Regn :(

Igår hade det vart fint väder hela dagen här i Götet men idag när vi vaknade så hade det regnat vilket i sig inte gör något eftersom det var på natten men nu på dagen är det jätte molnigt. Det såg inte ut att bli bättre heller här iallafall och i Sthlm ska det börja regna också. Hoppas att det inte är samma väder i Köpenhamn där ska vi gå runt och kolla läget. Nu sitter vi iallafall i bilen på väg till stan en sväng sen skulle boysen ut och fiska.

On the road

Nu har vi börjat färden mot vårt första stopp denna resa : Göteborg! Eller börjat och börjat vi passerade Göta kanal för inte så länge sen så vi har åkt i ungefär 2 timmar. Ska snart börja kolla efter en mack kanske så att vi kan köpa dricka och tvätta rutan från alla insekter :P. Jag hade velat ha mitt körkort tills nu så hade jag också kunnat köra, det var ett mål jag satt upp men tyvärr inte uppnådde. Stackars älskling är redan trött och jag kan inte ta över honom :(. Nu ska jag iallafall sitta och bläddra lite i min körkortsbok!!

Buhu! Det är synd om mig idag!

Vaknade i förrigår med lite ont i halsen men det var lugnt var ute på krogen med tjejerna iallafall vilket var sjukt roligt. Har inte träffat Maria och Sanna på evigheter sen var Jenny med också och hon har inte vart ute på länge så vi hade det riktigt roligt. Lite för mycket vin slank ner men vi tog det sista tåget hem, det kändes lagom :P Haha
Igår var jag ap bakis och kände att jag hade ont i halsen fortfarande men inte mer än så, medan inatt vaknade jag flera ggr av att jag kände hur ont det gjorde att svälja så imorse bokade jag tid hos läkaren och visst var det halsfluss jag har lyckats få :( Helt sjukt deprimerande var det att ligga hemma när solen sken på en blå himmel!

Mötte iallafall mamma i centrum när jag hade vart hos doktorn för att köra lite bil. Jag körde mammas bil och det gick väl okej förutom att jag åker alltid ut i fel fil när jag kommer ur rondellerna så ska ta fram boken för att verkligen läsa på hur dom vill att man ska köra ut.
Är det alltid alltid ut till höger även när du kör en vänstersväng i rondell?

Nu har jag fått i mig lite jordgubbskräm, chips och ett glas med C-vitamin. Måste äta någonting även om det tar emot.

CSI på tv, bye bye!


Skön morgon

Jag är inte den som klagar på värmen allt för ofta men syrans vad skönt det var i morse när man vaknade och det kändes svalt. Så vi har dragit ut lite på att åka till stranden och tog en snabbis in till staden med Lollo och Lucas. Köpte smycken till öronen och nagellack sen åkte vi tillbaka hem. Väntar nu bara på att barnen här ska smörjas in sen är vi på väg. Ikväll ska det grillas, mums!!

Ååh Flottsbro :)

Det är vårt häng och där ska det hängas om det inte dyker upp något annat, typ regn och allmänt dåligt väder :P Har blivit ganska brun men jag vet att jag kan bättre. Och med solskyddsfaktor 30 är risken att man bränner sig ganska låg! Men ska testa yttepytte lite olja på benen imorn för får inte riktigt lika mycket färg på benen.

Mer än så har jag faktiskt inte att berätta förutom att Jaaa Jenny vi måste hitta på något snart igen :)

Puss o Kram!

Flottsbro

Idag blir typ 3:e dagen som jag och min mor hänger på Flottsbro och solar :) Man ska passa på när vädret är som det är. Igår sa dom att det skulle bli molnigt men idag så har det tagits bort och på måndag skulle det åska men det är också borta så en vecka framåt ser ut att fortsätta vara lika toppen :)

Dennis jobbar idag och imorn sen så har han också semester. Helgen ska spenderas med att slipa om hela balkongen för att puckona som bodde här förut har målat den brun. Nej balkongen fick inte vara brun utan nu måste vi slipa om den för att olja in den som det ska vara, som alla andra balkonger i området är. Det blir ett projekt men lika bra att ta tag i det på en gång.

Nu ska jag kladda in solkräm sen borde mamma snart dyka upp.
hoppas ni också har möjlighet att njuta av solen!!

SKHLM

Hade inga som helst planer idag och hoppades på sol men icke :( Så det blir SKHLM med Jenny och Theo. Fanny skulle till sin farmor så Jenny ville passa på att åka någonstans.

Hade inatt tagit ut bettskenan och märkte det tidigt imorse. Jag har ingen aning om vad det är jag drömmer eller gör när jag tar ut den. För den sitter ändå ganska hårt så man måste ta i lite för att den ska lossna men har iiiinget minne av det. Det känns i munnen idag iallafall!

Frukoooost!

SEMESTER!

Hade min sista dag i fredags så på lördagen var jag Dennis och Tessie på beachen för att pressa lite :) Blev lite väl mycket kanske med tanke på att båda blev lite rödlätta, haha! Efter det blev det bio Sex And The City 2. Jag tycker att den var bra. Den har sin charm i allt det glamorösa som en annan saknar och kanske drömmer om. Underhållande. Sen efter det var vi till en an Dennis kompisar och drack några öl.

På söndagen spenderade vi några timmar på SKHLM eftersom att vi hade bränt oss dagen före. Både jag och Dennis hittade lite kläder att inhandla.

Idag var Dennis tillbaka på arbetet så mamma kom hit så åkte vi till Flottsbro tillsammans. Det tog väl en timme tills solen visade sig och vi hann börja tveka på att den kommer visa sig alls. Men vilken tur att vi blev kvar, det blev en strålande dag tillslut. Imorn säger dom att det ska regna och vara molnigt, hoppas att det inte är så så att jag kan vara ute imorn med. Har dock inte hittat en vän att hänga med än...hmm.

Nu på kvällen passade vi på att se en film också. Den var sjukt bra så den rekomenderar jag verkligen.


Crazy.

Nu har gästerna börjat förstå att vi har öppet till 23. Hade inte en lugn stund de sista 3 timmarna. Så allt vart lite som det vart men va fan ska man göra. Ska ringa in någon extra idag som jobbar tills vi stänger bara sen gör vi andra resten. Det är inte roligt att hela tiden lämna restaurangen hur som helst till dom på morgonen.
Tur att jag hade cykeln kvar på jobbet, det vart sent med kassor och alltihopa. Så tar nog cykeln idag med så slipper man stressa till bussen.
Ja jag blev tvungen att stänga igår eftersom hon som skulle det sjukanmälde sig när jag satt och räknade rikskuponger. Jag var inte glad för fem öre, hade planer efter 17.

´Men det som gör att jag orkar nu är att om 11 timmar går jag på semester, wiiihooo!

Bajj!

RSS 2.0