Onsdag morgon

Hyvää huomenta.

Har sovit jätte bra inatt och hade gärna sovit ett tag till. Men nu har jag bråttom för jag har minsann latat mig och måste gå om 30minuter men måste äta frukost, borsta tänderna ooooch klä på mig.
Kanske skriver senare. Ha en bra dag!


Tisdag

Idag var en sån där dag då allt irriterade mig, iallafall på jobbet. Gillar inte såna dagar men vet inte heller vad jag ska göra för att inte bli irriterad. Att inte bli irriterad är väl det enda "rätta" svaret men det är lätt att säga. Nog om det, det är en ny dag imorgon!



Dennis hade läst idag i Metro att denna vinter ska bli typ aaaap kall och jävlig :S Hmmm vet inte riktigt vad jag tycker om det men har inte så mycket att säga till om, haha!
Såhär såg det ut hos oss i vintras. Nej jag längtar inte!


Måndag

Då var denna arbetsdag avklarad. Det var mer att göra idag än igår kan man lungt säga men vars fan då går tiden fortare. Enda negativa är att jag inte hinner göra allt som jag vill göra vid stängning, organisera och städa undan och fixa allmänt.

Imorn jobbar jag 11-18 och får inte glömma mina utbildnings pärmar som ligger hemma och dammar för det är möte på eftermiddagen.
Sen efter arbetet så har jag inget planerat förutom att pussas med Dennis. Det blir lite så att vi inte ses förutom att jag ser honom sovandes när jag kommer hem och han går till jobbet då ligger jag och sover.

Dags att fila nötterna. GONATT
(Har massa snask att berätta men jag fååååår inte för det handlar inte om mig)

Om en timme

Om en timme är det dags för mig att åka till jobbet. Kommer ta bilen idag med, det var sjuukt skönt att slippa gå hem eller stressa till bussen. Bara gå till bilen och åka hem :)

Men fram tills dess ska jag bara ligga i soffan och slappa. Baj baj!

KÖRKORT!

Wiiihoo! För i fredags tog jag faktiskt körkort :) Klarade både teorin och uppkörningen på första försöket och det trodde jag ALDRIG att jag skulle fixa. Vissa av frågorna på teorin hade jag iiiingen aning om vad svaret kunde vara så då ska man vara glad över att man får alternativ även om det ibland inte kan hjälpa en så mycket heller :P
Efter teorin åkte jag vidare till Farsta för att köra upp. Gick runt med ett leende hela tiden och folk tittade lite knasigt på mig och undrade väl vad det jag var så jäkla happy om.
Trodde såklart att jag hade missat uppkörningen men damen sa att det blev godkänt när vi var tillbaka och det första jag säger är TACK.
Det är fortfarande overkligt när jag tänker på att jag får köra själv.
Åkte hem och hämtade bilen sen plockade jag upp Lollo och Lucas så åkte vi till SKHLM en sväng bara för att.

På lördagen åkte vi tillsammans med Lollo, Jesper och barnen till Hammarby sjöstad för att kolla lite där i affärerna sen på kvällen så bjöds det på middag och vid hos Jenny och Joni.
Vi bestämde oss för att spela Monopol och att avbryta om det blev att vi spelade i flera timmar men icke. Vi spelade tills det var slut och jag vann genom att ha alla gator tillslut och tyyyp alla pengar för att dom andra konkade och inte hade råd att gå på mina gator. Mohahah. Har aldrig lyckats vinna så grovt.
Det var en lyckad kväll så tack Jenny för maten och vinet. Det slank ner några glas nunna ;)

Idag vaknade jag och Dennis vid 10 och hamnade i soffan för att sedan bli våldgästade av Lollo, Jesper och barnen :) Dom hade med sig kakor så det blev fika och sen gjorde jag lite lunch.
Skulle vart ledig idag men en tjej på jobbet var sjuk så åkte in och stängde och det blir ändrat imorn med att jag stänger för att hon är sjuk imorn med.

Har betalat räkningar nu så det är dags för mig att lägga mig och mysa med Dennis.
Gonatt!

Choklad

Är så sugen på choklad. Jag var det igår men var för lat för att gå och köpa det på kiosken och idag glömde jag minsann att köpa choklad. Dumma dumma Erika.

Orkar inte berätta det jag har gjort men har jobbat och  kört bil typ. Var och fikade hos pappsen i tisdags också och fick två fina blommor av farmor och en ´locktång av pappsen, Linda, Linda och Anton :) Wohoow. Någon dag ska jag minsann fixa till håret med den. Har ju fått det bekräftat att det är en sån smal locktång ska fungera.

Är ledig i 3 dagar nu och det känns underbart. Förhoppningsvis känns det ännu mycket mer toppen imorn i eftermiddag. Hoppas!

Gonatt!

God natt Sverige

Nu ligger jag i sängen med en snarkande Dennis bredvid mig. Ville bara uppdatera lite fort. Allt gick bra på jobbet idag med glada medarbetare och glad chef ;). När jag slutade så kom Dennis och Jennifer för att hämta mig men vi fick vända tillbaka för jag hade såklart glömt mobilen på jobbet. TYPISKT!! Väl hemma så laddade vi för att se Idol. Finfrämmandet från Strängnäs var här för att hänga med oss. Kula att ni kom Jennifer , Tove och Edwin :) Men nu måste jag sussa. Jobbat 10-19 imorn. God natt!

Hahah

Sitter och tittar på repriserna på Top Model på 3:an. För jäkla roligt när en av tjejerna flippar galet av att behöva ha en kackerlacka på sig när hon ska gå en modevisning. Jag skulle inte heller tycka att det är mysigt men det är en kackerlacka med smycken på som har koppel. Det känns ganska humoristiskt så varför bli helt galen.

Har inte riktigt kommit upp ur soffan än men äsch börjar inte jobba föränn 15 och slutar 19 så det är lugnt :) Jobbar lite extra idag bara. Måste ju ha pengar till Thailand!
Vi har bokat flyget till Bangkok och nu ska flyget från Bangkok till Chumphon bokas :) Wohooo!

Hörs senare.



En snabbis

God kväll allihopa!

Det blir en snabb uppdatering för jag ska snart mysa ner mig i sängen men min Dennis.
Lollo hjälpte mig att plugga lite genom att fråga mig frågor och sen hittade hon ett program på internet som var som teorifrågorna ska vara på det riktigt provet och jag klarade det. Kollade nån sak i boken och diskuterade frågan med Lollo så lite fusk kanske men det bevisar att jag inte är helt bakom flötet ;) Sen är det bara lokaliseringstavlorna jag har lite problem med men det ska nog kunna sitta innan det är dags för dagen D.

Körde med mamma också och det gick bra. Det känns som att det sitter som en rutin nu med tanke på att jag kör ganska mycket och länge just nu men det återstår att se.
När jag kom hem så var Dennis hemma så han duschade bara sen åkte vi till våra kära vänner Lollo och Jesper för att äta middag och se på Idol.
Så nu är man fast i Idol och kommer säkert försöka se alla program som går även om jag alltid säger att audition delarna är alltid roligast, liar liar ;)

Gonatt !!

Fy Erika!

Dålig uppdatering här känner jag men det blir så ibland.

Hade riktigt roligt i lördags med Sussu :) Vi var på Patricia och Jerry och Nico kom dit sen lite senare. Hade aldrig var där men det var riktigt kul. Synd bara för labyrintgångarna och att det är så ojämt golv överallt. Det blev ett byta från klackar till lågskor ganska fort :P

Dennis kom hem från GBG vid 17 tiden så vi mös bara resten av kvällen.
Annars har det väl inte hänt så mycket spännande förrutom Gisslandramat igår på banken i Huddinge Centrum. Dom stängde av halva centrum pga det men vi är helt på andra sidan så vi påverkades inte av det förutom att butikernas anställda kom till oss och fikade/åt eftersom dom blev utrymda.
Sjukt obegagligt men dom lyckades få ut all personal fysiskt oskadda och sköt förövaren så att han togs till sjukhus. Förstå att någonsin vara med om något liknande. Det kan inte vara llätt att komma tillbaka till jobbet igen.

Nu ska jag äta frukost och duscha för att sen åka till centrum och möta Lollo. Hon ska hjälpa mig att plugga ingör teoriprovet :) Sen vid 15 ska jag ut och köra med mamma.

Saturday evening

Godkväll kära läsare!

Min dag har vart sådär. Det var mycket att göra och jag stod på Big och vanliga och bara jagade hela tiden(ni som jobbar på donken vet vad det innebär) Hade inte en enda lugn stund innan 13 och tappade väl tålamodet lite med tanke på att jag hann bli hungrig och var allmänt klantig med att tappa saker och ting.
Förlåt kära arbetskamrater för idag!

Men slutade vid 15 och gick och handlade på Coop. Höll först på att glömma cigarett kvittot sen går jag ut ur affären kommer kassörskan springande och säger att jag har glömt min salsasås. Gaaah tänkte jag över att jag är så tankspridd.
Går in på Pressbyrån för att köpa en kaffe och håller på att glömma att betala. Tänkte bara på att andas och inte få damp över hur jäkla tankspridd man får vara.

Är hemma nu iallafall och har fixat iordning mig för ikväll och sitter nu och väntar på att Sussu ska komma så att vi kan börja laga lite tacos.

Hoppas att det blir en rolig kväll med massa skvaller och skratt!


Fredag

Inatt sov jag för jävla dåligt! Kunde först inte sova för att hjärnan gick på högvarv, låg nämligen och memorerade vägarna i Farsta inför uppkörningen :P. Sen på natten vaknade jag flera ggr av olika anledningar och drömde massa dåligt som tillexempel att jag inte klarade körkortet :(
Men när jag sen vaknade låg det ett jätte fint brev vid trappen från min Dennis! Den gjorde allt bra igen!!
Han åkte till GBG över helgen för att hälsa på sin far. Dom ska ha grabbkväll imorn med bastu och allt som hör till.

Jag jobbade till 17 sen åt jag tillsammans med Tobbe, Emelie och deras lillkille Loa innan vi alla gick hem till Lollo och Jesper för att umgås lite innan Jesper åker iväg på sin kurs och blir borta i typ 6 veckor.
Lollo och barnen är ju kvar hemma så vi hänger nog där iallafall ska ni se ;), det är ju typ alltid hon som lagar maten iallafall, haha.

Nu har jag plockat undan lite hemma för att få det gjort bara och skulle väl ha gått och lagt mig redan för en 1h sedan men så blev det liksom inte utan här sitter jag och skriver dagens blogg.
Imorn jobbar jag 9-15. Sussu kommer sen senare för att umgås lite innan vi ska ut och dansa.

Vad gjorde ni ikväll? Var ni också och såg Hoffmaestro på Gröna Lund som alla andra Stockholmare ;)?

Gonatt

Fixa trixa

Jag klippte gräset på vår lilla plätt och rensade ogräs och fixade till stenarna vid vår lilla mur så nu ser det lite snyggare ut. Skulle klippa till häcken men föreningen har ingen häcksax så det får vänta, om det ens blir av alls :P

Sen så kom Jenny till Huddinge så mötte henne och barnen där. Vi gick lite affärer och sen tog vi en fika på mitt jobb. Det var så trångt på de andra fiken så då är Donken perfa, man vet vad man får :)
Dennis var på väg hem när vi var klara så han hämtade upp mig i centrum. Han fixar på balkonge nu och jag bara latar mig i soffan, skäms.
Ska börja fixa mat snart och städa lite i köket tänkte jag. Det blir kyckling med currysås och ris.

Vad ska ni äta till middag idag?

-

Hade ställt klockan på 09.00 imorse men kände bara att näää har inte sovit ut på en vecka nu tror jag och nästa gång blir på söndag så äh jag stängde av väckarklockan.

Solen skiner så det är väl bara ett tecken på att jag ska fixa i trädgården.

Jobba, fika, jobba, köra

Nu blir det fokus fokus fokus spara pengar, köra bil och plugga teori! Har vart riktigt usel på att plugga och man tycker ju att motivationen till ett körkort borde räcka men jag sätter mig ändå inte och pluggar. Så om jag inte klarar teorin så får jag skylla mig själv :S
Spara pengar är till Thailand för det är bokat och klart nu, så Dennis får hytta med fingret om jag börjar tråna efter något att köpa här hemma tills vi åker.

Igår iallafall skulle jag har vart ledig men tog ett kort extra pass bara för att jag inte hade något bättre för mig sen efter det åkte jag till Tumba för att möta Jenny och barnen för en fika.
Träffade på Elin en sväng också och det var fan inte igår. :) Kul att ses igen så att man vet att folk lever.
När vi hade fikat klart och kollat en sväng på HM så kom mamma och plockade upp mig så att vi kunde köra en sväng. Tog den nya bilen och det gick väl sådär i början men blev bättre sen, är så van med den gamla bilen att man måste ta i lite mer och bromsen tar längre ner och liknande.

Idag så jobbade jag till 17 óch mötte sedan upp Dennis, Lollo, Jesper och deras barn för att äta middag på kina restaurangen i industiområdet. Bara sådär lite spontan utemiddag är väl alltid trevligt.
Sen kom mamma till Huddinge för att vi skulle ut och åka igen, hon hade nämligen glömt någnting på sitt jobb så hon skulle hur som helst åka bil.
Det blev den långa vägen till Marievik genom Gullmarsplan, Söder och Södramälarstrand. Mörkerkörning inne i stan är inte att leka med, haha! Det är för jäkla läskigt och att köra 50 där blev det inte 30,40 var mer lagom. Men det gick bra jag körde inte på någon eller något.

Imorn så har jag egentligen inget planerat förutom att sova tills jag vaknar. Skulle behöva klippa gräsmattan och rensa lite ogräs så om vädret tillåter så blir det troligtvis det.

Blir det en tripp till Thailand iallafall?

Det blir till att jobba extra innan resan för att verkligen få ihop det men oooom det kommer att vara värt det JAAAA!!! :) Mohahah!




Imorn jobbar jag ett kort pass bara sen ska jag till Tumba för att möta Jenny och barnen.
Gonatt

 


Goood morgonen

Vaknade för inte sååå länge sedan och hade väl vaknat till sjuttio ggr känns det som över att min mobil ha pipit för att mamma och Dennis har kommenterat min status hela morgonen :P Det har blivit mer och mer seriöst snack nu runtomkring att åka till Thailand över jul och nyår.
Om vi säger såhär I would love it!! Jag vill jag vill jag vill! Måste sätta occ och kalkylera på hur mycket vi skulle kunna spara ihop tills dess osv...

Nu ska jag äta frukost sen ska jag till arbetet.

GRATTIS!!




Grattis till Elin och Fredde som blev föräldrar igår kväll till en liten pojke


Hmmm? Pengar någon?

Jadu det skulle vara nice med lite extra cash bara sådär så att man kan åka till Thailand i typ 2veckor över jul och nyår :). Det är svårt att räkna ut om man skulle kunna spara ihop pengarna för resan, om man väntar för länge tar alla biljetter slut.
Om jag tänker realistiskt så kommer vi aldrig hinna få ihop dom summorna men jag drömmer mig bort!!

Idag jobbade jag öppning och allt gick bra förutom att det var riktigt segt med folk som gjorde att tiden gick sakta. Direkt efter jobbet gick jag till Lollo och Jesper där min karl hängde :) Blev bjuden på lasagne,mums, umgicks lite sen kom mamma och hämtade mig.
Vi övningskörde lite vid Enskede gård för att filurat fram att några som har fått köra upp i Farsta har fått köra inne på det bostadsområdet. Det var ett klurigt bostadsområde där hastigheten är 30km högerregeln, dubbelparkerade bilar och nån enkelriktad gata. Så blir inte överraskad om jag hamnar där.

Sitter och filurar på om jag ska köpa ett par hörlurar som jag suktade över förut men inte köpte för att jag tyckte att jag såg fånig ut i dom men tror att jag överreagerade och dom är jätte coola men, men, men... :P



Stänger imorn istället för Camilla som är sjuk så imorn kan jag inte köra som det var planerat. Det får bli på onsdag istället.

Gonatt!

Lördag.

Det var jätte trevligt igår i Skärholmen och träffa Sarah igen och hennes lilla Wilmer. Han var riktigt söt den lillen. Vi åt lunch tillsammans allihopa sen började vi vandra runt i affärer lite.
Köpte lite smått och gott hem som nya grytlappar, en tablett att ha som duk på vardagsrumsbordet och en plast lök som man har löken i så att den inte luktar :)
Hittade såklart något åt mig själv också så det blev en munkjacka från HM's barnavdelning men Hello Kitty på ;) Och en svart kort jacka i manchester.

Det är mycket Hello Kitty nu men ack vad jag tycker att allt med katten på är fint. Lagom gulligt!!

Idag jobbade jag till halv sju sen gick jag och handlade innan jag åkte hem för att parkera min på soffan med chips, dip och tända ljus.
Dennis är med sina killkompisar och hänger, dom skulle ut en sväng också tror jag. Lite skönt att bara ta det lugnt ändå alldeles själv.

Men märkte nu att klockan är alldeles för mycket för mig jag öppnar imorn! Måste tvätta jobb byxorna sen ska jag sova.

Gonatt gott folk och hoppas att ni har en toppenhelg.


Kolla nurå!!

Nu har jag minsann hittat och fixat en bajsenkel header till bloggen men tror ni att jag får in den????!!! NÄ! Därför ska inte jag göra sån här skit!

Header, testing!


Bloggdesign någon :(?

Jag har suttit och läst lite på en sida där dom förklarar exakt hur man designar sin blogg men attans vad jag känner att jag inte orkar lära mig det där från grunden :S

Finns det någon vänlig själ som skulle kunna göra en lite mer avancerad design men ändå inte värsta projektet?

Det börjar bli höst :(

Min kropp säger emot nu när det är så mörkt och tråkigt ute. Det är kallt, det blåser och det regnar hela tiden känns det som.
Som i natt sov jag vettigt mycket och klev upp klockan 9 för att se lite på tv. La mig ner och kan inte ens tänka mig att det gick 10 minuter så låg jag och sov i soffan istället.
Vaknade vid 11 och åt frukost men kände mig som en mumie med hosta och snorighet som vägrar försvinna.
Men det måste vara årstiden för dom flesta är lite små sega och förkylda.

Nog om min deppighet imorn är det fika med Jenny och Sarah i Skärholmen med deras barn. Jag ska åka till Tumba för att möta Jenny för att ta bussen tillsammans med henne. Hon vill inte riktigt åka själv med den stora vagnen och de båda barnen och det kan jag förstå så jag är där för att underhålla :P haha.

Sen kaaaanske kanske jag ska köra lite bil med mamma om hon inte hade andra planer :)

<3

Har inte kommit isäng än har suttit och läst lite olika bloggar och sett So you think you can dance.

Men det jag ville säga är att jag har världens bästa fästman!
Dennis är en snäll och ärlig person som håller sig lugn i alla lägen, tror att det är därför vi två passar så bra tillsammans. Lite Ying Yang över oss ;). 
Dennis gör små saker för mig hela tiden som gör att jag fortfarande känner mig nyförälskad, som idag hade han köpt en jätte fin vas till mig. En sån som jag velat ha ett tag.



Jag kan inte få nog av dig min baby.
Minä rakastan sinua!

Tittuuut en snabbis!

Har kommit hem för en liten stund sen efter att ha jobbat och sen vart en sväng hos Jesper och Lollo för att möta upp min karl som hängde där :) Dom hade gjort smörgåstårta så fick smaka på den och den var sjukt god. Det är nånting som är alldeles för undersakttat och görs ofta bara vid kalas och andra bjudningar men mums!

Var hos tatueraren igår och gjorde det sista på ryggen vilket inte var mycket alls men det blev så mycket bättre :) Det ser mer ut som 1 tatuering nu även om övre delen är gjord på ett sätt och undre på ett annat. Lollo följde ju med som sällskap och det slutade med att vi gick och åt sen var det hennes tur att sätta sig under nålen ;) Hennes tatuering blev jätte fin. Alldeles lagom som första tatuering.

Imorn jobbar jag stägning sen på fredag är jag ledig. Då är det fika med Sarah och hennes lilla Wilmer och Jenny med mina gudbarn :)

Nu ska det snart sovas massor jag är jätte jätte trött.

RSS 2.0