Böckerna jag läste i Thailand.




Dessa böcker lyckades jag läsa egenom på vår resa i Thailand.

Magdalena Graaf- Det ska bli ett sant nöje att döda dig
Emma, Mias dotter
Caroline Engwall- 14 år till salu
Mötley Crue- The dirt
Helene Tursten- Nattrond

Hann börja läsa på boken Slash men sen kom vi hem och fortsatte aldrig :P

 



God fortsättning!

Ja nu kommer en hel roman med uppdateringen här med tanke på att jag suger på att ta mig tiden att uppdatera men det ska det förhoppningsvis bli ändring på fööööör... Jag har fått en mini dator :)!! Tyvär när jag skulle slå på den och starta installationen började den strula så jag lämnade in den igår och får helt enkelt vänta på att den är tillbaka från service hos Acer. :( Men den är sjukt fin :)!!

Så vad har jag gjort. Jo, julafton firades hos min kära farmor (det är varannan jul hos oss. Varannan med far och varannan med mor, och det funkar bra) och det var väldigt trevligt. Inge drama detta år vilket uppskattas och min min min Dennis var med! Kan inte ha vart bättre.
Sov kvar i Tyresö och åkte hem på morgonen efter lite frukost. Dennis pappa, hans fru och lillebror är här uppe och har firat jul i Strängnäs så dom passade på att komma på en fika för att se vår lägenhet(de tyckte såklart att den var jäääätte fin), sen packade vi bara om och åkte till Dennis farmor och farfar för att spendera 2 nätter hos dem.
Jobbade igår(söndag) så åkte iväg ganska tidigt då också och hann bara en sväng till Biltema och ElGiganten innan jag släpptes av på jobbet.

Idag är jag ledig (Dennis är ledig fram till den 4:e, fusk) så vi tog oss till IKEA och handlade lite på våra presentkort. Det blev en helkropps spegel, 2bäddset, 2 vita örngott, 6 vinglas och 12 champagne glas.
Vi skulle köpa ett nytt soffbord men det vita var slut. Det var det förra gången vi var där också så ska ringa och se när de får in det igen.

Snart kommer min mor, hennes fästman och min lillasyster på middag och då blir det också lite julklappsbyten eftersom vi inte hade jul hos morfar iår.

Nu orkar jag inte skriva med, haha.
So long!

Kryssning, mer snö och Luftslottet som sprängdes.

Ja dålig uppdatering men det var kryssningstajm direkt efter jobbet på fredagen. Och genom att bussen var sen så missade vi vår pendel men det var lugnt för vi skulle iallafall hinna.
Då kommer vi till Älvsjö, lämnar Älvsjö stannar en bit efter perrongen. Står stilla ett tag innan vi backar tillbaka till perrongen som blir tågets slutstation! Då fick jag panik. Påstigningen till båten stänger om 50 minuter och vi är i Älvsjö.
Ner till bussarna som fylls fort som attans så efter mycket om och men så blir det en taxi till terminalen. Vi hann och vi hade kul :)
Dennis hade vart sjuk 3dagar så han mådde inte så bra men han kämpade på bra som mamma sa :). Det var en händelserik kryssning där jag hamnar i en cat fight och en annan i sällskapet fixar ett litet jack under ögat. Det blev nog en öl för mycket kände man dagen efter haha :)
Det kommer foton sen när jag får dom från kameran som användes.

När vi sen är hemma bestämmer vi oss för att bio blir perfekt. Luftslottet som sprängdes blev det och det var en bra film. Alla tre böckerna är sjukt bra och filmerna är bra gjorde efter det! 5 av 5 toasters!

Söndagen har vart lugnt. Vi städade lite hemma innan vi åkte till IKEA. Vi skulle minsann bara titta men kom hem med en tv-bänk. Jätte fin! Skulle köpa ett vitt soff bord också men den var slut så ska ringa imorn och se när dom får in flera.

Snart är det dags att sova. Öppnar måndag, tisdag och onsdag seeeeen är det julafton!!!!

Vad har ni gjort i helgen?

Mini Erika!


Mamma har lagt in massa gamla foton och jag fick dom för ett tag sedan men har inte kollat egenom dom föränn nu :) Det är för jäkla roliga foton. Förstå bara att jag har vart sådär liten, söt och oskyldig :)


Jag ser det snöar jag ser det snöar...

Det snöade när jag gick och la mig och det har då snöat hela natten. Helt galet :)
Nu får det bara se till att hålla sig också! Slask är det värsta jag vet.



Man måste ju skotta på sin lilla gård här också när det snöar och det gjorde någon granne. Men denna granne lyfte inte på sin metall skopa utan släpade den. Vilket gjorde att jag vaknade av det. Höll på att bli koko i huvudet. Jag ska minsann ha en skopa i plast för då låter det inte lika mycket. Och vi har grus på vår gång så det kanske blir lättare också.

Uppdatering helg, Idol, personalfest och bakis söndag

Först och främst grattis till Erik som vann Idol. Han var bäst så det var rätt som vann tycker jag. Sen har jag hört diskussionen om att Eriks tjej var uppe liiite för länge på scenen när han sjöng vinnarlåten.
Såg precis klippet på Youtube och måste ju få hålla med om att hon inte hade mycket där att göra. Hon kunde ha grattat honom och sen gått ner. Han hade vunnit och skulle sjunga låten. Låt honom vara :P . Sen är han ju en flickidol och att ha henne där uppe kan faktiskt förstöra mycket för honom rent fans mässigt. Nej han ska inte skämmas för sin tjej, det är inte det jag menade.

Så fredagen spenderades bara hemma vid idol och jag jobbade öppning på lördag så det var skönt att bara ta det lugnt. Efter jobbet på lördag var det personalfest på Hågelby gård.
Ingen hade några förhoppningar om festen men vi hade riktigt roligt. Detta år var det Huddinge som ägde festen ;) Det är alltid lite tävling mellan tumba o huddinge :P.
Måste väl erkänna att jag som skulle vara nykter för att jag öppnade på söndagen också höll inte riktigt det och mådde inte som bäst när det var dags att gå upp. USCH!
Dagen gick helt okej iallafall, Lollo kom med vätskeersättning som iallafall tog bort huvudvärken , Tack Lollo!

Hemma sen var det mys på hög nivå. Dennis hade planerat en mumsig middag med fläskfile och potatisgratäng. Och tillefterätt fanns det glögg, lussebullar och pepparkakor. Och vad gott det var!

Juuuuste! Nu har vi äntligen det efterlängtade hemmabiosystemet :) Dennis kunde inte hålla sig i lördags när han var och kikade på Elgiganten :) Nu kan vi störa grannarna ordentligt!

idag är jag ledig och ska kanske ta min rumpa ur huset, men har inte bestämt mig än. Kanske bara ligger kvar hemma bara för att jag kan..

Orutinerat Erika!

Att boka tid hos tandläkaren 8.10 en ledig dag är inte det smartaste jag har gjort!!Eftersom jag har stängt 3 dagar nu så kan jag inte somna direkt när jag kommer hem heller :( Men får väl åka hem och sova igen om det går när jag är färdig.
Har 2 fika(?) typ bokat imorn men får se om jag verkligen orkar med tanke på att jag inte verkar bli frisk från min förkylning. Har fått ret hosta nu också.

Just det! Jag har fått veta vad det blir för julklapp från min kära mor. Jag, mamma och lillasyster "Hösa" ska åka till Prag i några dagar. Det ska bli riktigt roligt. syster hade tydligen sagt till mamma att hon tyckte att vi ses alldeles för sällan. Och det kan jag hålla med om men nu bor vi längre bort och hon är så upptagen med sitt hela tiden så det är svårt att tajma in något. Men jag saknar dig också "Hösa"!!

Saknar även min kära Dennis. När jag stänger så går vi bara om varandra. Han sover när jag kommer hem och jag sover när han går upp. Men imorn ska vi mysa och äta middag tillsammans <3

USCH!

Jag kommer aldrig att blir frisk i denhär takten. Nä , man blir inte friskare av att gå och jobba när man mår crap. Nu är det så att jag har inte råd att vara borta från jobbet :(.

Igår iallafall höll jag på med Wii Fit i 30 minuter. Det kändes kan man ju säga men det jag blir lite irriterad på är att på Yogan tillexempel så måste man göra en sak åt gången sen utvärderas det hur  jag gjorde det och sen måste jag gå och välja nästa sak.
Varför går det inte att lägga alla yoga grejjer på rad så att man gör alla i en följd?? Då skulle det säkert bli mycket jobbigare också.

Stänger idag också men är ledig imorn. Har egentligen 2 fika bokat men jag tror att jag kanske ska passa på att bara ligga hemma i soffan och kurera mig, får se.

Nu frukost!

Thats the days of our lives...

Ja jag gillar att kolla på Våra bästa år. Kan bli frustrerad av det dåliga skådespeleriet och att typ aliens och vampyrer och allt vad det är existerar i Salem ibland.  :P

Igår jobbade jag stängning så Lollo kom över till jobbet för att julpynta. Det blev jätte bra alltihopa! Tack så mycket Lollo :)
Var uppe ett tag och kollade på Paradise Hotel när jag kom hem. Hörde ryktena om att en tjej från mina hoods är med så var tvungen att kolla lite. Sen är det väldigt underhållande att se, har nångång följt Paradise Hotel när det gick förut.
Så med tanke på att jag inte mådde bra igår på morgonen och kom hem sent blev det inget Wii Fit igår (DÅLIGT), mår inte så mycket bättre idag heller men känner att jag måste ta tag i det där annars hittar man bara ursäkter hela tiden.


Att köpa hem en våg var dumt!

I lördags hade vi några vänner här hos oss för att se vår lägenhet (äntligen). Vi blev kvar ett ganska bra tag men tog oss sedan in till staden för att dansa lite :).
Jag hade jätte trevligt och tack alla som kom!!

Söndagen spenderades sedan på IKEA med Lollo. Vi köpte pynt till jobbet och sedan så ville vi också kolla lite såklart :). Jag köpte badrumsmatta, fler latte glas, en hängare till dörrar och en våg. Jag har aldrig ägt en våg för jag har känt att det inte behövts har hållt samma vikt väldigt länge.
Men nu på senaste och iallafall i Thailand har jag känt mig lite tjock. Och vågen bevisade det kan man lugnt säga. Höll på att få en hjärtattack. Har aldrig vägt så mycket i hela mitt liv!
Så nu ska det tas tag i har vi bestämt. Dennis är väl inte heller helt nöjd med det som stod på hans display.
Vi fick låna Wii Fit av Lollo och Jesper så ska testa om det funkar att gå ner med den kanske. Det får ju varvas med promenader iallafall tycker jag.

Men idag mår jag skit, är jätte snorig har ont i halsen och ögonen tårar sig hela tiden. Så ska nog inte köra nå aerobics iallafall. Kanske balansövning?

Förkylning har alltid en dålig timing!

Började känna igår att jag hade ont i halsen och vaknade imorse helt tjock. Kunde knappt svälja. Det blev lite bättre under dagen men det får inte bli värre. Har inte råd att vara borta från jobbet och sen så är helgen fullbokad.
Imorn kommer några vänner hem till oss för att se vår lägenhet och sedan blir det nog en sväng ut på krogen, vilken krog är dock inte bestämt :) Vi bestämde det typ i måndags så det var på kort varsel så det är inte många som kan komma men några st blir vi och det ska bli riktigt trevligt.
Seeen på söndag ska jag och Lollo till IKEA för att kolla läget och köpa nytt pynt till jobbet.

Har köpt klart alla julklappar förutom typ 2 stycken, känns skönt att ha det gjort så fort som möjligt för att det inte ska bli på kort varsel och man hittar oftast inget bra då.
Dennis och jag bestämde egentligen att vi inte skulle köpa några presenter till varandra men jag kunde inte låta bli att köpa något litet och billigt bara för sakens skull.
Sen nästa dag kommer han hem med 2 stora paket!! Jag är så gaaalet nyfiken på vad det är. Kan inte gissa på nååågonting! Och han har tydligen bestämt sig att jag måste vänta till julafton (brukar alltid få saker lite tidigare hihi :) )

Men nu ska jag fixa lite te och äta en glass sen mysa ner mig i soffan med täcke och kudde.

RSS 2.0