Sista natten i Tumba ! :)

Imorn flyttar vi till vår härliga lägenhet i Huddinge! Kan inte vara gladare! Jag och min älskling Dennis kommer att bo tillsammans i vår lägenhet med våra nya möbler!

Dagen kommer att börja med ett möte hos mäklaren för att avsluta köpet och få nycklar sen är det pang på för att hämta lastbilen som vi har hyrt. Mamma hämtar upp mig för att vi ska förbereda här i Tumba. Så när killarna kommer så är det bara att börja lasta nerifrån porten. (Mammas smarta ide :) )
Trodde inte att vi hade så mycket saker men tydligen hade vi det. Mer skor o kläder än saker känns det som HAHA. Så blir det tajs med tid innan lasbilen ska tillbaka så får vi köra rallybil fram och tillbaka.
Och ingen flyttar ju in här i Tumba föränn om 2 månader tyvär så det finns tid även om man vill få klart allt och lämna tillbaka nycklarna så fort som möjligt.

Har blivit bättre med förkylningen men är fortfarande inte hundra :( Hade stängningen idag så det var bara att pallra rumpan till arbetet.

























I lördags var jag och Dennis på våra vänners sons dop och hade iiingen aning men hans mamma Lollo sjöng en jättefin sång live i kyrkan. Hon är såå duktig och låten var så fin :)!!
Efter lite fika och presentöppning så åkte vi vidare till Strängnäs. Där väntade Glitter fest på Vallen! Ack vad det glittrade och kul hade vi verkligen. Musiken var 80-tal och dansband vilket kanske inte var det man hade valt först men det dök upp låtar som gjorde att det blev kul att svänga lite på dansgolvet.



På söndagen sen så åkte jag och Dennis runt för att hitta en ny soffa (den vi beställde var alldeles för stor, hoppsan) Inte det lättaste uppdraget men vi hittade den!! jätte mysig och fin. Får dock vänta på den några veckor, förhoppningsvis hinner den leveras innan vi åker till Thailand.

Nu måste jag sörpla i mig min öl och sen lägga mig bredvid Dennis som ligger och snarkar( inte mycket, bara lite :)

xoxo
erika


lägg till hosta

på min sjuklings lista. Det är jag idag :( Bajs korv .
Vill inte vara sjuuuk!
Måste till centrum och klöpa Strepsils på apoteket. Dom hjälper iallafall så att det inte gör ont. Köpa en till nässpray också kanske.

Igår när Dennis kom hem hade han vart inne i stan med sin syster och började plocka upp sak efter sak som var till mig. Jag fick en rosa velourdress och ett par nya Reebok skor. Hur underbar är han inte! Jag vet inte varför jag fick dessa men jag blev väldigt väldigt glad :)


                   

xoxo
erika

Där satt den :(

Vaknade några ggr inatt av att jag svettades, frös, snöt mig och bara vaknade så kände väl redan där att det inte stod så bra till med mig. Vaknade sedan på morgonen innan klockan ringde och yrade fram numret till jobbet.
Så idag har jag sovit, ätit en macka, druckit c-vitamin, sovit mer och druckit te.
Bajs korv säger jag bara :( Gillar inte att vara sjuk det är tråkigt och man svettas och känner sig äcklig.
Som tur har jag världens gulligaste färstman som har skickat så gulliga sms till mig. Det har fått mig att le under dagen.


Nu ska jag se om lite nudlar slinker ner kanske. Vill egentligen äta glass och gödis !

xoxo
erika

naj naj naj!

Har inte tid eller råd att bli sjuk nu för f*n :S
Men just nu känner jag mig inte på topp. Har väl kännt mig snorig och så ett tag och Dennis har snorat runt här några dagar. Så nu är det väl min tur.

Ska försöka kurera mig med ett glas te och några droppar echinagard(?) sömnen får vi inte glömma. Den kommer också väldigt snart.
Håll tummarna för att jag inte typ får feber. annars överlever jag.

xoxo
erika

It's back :(

Har hållt mitt prosiasis i schack(?) ett bra tag nu och har knappt behövt smörja med kortisonsalva.
Men har nu kommit fram till att jag måste till doktorn för en kortison behandling.
Skojja inte att jag håller på att bli galen nu..
Det kliar det kliar, det gör ont det gör ont men ändå måste jag klia för att det kliar och eftersom jag kliar så gör det ont. BLÄ!
Får se när jag kan passa in att gå dit. Dom har bra öppettider men det är inte alltid man har turen att bara kila in hos systern så man vet aldrig hur lång tid det tar. Andra har också problem och behöver behandlingar. Måste fixa ett nytt recept för kortison salva också. (Kommer säkert glömma bort det när jag väl tar min rumpa dit).

nu tvätta sej, fila nötter och sen sova.

xoxo
erika

Närmar sig!

Busigt busigt. Imorn är det en vecka kvar tills jag och Dennis bor i Huddinge i vår fina, alldeles egna lägenhet!
Det ska bli så sjukt kul! Oooch det betyder också att Thailand närmar sig! Ännu roligare ;)



Ringde idag och kollade om någon skulle ha denhär lägenheten när den blir tom men hade inte den turen så får stå ut med två hyror till på denna :( Det är värt det i slutändan även om det blir pengar som i princip bara försvinner ner i sjön.
Då behövs det inte stressas med flyttstädningen iallafall. Men ska fixa det helgen efter bara så att det blir gjort och en kontroll besiktning görs så att jag kan ge tillbaka nycklarna, ändå få det gjort.

Imorn är det löning. Love it!

xoxo
erika

Jag är inte som en ko.

Glömde berätta för er om igår när en gäst kom in och skulle beställa. Personen frågade då om det var en del av vår image på donken att vara trevliga. Och jag svarade då att jo men visst det är det väl och man måste ju kunna vara trevlig mot alla gäster osv osv.
Gästen tycker dock att vår vänlighet känns påklistrad (kan bli så ibland, ja) och inte naturlig. Men hans kor, dom är minsann äkta och naturliga i deras beteende.
Öööööh OK??
Så det vi har kommit fram till är att jag inte är lika naturlig som en ko. Men vet kon något annat än att äta gräs och bli mjölkad?

Nog om kossorna.
Idag var jag och Dennis på banken och la upp vårt lån lite och det känndes jääätte bra och inga problem där inte. Efter det åkte Dennis och skrev kontraktet på sin lägenhet. :) Nu är den såld och sen får vi se hur fort den köparen kan flytta in. Förhoppningsvis redan 1:a september. *håller tummarna för att föreningen gör ett snabbt godkännande*

snart sova sova.

xoxo
erika

tatuerad igen :)

Är sååå nöjd med den också, Har inte riktigt tid att lägga upp foto nu. Borde typ göra mig iordning för att gå till arbetet :P

Men är jätte stört sjukt trött idag, var itne så trött igår kväll som jag trodde/hoppades på att jag skulle vara.
Och idag vid lunch så ska jag och Dennis på möte hos banken, efter det slinker han iväg till mäklaren för att skriva på kontraktet till sin lägenhet. Den är såld nu! Whiiiieee!!!


xoxo
erika


En Shopaholics bekännelse

Kan kryssa av några grejjer som jag skulle göra idag. Tog ner tavlorna från väggen också. Nu känns det som att vi är påväg framåt. Flyttar ändå om 2 veckor. Kan ni fatta 2 VECKOR!! YEAH!

Har skrivit ut typsnittet jag vill ha till tatueringen och innan det började jag undra vart i skogen presentkortet till tatueraren har tagit vägen.
Letade ,letade, letade, blev irriterad, blev frustrerad. Tog det lugnt gick ett varv i lägenheten. Sen hittade jag det. Hade lagt den på ett sånt där ställe där man för stunden tycker blir bra och sen glömmer bort det. Hann bli så trött på mig själv. Kunde likagärna ha tappat det ur handväskan eller vad som helst.
Men det löste ju sig så jag la det i plånboken. Då kanske jag kommer ihåg att det ligger där tills imorn :)



Såg En shopaholics bekännelse nyss med Dennis och den var kul. Inte som jag trodde den skulle vara riktigt men en chick-flick, absolut. Kul, pinsam och förutsägbar ;) Underhållande!



Tomorrow EB here I come :P After that tattoo. Som jag har längtat att känna och höra nålen (obs! inte se)!!


xoxo
erika


fixa, trixa

Har fått i mig frukost nu och det betyder att jag måste ta tag i dagen.
Galet vad jag egentligen inte orkar och nu börjar Våra bästa år på 3an också :S Attans!

Ska fixa en spelningslista på Spotify bara sen börjar jag kryssa av min lista :)

xoxo
erika


Me wanna!!

klämde lite på denhär när vi var på MediaMarkt! och nu i efterhand har jag förstått att jag är lite kär...


Eftersom jag är så smart så har jag kommit på hur jag ska kirra denna.!
Dennis behöver en ny mobil(hans är lite speciell :P) och min som jag har nu (Nokia 5800) är det verkligen inge fel på och jag vet att Dennis har vart sugen på den. Så då köper han min så att jag kan köpa denna!
Ack sikken smart brud jag är!

xoxo
erika

oj vad herrn sprang!

imorn är jag ledig efter vad som känns som ett år av stängningar :P Får sova ut på morgonen men ändå är jag trött när jag vaknar. Gillar iof inte att sova bort heeela morgonen iallafall.
Det har iallafall gått bra förutom att vi har haft ganska lite att göra. Allt blir faktiskt lite jobbigare då.
Tråkigaste med att jobba stängningar är att jag och Dennis <3 går om varandra hela tiden. Han går till jobbet på morgonen, pussar mig hejdå och sedan när jag kommer hem så sover han oftast. :( Men någon måste stänga restaurangen också så är väl inte jätte bitter.
Allt blir bättre när vi flyttar också. Då ska jag minsann cykla till arbetet!! Inge pendeltåg här inte, hihi.

Hmm. Vad händer imorgon då när jag är ledig?
Ska dammsuga hemma, packa ihop mattorna, ta ner gardinerna(?), gå egenom alla papper i kökskåpet, tömma lådorna under sängen... Kommer inte på något mer just nu. Måste bara verkligen, verkligen ta tag i detta.
Ringa två telefonsamtal också till Botkyrkabyggen och till Com Hem. Visste att det var något mer, haha!

På tista( ;) ) så tatuerar jag mig wiiihoo.!!



xoxo
erika


Störd dröm , hahah!

Dennis måste tro att jag är knäpp i huvudet. Är inte den som går i sömnen eller så men visst drömmer jag och kan prata i sömnen också.
Men inatt så vet jag inte vad jag höll på med men jag såg en spindel i sängen, en stor rackare med långa ben(Observera att det inte är någon spindel där). Så jag ställer mig upp och vägrar lägga mig där igen utan Dennis får hoppa ut så att jag lägger mig längst in i stället.
Kan inte komma ihåg att jag har gjort något liknande faktiskt. Vaknade i morse och flinade för mig själv när jag kom på vad jag har gjort, haha!

Stänger idag med och måste snart äta frukost.

xoxo
erika

Lite låtar :)

Sean Paul- Press it up
När jag lyssnar på den här så kan jag inte låta bli att dansa lite. Såå bra !

Shakira- She wolf
Skönt beat och så i låten men den är lite flummig faktiskt. Sen är man van att Shakira gör en viss typ av låtar också.

Drake- The best I ever had.
Vad jag antar att han sjunger om är väl inte riktigt vad jag tänker på men gillar den.




"Baby, your my everything. You all I ever wanted"



xoxo
erika

SKHLM

Blev väckt av att mamma ringde mig imorse 10.41 :S Hoppsan då. Jag som sa till både mamma och Jenny att vi drar vid 11-12 tiden men sov lite längre än jag trodde att jag skulle göra :P Så vi kom iväg vid 12 ungefär.
Det blev SKHLM där vi vandrade runt i några affärer och åt lunch i food courten. Paneng curryn på Sawadee där är helt grym och det är så mycket mat att man egentligen kan vara 2st som delar på en rätt.

Det enda jag handlade var en ring till Dennis och ett "leave in conditioner". Känner att jag inte riktigt tar hand om mitt hår som jag borde med tanke på hur långt det är. Måste nästan ta ett foto så att ni alla får se. Det är ganska långt and I löööv it :) Mamma klippte typ 1cm idag av det. Är alldeles för feg när det gäller mitt hår, jag vet det är töntigt men vars fan, har man sparat så länge så är det lite känsligt !

Nu börjar Lyxfällan på TV3 (man måste nästan se det för att inte hamna i den fällan i framtiden)

xoxo
erika

snabba vändor.

Dagens arbetspass gick riktigt bra. Vi hade att göra men allt flöt på bra iallafall :) En dag som denna ska alla dagar vara som :) Alla var på så bra humör !

Dennis kom till jobbet när jag slutade så tog vi oss in till stan en sväng för att köpa ett nytt smycke till det andra örat. Svängde in på HM också men jag hittade inget.
Vi hann hem och satte potatisen på kokning så fick vi finbesök från Strängnäs också.

Så i princip gick denna dag snabbt , alltihopa :) haha

xoxo
erika

Lots of hamburgers.

Har haft full rulle idag på arbetet. Det har vart så några måndagar och jag förstår inte varför? Det är dött alla andra dagar men inte måndagarna! Det brukar vara den sämsta dagen på hela veckan annars.
Det är inte mer än att steka burgare fortare och flera :P



Ingen har hört av dig än om visningen som var på min lägenhet, är nyfiken på om någon var intresserad och hur många som ens såg den. För 30 st skulle bli erbjudna visning. Thats alot of people ! Någon av dom måste ju vilja ha denna fina etta redan 1:a september. Men vi är beredda på att ha trippel hyra en månad även om man inte vill det så är det bättre att vara beredd på det iallafall.

Öppnar imorn sen är jag ledig på onsdag. Då ska jag hänga med världens bästa mamma , min mamma :)

Dennis är hemma från jobbet imorn också, han mår inte så bra vettni. Ont i bröstet har min kära :( Det måste försvinna snart annars får han ta sig till Herr Doktorn igen. Tycker jag!

Dags att lägga sig i sängen och kanske läsa klart boken En plats i solen av Liza Marklund.

xoxo
erika


4mm done..

har ju kirrat 4mm töjning i ett av öronen och ikväll kommer det andra också vara klart för ett smycke :) Men måste åka in till stan och köpa ett nytt :P så det får kaaanske bli imorn efter arbetet.

Nu måste jag verkligen äte något innan jag dör :S

xoxo
erika


Blev bränd och brände mig själv.

Bara för att inte glömma bort denna dag, då jag fyllde 22, så fixade en medarbetare och jag själv två brännsår på varsin arm. Väldigt onödigt, jag veeet! Men aja jag blev bränd av en pf korg och sen lyckades jag på nått vänster bränna andra armen på steamern :S Och dom är inte kalla!! Så det räckte med att bli snuddad.
Inte första gången och inte den sista kan jag då garantera när allt är as varmt överallt .
Hade inte så jätte mycket att göra på arbetet idag men det rullade på bra och då går tiden fortare. Förutom att bränna mig så kom jag till arbetet och märkte att det inte var städat i lobbyn så jag var minsann och städade toaletter och moppade golv. Gör det verkligen inte helst men vaaad ska man göra :P

Med tanke på att jag jobbade så passade Dennis på att åka med sin farbror till Strängnäs och hälsa på där. Så han kommer hem någon gång ikväll :)

Vet inte om jag har sagt det men jag har fått tre presenter :) Av Dennis fick jag presentkort hos tatueraren så ska tatuera mig på låret :) Ni får se vad det bli och hela det där sen när det är klart men den 18:e så smäller det :) Av mamma har jag fått presentkort på HM, fungerar alltid :) och så fick jag en jätte fin blomma av Lollo och Jesper idag.
Aaaall good !!



xoxo
erika


22 år idag :)!!!

Idag fyller jag hela 22 år :) !!

Vill också :(

Åka till Liseberg på lördag med Jenny Joni o Fannypää :S
Men denna månad räcker inte pengarna till tyvär :( Hade en veckas ledighet utan lön och kom inte på det föränn det var försent. Annars brukar jag jobba in timmar ganske flitigt om det behövs extra pengar av någon anledning.

Dennis ska till läkaren imorn på morgonen och när han kommer hem stjäl vi mors bil och åker till stranden. Sola sola sola jaaaa :) Alldeles för länge sedan känns det som!!
Mor och hennes karl åker till Göteborg för att se Madonnas konsert då är rallypiilen vår ;) hihi

Får se om vi går ut och äter eller kanske ser en film på bio på kvällen för att fira mig lite grann. Det är ju snart min födelsedag :) Känns verkligen itne som det med tanke på att jag inte ska fira det på något speciellt sätt. Förutom att det blir middag med far,farmor och faster iallafall någon kväll när det passar alla. Kan ta ett tag innan en sådan dag faller in. En gång tog det väl nästan ett år hahah. Men bättre sent än aldrig!



Nu måste jag hitta något att äta, har glömt att köpa bröd och mjölk så har inge frukost imorn, SOPA

xoxo
erika




(Från kryssningen med mor och Janne :) )

Varm dag

När det är varmt ute är det varmt inne hos oss också. Jag hade matsalen idag under lunchen och då blir det massa spring. När det inte är mitt skift så kan jag inte slarva med något liksom.
Kvällen gick bra och det var lugnt så skickade hem en nisse lite tidigare och funderade på att skicka nästa också men det rullade på lite nästa timme sen. Och sen dött igen och sen kom alla kvart över/halv nio någongång och skulle ha specialare på rullande band. Hann bli stressad och irriterad men vad ska man göra. Jag blev klar till halv tio iallafall. Trodde att jag skulle bli kvar mycket längre faktiskt.
Stänger imorn igen så får väl vara beredd på ungefär samma visa.

Visningen av min lägenhet är imorn eftermiddag också men jag är fundersam för den skulle vara på en bostads sida och jag har hållt koll där men har inte lyckats se den :S Så hoppas att det kommer några och att någon vill ha den den 1:a september. Har inte riiiktigt råd med dubbelhyrorna vettni.

Hade väl inte mer på hjärtat just nu så:
xoxo
erika

Har inte dött.

Har bara inte tagit tag o sätta mig en längre stund för att skriva ner det som händer.
Egentligen är det väl inte så jätte mycket för om någon frågar vad jag har gjort i sommar så har jag ju i princip bara jobbat. Dagar som denna då solen skiner och molnen är som om det aldrig funnits så är det lite jobbigt annars så rullar det på :)



I lördags skulle jag ha vart ledig men gick med på att jobba de sista stängnings timmarna för att vi sedan bestämt att vi skulle gå ut. Det vart jag Sarah, Ella och Lollo :)
Började på Söderhof ( som bytt namn till något ) sen gick vi till 54 på medis för att röra lite på kroppen :) Helt okej kväll även om det var så sjukt mycket folk på stan men det var iallafall kul att vara ute med de jag var med :).
På dagen så var jag med min kära man inne i stan för att boka en tattoo tid till mig och se lite på Pride. Åt en glass vid Kungsan och lite så, alltid lika mysigt.

Söndagen spenderades lite i bilen då vi körde syster till pappsen och passade på att köra över borden som inte ska med till vårt nya hem. Där blev det några munkar och mycket prat :)
Sedan rullade vi vidare till Strängnäs där Dennis mor fyllde år. Solen sken massor så då blev det fika ute på gräsmattan.


Hoppas hoppas att imorn (när det är visning på lägenheten här i Tumba) att dom verkligen berättar för alla att den är tom 1:a september och att man då får ta den redan då. Vill inte ha trippel hyra :S


Nu måste jag få i mig något i maaaagen.

xoxo
erika

RSS 2.0