Ny jacka :S

Jag har vart nöjd med min Everest jacka fram tills att jag nu
hittade en Fjällräven jacka (Den där som alla har) men i typ en koppar brun färg.
Den var typ jäätte fin ju :(
Någon som har några tusen att bidra med?

God morgon Wii

Igår köpte jag och Dennis ett Wii med Guitar Hero så nu ska jag testa det :)

Nya skor :)


Titta vilka fina skor jag har fått av min kärlek Dennis :)
Skulle egentligen ha fått som nästa söndag när vi firar 6 månader men han var så rädd att jag skulle gå och köpa ett par skor själv så han gav mig dom redan igår och attans vad glad jag blev.

Jobbigt att jobba :P

Konstigt att det skulle vara det :P
Men igår var det tajt med personal och löning så vi fick jobba lite kan man verkligen säga. På kvällen var vi 4 stycken och då hade jag ringt in Dennis.
Så om det kom en GapBuster igår såär jag nog jäkligt körd men det orkar jag inte bry mig så mycket om faktiskt.

Hade en dispyt med en gäst igår också som blev arg över att jag inte hade växel till hans femhundrig. Jag försökte förklara för honom att det är svårt för mig att gräva upp växel när ALLA kommer med femhundringa.
Men det brydde han sig inte om för han handlar hos mig då ska jag ha växel till honom.
Han började höja rösten och det gjorde jag också sen vart han arg för att jag höjde rösten och jag sa att det var han som hade lagt standarden.
Han kunde också få växel men då i tior vilket inte gjorde honom gladare.
Tillslut så orkade jag inte och bara sa smaklig måltid utan att han hade betalat men då blev det så viktigt att betala att han sen kom med ett kort och betalade sin mat.

Skulle folk ställa sig på HM och skrika på personalen för att dom inte har växel eller på pizzerian på hörnet?
Nää det skulle man inte för sånt gör man på Donken. Dom som jobbar där kan man köra över som om dom inte vore värda någonting.

Idag är det fredag och därmed sista dagen som jag stänger. Imorn jobbar jag bara någon timme på dagen även om det också tar emot så har jag ställt upp på det.
Ska nog börja jobba lite tidigare idag också för dom hade dåligt med personal på morgonen för att folk tror att man kan vara sjuk 50ggr om året utan att det kommer att straffa sig.

Han är för bra.

Nyss slog jag på min dator och då ser jag att Dennis har klippt in en liten text uppe på skrivbordet
Dennis hjärta Erika

Hur gulligt är inte det :$ Han är för söt!

Vi firar 6 månader den 5:e så tänkte gå och handla en present till herrn innan jobbet idag om jag hinner. Jag vet vad jag ska ha så hinner nog göra det en annan dag också annars.

I början av månaden som kommer ska vi även provapå provboende med sambo i någon månad. Dennis ska hyra ut sin lägenhet till en jobbar kompis till oss så han ska bo helt och håller hos mig då. It feels grejt!


Nu ska jag fixa lite grejjer innan jag åker till jobbet.
Baj baj


Dödskjutning i Finland igen :(

Dom säger att det är en kopia avskjutningarna i en annan skola utanför Helsingfors för minde än ett år sedan. Och ja dom får ideer av varandra och dom får ideer av media som lägger upp foton på hur det såg ut och lägger ut detaljer på vad som hände.

Är det verkligen ett måste att se fotot på killen som gjorde det med ett vapen i handen?

Jag tycker att det är onödigt även om han verkligen inte har handlat rätt och tog livet av 10 personer. Men att han tog sitt eget liv efteråtgjorde att han "kom undan" så kändes det för mig.
Skjutningarna som var i skolor i USA var ju dom som startade ideerna. Men det var någon som hade kommenterat artiklarna på aftonbladet som sa att Finland och USA har liknande vapenregler. Att detta bara skulle vara anledningen tror jag dock inte på men att det har gjort något i detta ja.

Ville inte komma någonstans genom att skriva om detta men jag tycker verkligen att det är hemskt att någon kan vara så korkad i huvudet eller ha såna störningar att dom får för sig att göra massaker i skolor.
Att ingen har märkt något och hjälpt den personen är sjukt.

Måndag med möte

Idag skulle jag ha vart ledig men stormötet flyttades till idag så ska gå på det vid halv ett.
Innan det ska jag iväg på en grej som jag inte kan prata om just nu men om en vecka kan jag nog göra det :P

Har lagt upp foto på fåglarna som jag tatuerade in på Facebook nu så ni som är vänner med mig där kan ju slinka in och kolla läget.
Mamma tyckte ännu en gång att det räckte nu men näää det gör ju inte det :P

I lördags så var jag ute med Sarah och Cissi.Det fick bli Klickis eftersom det var deras sista dag innan de stängde. Det var roligt och vad jag vet hade damerna också roligt, Alla blev väl lite glada i hatten men inte överdrivet.
Dennis umgicks med sina boys och drack öl med dom på lördagen. Han var inte heller särskilt nykter när han hade åkt hem haha.

Så igår när vi vaknade så mådde jag piss och Dennis var hur pigg som helst men han började må lite dåligt senare :P Vi spenderade dagen i sängen förutom när Dennis gick en sväng till centrum och sen när vi åt på Tuna Pizzan.
Det var riktigt mysigt att bara vara på det där viset. Vi har haft allt för få såna dagar när båda är lediga och verkligen inte har någonting inplanerat.

Nu ska jag planera vad jag ska göra med min lön :P Hittade nämligen ett skrivbord för laptop som sätts upp på väggen. Den var jätte fin så sådan ska jag ha :)

Baj baj

Böcker :P

Nu har jag läst klart Jessica Ljungs saknad.
En ganska gammal bok men fick den av en bekant så jag läste den. Började lite trögt men blev spännande sen :)

Och nu har en av böckerna som jag väntat på kommit i pocket format Whiiie :)
Luftslottet som sprängdes den sista delen ur Millennium triologin av Stieg Larsson. Han hann skriva klart denna bok men avled sedan så det kommer inte komma fler böcker om Lisbeth Salander och Mikael Blomqvist.


Tattoo

Nu har jag tatuerat mig igen :) Det blev tre kolibri fåglar på axeln som representerar pappa, mamma och lillasyster :)
Jag lägger in ett foto sen när det har läkt.








You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo I'll always have you


<3 Dennis

Tatuerar mig idag :)

igen? frågar dom flesta och ja svarar jag :)
Det är ju bättre att om jag har råd och kan att jag får klart det jag har börjat med annars kanske det kommer få vara halv färdigt ett tag . That I dont like!

Sarah ringde och väckte mig idag. Hon har fyra stycken sjuka idag och kan förstå att hon är lite i panik. Jag sa att jag kommer att jobba sen senare på eftermiddagen när jag är färdig. det känns sådär men ändå känns det som att jag måste :( Denhär månaden är lite pippad :S

Nu tänkte jag att jag ska äta frukost och fixa lite här hemma.



Det var tråkigt att sova utan min darling inatt, vill aldrig mer göra om det

Hemma från Gbg

Igår kväll kom jag och Dennis hem från Göteborg efter att ha vart på Dennis pappas och Evelyns bröllop :)
Det var sjukt fint ute på ön och brudparet var så coola. Har säkert nämnt att Evelyn hade en svart korsettklänning, sjukt snyggt :)
Sen på kvällen så var det party på hembygdsgården. Lyckat med mycket alkohol och fina tal.
Promenaden hem var mer spännande genom skogen där vi inte riktigt hittade men vi kom rätt iallafall. Klackarna fick jag hålla o handen efter ett tag för att det inte skulle ta två timmar att gå hihi.
Dennis släktingar hade tydligen tyckt jätte mycket om mig och det gör mig så sjukt glad eftersom jag tyckte mycket om dem med. Alla var så söta och as roliga typ hela tiden :) Ser fram emot att träffa dem alla snart igen.

Dennis blev av med sin tatueringsoskuld där nere också. Han skrev alla sina syskons namn på benet fast Jennifer får vänta en stund för att Dennis rakade av sig ett hudlager när han skulle raka benen . Jag tog över rakandet efter det ;)
Jag ska också tatuera mig igen på torsdag and It's gonna be greeeeeeejt ...I can't wait!

Har inte så mycket mer att berätta just nu och får fixa nåt foto sen från bröllopet.
puss o kram


05.30 tre brandmän utanför dörren.

Jag vaknade av ett jääääkla dunkande och grannens hund skällde mer än vanligt.
När jag vaknar till så hör jag hur ett brandalarm piper och när jag tittar i titthålet så står det tre brandmän som dunkar upp grannens dörr.
Min första reaktion var att jag börjar klä på mig eftersom dom nog snart kommer och säger att jag måste gå ut men detta hände aldrig utan dom får ut grannen som går själv men är i chock :S
Det slutade ju bra men kunde verkligen inte somna om och är fortfarande lite sådär med tanke på att jag vet att grannen röker inne och det var nog det som hände. Att hon somnade med en cigg i handen.
Som sagt det slutade bra så då får det vara för nu.

Dennis var och utnyttjade sitt presentkort på Sthlm Day Spa idag och har fått sig massage. Han är på väg hem nu. Säkert som en ny människa :)

Jag bytte även tid på onsdag så att vi kommer kunna åka till Strängnäs på kvällen redan och dagen efter påbörja vår trip till Gbg över helgen.

Nu är världens bästa serie på Tv !! (2½ men )
So long


RSS 2.0