Jäkla hosta

Igår var det rethosta och idag slemhosta som aaaldrig vill ta slut.

Mitt nummer gick över till 3 igår så nu använder jag bara min Iphone. Wohooo! Måste leta fram nåt skal till den också för den känns så hal :P

Skulle ha övningskört med min kära mor idag men hade tydligen lovat att jobba till 20 för att ta hand om en verifiering. :( Klantigt! Så vi bokade om det tills på lördag. Vi har ändå inte fest planer för på fredag.

Nu måste jag få i mig frukost och sen duscha för att ta mig till arbetet. Puss o kram!

Söndag

Gårdagen var toppen. Bröllopet var fint, Lollo var sjuuukt vacker och Jesper stilig :)
Vi tåg tåget hem med tanke på att festlokalen stängde 01.00. Så det blev lagom alltihopa. Både jag och Dennis sov ut i morse och slappade lite innan det var dags att städa. Söndag då blir det så!

Vid 6 kom mamma hit och vi var och övningskörde. Höll på att bli påkörda (inte mitt fel) och fick en polisbil i utryckning bakom men allt gick bra.
Kom hem för inte så länge sedan så ska hoppa i en dusch och tvätta ut allt spray och mousse ur håret sen är det dags att sova. Upp och jobba imorn 8-17

Gonatt!

Bröllop!!

Idag är det dags för Jesper och Louises bröllop! GRATTIS TILL DEM!¨


Har sett Lollos klänning och kan bara tänka mig hur vacker hon kommer att vara i den :)



Ha en underbar lördag !


Sushi?

Nu är min älskade hemma och vi har precis betalat räkningarna. Ska snart iväg och handla mat sen om det blir sushi eller Ivan's det är en annan femma.

Prognoserna för morgondagens väder ser bra ut vilket är skönt att höra. Jag har dock inte bestämt mig om hur jag ska göra eftersom jag har klänning. Strumpbyxor eller inte strumpbyxor? Tycker oftast att det är "fult" med strumpbyxor fast om det är kyligt har man kanske inte något val. Eller?

Hoppas att alla har en bra fredagskväll!
puss o kram


En dag till hemma.

Blev hemma idag med och känner mig elak gentemot de ´på jobbet även om jag inte ska behöva bry mig. Är ändå sjuk :(

Igår rörde jag inte en fena och har inte tänkt göra det idag heller. Dricka ett glas C-vitamin, en alvedon och en varm kopp med te. mums!

Imorgon är det Louise och Jespers bröllop och moder jord verkar ha vart snäll för nu är solen framme, den får jätte gärna vara det imogon också!

Nu måste jag ha te så att jag kanske kan svälja lite macka också.

hemma under täcket med en kopp te.

Nässprayen och snorpappret är också med såklart :P

Åkte in till jobbet en timme bara för att öppna retaurangen sen la jag över ansvaret till de andra för jag är sjuk och jag tänker inte göra mer än att bara ligga i soffan.
Har inte tid att vara sjuk. Det är full rulle på jobbet och på lördag är det bröllop.

Jenny undrade hur vi kunde missa avgången i Mariehamn. Jo, vi satt i baren såklart och där är det fullt med folk och musik. Dom ropar ut avgången till Mariehamn 4ggr på finska och 4ggr på svenska.
Meeeen ropar dom ut det i baren? NOPE! Det får dom faktiskt ta och ändra för vart håller folk till på båten. I baren!
Sen är det inte som att hela båten kliver av i Mariehamn heller.
Ja,ja så var det och det var roligt iallafall :)

Nu ska jag mysa i soffan så nu kan se på den här så länge :)


Inte god morgon.

Jag är typ sjuuukt förkyld och har feber så känner mig helt slut i hela jäkla ´kroppen och knoppen :( Inte mycket att göra åt. Hoppas att det går över helt enkelt.

Möhippan i lördags var lyckad! Lollo var nöjd och det var det viktigaste.
Sen att vi missade avgången i Mariehamn och fick åka till Åbo och åka tillbaka därifrån är en annan femma men inga sura miner :) Inte för att vi hade något annat val, heller. Simma var inget alternativ.

Nu ska jag börja röra mig till arbetet. Får uppdatera bättre jag vet. Glömmer bort och prioriterar faktiskt inte datorn just nu. Det går lite i perioder.
puss och kram

Fram med cykeln tror jag :)

Stängde idag och såg verkligen inte fram emot det ska jag säga. Hade en mardröm i måndags men idag så gick det som smort. Vi var klara en halvtimme innan vi skulle.
Seen så lyckades jag såklart kolla fel på bussen så fick skjuts av en jobbarkompis, jätte snällt verkligen :)!
Då påmindes jag av att jag har ju en cykel. Tog den till jobbet ofta förra sommaren och varför inte börja cykla nu. Det har blivit så mycket varmare nu på dagarna, tycker inte det blåser lika kallt.

Stänger imorn också och försökte byta bort den men det var ju lättare sagt än gjort, får vara lite trött på lördag bara det överlever man väl.
Nu ska jag passa på att spela nån vända Blitz för imorn blir det raka vägen i säng.

Puss o kram


Mina nya solglasögon.

Var och hämtade mina solglasögon igår innan jag skulle köra :) Köpte ju ett par med styrka så det tog ca 2veckor för dom att bli klara :) Dom är riktigt niiice.


PS. GRATTIS "HÖSA" PÅ 16års DAGEN!!! Paljon onnea!


Älskar solen!!!

Jag kommer aldrig bli glad över att det är vinter. Det kan vara fint men vad är det att tycka om. Det är blött och kallt! Uscha.
Nu börjar Moder Jord vara på banan igen så solen skiner som aldrig förr och +15 grader ute. Det är om inte annat en väldigt bra början :)

Har vart och kört bil och det gick bättre med växling men måååste mängdträna. Börjar bli frustrerad. Jag är en person som gärna vill vara bäst bäst på allt på en gång och har svårt att ta att det itne går som jag vill. Och körningen är ett bra exempel. Trodde nästan att jag skulle vara en naturbegåvning vilket inte är fallet tyvärr :P haha. Men fortsätta plugga plugga så att jag får in det iallafall. Det börjar nämligen närma sig min deadline som jag har satt upp!

Ser fram emot ikväll då jag och Tessie har planerat in att ses :) Ska få se hennes hem också så det blir några öl där iallafall är planen.

Imorn ska jag fika med Elin och sen fira lillasyster som fyller år!

Men på kalendern just nu är att städa så att min kära man blir glad när han kommer hem.

puss o kram


En fredag

GRATTIS MAMMA!!
Min kära mor fyller nämligen år idag och jag önskar henne en sjukt rolig kväll ikväll när hon ska ut och partaja. :)

Jobbar ett mellan pass så slutar 19 idag och öppnar imorn så det blir inte så spännande ikväll inte men ska klippa Dennis hår har jag lovat :)

Puss o kram

Fler foton från Prag :)


En av alla fikan vi hann med :)

Två av alla rackarns öl som slank ner

Här snurrade vi en eller två kanske tre ggr :)


Vart ska jag börja?

I helgen har jag jobbat så det är väl inte så spännande att gå in på. Skulle ha jobbat igår(måndag) också men bytte bort den eftersom jag och Dennis firade 2 år tillsammans. Tiden går sjukt fort när man har roligt. Jag älskar den karln mycket mycket mycket massor!!
Jag hade fyllt i en bok där man skulle skriva hur man träffades och liknande. Några av sakerna var svåra att fylla i men vi ska göra det ihop :).
Fick jätte fina saker av Dennis :) En bukett med typ 40 (!!) rosor, 2 söta hjärta ankor, rosa ät pinnar, ett rosa örngott, ett ljus och ett matchande kort. Allt i rooooosa! :)

Imorn är jag ledig och ska övningsköra vid halv 12 sen efter det tar jag mig nog hem till Jennypää där det bjuds på fika. Seeeen vet ni ska jag och mamma ut och köra "sportbil". För äntligen idag kom pappret för godkännandet av privatövningskörning! Wiiiihooo!
Men som om det inte vore menat att jag ska övningsköra med vår bil så la alla mätare i instrumentpanelen av idag :(. Dom har strulat lite fram och tillbaka men nu är dom döööda. Dennis skulle kolla på det sen så hoppas att kan kan fixa det för det var typ jätte dyrt att göra på verkstad.

Ska se klart The mentalist. puss o kram


2 år med min kärlek Dennis!



Erika Hjärta Dennis <3


Mycket mycket

Har haft mycket att göra eller vart alldeles för trött för att skriva och har egentligen inte tid nu heller för måste åka förbi jobbet innan jag ska köra bil :)

Kaaanske tar mig tiden efter körningen då..  Puss och kram

RSS 2.0