Har precis ställt klockan på 05.20. Fyyyy!...

img_5320 (MMS)

Har precis ställt klockan på 05.20. Fyyyy!! Upp med tuppen för att göra combon imorgon. God natt mina vänner.


Middag, melodifestivalen och mys.

Som sagt det är min lediga helg så idag när jag och Dennis vaknade så åkte vi iväg till Skärholmen för att köpa nya jeans till Dennis. Han hann prova några stycken innan det blev ett par från J&J.
Efter det så har vi slappat och ätit lunch bara sen åkte Dennis till en kompis så jag har gjort mig iordning inför ikväll. Ska till Jenny för tjejmiddag och melodifestivalen-mys!

Dom flesta har nog inte missat Aftonbladets förstasida där McDonalds återigen svartlistas för att utnyttja ungdomar och behandla dom som skit. Kommer återkomma till vad jag tycker och tänker om det med tanke på att jag har jobbat på företaget i snart 6 år.
Vill bara göra det klart att det händer absolut inte på alla restauranger! Det är alltid lätt att dra alla över en kant.

helt ledig helg :) Awsome!!

Så ikväll blir det att ta det lugnt. Kom precis till J&L där Dennis sitter barnvakt åt dom små liven här, tänkte hjälpa till lite :)
Imorn är planerna iallfall på kvällen att det är middag och massa mycket tjejkväll hos Jenny med dom andra 2 tärnorna. Det blir Melodifestivalen och bubbel för hela slanten! Har nämligen lyckats missa alla delfinaler som vart hittills :(

Har ni följt Melodifestivalen?

Mat.

Jag är verkligen ingen kock. Tycker det är fifan tråkigt att laga mat och idag när jag lämnade syster min i Tumba så stannade jag på Willys och handlade. Ringde Dennis för att höra vad jag skulle köpa för mat och han säger överraska mig.
And I did! :)
Pasta med räkor, chili och basilika.
Det trodde ni inte om mig va jag visste för fan inte ens vart jag skulle hitta den jäkla basilikan, haha.
 Det var gott och lätt att göra men det var något som saknades ändå, vet inte om jag saltade för lite kanske men får testa det till nästa gång.

fika

Nu måste jag verkligen hoppa in i en dusch för att hinna till bussen.. Fika i Liljeholmen med Sarah och hennes son står på schemat!

Bubbel?

Visst måste det finnas bad bubbel som är parfymfritt? Men vart köper man det tror ni? Hmm!

Nu ska jag iallafall duscha men kom på att jag inte har badat bubbelbad på uber länge!

Nya vitvaror.

Pappas kalas igår var jätte trevligt. Släkten från Vasa var ju på besök och dom var roligast att träffa såklart, Det var sisådär 11år sen jag var i Vasa kom vi fram till. SKÄMS!. Sen har jag inte träffat pappas kompisar på länge heller så där var alla under samma tak.
Vi åkte hem vid 1 tiden och lämnade faster och hennes kille vi Hornstull och stannade till på donken i Älvsjö för att syster var hungrig.
Lagom trötta imorse för vi vaknade vid 11 och la oss i soffan och jäste.

Sen var jag och Dennis på MediaMarkt och ElGiganten för att kolla lite nya vitvaror och vilken uppsjö av olika varianter och såklart olika priser :S.
Grejjen är att vår diskmaskin suger apa (håller på i säkert 2 timmar innan den är klar och under sisådär 1h är den bara tyst och gör inget men är ändå inte klar) och nu har det innersta glaset till ugnen lossnat så det blir kondens i rutan så den går typ inte att använda.
Vi fastnade iallafall för Elektrolux maskiner för då fanns det kylskåp/frys, spis och diskmaskin i samma märke. Får se om vi bestämmer oss att köpa det eller hur vi gör. Vi vill ändå bo kvar här nåt år till.

Nu ska jag fortsätta klicka runt på nätet :)
Imorn är det en ny vecka och nya tag.

Woop Woop!

Trots snökaoset idag och en aningen rörig start på morgonen så har det vart en toppen dag idag.
Vaknade och såg att det var kaos ute så jag klädde på mig och började gå till jobbet. När jag närmade mig centrum vid 07.05 så ringde en kille från jobbet och sa att en av städarna fortfarande inte har kommit in på restaurangen ( dom börjar 06.00). Blev helt chockad och försökte gå ännu snabbare och började planera i mitt huvud hur jag skulle hinna hjälpa till med städningen och göra det jag ska göra.
Allt ordnade sig då den andra städaren kom och jag hade hunnit ringa in en 3:e för att man verkligen ska hinna bli klar. Torkade alla bord och städade toaletterna fort som faaaan. sen började jag moppa då kom den 3:e som jag ringt och tog över mig. PUH!
Alla andra medarbetare tog sig till jobbet, ganska sena men dom kom iallafall :) Som tur var det inte så mycket att göra på morgonen så allt ordnade sig.

Nu på kvällen har vi hängt hos Jesper och Lollo, middag, kaffe och lite chirre blev det. Jag skulle promt se Lets Dance och satt och kommenterade under programmet innan jag märkte att ingen av dom andra tittade, haha.

Imorn är det kalas för min kära far! Han fyller minsann 40barre. Så Tyresö för hela slanten imorn.

Gonatt gott folk och trevlig helg.

Strängnäs- check! Arboga here we come :)

Strängnäs- check! Arboga here we come :)


Tacos, Lets Dance och häng.

Är verkligen inte så fokuserad på att blogga nu, alla har väl sina ups and downs. Men ibland kommer jag på att det är dags att uppdatera, som nu :)

Sitter hemma hos Jesper och Lollo (konstigt va?). Vi har precis ätit tacos och det var verkligen gott. Var riktigt hungrig sista timmen på jobbet antagligen för att jag jobbade över för att räkna klart rikskupongerna som redan var försenade.
Imorgon är jag ledig för att jag har bytt bort min tid så att jag kan följa med Dennis och fira hans mormor som fyller 60. Det blir alltså en tripp till Örebro för att bowla och äta mat. Sen om det inte blir alldeles för sent ska vi kolla in Dennis brors nya lägenhet i Strängnäs.
Hade verkligen noll koll på att det är Melodifestivalen imorgon och vill verkligen se det men får gå in på nätet och lyssna på låtarna sen. Någon som ska följa det imorgon?

Nu ska jag se lite på när boysen spelar sitt jäkla hockey spel och sen är det Lets Dance.

RSS 2.0