Stan med mor min

Idag så var jag ledig och skulle åka in till stan hade jag planerat. Hade en liten önskelista i huvudet på vad jag kan tänkas vilja ha :P
Min kära syster skulle följa med mig eftersom hon letar efter Adidas jacka med reagge färgerna.(Någon som vet någon butik i Sthlm som har den?)
Ringde henne vid sådär halv elva då väckte jag henne och hon skulle minsann inte med så mamma fick för sig att hänga med istället :)
Det är väldigt skoj att hänga med min kära mor . Vi gick runt vid Hornsgatan sen Västermalmsgallerian. Efter det var vi så hungriga och min syster var ju kvar hemma så vi åkte hem hämtade henne och bilen och tog oss till Skärholmen. Åt och shoppade lite till :) Sist vart det Maxi eftersom jag inte har någon mat kvar hemma i slutet av varje månad, det slår aldrig fel.

Men jag köpte iallafall tre par skor, två kepsar, en klänning, en väska, en kavaj och massa annat smått typ strumpor och halsband osv. . Är jätte nöjd med allt och det bästa är att allt var relativt billigt. Rea får ej underskattas ;)

Kort och gott idag för nu ska jag sova.. Ensam inatt eftersom Joonas skulle sova i Väsby.
Har saknat den mannen så sjukt mycket och är glad över att han är i Sthlm denna vecka. puss på dig åsna.

Gonatt peeps

?



Varför kan inte det jag vill ska vara, vara?


Hamburgertjuven 4 president!



Gå in på http://donkenrap.blogspot.com och rösta på Hamburgertjuven :)


Hamburgertjuven

Hahah kolla den här länken på Youtube.
Donken har en raptävling och min förra chef kom med i final med denhär videon :)

http://youtube.com/watch?v=1TpJMmyMbYQ&feature=related

Drama on Donken

Idag tryckte jag för första gången på mitt överfalls alarm :S
Gaaanska big of a deal faktiskt.

Storyn började med att en wannabe hiphoper inte lyssnade på Sarah när hon bad honom att stänga av musiken som han spelade på sin mobil.
Han blev kaxig och då var jag såklart tvungen att lägga mig i och be honom att lämna restaurangen. Han var fortfarande stor i munnen och sa då att han inte är någon man ska tjaffsa med.
Jag bad ännu en gång honom att gå ut och han sa att vi inte kan slänga ut honom för att han minsann har handlat. Sa då bara att jo det kan jag visst. Han satt fortfarande kvar och tjaffsade så, jag klev ut i lobbyn och skulle börja leda killen ut då han slänge ur sig att om jag rör honom så flyger jag ut genom våra skyltfönster.
Jag är inte den som backar om nån hotar mig eller liknande, så skulle jag precis ta tag i hans stol för att välta honom ur den när hans tjejkompisar reser sig upp och ska gå. Killen gör detsamma och för att visa hur arg han är slänger han sin dricka på bordet.
På vägen ut slår han till en av våra fönster. Det händer såklart ingenting men antar att killen kommer ha ont i handen imorrn.
Jag följer med honom ut för att han inte ska göra något annat och säger att du behöver inte komma tillbaka.
Hade redan inne i restaurangen tagit överfallslarmet i handen för att kunna trycka om han skulle få för sig något annat och sagt att jag inte tvekar på att ta hit väktarna.
Under tiden då jag gick ut i lobbyn och när vi var ute så fick jag höra att jag är en fitta hora bla bla bla och hans kompis håller tillbaka honom medan han hotar med att slå ner mig. Då trycker jag på den ena knappen.
Det dröjer liksom 10 sekunder så kliver en av väktarna fram och jag bara pekar på killen och går in.

Polisen ringer och de är tvugna att skicka en bil för att kolla läget och jag gör ingen anmälan om olaga hot för att jag liksom inte orkade. Egentligen borde jag ha gjort det bara för att markera för snorungen att han gjorde fel och för att hans föräldrar ska fatta vad deras unge för på fritiden.
Men men det är över nu och han kommer nog inte komma tillbaka och gör han det så åker han ut fortare än han kom in säger jag bara.

Var bara tvungen att skriva av mig detta och berätta för er vad man träffar för puckon på jobbet liksom.

Hoppas att ni andra har haft en bra dag. puss o kram

Fashion against Aids

Idag kom mina Fashion against aids kläder från HM :) :) Lika spännande och nu gillade jag dessa plagg aaa mycket så det var ännu roligare att öppna paketet :)

Innehållet var: (kommer inte ihåg vem som designat :P)
En grå herr hoodtröja
Linne "Love is my religion"
Linne med den uträckta tungan
Två vanliga toppar
Sen fick Joonas Timbalands T-shirt för att jag är så snäll :P

Imorrn kommer Joonas hem Whiee säger jag bara. som jag har saknat den mannen :$
Tyvärr är han i GBG och jobbar idag när det är hjärta dagen men men jag tog en härlig dusch och fixade naglarna medan jag tog ett glas mousserande vin. lite mysigt det med.

Hoppas att ni alla har haft en bra dag utan att fokusera för mycket på att man är singel eller liknande.
Jag ser det hellre som en vänskaps dag, det heter det på finska iallafall :)

En gäst en måndag.

Jag gjorde veckoarbetet igår så började klockan sex på morgonen så när alla andra precis har vaknat är jag på topp och flamsig som bara jag kan vara.
Jag hade redan stört Jesper tidigare på förmiddagen genom att bara prata prata och prata. Han nämnde då hur mycket jag pladdrade och jag försökte förklara att jag hade mycket att berätta.
Fick förövrigt väldigt ont i halsen lite senare också :P

Men ska berätta för er nu om en gäst som jag fick där på morgonen efter min rast och efter att ha beställt onsdagens varor. Han verkar lite skum från början och man träffar på mycket konstiga människor så inte mer med det. Herrn ber om att få en kaffe och jag frågar vilken storlek han vill ha såklart.

Mannen- Jag vet inte, om det är gott en stor, om det inte är gott en liten.
Jag- Men det är en smaksak så det kan inte jag bestämma åt dig.
Mannen- Som jag säger en stor om det är gott en liten om det inte är gott.
Jag bestämmer mig då bara att jag gör en liten kaffe åt mannen så slipper jag prata med med honom.
Jag- Vill du ha mjölk i kaffet?
Mannen- Nej.
Jag- Det blir tio kronor, tack.
Mannen- Jag har bara nio kronor
Jag- Men det kostar 10 kronor.
Mannen- Så jag antar att du vill ha 10 kronor?
Jag- Ja, tack.
Mannen- Då får du spräcka denhär 500 lappen.

Han var heeeelt wierdo, storyn slutar liksom inte där men jag orkar inte skriva på det där sättet nå mer :P
Jag ger tillbaka växeln till mannen och han påpekar nåt om att det är lite häftigt att gå runt med femhundringar i fickan .. haha Så hans problem var att han inte ville spräcka sin lapp :P
Det tar sedan inte lång stund innan han kommer tillbaka med kaffe koppen och jag är beredd på att då stå till svart för vårt kaffe :P Men det som mannen då undrar är om han kan få mjölk i sitt kaffe. Jag påpekar då att jag frågade om han ville ha mjölk men han ville inte det.
Seeeeen kommer han tillbaka med koppen och säger att han har hällt salt i sitt kaffe. HAHA

Jag gör en ny kopp till honom för det är inget problem. men jag var tvungen att bara påpeka att han kanske ska ta dom större påsarna som det står socker på =P


Ojoj nu blev det mycket text och inget var riktigt viktigt eller särskilt intressant men men det är min blogg o där skriver jag vad jag vill =)
På fredag kommer min älskade man hem whiiiee


Working days

Denna helg var riktigt lugn. Jobbade öppning hela helgen och idag började jag klockan 6 för att göra veckoarbetet.
Det enda jag har gjort är att jag i fredags träffade Dankku efter arbetet och fikade och på lördag kväll var jag barnvakt åt Jesper och Lollos son Noah :)
Han var lugn att ta hand om så förutom att han vägrade sova föränn klockan 23 på kvällen typ :P Lite kinkig var han där precis innan han somnade men lite välling gjorde susen !

Idag slutade jag vid 14 så jag och min kära mor åkte till Farsa Centrum, Globen och Skärholmen för att vandra runt lite i affärer. Jag köpte inget speciellt även om jag letade efter skor. Men jag tror att jag tar mig en vända in till stan och köper ett par sneakers på SNS istället =P
Jooo jag köpte en liten liten alla hjärtans dag present till Joonas också det gjorde jag :)
Även om han inte är hemma den 14:e
Det är liite jobbigt faktiskt med att ha sin man resandes runt i Sverige allt för många dagar i rad, men jag får ta det och hoppas på att det inte blir jobbigare bara =S

Imorrn är jag ledig så då ska jag passa på att börja dagen med att städa för att sen kunna göra något annat på eftermiddagen. Bäst att inte ha något planerat förutom att städa annars använder jag gärna den planen för att slippa dammsuga haha.

Mjauu suckers!

Helsinki kryssning

Borta bra men hemma bäst som man typ brukar säga. Det är iallafall skönt att ligga i sängen efter en kryssning till Helsingfors med min kära mor, hennes kille Janne och min bästa vän Jenny :)

Party party blev det när vi åkte dig. Jenny och jag ääägde dansgolvet och hade sjukt roligt det var tillochmed så att det var riktigt tråkigt att discot stängde för att vi hade så roligt. Mamma och Janne var karate så dom var inte så roliga och dagen efter fick vi veta att dom hade gått och lagt sig redan vid tolv.
Väl framme i helsingfors så sov jag och Jenny ganska länge och den gick vi på stan för att äta.
Allt gungade. Helt sjukt vad det gungade i Hesa ;P Det är jag och Jenny som fattar. Men det kommer från att det gungade mycket när vi åkte dit. Det var iof iiingenting jämfört med resan hemåt. Då var det så stora vågor att det var sjukt. Man tror ändå att ett så stort fartyg egentligen inte ska reagera på vågor men icke.
Vågorna gjorde iallafall mamma och Jenny så sjösjuka att dom orkade inte parta så det blev några öl och nåt glas vin för mig och sen sussa.
Stormen som var gjorde att vi var två och en halv timme sena så istället för att vara i Sthlm tio i ett var vi i hamn halv ett ungefär.
Erika aka pucko hade gått med på att jobba nu på kvällen också och det var ju lättare sagt än gjort när man var schleten. allt gungade här i Sthlm också. Helt sjukt :P

Saknade min man så mycket att det vart lite stört men det är ändå lite härligt att känna en saknad. Det betyder något bra att man gör det. Jobbiga blir ju att han nu på kvällen när jag jobbade åkte iväg till Skövde för att jobba. Han kommer hem på tisdag kväll så jag ska väl fixa nåt gott att äta och bara myskväll tillsammans.

Nu har jag skrivit för mycket och behöver verkligen sova. Gonatt peeps

RSS 2.0