.

- Tågen har problem när det regnar. Risk för att det blir halt på spåren.

Då vill jag ställa en fråga till SJ, När fungerar pendeltågen som de ska sa ni?

Vintern kommer vaaaaarje år till Sverige men det verkar vara värsta kaoset med första snön. Har de inte kommit på hur de kan få växlarna att klara av att det är svin kallt ute? Hur länge har vi haft pendeltåg i Sthlm sa ni?

Jaja nog om det.


Här är två låtar som är såååå bra just nu :D

Cherish- Unappreciated

Nelly Furtado- Say it right
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag var jag en liten tjurapa på jobbet :S Har haft problem med mitt ena öra ett tag. Mamma trodde det var mjälleksem så det var inget mer med det. Men typ igår började det värka ordentligt och fick ont i käken.. Kunde knappt tugga när jag skulle äta idag.
Så fick sluta tidigare och pallrade iväg till Närakuten här på Huddinge sjukhus. Jaaa då äre ju så att jag har nåt som så fint kallades hörselingångsinflammation. Drabbar mest simmaren men det är ju då inte jag så finns ingen förklaring till varför jag fick det.
Har droppar nu som ska tas 3 ggr om dagen. Hoppas att dom hjälper för det gör oooont.

Planerar på att gå till jobbet som vanligt imorrn bara det här har lagt sig lite. Stod i köket ett tag och jag hörde fan inte vad folk sa. Det har liksom täppts igen för att det är svullet i örat. BLÄ.
Och går gärna ut på krogen imorrn men man kanske ska ha sällskap med sig . Det blir liksom lite roligare då än när man drar ut ensam =P har inte testat och vill nog inte göra det heller.
Men på lördag så är det julmiddag här hos Doris så jag måste städa mitt rum(jobbigt värre) sen på kvällen är det tänkt att jag ska till Micke på hemmafest. Ser fram emot att partaja denhär helgen :)

Kanske ska börja då lite med att fixa med julklapparna så att dom iallafall är någorlunda inslagna.

Baj


Lite Thailandbilder

rummet
Glass
Snygga lillasyster
Överst så är det jag och syrran på tågstationen när vi åkte skytrain sen är det vårat stammishak där vi alltid köpte glass. Här slog vi på stort och köpte Chokladfondue. Jäkligt gott :D
Sist men inte minst så är det mina kära lillasyster som klippte sig där och blev så jäääkla snygg i håret. Dom var två stycken som stod och fönade hennes hår för att få det rakt. Det är så mycket hår liksom.
Har massa andra bilder också men orkar inte hålla på och ladda in alla. Det går seeeegt

BSB

Ja för fan idag skulle jag lyssna på Backstreet Boys när dom kom på vår egna McD radio.
Går iof inte att återberätta så bra tyvärr men alla skrattade tillochmed gästen som Crippa hade i kassan.

Crippa -Erika jag vill ha en ....

Erika -  Duuu jag höör inget jag lyssnar faktiskt på Backstreet Boys.

Nä ni det gick verkligen inte att återberätta alls men kul så in i skogen var det iallafall för jag hade verkligen högt :P
Sen kom en av ynglingarna som brukar hänga utanför in och beställde. Han skulle ta med sig och sa att han ville ha med sig käätchup. Svarade då helt seriöst att tyvärr det har vi inte men ketchup har vi. Stackarn skämdes lite och jag hade skrattattack med Sarah.
Klassikern som Jesper brukar köra när folk säger att dom vill ha en "kola topping"(ja dom säger så) är att han frågar om dom vill ha glass till. HiHi :D

Jag stänger imorrn också och hoppas på att få köra skiftet då. Det gick inge bra i söndags eller idag eftersom dom tar förgivet att det är dom som ska få bestämma. Men det är meningen att jag ska köra alla skiften när jag öppnar eller stänger för den 18:e så ska jag vara helt ensam.

Hittade en klänning jag skulle kunna ha på nyårsafton men den fanns inte i min storlek så jag får leta vidare. vi har kommit fram till att vi ska vara finklädda. Killarna måste ha skjorta o kavaj typ. ska bli så roligt.
Och jag som då inte åker skidor eller nåt sånt lånar grejjer från folk för att inte frysa ihjäl där i snön :P
Slutar säkert med att jag Natta och Jenny bara sitter på afterski och ser allmänt snygga ut.

Vet att ni år några som sitter och läser min blogg. Kommentera om ni tycker nåt är kul eller om jag är allmänt dum i huvudet. vill ju höra vad ni tycker. Jenny vet jag ju redan är road av att följa mig :D

//Erika

Ursäkta

Ni får verkligen ursäkta att jag skriver som en kråka ibland. Men när det går fort så kan man inte hålla kola på att det saknas bokstäver lite här o där eller ö blir ä o skit :P hoppas att ni fattar iallafall.

Persienner


Sådär ja då va dom uppsatta i fönstret också. Slipper epilepsi lamporna som grannarna har på sna balkonger och kallar för julpynt HaHa . fy vad jag är rolig ibland.

Idag känndes det som en katastrof dag på jobbet. iallafall på morgonen. Ingen verkade veta nåt och allt var huller om buller. Klockan 11 då Tina skulle börja rita med barnen o vi bjuda på glögg o grejjer så va inte glöggen uppvärmd för vi hade inget o värma det i. Dennis kom som röddaren i nöden med sin lilla vattenkokare sen verkade allt lösa sig sakta men säkert.
Helt sjukt va mycket folk det va där när jultomten kom men det känndes inte som att vi sålde särskilt mycket för folk tycker att gratis är gott och tomten delade faktiskt ut gratis julklappar. Vääärde är det från våran del och för vissa är det att snylta =P

Hmm...
söndag och här sitter jag som vanligt. Jobba och sitta vid datan that's life. Nope det tycker jag inte så jag försöker få folk att ta med sig sina rumpor och följa med o spela biljard med mig men nä nä. dom har minsann vart ute o festat och är jätte baakis. Jag har då jobbat ska ni veta och inte bestämt det själv. De som är bakis får skylla sig själv och därför borde de vara tvugna att hänga på mig o spela biljard.
Kaaanske vågar dom inte. Dom har hört rykten om att jag är grym(*host*har tur*host*) för jag vann nästan över herrn när vi spelade för inte så länge sen. Det va lite skoj för när jag ledde så blev han lite seriös där. Inte kan en tjej vinna hihi
Maria skulle ha kunnat förlja med men hon hade redan gjort planer med Elli. tråkigt värre =(

Dennis o jag har kommit fram till att vi ska gå på dejt och sen ska vi gifta oss. Lär som en bra plan sen får vi se när vi ska gå på dejten liksom.



/The number one


Jultomte

Imorrn är det julfest för barnen på jobbet och då kommer jultomten. Granen är framme i lobbyn. Snart ska ju faktiskt granarna i hemmen fram och det känns som att man inte riktigt hänger med :S
Pratade med min far och det blir julafton hos farmor den 28:e då passade det alla. Så riktiga julafton blir hos morfar iår.
Min kära mor försökte få ur mig vad det är jag vill ha i julklapp. Henne har jag redan fått min iPod(som måste in på reparationen den är cepe) av men mer vad morfar o Birgit ska köpa.
Funderade ett tag på det och kom fram till en blå klocka och röda skor. Så jääkla bra för har ju inga röda skor och ingen blå klocka men massa andra skor och klockor har jag :D. Försökte förklara för Karne varför man har så mycket av allt och det är för att man har mer att välja mellan och inte behöver nöja sig med något halvdant. Så bra :D

Jobbade ida också som jag säääkert har nämnt tusen ggr men det är helg och då blir det extra jobbigt o jobba. Det gick bra även fast vi tappade lite i försäljning. Men det är inte mycket man kan göra åt det.
Folk behöver inte fråga vad jag har gjort om dagarna för det känns som att jag alltid svarar att jag har jobbat.


Killarna i köket va lite roliga idag. Dom påstod att det enda sättet att jämföra hur många man har haft sex med är att behålla tjejernas trosor. HaHa så jääkla sköna. Båda är 17 år också. Jesper kände att han inte hade nåt i den diskussionen o göra. Meeen sen kom vi in på då att hur många killar skulle vara för mycket för mig. Jesper sa 25 och jag höll på o sätta i halsen. Det betyder att det är väldigt många färre än det för min del.

Ska fortsätta mumsa på mina havreflingor överdragna med youghurt.

baaaj

.Sadly but truly it seems that we will never see eachother the way we used to.


Joppa heela tiiiten

Jaha, då var det fredag fast det känns som måndag.
Kaaaan bero på att jag jobbar öppning både lördag och söndag. Känns sådär måste jag säga men det är inte så mycket att göra åt. Är ledig nästa helg så får ta igen det då istället o festa lite.

Idag va det lite kaos på jobbet känndes det som. Vi hade våran sista gäst tre minuter i nio baaara för o jävlas haha. Nä, men det gjorde att jag blev lite sen med det jag skulle göra och att det saknades 500:- i en kassa. Hittade den som tur är i en kassalåda och Kuljeet skulle börja predika att jag ska titta noggrannare. Men jag hade ju tittat *skäms*

Det var väl inte så mycket för mig denhär kvällen men måste bara tacka "KingofBling" för sin kommentar. Han är den första och kommer nog förbi den enda som kommenterar i min blogg. Folk går bara in o småkikar. Iof är det det bloggen är till för. Jag har tråkigt o sitter o skriver här och de som kollar har antagligen också tråkigt eller så är det bara nyfikna. Finns inte mycket att vara nyfikna för.
De händer inte så mycket i mitt liv känns det som.

Herrn vet jag inte riktigt vad jag ska säga om. Vi har ju kontakt men han ville ha sitt space så då får han det. Tycker bara det är synd om allt rinner ut i sanden för som jag har påpekat förut så trivs jag i hans sällskap och vi har kul tillsammans. Hoppas på att vi fortfarande fortsätter ses när tiden och orken finns.

Tjingeling så länge.

Tv Shop

Windsor Pilates för fulla muggar här på TVn. Me no like Tv shop =P
Jag och min mor köpte ju en grej därifrån baara för att testa. Sauna Belt. Man ska svettas jätte mycket och så förlorar man fett runt midjan bla bla bla Det var nästan så att man gick upp nån cm för att det blev varmt. Svettas så att det rinner som det visas. Nope det är såklart man inte gör hihi.
Kul grej o testa en sån sak. dom funkar bara inte. Stackars de somär beroende av o beställa från teven. Finns såna. Lovar.

Idag är jag ledig och det är så skönt. Fick sova lite längre men ställde klockan ändå för att inte sova massa timmar. Och ska iväg till Daniella och fixa mina naglar klockan 11.
Försökte få med mig Jenny till Skärholmen på eftermiddagen men hon skulle jobba på Hilton idag så får se om mamma kanske orkar träffa mig där. Annars glider jag själv.

Tänkte jobba kväll idag men det behövdes inte dom bytte tider sinsemellan. Så frågade herrn om han skulle göra nå spec. Tvättstuga o hjälpa exet med hennes grejjer som hon så gärna vill ha.Synd med tanke på att jag jobbar hela helgen men jag orkar inte fråga för han verkar inte såå intresserad. Visst han är sjuk också det kan man förstå men iallafall. =(

Pratade lite fort med Patrick igår på msn. Han ska inte med till Åre.

Igår var det Finlands nationaldag . "Oi maamme Suomi synnyin maa soi saana kultainen..."


och det var även Joni och Jennys FYRAårs dag. helt sjukt länge Grattis


Men nu ska jag äta Fazer bröd och dricka apelsin juice ;D

IKEA

Skulle bli så kul o åka till IKEA och äntligen köpa nåt o ställa alla mina skor i. Hittade en hylla. Billy serien typ silver grå färg. Den var jätte fin. Men den är sådär 2 meter hög och kommer antagligen i en kartong,så lycka till och få in den i mammas bil =(. Mamma skulle prata med Vippan om hon kanske kan låna den stora bilen o ta en vända och köpa den på torsdag. Då är jag ledig.

Bytte med Dharam eftersom han behövde göra nåt med sin dotter. Så jobbar stägning på fredag och öppnar lördag och söndag. Förstörd helg men men det är inte mycket att göra åt. Nån från jobbet kanske är intresserade över att bara gå o ta nån öl o snacka skit.

Ja,idag då jag skulle öppna luckan under fritösen så small en nagel. AAAAAJ kan jag bara säga. Min egna nagel gick inte sönder men gelen lossnade och på fingret bredvid sitter gelen fast till hälften. I have a nail emergency here =P Så ringde en kvinna som fixar naglar hon ska slipa bort dom på tosdag. Funderar på att kolla vad det kostar att göra en förstärkning på mina egna bara så att dom håller ett tag kanske. Det är så fint med långa naglar .

Nu vettni börjar jag få ångest över att bo som jag gör. Jag har ett rum i nån annans lägenhet. Har bott här ett år och nu börjar det ta emot tyvärr. Så bli inte förvånade om jag säger att jag har skaffat lägenhet i Fittja. Det har tidigare varit helt uteslutet att bo där pga själva området.
Vet inte om jag vågar gå där ensam om kvällarna? ! Ska nog inte vara några problem men ändå.sen sa  mamma att om jag flyttar dit får jag se till att skaffa tårgas och snacka för mig själv med mobilen i örat haha.
Känns bara så hopplöst just nu att få ett boende i Tumba Tullinge eller Huddinge. Det är ju där jag kan tänka mig o bo helst sen närmare city gör inget. Men Hässelby är också en av dom längst ner på listan.

Jaja vi får se vad framtiden har att erbjuda men allt känns hopplöst just nu. Inte för att man bara brukar säga så men vet vad jag vill i ett ämne men det är inte besvarat på samma nivå. Och hur mycket man än har sökt under ett år på lägenhet har jag inte fått en enda visning. ILLA

Det är också nåt som är positivt med att ha ett sånt tempo på jobbet. Man hinner inte fundera för sig själv. Finns alltid något att göra och roligt folk att prata med =D


Heippa


Don't wonder

Ja, hur är det egentligen, går det bra eller går det inte så bra?
Har ingen aning ska jag säga. Lär ju märkas ganska fort men varför känns inget besvarat??
Vill inte spekulera för man kommer ingen vart med det men det är svårt att låta bli... =S


Bara för det går vi över till nåt annat.
Dagens samtalsämne var såklart julfesten. :D Kuljeets bravader stod vi o skrattade åt ännu en gång och att Steve hade hamnat under bordet för att han missade stolen var jääkligt underhållande. Inte minst för att han hade en bula i bakhuvudet HaHa. (obs. fnittrar fortfarande lite för mig själv).
Annars var det lugnt på jobbet luktar stekos gurka och lök i en härlig blandning efter några timmar i köket. Skönare vid grillen måste jag säga men det är ju aldrig kul med alla grillordrar som Huddinges befolkning så gäääärna gör på Donken i centrum.
Det är bara måndag men ser inte fram emot att jobba lördag och söndag denhär helgen. Sånt man får ta tyvärr. Juste imorrn och på onsdag har jag verifiering i områdesledning. Pirrigt värre men det är bara hoppas på att allt rullar på så att vi inte stöter på massa problem som då är min uppgift att lösa.

Det tar emot här nu att jag måste städa mitt rum och tvätta tvätt. Inte så jobbigt egentligen med tanke på att jag har tvättmaskin torktumlare och torkskåp i lägenheten men lyckas alltid glömma bort tvätten. Då är det inte konstigt att man bara hinner med en vända innan man måste sova. Aaa o bettskenan jag fick gick jätte bra när man va full o skulle sova men inatt hade jag omedvetet i sömnen plockat ut den och lagt den bredvid mig :P Bättre lycka nästa gång.

Amalia har fått sin son den 28:e november så grattis till henne =D det blev en Alexander.

Nog för idag.
/Erika


Not so sweet sunday

Bakis och härlig såhär på en söndag. Det är nog meningen att det ska vara så :P

I helgen så har jag tagit nån öl med Kalle bara för att uppdatera lite. Han visste grejjer om dom andra från klassen också så det va perfekt. Efter det så mötte jag upp den fulla herrn som inte kunde låta bli o sjunga "kung i baren..." efter att ha vart på personalfest :D Men han mådde as bra. full o glad.

Jag var på min personalfest igår med Eriksberg och Tumbas restauranger. Skoooj.
Kuljeet som fyllde 30 igår höll en stadig profil. Börjar med att ta sönder ett vinglas för att det är slut och välter ut en drink  när han ska ta Sarahs kamera. Ingen kunde låta bli att skratta :D

Vi började lite segt på dansgolvet men sen så var det typ baaara vi som dansade. Va riktigt kul tillochmed Dharam dansade det var härligt atta alla verkligen var med :D Det fanns också en liten stund då bara jag och Tina stod på dansgolvet och körde vår grej haha. Det va en röj kväll med gratis sprit.
Eftersom jag var as peppad och finnepacket va på 360 så åkte jag dit för att vara där sista timmen. Men det gör inget eftersom det inte behövs betalas nåt för min del. Hade jätte ont i min hals på kvällen men det fick inte mig att vara tyst på nattbussen. Nope, för jag är roligast på nattbussen det bara är så.
Joni och Jenny vet vad jag pratar om för dom fick stå ut med mig iof tyckte dom att jag var festlig så det gjorde ingenting.

Så min dag ska baaara vara lugn. Mamma ringde o frågade om jag skulle komma över men jag hoppar över det denhär söndagen.Vi ska ändå ses på tisdag när vi ska till IKEA och köpa en skohylla till mig och mamma behövde nya grejjer till deras fina nya badrum. Lilla men fina badrum.

The bed is callin' for me.

RSS 2.0