Bromma Blocks

Idag är jag ledig och ska iväg till Bromma Blocks med Sarah. Vi skulle ha setts i förra veckan men då var hennes son sjuk så det fick bli idag istället :)
Får se hur det går för mig bara, sprang igår och fick jätte ont i vänsterfoten efteråt. Det gör ont att sätta ner hela foten och det känns som om en nerv sitter i kläm. Ska testa med att massera på lite tigerbalsam.

Dagens shopping lista är:
Klänypor (spännande eller inte)
Tränings kläder, byxor, jacka och kanske en top
Sport BH.

Försöker nämligen att inte köpa massa "onödigt" jag tycker inte kläder skor och väskor är onödigt men måste bli bättre på att inte shoppa hutlöst varje månad :( Mycke vill ha mera såklart!

jokka sej lite

Var ute och sprang idag igen och det kändes bra, jag måste se till att hålla detta nu och fortsätta springa miiinst var tredje dag blir det varannan eller varje ibland är bara bra.
Filurar lite på hur långt jag skulle orka springa innan jag ger upp.. Springer ju rundan på 2.5km och får håll ganska tidigt men jag har ju bestämt att jag ska springa runt. Vi får se om jag vågar ta en annan runda om några gånger till.
Skulle behöva inskaffa lite träningskläder sakta men säkert om jag är så duktig och fortsätter.

Jahapp, imorn är jag ledig och då ska jag njuta. Får ingen sovmorgon men det ordnar sig, Nu fortsätta se BB!!

2:a rundan

Då var jag och joggade en 2.5km runda för andra gången, klappar mig själv på axeln. Det tog emot lite denna gång men jag fixade det. Hade inget bra att ha på mig heller och kommer inte jogga i en fleece jacka igen, haha. Väldigt omysigt blev det.

Jobbar hela veckan förutom på fredag så ska försöka hitta på något den dagen, vad det blir är en annan femma.
Nu fortsätta se BB. Ut med Gurkan på lördag, JA TACK!

SUOMI!!

HEJJA LEIJONAT IKVÄLL!!(Jag är BB beroende men veckofinalen ikväll är inget mot hockeyn)

Mitt fosterland Suomi är bra. Riktigt bra ...

Mitt fosterland Suomi är bra. Riktigt bra Finland!! Dock tycker jag att tango är roligare än en ballad i Eurovision.


Eurovision 2011 har börjat.

img_1011 (MMS)

Eurovision 2011 har börjat.


Nu är jag duktig istället :)!

Igår fick jag för mig att jag skulle minsann se hur lång jag kunde jogga. Jag satte ett delmål på 1km som kändes helt okej om jag hade orkat det.. Istället klarade jag hela rundan som jag några ggr har gått. Det är fy fan 2.5km!
Jag är sjukt stolt över mig själv.
Träningsvärken är inte den skönaste men attans vad det ska joggas nu. Innan jag tar en annan runda så försöker jag springa samma 2.5km fast fortare :)!

Dåligt Erika, Dåligt!

Har vart riktigt usel på att uppdatera men har väl inte riktigt haft något att uppdatera. Valborg var lugn men det är alltid kul att träffa mina älskade gudbarn.

Det känns som att sommaren äntligen är här och ingen är nog gladare än jag. Jag är inte gjord för vinterhalvåret. Hade jag kunnat hade jag flytt Sverige för att typ flytta till Thailand, haha.
Så försöker njuta av vädret men har jobbat fredag, lördag, söndag och idag. Jobbar imorgon med men är ledig på onsdag så då ska jag minsann vara ute.

Nu fortsätter BB, somnade nämligen i nån reklam igår så måste se det idag. (Lite skönt att Katta är ute nu )

RSS 2.0