McD Buisness School

Tjingeling pling plong.
Heeeelt slut efter en dag i skolbänken. 09.00 till 17.30 Idag hade vi Hjärt och lungräddning samt brandkurs på Donkens Huvudkontor i El Skärholmet :P

Tog hårt på oss alla som tar kursen samtidigt att bara sitta ner och lyssna en hel dag. Men våra kursledare för idag visste att vi skulle ha svårt att koncentrera oss så vi fick ta pauser ganska ofta.
Lite jobbigt att typ alla andra bor på hotellet medan jag då åker hem efter dagen. De hade ju hunnit hälsa på varann igår kväll när de kom till Sthlm. Som imorrn så har vi middag inne i stan. De andra kommer få skjuts till hotellet sen efteråt om de då väljer att röra på sig när de "ska" det. Alla var väl sugna på att gå o festa vidare eller nåt men vi börjar åtta dagen efter. Smaaaaart :P


Men nu ska jag fortsätta se på en film på ettan som mamma sa att man måste se. Tror den hette Guldbruna ögon. Lennart är dansbanssångare. Problemet är att Lennart är svart så det blir lite tufft för honom att bli tagen på allvar :)

forts.

Jag satt och fnittrade lite igår kväll när insider gick på tv. Aschberg är nog min idol.
Aschberg -"Varför har katterna så enormt stora öron?"
Kattdomaren -"För att de kommer ursprungligen från ett varmt land..."
Aschberg -"Men det här är inte ett varmt land, det är kallt så in i helvete här"


Jag vill ha en huuuuund. Fick ju en remiss skickat till Huddinge Sjukhus om att jag ska få gå en behandling som ska ta bort min kattallergi. Måste ringa dit o fråga vad som händer.
Va skönt det vore att bli av med allergin. Det är en tre års process men iallafall. Den ska till typ 90% säkerhet ta bort kattallergin. Hund o lite annat va inte lika säkert eller det finns inte bevisat att folk verkligen har blivit av med det.

Idag är det lön och det betyder att min soffa ska vara betald. Det fixar sig och sen väntar jag på den 28:e så att alla andra räkningar blir dragna och så får vi se hur mycket jag har att leva på =P
Ska iväg till skopunkten nu med min kära mor och checka deras skor. Har inte köpt nå skor på ett litet tag.

Nästa vecka så är jag på B.S.M. kurs och håll för fan tummarna till att jag klarar det helt galant. Alla andra tror att det kommer vara as enkelt för mig att kirra kursen men när the big boss håller på o skrämmer mig sådär börjar man tvivla liiiiiiiite. äh vars fan :D



"Velform borsten ger dig salong looken. Du får även fem klämmor i en härlig färg."
I tvshop så använder de gärna modern läcker och härlig för att verkligen få folk att tro på det. Gör inte det för guds skull

frukost nu. baj

Insider

Robert Aschbergs kommentar om kvällens inslag:

Handlar om extremaveln av katter som gör att katterna har svårt att andas osv till ägarnas
glädje för att de vill att de ska se konstiga ut


HAHA För att ägarna vill att katterna ska se konstiga ut så jäkla skön kommentar.

Sen är de sorgligt däremot när en kattägare svarar att katten inte lider för att den lever. PUCKO

What about Brian?

Har någon följt den serien.? Den kommer efter O.C. på femman.
Lite skum serie som jag inte riktigt har fastnat för utan det råkar få va på eftersom man har sett på O.C. Han har haft sex med sin bästa kompis tjej...Så får man ju absolut inte göra bara. Aja inte mer om det haha är lite vimsig.

I måndags natt så kom herr Seven eleven hit för en nattlig dejt. Jag hade lagat lite mat som jag bjöd på. Tänkte att han måste ha vart hungrig eftersom han jobbar så långa dagar. Han var här typ kvart i ett på natten :P busigt va. O tro inte att de va nå humhum på g utan det var en dejt. Vi såg på tv åt mat och drack varsitt glas vin. Det var jätte mysigt. Får se om vi ses i helgen något när han ändå är ledig.

Jobbet är lite kaosigt nu. Vi får jätte mycket skit för att vi säljer så dåligt osv osv osv... sen är det snack om att jag är inbokad på kurs men inte nån annan osv osv. Chefen var upprörd hela dagen och jag blev upprörd över sånt han berättade att de andra cheferna säger. Det är inte så mycket att göra åt. Vi får jobba ännu hårdare vilket inte heller är så nyttigt. Men jag hoppas att det blir stabilare snart iallafall.

Det var la allt det tror jag för nu.
Sov så gott people.

Farmor




Min farmor säger att man måste kyssa många grodor för att hitta sin prins.




Hihi när jag berättade att jag hade dejtat mycket på senaste men bara träffat puckon :D

Dålig

Har vart lite dålig på att uppdatera er om vad som händer och det är mycket för att det inte händer så mycket.
Är förkyld och har vaknat några nätter i rad över att jag har hostat så mycket. Mina grannar är säkert jätte glada eller kanske inte. Trivs jätte bra med att bo själv än så länge även om det är lite ensam också men som jag säkert sagt förut är det fler positiva sidor med det såklart :)

Imorgon fyller min kära far år. Hur många däremot har jag ingen aning om :P oops.
Så ska göra några ärenden på förmiddagen sen ska jag möta upp min syster så åker vi tillsammans dit.

Det var typ allt för nu.

BAJJ

Tavlor

Dagen började sådär asså. va på jätte dåligt humör på jobbet imorse och snäste lite åt Jesper. Men han lyckas att inte ta åt sig o ger mig lite tid sen så vet han att det blir som vanligt liksom. Skönt.

Kom hem och skulle börja fixa med tavlorna för att få upp dem. Fegade så jag ringde min kära mor som tog en promenad och hjälpte mig. Våga börja sätta upp tavlor när man inte ser om det är rakt osv...
På ena väggen blev det massa New York tavlor på måfå. fem av dem tog jag i NY när jag och mamma var där så dom är roliga. Sen är två av dem köpta men större o lite annan stil så det blev coolt.
Men får se hur det ser ut sen när jag har vart o köpt vardagsrums matta är lite tvivelaktig faktiskt mot tre små tavlor som sitter vid soffa. Men vi får se som sagt. De får vara där de är så länge.

Hade inte så mycket mer på hjärtat folket.
bajj


Rättegång

Det stämmer. Idag var jag på rättegång som målsägande.
Det var mot praktikanten som stal kläder ur mitt skåp på jobbet.
Tänker inte gå in mer på det för att det var ett stunt mål men hon blev iallafall dömd för stöld och fick dagsböter på 100dagar a30kr så det blir 3000:- sen får hon ge 500:- till brottsofferfonden.
Det gick inte bevisa att hon hade tagit min Mp3 och parfym och det kan väl jag också förstå men det var ju såklart hon att hon tog dem med.

Åkte med Tobbe till Tumba sen så gick jag en runda i centrum. Hittade lite lådor och annat smått och gott på inn o finn. De har mycket fina saker billigt :) Hittade även en sorts klänning som jag ska ha på malins kalas hade jag tänkt mig . Ser fram emot hennes kalas :)
Med tanke på att jag inte har någon mat hemma och det var dags för lunch så ringde jag Emilia och frågade om hon ville ta en fika i centrum. Hon var hemma sjuk så det passade perfekt. Har inte träffat henne på länge så det var kul att sitta och catch up lite. Hon jobbar också på donken nu för tillfället :P

Sen var det dags för tvättstuga. Första gången själv i en tvättstuga. JA jag är 19 år gammal. Men dehär maskinerna såg lite annorlunda ut än de vi hade hos mamma i Storvreten. Stod och filurade en liten stund med torktumlaren men tvätten blev torr iallafall så det gick bra för mig.

Åkte upp till min mor sedan och åt middag och hämtade lite tavlor som jag har fått förut som kommer passa bra i min lägenhet. Ska väl se till och borra lite imorgon efter jobbet så att man får det gjort.

Öppnar imorrn så ska nog sussa nu.
bajj


Malin och jag

malin o ja
Jag och Malin i sommras på min födelsedag :)

Detaljer

Hej i stugorna.

Kom hem för inte så länge sedan för att tågjäkeln stod still i Årstaberg pga. polisingripande.
hääääärligt det där måste jag säga. eeeeller inte.

Imorgon ska jag och Tobbe på en rättegång mot praktikanten som stal ur mitt skåp på jobbet.
Det ska bli riktigt spännande måste jag säga. Vet inte riktigt om det är en rättegång sådär eller om det bara är typ förhörsliknande. Men det märks imorrn. Vi ska vara där kvart över 10 på morgonen. Jag är målsägande som det så fint heter och Tobbe är vittne.

OCH imorgon fyller min kära kompis Malin 20år. Hon får gå till den gröna affären då. 
Hon är nu färdig med sin radioutbildning och har flyttat hem hit till Stockholm igen.
Så härligt att ha henne tillbaka.
Vi båda har varit lite dåliga på att höra av oss nu den sista tiden hon var i Båstad men vi vet båda två att vi finns där för varandra iallafall. Tråkigt bara att inte vara uppdaterad hela tiden med tanke på att hon tyckte det var jobbigt där med pojkarna och att Båstad är dött under vinterhalvåret.
Så det blir kalas hos Mallan på lördag. Ser fram emot det. Då får jag träffa Sanna också :D

På fredag är det nog tänkt att det blir krogen med Elin från Södertälje. Henne har jag inte heller träffat på jätte länge. Hon har killen i en annan stad nånstans :P och det känns som att jag inte gör så mycket än jobbar.

Nu är min lägenhet fiiiiiin. Jag är så nöjd och syrran kom hit första gången igår och tittade. Hon gick från rum till rum och bara åååade över att det var så fint här. *stolt*
Har bara en vardagsrums matta och en köksö som behövs av de stora sakerna annars är allt annat bara detaljer som jag säger. Ljushållare, tavlor lite blommor osv...

Kan ju skriva o berätta imorgon hur det gick på rättegången. Har tvättstuga här för första gången på eftermiddagen. Ska bli spännande och se om jag lyckas få igång maskinerna rätt haha.


/eurika

I'm Back

Nu har jag fått mitt modem o mitt internet började funger igår. Skrev bara en blogg faktiskt har antingen fixat i lägenheten eller vart alldeles för trött för att orka blogga.
Men nu sitter jag här när mamma gick hem till sig en sväng innan vi ska till IKEA.

Vi var ju o storhandlade på IKEA för två dagar sedan och jag köpte det mesta men nu blev det så att draperiet passade inte med mattan så då ska den mattan tillbaka.
Jag hade lite smått börjat planera o ha brunt i köket men fick mina köcksluckor igår och de är typ blå/gråa mer åt det blåa hållet.
Så då ska de två mattorna jag hade tänkt ha i köket också tillbaka. Det får bli vitt o blått i köket. Ganska mörk blå för att det inte ska bli sån stor chock från resten av lägenheten.

Har ett förråd uppe på vinden nu också så det är några saker som har hamnat där. Skönt o ha saker på sin plats. Då är det bara köksbordet som behöver sina ben och kökstolarna från min far.

Men nu sitter mamma o skriver mail till mig o frågar om inte jag skulle diska. HAHA woops. Borde inte ha svarat på hennes första mail.

Tjingeling PLING


Första natten

Hahah fick rubriken o låta lite porrig men tyvärr måste jag göra er besvikna :P

Just nu ligger jag i min säng i min första alldeles egna lägenhet. Hade ju planerat att ta det senare all flytt men morfar och morbror hjälpte mamma med att få hit min säng redan idag så då kom mamma till flempan när jag hade slutat jobbet så att vi kunde köra ett lass med saker därifrån.
Sängen fick inte plats i morfars bil tyvärr. Så blir det med nya bilar de ska fortfarade se stora ut men är mycket mindre. Morfar köper alltid Mercedes o nu hade han köpt en kombi såklart men en värsting som han sedan inte ångrar men suckar högt när
han inte får in det i bilen som han brukar. Men skulle iallafall berätta att de körde ner min säng från mamma till min lägenhet på en pirra HaHa.
Har lilla sängen vart på en lite utflykt. jupp jupp :D

Jag har ju alltid varit den som verkligen inte vill ha hemma grejjer. Vad fan skulle jag med en brödrost till när jag ändå inte kunde
använda den tyyyyp så. Visste ju också att när jag väl fick eget så kommer jag ändra uppfattning.
Suktas ju som faaan efter o hellre köpa ett par skor men har lyckats hålla mig borta förutom det där ena paret som jag köpte iförrigår. :P
Det var lite spännande när jag skulle diska alla mina saker som låg i IKEA boxarna jag har fått från min far tidigare.
Fick del 1 och 2 vid två olika tillfällen. De är inte såå dyra och verkligen sååå bra. Visst jag gillade inte att typ slevarna
och stekspadarna är mörkblåa men boxarna innehöll mycket och bra saker. Det enda jag verkligen saknade var en osthyvel.

Och för att uppdatera lite från jobbet så var fan roligast idag när jag o Tobbe
sitter på kontoret och börjar kasta ketchup påsar på varann.
Det börjar med en sen två sen tar Tobbe en hel hög med påsar o lyckas slänga in dem
på kontoret så att det ligger påsar överallt.
Meeeeeen det roligaste är när han hittar en påse sen lite senare och ska spela rolig och ska låtsas lägga påsen i faxen.
PUCKOT tappar ketchup påsen i faxen som i sin tur går igång och ska börja faxa HAHA Tobbe panikslagen börjar dra ut sladdar.
Som tur så faxades inte ketchup påsen iväg utan han tog ur rätt sladd i rätt tid kan man säga. Fy attans om påsen skulle gått sönder i faxen.
Hur förklarar man för chefen som ska köpa en ny fax för att Tobbe försökte faxa iväg ketchup :D :D

Jaja, jag kommer inte ha internet här hos mig förän den 1:a februari så jag sitter o skriver bloggarna i ett textdokument och får
lägga in dem sen när jag har en uppkoppling. Så nu blir det ganska mycket text
med tanke på att jag inte har nåt annat att göra.
Min tv är kvar i flempan men ska köras hit imorrn.
Sista lasset och sen har jag lämnat Flemingsberg föralltid :)

Say Yes


RSS 2.0