Tatueraren imorn igen :)

Har jobbat stägning idag igen men är ledig imorn så har passat på att boka tid hos tatueraren för den sista sittningen på ryggen :) Wohoo! Sen är jag förhoppningsvis klar. Har funderat på att skugga in färg på vissa ställen men jag väntar nog med det ett tag till.
Har börjat filura på nästa tatuering men får se när den blir av isåfall ;)

Lollo ska följa med mig som sällskap, hon är också lite sugen så hon ska fråga lite om pris. Sen på eftermiddagen ska jag nog passa på och filura lite hemma innan mamma kommer och plockar upp mig för att åka till morfar för lite sen födelsedagsfika för mig.
Måste messa min far imorn också och se när det skulle passa dom för en fika, det hinner gå alldeles för lång tid emellan att vi ses :(

Sådär var dagens blogg avslutad nu ska jag se klart 2½ Men sen sussa. Gonatt!

Blir galen på Iphone+Blogg.se!

Har precis nästan fått spunk på att det inte går att ladda upp foton från min Iphone direkt upp på bloggen!

Vet att det finns andra blogg siter som har appar dom underlättar bloggningen och det skulle vara aaawsome. För det blir ett projekt av att blogga från mobilen just nu för Blogg.se är inte anpassat för mobil heller så när man kommer till förstasidan måste man zooma in och flytta runt sidan för att kunna logga in.
Sedan märkte jag någon gång när jag väl bloggade från mobilen att även om jag gjorde en radbrytning så blev det inte det sen iallafall.

Väldigt irriterande så snälla Blogg.se kan ni inte fixa så att det går att blogga från mobilen genom en enklare app tillexempel? Lovar att fler skulle blogga från sina mobilen och köra live updates med foton.

Gonatt

7 på morgonen, så kan det gå!

I torsdags var det dags för halvårs mötet och allt gick bra, det var ett vettigt möte med mycket nytt och hårda krav vilket oftast är lättast att följa.
Allt gick bra och jag fixade iordning mig och ska typ 15 minuter innan vi ska gå in i sovrummet och trampar på något som sticker mig, svär lite, ser att det är en geting som sitter under foten, svär så in i vassten och skriker som en galning(då av paniken). Dennis lugnar ner mig och vi lägger på salubrin på en kompress och ser så att inte taggen sitter kvar.
Det värkte lite och svullnade upp vid sticket bara så satte på mig ett par skor. Tänkte inte så mycket mer på det än att det var ömt seeeen dagen efter såg det ut på dethär viset! Normalt? Skulle inte tro det!

Idag har det lagt sig lite så att jag kan gå som folk iallafall och vicka på tårna, det ni ;)



Efter mötet iallafall så var vi några stycken som minsann skulle ut och partaja! Vi började på fd Söderhof där det blev nån öl innan vi tröttnade på musiken och att det var låg musik om inte annat så vi gick till OJOJOJ där var det as bra musik så vi dansade massor iallafall jag och Camilla, sen så stängde dom då var det inte en tvekan på att vi ska minsann till Labbet. Och där dansades det ännu mer så att klockan bara pang slog typ 5 och det var dags att gå hemåt.
När var då Erika hemma? Jo vettni hon tog tåget hem med folk som skulle till jobbet och det var ljust ute så vid 7 på morgonen vacklade jag hem efter en toppenkväll som jag lätt skulle kunna göra om! Tack allihopa!

Nu däremot så har jag jobbat till 23.30 och ska sova. Gonatt

Tillbaka till middagen efter mötet då

26:e augusti

Vaknade vid 10 idag vilket kändes för jäkla skönt :) Känner mig ännu bättre idag men det vill liksom inte ge med sig med förkylningen.

Nu har vi underhållt oss med att se massa delar av Entourage. Dennis har alltid vart lyrisk över serien men jag har aldrig sett någon del så har passat på att se på det nu och det är kul. Mycket kill humor med grova skämt och så men äh det är skoj det med :) Synd att avsnitten är ungefär 20min långa bara.

Vid 14.30 ska min käraste köra iväg mig till mötet i Tumba sen får vi se när jag kommer hem.
Hoppas att ni har en bra dag.

Boooring!

Mår bättre idag men fortfarande inte helt 100%. Inte lika snorig men hostar desto mer just nu.

Har underhållit mig med att fixa med mina naglar vilket inte händer särskilt ofta eftersom jag inte får ha nagellack eller långa naglar på jobbet så försöker hålla en vettig längd för att det är så fiiiiint.

Det blev ett hemskt foto men lite Barbie rosa nagellack och sedan en silverglittrig rand på kanterna utåt på naglarna :) Nästa gång ska jag ge mig på blommor (när det nu blir).

Sen efter att ha vart och köpt mat på Ivan's så satte vi på en film som heter
" The assassination of Jesse James by the coward Robert Ford "
Ingen av oss hade hört talas om filmen men Brad Pitt är med så vi gav det en chans.



Filmen handlar om Jesse James(Brad Pitt) som blir känd för att råna allt han kan komma över och mördar den som kommer i hans väg.
Det lät spännande och vi tänkte att det är cowboy pang pang och så men icke. Den är med psykologisk i hur han klarar sig undan att bli gripen och ingen veet egentligen vem han är när han kommer till nya städer. Robert Ford är en yngling som vill vara som Jesse James men lyckas inte riktigt och vinner inte helt Jesse James förtroende och blir mer och mer övertygad att Jesse James kommer att mörda honom också en dag.

Skulle kanske kunna tänka mig att se filmen igen bara för att se om jag förstår mer av den då men den är 2,30 lång så det tar emot lite.



Imorn vid 15 är det möte i Tumba som sedan avslutas med middag på VretaStugan. Har aldrig vart där så det ska bli trevligt. Mamma bor granne med restaurangen och hon har sagt att det är jätte mysigt.
Måste måste må bättre imorn :(

Ännu en dag

Så har hostan blivit värre under natten så nä mår fan inte bättre idag :(
Vi som ska ha möte och middag med jobbet imorn som jag har sett fram emot ju så hoppas verkligen att jag mår bättre imorn. Vila borde göra sitt tycker jag!

Igår såg vi sjuklingar två filmer: "Offside" och "Vicky Christina Barcelona"



"Vicky Christina Barcelona" var lite halvskum med konstiga relationer som inte följer vanliga normer med en berättarröst som gjorde den lite annorlunda men absolut sevärd :) Vet inte om Dennis tyckte att den var så spännande dock eftersom han somnade.
Vicky är kvinnan som alltid vetat vad hon vill ha och sett till att få det tills hon träffar Juan Antonio medan hennes väninna Christina bara vet vad hon inte vill ha och säger aldrig nej till något nytt som gör att även hon faller för konstnären Juan Antonio. 
Detta får en annorlunda vändning när Juan Antonios ex-fru kommer in i bilden. 

"Offside" är en ganska typisk svensk film där personerna bor in en liten stad och man får följa deras väg till att vinna en enda match i fotboll. Det blir ganska desperat och de blir tvugna att ta in b.l.a. 2killar från flyktingförläggningen och mannen som äger kiosken i stan.



Får se vad vi hittar på att se för filmer idag då. Dennis sitter och tittar på Prince of Persia just nu, jag sov en timme mer än honom så då passade han minsann på ;)

Hemma imorn med!



Jag har bara blivit sämre under dagen och fått slemhosta nu också så jag blir kvar hemma imorn med. Så blir även min älskling.
Har inte lyft ett finger idag vilket känns som att det verkligen behövdes. Ska däremot koka lite te åt oss hade jag tänkt för att vara lite gullig iallafall :)

Min självdiciplin är inte för fem öre något att hurra för. Med tanke på att jag bara skulle vara hemma idag så skulle jag såklart läsa lite teori. Det lovade jag mig själv men såklart har jag inte ens rört boken. Fortsätter jag såhär så kommer jag verkligen inte klara körkortet den dagen det är dags :(

Någon som har något tips på hur ni pluggar för jag har då inte gjort det på 5år?!

Sjuklingar x2

Idag åkte Dennis till jobbet lite senare för att han skulle till bilfirman för att kolla upp varför AirBag lampan började lysa iförrigår.
Dom kunde inte göra så mycket utan vi ska lämna in den lite senare men som vi förstod så kommer det att gå på den garantin vi har på bilen.

Sen vid 10 tiden ringde Dennis och sa att han var på väg hem för att han inte heller mår så bra. Så nu har vi sett en film, Dennis har sovit lite. Seeen ska vi inte göra nåt mer bara ligga i soffan och kurera oss!!


Sjuker :(

Var lite hängig igår och tänkte väl inte mer på det men fick ont i halsen senare på kvällen och idag kände jag mig helt däckad :S Jobbade från 13-20 sen har jag suttit i soffan och kollat massa tips från folk som har kört upp i Farsta.
Det var väldigt olika svar som fanns att läsa så hmm det blir klurigt men får fortsätta köra i Farsta med mamma tills det är dags för dagen D.

Imorn blir jag hemma, en annan av arbetsledarna tog min tid vilket känns toppen, hoppas bara att jag blir bättre :S

Nu ska jag kura ner mig i soffan.
Hoppas att andra sjuklingar också mår bättre snart!

Trevlig dag och kväll.

Dagen startade med att vi åkte till Jesper och Lollo för att fika lite innan vi åkte till Theos dop.
När vi kom till kyrkan så hjälpte vi till med att fixa ihop alla mackor till dopfikat sen var det dags för dopet som gick jätte bra. Det var nära ögat att Theo skulle bli cranky men icke det gick över.
Och så glad han blev när prästen tog på honom för att välsigna honom, då satt han i min famn och log som aldrig förr :)
Det vara bara Fanny som fick spunk över att hon inte fick springa runt i kyrkan där hon ville men det gick också över fort.
Vi fikade lite och pratade strunt sen var vi på väg igen mot Huddinge med ett stopp i Tullinge för att plocka upp Tobbe.

Väl inne på Gröna Lund köpte vi något att äta för att sedan spela massa spel och åka några attraktioner. Vi blev kvar tills dom stängde så alla var jätte trötta så det blev inge utgång vidare.
Jesper, Lollo jag och Dennis var bara förbi GP för att köpa något att äta sen åkte jag och Dennis hem.

Med tanke på att det blev en sån lugn kväll så ska jag snart iväg med mamma för att köra lite bil :)
Dennis och Jesper ska nämligen på fotbollen ikväll (DIF - IFK Göteborg) så måste ju underhålla mig på något sätt :)

Ska nu duscha en snabbis innan mamma kommer hit.
Hoppas att er helg också var toppen!!


Dop och kalas!

Idag blir jag gudmor till lilla Theo ! :) :)
Så klockan 15 idag är det dop i Ängskyrkan sen direkt efter det så bär det av till stan för en sväng på Gröna Lund!



Full rulle idag vilket betyder att jag inte har så mycket utrymmer för att lata mig det ska fixas och trixas innan vi åker så hej hopp här ska det göras frukost för att sedan ta en dusch för att sedan måla naglar och hålla på!

Nu har papprena kommit!

Min dag började fan inte bra! Vaknade 30 minuter innan jag skulle börja jobba av att Dennis ringde.
Hade vaknat några ggr och kännt mig utvilad men inte tänkt mer på det men när telefonen ringde då flög jag upp. Av någon anledninn ringde inte väckarklockan som den skulle även om den var på. Ska testa med att starta om den så kanske det funkar som det ska.

Dennis åkte hem tidigare för att se om papprena från banken hade kommit och visst hade dom det så han slank förbi jobbet för att jag skulle skriva på dom och sen var det kirrat. Så imorn efter arbetet åker Dennis till bilfirman för att hämta vår nya fina Skoda.
Får se när jag får testköra den bara ;)

Nu var klockan sådär mycket igen så GONATT!


Fick ett Hello Kitty skal till min Iphone av Lollo och Jesper and I love it :)
Det är inte den på bilden men hittar verkligen inte den som jag fick.

Inga jäkla papper!

Nähä då kom inte papprena igår och inte idag heller. Hur jäkla lång tid kan det ta. Det blir riktigt pinsamt om dom inte kommer imorn för då måste vi flytta hämtningsdagen IGEN!
Absolut inte vårt fel men iallafall, dom på bilfirman måste ju börja undra.

Idag jobbade jag till 17 sen mötte jag mamma och syster i centrum. En snabbis på HM för att köpa genomskinligt nagellack, hårinpackning, aceton och hår lotion typ. För nu sist när jag blonderade håret vart det riktigt stripigt så hade kunnat vara bättre på inpackning tidigare tror jag men nu ska jag bara köra toningarna i håret, vågar inte blondera igen då tappar jag väl allt jag har på huvudet.
Hem en sväng för att hämta den manuella bilen och då fick jag och Dennis presenter av mamma som hon hade köpt på Mallis.
Dennis fick ett jätte snyggt vitt skärp med döskallar på och jag fick ett par helt underbara rosa klackskor som säkert blir aaap svåra att gå i men jag får öva.
TACK MAMMA!!!



Vi körde runt en stund och larvade oss, jag, mamma och syster har så sjukt roligt tillsammans åt allt och ingenting så var väl underhållen. Så ja jag kan köra bil även om jag distraheras ;)

Snart är det nattinatti men först ska det ses lite på SYTYCD :)

(måste verkligen köpa tillbehören till Theos doppresent imorn också annars blir det tajt)!

Vänta på pappiiirer

Ställde klockan på 8 imorse men orkade verkligen inte gå upp så låg kvar en timme. Sprang ut och hoppades på att posten hade kommit men icke.
Vi väntar på papprena från banken så att vi verkligen får hämta piilen imorn annars måste vi skjuta upp det :(

Kommer dom inte innan halv 12 så blir det ingen fika men Jenny. Men klockan 11 borde dom fan ha kommit tycker jag. Hoppas att dom kommer iallafall för jag vill träffa Theo och Fanny!

Nu ska jag byta sängkläder mot ett par jätte fina nya som Dennis köpte till mig i födelsedagspresent :)



Bye bye så länge

Lättnad!

Idag jobbade jag 6-15 och tiden gick galet fort vi hade as mycket att göra och konstigt nog kändes det för jäkla bra :) Vi har haft det lite för lugnt den senaste månaden och idag var vi tillbaka som det ska vara. Chiifen är tillbaka också så nu ska allt bli toppen, jag känner det på mig bara!

Det enda som känns jobbigt är krånglet med bilen. Banken är riktigt dålig på att höra av sig och det gör att bilköpet liksom skjutsupp och vi har redan "köpt" bilen. Det är inge stora problem vi vet att vi får pengarna men vaaaart håller papprena hus som vi ska skriva på är frågan.
Allt ordnar sig såklart men iallafall ! :P haha.

Imorn är jag ledig och har messat Jenny om vad hon har för planer men får inge svar av frökenfräken!! Svara Päääää! :)

2 filmer

Igår var vi och såg Karate Kid med Jenny och Joni och jag tyckte den var bra. Vissa delar är väldigt överdrivna men det ska tydligen vara så hörde jag eftersom orginalet också var så. Jayden som spelar Dre i filmen är bara för charmig. Han skådesspelarkarriär kom säkert på en räkmacka med tanke på hans föräldrar men jag gillade honom i den rollen han hade.
Sen måste jag erkänna att 18 bion är skön att gå på, det är inte så mycket folk och klockan är inte så mycket när filmen är slut :)

Idag såg vi The pruisuit of happines(?) med Will Smith och hans son. Vi fick låna den av Jesper och Lollo. Hur känslosam kan en film vara , jo lika mycket som denna. Sen att veta att den är baserad på en människas liv var helt sjukt. Den mannen har verkligen bestämt sig för att få allt att fungera på ett eller annat sätt.

Imponerande! Imorgon är det veckoarbetet som gäller då börjar jag jobba 6. Ska sätta på väckarklockan ikväll också! Glömde nämligen att göra det igår så 07.33 vaknade kg och väckte Dennis gör att köra mig till jobbet. Blev inte sen men gillar inte att komma precis när jag börjar för om något inte går som det ska är hela dagen förstörd.
Snart är det dags att sussa!
Gonatt allihopa.



Karate Kid

Goddag allihopa.

Idag öppnade jag så vi gick och la oss ganska tidigt igår vilket var tur annars hade det nog vart jobbigare att kliva upp imorse.
Just nu känner jag bara att jag skulle behöva en dusch!! Ni kan inte ens ana hur varmt vi har det på jobbet :S Hade man fått hade nog alla stått i kylen och tryckt.

Ikväll är det bokat bio med Jenny och Joni som ska lämna bort barnen för att ha lite vuxen tid, vi ska se Karate Kid. Jag har inga förväntningar för jag har hört både bra och dåligt om den och inte riktigt satt mig i vad den handlar om. Så kan väl lämna en liten recension sen när vi kommer hem.

Nu är det dags att gå in och arbeta lite.
Hoppas att ni njuter av värmen i bikini och inte i skjorta och långbyxor ;)


Klockan slog precis 21.00

Och det är fredag den 13. Kan inte påstå att något har vart knasigt idag faktiskt och det känns skönt för då stämmer ju inte allt tjabbel om att det är en otursdag. Det hade likagärna kunnat vara måndag den 27 liksom.

Gick hem tidigare från jobbet idag med tanke på att det var så lungt så vi har ätit middag och bara vart nu på kvällen. Öppnar imorn så det blir ingen sen kväll ikväll inte.
Men ska kramas lite med Dennis sen är det dags att sussa.

Gonatt!

Mohahha!




Jag har bokat uppkörning och skrivning nu och nej jag kommer inte säga när det är men det är ett litet tag kvar så  det jag har planerat tills dess är att köra bil och plugga teori.
Har det gått bra dessa två dagar? NOPE! Jag är för dålig och måste ta tag i det nu för annars kommer det verkligen att vara kört!


Idag jobbade jag till 17 sen var jag och Dennis hos Lollo och Jesper. Dom är så snälla som bjuder på mat när vi kommer och hälsar på :)

Juuuuuste, igår var vi och tittade på en bil och om allt går som det ska med banken(vilket vi typ har blivit lovade) så kan vi hämta den i nåsta vecka, AWSOME. Det ger mig också en kick i röööven för att det där jäkla körkortet.
Men nu ska det snart sussas säng men ska nog lägga mig med teoriboken och läsa lite innan jag somnar.

Gonatt!

Beautiful blogger award :)


En sånhär fin utmärkelse har jag fått av min kära vän Jenny http://jannu.babyblogg.se

*Som Award mottagare ska jag/du kopiera in award bilden i din blogg för att visa att jag/du har fått den
*Tacka och länka tillbaka till den jag/du fått den av.
*Ge awarden till 7 andra bloggsystrar/bröder
*Skriva 7 saker om mig/dig själv




Dom som jag ger utmärkelsen till är:

- http://mammaellas.blogg.se

- http://retniw.blogg.se

- http://metrobloggen.se/tessiemodigh

- http://babyeggi.blogspot.com

- http://lollson.blogg.se

- http://malinlenngren.blogspot.com

- http://isabellaskrypin.blogg.se




De 7 sakerna om mig själv då:

1. Jag älskar allt som är rosa

2. Jag gillar inte när någon andas rakt i ansiktet på mig.

3. Jag är sjukt nyfiken av mig.

4. Säger ofta det jag tänker utan att veta att jag har sagt det högt.

5. Har världens bästa fästman Dennis

6. Älskar katter men är allergisk sen några år tillbaka.

7. Tycker typ bara om surt godis.


Grattis till mig :)

Idag blir jag fan 23 år gammal! Nu går det bara utför liksom, jag kände det redan imorse :P HaHA.

Firade min födelsedag i lördags med nära och kära här hemma hos oss och jag hade en jätte trevlig kväll och fick jätte fina presenter av allihopa :) TACK! Det mesta var rosa såklart (inte konstigt).

Jobbade från 6-16 idag och sen åt jag middag med min karl. Jag gjorde fårostgratinerad fläskfile med couscous, det trodde ni inte om mig va! Sen åt vi efterrätt som Dennis hade köpt till oss,mums.
Mamma kom lagom efter maten för att åka och köra lite.

Det var min födelsedag och snart är den över :( Sen är det ett heeelt åååår kvar innan jag får mer födelsedagspresenter :P Nä,vaddå? Jag tycker inte om att få presenter :P !


Fredag

God kväll mitt herrskap. Jag har haft en helt okej vecka, den har gått smärtfritt(syftar på jobbet) och fort. Har klämt in två körningar med mamma som har gått bra. Kämpar med håret dock men det är inte såååå farligt nu tycker jag inte men det är ett tag kvar innan jag har mitt blonda hårt helt igen. Sitter på bussen på väg hem nu. Dennis är ute med boysen på B's landställe och åker vattenskidor så passar väl på att städa lite och fixa inför imorn. Just det Dennis tatuerade sig igår och det blev verkligen jätte snyggt, han skrev en text på bröstet, porrigt , hihi!!

Blir blond igen!

Har haft en toppen semester med sjukt bra väder och härligt sällskap. De två första veckorna spenderades mest på stranden för att fixa bränna :) sen har vi bilat i nedre delen av Sverige. Från Sthlm till Gbg därifrån sen till Köpenhamn för att sedan ta oss uppåt till Malmö och Råå. Så vi var hemma lagom till att njuta av helgen innan jag var tillbaka på jobbet. Det är helt okej att vara tillbaka med hatar känslan man får att det känns som att man aldrig har vart ifrån. Men det är väl så när man har gjort något en längre tid så. Lite rörigt på jobbet också men jag gör så gott jag kan helt enkelt. Ska ta tag i mitt jäkla körkort också har jag bestämt. För det var Dennis som sa att nu måste jag ta och fixa det så ska typ göra så att jag bokar en tid och sen kör och pluggar satan tills dess. Då får jag arslet ur vagnen! Ja, jag har ju gett upp det bruna håret nu också. Jag gillade det och så men att ta hand om utväxten stup i kvarten är inte lika spännande så i förrigår körde jag en blondering som gav mig resultatet orange såklart. Köpte ett silverschampoo igår så det blev en vända av det igår. Och idag sitter jag med en blond toning i håret för att det inte ska se så jätte orange ut. Mamma tyckte att det var så fult att hon inte ens kunde hålla sig för garv, haha. Men kan inte se ut såhär på lördag iallafall! Då ska nämligen min födelsedag firas :) nu måste jag tvätta ur toningen sen sussa säng. Puss o kram!!

RSS 2.0