Hämtade körkortet igår!

Igår när Dennis skulle komma och plocka upp mig från jobbet hade han med sig avin för att hämta körkortet. Mohahaha, jaja, jag får leva med det fotot i 10år bara sen är det dags för ett nytt.
Jäkligt coolt att kunna visa upp ett körkort men attans vad ansträngd jag ser ut på det fotot. Var så nervös så att det är galet och då ska det tas ett foto och sen skrivas en signatur. Så min kråka ser lite knasig ut också men, men nu har jag det!

Idag var jag iväg efter jobbet för att träffa Jenny och barnen för en snabb fika innan det var dags för att plocka upp syster och mamma för att sedan hämta Dennis. Mamma bjöd nämligen på thaimat till middag, MUMS! Det gav oss en försmak för vad som väntar och ack vad det ska bli så sköööönt.

Sitter nu och tittar på Idol och blir lite trött på att det alltid ska räknas om och nollställa räkneverken osv... Allt för att mjölka folk på pengar. Dom har redan nu ett resultat på vilka två som har fått minst röster och då inte blir idoler iår. Hur svårt ska det vara.
Vi ska inte ens tala om att dom klämmer in ett 30min program och nyheter innan all omröstning är. Då har man hunnit byta kanal och glömt bort att man ville se vilka som gick vidare, dom borde tappa tittare på det.

Nu blev det iallafall Weise killen som gick vidare. Dags att sussa för imorn ska vi åka till Strängnäsoch hjälpa Dennis mamma att flytta :)  GONATT!

Kommentarer
Postat av: Ella

Visst är dom :D På H&M:s hemsida.. Har inte kollat om dom finns i butik än, men hoppas dom finns för då måste jag köpa dom :)

2010-10-01 @ 23:38:49
URL: http://mammaellas.blogg.se/
Postat av: Nina

Men det hör ju liksom till att se ut som yrkesmördare på körkortet ;) haha

2010-10-02 @ 16:07:40
URL: http://haekkinen.blogg.se/
Postat av: Ella

Jag kan inte få en bild på min sida (som du har på dig själv, till höger). När jag försöker ladda upp en bild från datorn så vill bilden inte visa sig efter att jag tryckt på "spara profil". Vet du vad jag gör för fel?

Jag blir galen på det! :P

2010-10-03 @ 00:07:31
URL: http://mammaellas.blogg.se/
Postat av: Ella

Nu gick det :D Vet inte va det var för fel :P

2010-10-03 @ 00:26:26
URL: http://mammaellas.blogg.se/
Postat av: Alexolea

Very nice site. Well laid out.

2011-03-16 @ 14:36:52
URL: http://alexolea.blogfuture.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0