Denna perioden på året!

Suck!
Det är den perioden på året då alla är sjuka känns det som. Dennis har ont i halsen så det är väl bara en tidsfråga innan han är ordentligt sjuk sen är det väl min tur :( Hoppas inte.
Imorse när jag åkte till jobbet var det -7 grader ute. Fy fan kände jag bara och tog på mig vinterjacka och tjock strumpor. När jag sen går hem är det +3 grader och jag känner mig lite som ett fån som har på mig vinterjackan.
Var inte den enda som hade det när jag kollade lite på folk i centrum och det är skönt att verkligen vara garanterad värme men det är så stor skillnad på graderna att det blir förvirrande.

Längtar tills det är varmt ute så att man alltid kan ha tygskor jeans och linnen :)!

Har haft en toppenhelg med en heldag i sta...

Har haft en toppenhelg med en heldag i stan med min Dennis i lördags. Vi promenerade från Söder till city. Det var riktigt fint väder men fan vad kallt det var. Så vi shoppade lite och åt lunch. På kvällen mötte jag upp en arbetskamrat och hennes kompis. Vi var och dansade massor på Solidaritet. Ett häftigt ställe som nog ä grymt på sommaren då man kan vara ute på en terass med DJ. Dock väldigt mycket house musik. Jag tycker om att dansa till house men inte bara det. Är mer en RnB och hiphop tjej. Nu ska jag fortsätta se på matchen.


Dessa raringar fyndade jag idag när jag oc...

img_8938 (MMS)

Dessa raringar fyndade jag idag när jag och Dennis hade en heldag inne i stan. Så fint väder men ack så kallt tyvärr.  Det var iallafall en dag med min älskling! <3


Bajs bajs bajs

Skit kök :( Hela köket är ett enda fuskbygge och vi hittar nya saker hela tiden som är fel känns det som :(

Vill göra hemma!

Här kommer en liten lista på vad jag vill ska göras och vad som ska göras i vårt hem :)

- Måla om trappan, fortfarande vit men den måste målas om.
- Måla om alla lister (dom som bodde här tidigare oljade inte bara in golvet utan listerna också)
- Kakla om i köket
- Köpa ny matta
- Köpa nya ramar till alla foton i "hallen". Olika varianter fast bara vita ramar.
- Köpa nya möbler till balkongen, vill ha dom där soffvarianterna(SKITDYRA jäkla grejjer)
- Organisera förrådet bättre.

Det var nog det jag kom på just nu. Får bocka av sen när jag väl får tid och pengar till detta.

Ledig imorn då blir det fika :)

Jag och Jenny ska fika med Javi imorn. Vi tre har kännt varann hur länge som helst men det har gått ett tag nu sen jag träffade Javi så vi ska till honom imorn. Så roligt!!


partaj hos mig när jag bodde kvar i Tumba :)


Hemma

Nu är jag hemma från jobbet. Det har gått bra men det har vart rörigt så det skulle inte förvåna mig om jag har missat att göra nåt :S
När jag började så hade dom haft så sjukt mycket att göra sen 11 så allt var slut överallt så det var bara att försöka fylla upp och städa samtidigt som det skulle göras burgare såklart.
Det ordnade sig men som sagt det var rörigt och hade as mycket ungdomar som bara skitade ner överallt. Det är som en ungdomsgård på kvällarna hos oss. Har inte Huset i Huddinge öppet alls eller??

Är inte trött för fem öre så försöker varva ner men nu är jag hungrig också så måste äta nåt. Får se när Dennis hör av dig, ska hämta honom från centrum sen när han är på väg hemåt :)


SMS-inlägg

img_8098 (MMS)


Nu ska det göras sushi! California maki är...

Nu ska det göras sushi! California maki är lätt godast!


Hur söt är inte Nelson!!

img_8537 (MMS)

Hur söt är inte Nelson!!


God morgon denna lediga dag.

Jag är ledig idag, helt awsome! Har bokat in en fika med Elin i Gnesta och ska snart börja röra mig måste bara borsta tänderna sen är jag on the road.
Har aldrig kört med GPS så det ska bli spännande och se hur ofta jag kör fel :P haha
men man får göra fel bara man gör rätt sen!

Puss och kram

Woopsie

Skulle precis gå och lägga mig igår och kollade lite i min almanacka och såg att idag är det minsann möte på eftermiddagen. Hoppsan hejsan kände jag med tanke på att jag helt har glömt att maila över protokollet till skiftledarna.
Kollade nu på morgonen att den var färdig skriven iallafall och det var tur det.
Jobbar 10-19 idag med och det är helt okej att jobba den tiden. Lite sovmorgon och inte allt för sent på kvällen. Man kan däremot inte slinka in på HM innan eller efter jobbet för det har inte öppet då. Surt deluxe!
Now Im off!
Prag med mamma och syrran. Vill åka en weekend till nån stad i Europa igen, det är så mysigt. I sommar med Dennis kanske :)

Precis bokat in en fika med Elin i Gnesta ...

Precis bokat in en fika med Elin i Gnesta på torsdag. Inte en dag för tidigt. Då ska jag få träffa bebisen Wilmer igen och den nya hunden Nelson. Det blir en fika i byn som dom säger där borta och kommer nog inte kunna annat än att hålla med ;). Kul ska det iallafall bli att träffa dom igen.


Bra helg.

Inte vann Danny i lördags inte. Saade var helt okej men med tanke på att dom hade typ samma stuk på låtarna och satsade mycket på scen showen så gjorde Danny det bättre. Han är en bättre sångare och dansare enligt mig så det var lite surt. Men som sagt, helt okej. Hoppas att det går bra i Eurovision bara. Bättre än dom senaste åren iallafall.
Hade en riktigt rolig kväll med tjejhäng här hemma tills Melodifestivalen var slut sen hookade jag med Jerry och Jimmy inne i stan för att svänga våra lurviga.
Att gå ut och dansa är en av dom bästa sakerna jag vet, det har alltid vart så :).
Har funderat mer och mer på om jag ska börja dansa street (har dansat en termin när jag var yngre och tyckte det var skit kul) och har kollat lite på olika ställen men inte riktigt bestämt mig vart isåfall. Dom bästa dansstudiona ligger inne i stan och då måste jag verkligen ge mig fan på att göra det till 100%.
Den här filmen är såååå bra. Den och Step Up är sjukt bra dans filmer!

In da club

Jag har suttit och lyssnat egenom låtarna som är i final på lördag i Melodifestivalen och måste då säga att Dannys låt är riktigt bra och den kan nog gå långt i Eurovision :) Det är en låt som jag tror att Europa skulle gilla och den fastnar i hjärnan!
http://www.youtube.com/watch?v=wrhLM6CCKF0
(Får inte in det där jävla Youtube klippet!! Förstår inte vad jag gör för fel :(!)

Ska, borde, måste!

Jag måste börja planera inför en grej real serious men istället hamnade jag på HMs hemsida, illa!! Men ville bara unna mig själv lite grejjer. Det blev en och en annan sak till Dennis också men det är en överraskning.
Så nu ska jag googla lite en snabbis bara och se sussa.
Får se vad jag hittar på imorgon.

Film

I lördags passade jag och Dennis på att gå på bio :) Vi såg "Min låtsasfru" med Jennifer Aniston och Adam Sandler. Se den, den var riktigt rolig :)!

Efterlyst

Det sitter jag och tittar på just nu. Gillar att kolla det men brukar försöka gå och lägga mig vid 21 om jag jobbar dagen efter. Men imorn är jag ledig så wohoo :P Saknad GW dock. Gillar inte den nya gubben han är för tråkig och Lapidus tillför för mig inte särskilt mycket. Dom var tvugna att stoppa in 2st för att täcka upp GWs kunskap :)
Har en fika bokad med Tessie efter 15 (hon jobbar natt därav den förjäkla sena fikan ;) ) Kanske ska fråga om hon vill komma hit och äta middag istället, det känns mer vettigt.
Så vet inte vad jag ska hitta på på dagen! Någon som är ledig och vill hänga?

Fila naglar och se klart programmet!



Film

Helt okej film att se men ändå lite flummig för jag kan inte sätta fingret på vad den egentligen handlade om. Mamman letade efter nya karlar hela tiden för att hon inte skulle jobba och så försökte hon typ lära känna sina barn undertiden. Happy ending movie doc ;)

Vart förvånad över hur intresserad jag var av denna berättelse :P haha. Man märker att killen är stört smart men eftersom det är en film förenklas själva tiden då han kom på Facebook så kände att jag inte fick svar på hur han kom på vissa saker och fick det att fungera som det ändå gör. Det är en underhållande film iallafall :)

RSS 2.0