Stilmall

Jag skulle liksom vilja ändra om hur bloggen ser ut men jag vet ju inte riktigt hur jag vill ha den då iallafall :P Eller jo typ nåt foto på skor kanke kanske. äh jag vet inte. får fundera på det.

jag är ledig idag och imorgon men har inga planer så vill verkligen grava fram nåt att göra ikväll annars kommer jag vara sjukt uttråkad imorn också ju.

Hoppas det går bra för Dennis klass i poängjakten :) Pokemon tränare fattar fortfarande inte vart dom fick det ifrån :P

Aggressioner.

Alla är olika och har olika beteenden. Men jag skäms för hur jag kan betee mig mot människor runt omkring mig och börjar bli rädd för hur det kommer sluta om jag fortsätter på samma sätt.
Jag har såna humörsvägningar som heter duga. Dessa gör att jag kan säga dumma saker åt folk som jag sedan såklart ångrar men har svårt att be om ursäkt för.
Jag har alltid haft svårt att be om ursäkt och det är mycket för att jag känner ofta att jag har rätt.
Men dom gånger jag vet att jag har fel då? Hur ska jag lära mig be om ursäkt när det tar emot så sjuuuukt mycket.

Ja jag bestämmer över folk på arbetet men det betyder inte att jag får klämma ur mig spydiga kommentarer. Jag ska ju ändå finnas där för mina medarbetare om dom har några frågor och behöver hjälp.

En dag kommer ju mitt beteende slå tillbaka rakt i ansiktet på mig och då kan jag bara tänka tillbaka och undra vad jag kunde ha gjort annorlunda.
Hur ska jag då förändra mitt beteende? Hur ska jag minska mina aggressioner och mina humörsvägningar?
Det är ju det jag inte vet och därför känns det så tungt .
För mig har det alltid vart viktigt att jag är jag och mig ska ingen komma och ändra på. Såklart jag inte ska behöva ändra på den människan jag är men jag måste tona ner lite.

Anledningen till mina tankar var att mina irritation idag var på topp och jag blev arg.
Det fanns ju något annat som hade gjort att jag blev irriterad, eller mer ord som hade sårat mig och jag brukar inte vara den som tar åt mig av ord.
Jag blev tvungen att ta en promenad ute i regnet på min rast ör att lugna ner mig.
Har det inte gått för långt då?


Folk som känner mig vet att jag är som jag är och behöver tid att lugna ner mig. Men vad händer när dom inte orkar med att jag snäser åt dom när inget är deras fel?


Bra skit :)

Jennypää

Jennypää

Ett värmeskåp

... som börjar ge upp är alltid lika spännande.
Ibland är man för jäkla pantad. Alla har klagat på att värmeskåpet lukar lite brännt ibland men va fan säkert lite brödsmulor som åkt ner där osv osv. Meeeeen idag klockan 10 så säger det puff observera inte pang utan puff och så slocknade värmeskåpet . Läsktornet fick också för sig att lägga ner en stund då men det var ett mindre problem. .
Själva situationen däremot blev lite jobbig med tanke på att man ska ju fortsätta servera hamburgare och det kirrade jag även om det kanske inte är så jäkla okej men va fan det var den enda lösningen. Att ha dom på en hylla i PF bingen :P
När service killen sedan kom och kliade sig lite i huvudet över vad som hade hänt så hittade han ju sedan kablar som hade brunnit och därför la värmeskåpet tillslut av. Väldigt smart, med tanke på att jag inte riktigt vet hur jag hade reagerat om det hade börjat komma lågor ur värmeskåpet.
Ser scenariot framför mig och det är ingen vacker syn ska jag tala om för er :P haha

Imorn och på onsdag är jag ledig och hade tänkt gå upp till mamma och sola lite men som det verkar nu så kommer det inte bli särskilt varmt and that sucks dammit!
Men när mamma har vart hos sin sjukgymnast så ska vi åka till ElGiganten så ska jag köpa mig en ny tv, en extern hårddisk och ett minneskort till mobilen.
Jag slår på stort när jag ändå håller på för har faktiskt inte köpt några kläder eller skor dhittills bara för att kunna göra detta. Duktig idiot :).
Bättre att lägga allt på "en" betalning än att dela upp allt i olika köp kändes det som och jag betalade av min mobil nu också så nu är den min och inte mammas :)

Nä nu ska jag ringa och säga gonatt till Dempan :) och sedan är det dags att sussa ändå :)
puss o gull

. Kväll .

God morgon folket.
Jag har vaknat bara för ett litet tag sedan och snart ska jag lägga mig och sola lite :)
Vid två sen så ska jag och syster åka till pappa i Tyresö. Måste verkligen komma ihåg Antons LEGOså att han får sin födelsedags present nån gång :P

Igår åkte jag och Dennis till Elgiganten och jag skulle då köpa en platt-tv och ett externt minne till datorn.
När jag hade valt ut vilken jag ville ha så kom ju frågan hur stor är väggen. HMMMM Ingen aning vilket var lite klantigt . Man kanske skulle ha mätt väggen för att se så att det verkligen får plats med 40 tums tv :P

Ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer jag vill ju gå ut men idag är en sån dag då man igen känner att man inte har några vänner för alla är trötta eller har inga pengar osv osv osv . BORING!


Hyllor uppe :)

Japp, världens bästa Dennis och jag var och handlade hyllor till mig på IKEA för några dagar sedan och redan igår vart dom uppsatta :) Så sjukt skönt .
Min skrivare som jag fick i julas blev uppackad också haha. Den var jätte fin. Med scanner och kopiator :)

På fredag och lördag är jag ledig så på fredagen ska jag iallafall åka med min syster till vår far och äta lite middag bara. Har inte träffat dem på ett tag nu igen :P Så dålig på det där men oftast så jobbar jag eller har massa andra planer. Sen är inte Tyresö riktigt grannkommunen heller :P

Äta sej lite mat och slå på diskmaskinen kanske är en ide :) Bajj

Solen skiner :)

Idag är jag ledig men jag gjorde inget speciellt igår ändå. Känns som att jag håller på att bli sjuk. :S
Helt slut i kroppen och jätte trött hela tiden. Hoppas att det går över snart.

Min valborg vart lugnt. Åt middag hemma hos Jenny sen spelade vi lite guitar hero och åkte sedan hem till Jesper och Lollo för att fortsätta spela spel fast Wii :) Det är sjukt roligt men jag skulle nog aldrig spela nåt om jag hade det hemma :P

Dennis var hos sin mamma två dagar så idag när han har slutat ska vi nog till IKEA och vandra runt lite om vi inte ändrar oss med tanke på att det är sjukt fint väder ute.
Solade direkt när jag hade vaknat men jag har bara sol hos mig i typ två timmar , det är tråkigt som attans.
Får fuska någon dag haha.

Nu ska jag poppa lite musik o försöka få bättre ordning här hemma, jag är en typisk
"Jag lägger det här så länge" - tjej som sedan undrar vart hon har lagt det röda linnet  :P


RSS 2.0