And Im out!!

Idag jobbade jag min sista dag före min studieledighet. Hela 2h arbetades men detta var ju eftersom vi hade bokat tåg till Göteborg på eftermiddagen :)!

Tack kära arbetskamrater för blommorna jag fick, glömde ta foto på dom men dom var rosa, funkar alltid.

Sitter nu på tåget och väntar på att Dennis ska komma från bistron med lite kaffe. Vi är framme i Göteborg city vid halv åtta ikväll, sen ska vi ju ta oss ut till ön också.

Uppdaterar kanske senare!!


Sovmorgon eller?

Hade ställt klockan på halv nio idag ifall jag skulle sova längre men låg och vred mig ett tag i sängen innan jag kollade på klockan 07.03 då var jag pigg.
Det är iof skönt att man har sovit klart men jag jobbar till 20 idag så lär väl börja gäspa vid 17 kanske :P
Imorn jobbar jag 11-14, min sista dag och vid 15 går tåget till Göteborg. Jag och Dennis åker dit över helgen för att träffa hans pappa och hans småbröder.

Måste få i mig lite frukost nu innan jag hungrar ihjäl. Kram!


Äntligen

Så har Blogg.se en app! Inte en dag för tidigt. Sitter hemma just nu och bara latar mig för hade planer men de ändrades tyvärr.


Hockey ikväll

Igår gick det ju bra för Djurgården i fotbollen mot AIK så vi håller tummarna för att det går lika bra idag i hockeyn!! :)


Godis skålarna på Willys är awsome :)

img_1673 (MMS)

Godis skålarna på Willys är awsome :)


Någon kommenterade anonymt...

.. och frågade hur man bloggar genom Iphone och får över bilder.

Du ska skicka blogginlägget som ett vanligt sms. Alltså lägger du in fotot och texten du vill skicka in som ett vanligt sms och skickar det till blogg.se.
Du måste registrera ditt mobilnummer i inställningar och har för mig att numret man ska skicka det till står där också. :)
Lycka till!


RSS 2.0