Nej vaddå ångest.

Öppnade precis Hm katalogen som har kommit för någon dag sedan och i den är det bara massa koftor och halsdukar, mössor och vantar.
Bläääää .. Okej att jag har jobbat men vaaar är solen?



xoxo
erika


Update.

Har inte riktigt haft tid och ork att sätta mig här och uppdatera faktiskt :S Blev lite sent på Grönan och sen dess har jag inte fått sova ut förutom i morse :) så nu är jag här haha.

Ja, som sagt så blev det Grönan efter arbetet. Vi var där vid 17.30 så det var lite sent men vi hann åka lite grejjer, äta lite mat och dricka nån öl :)
Jag åkte Pop expressen, Extreme, Kvasten, Jetline, gick egenom Lustiga Huset och sist men värst INSANE!!!
Den var galen, jag trodde att jag skulle dö. Och det skulle tydligen vara fin utsikt därifrån men hoppsan, det missade jag, för jag koncentrerade mig liiiiite mer på att blunda, hålla i mig och skrika så att jag fick ont i halsen.
Men jag rekomenderar den. Om något är läskigt och en attraktion på Grönan(förutom Fritt Fall :P) så är det Insane :)



Annars i helgen så jobbade jag och var hemma med Dennis. Fixade och trixade lite hemma såklart. Och i hans lägenhet. Det känns som att det går framåt nu :) :

Fotografen var i ettan i Huddinge igår och fotade.
Vi har adressändrat
Blivit av med köksbordet.
Min lägenhet är besiktigad och visnings dag är inbokad.

Idag ska jag hänga med min mor, hon och Hösa kom hem från Bulgarien i söndags. Vi ska till Elgiganten och fixa en fot som passar till Tv:n för i det nya ska vi inte ha tvn på väggen.

xoxo
erika

fixat och trixat

Även denna dag har gått åt till att fixa lite hemma. Känns som att om man gör lite varje dag så kommer detta gå galant. Har ju fortfarande möbler som ska väck och så. Farmor ska ha tillbaka sitt köksbord och stolar innan vi flyttar också. Det orkar jag inte få med mig till det nya :P

Har iallafall tryck ner alla mina väskor i en stor sportbag, gått egenom nästan allt i garderoberna(slängas eller sparas) och lagt alla vinterjackor i en svart sopsäck. Säckarna är märkta också med vad det är i dom :) NÖJD.
Nu skulle de behövas bäras upp till vinden vilket jag tror att jag skippar själv. Det går fortare och smidigare om Dennis kan hjälpa mig med det. Får se när det blir bara :P
Blir av med en matta och vardagsrumsbordet snart också haha. Dennis ska ha det i sin lägenhet för fotografering och visning.

Imorn efter arbetet om det är okej väder ska jag, Dennis, Jenny, joni och Fanny till Grönan :) Kanske egentligen inte har råd men vars fan något måste man göra, annars dör man :P

Nu fortsätter jag :)


xoxo
erika


Ledig daaaag.

Så härligt så härligt :)
Men det betyder inte att man får ta det lugnt. Vaknade 9 och ringde om elen och bredbandet så det är fixat tills vi flyttar. Ska anmäla om adressändring också kom jag på nu.

Och om si sådär 45minuter är det tvättstuga.  När jag är färdig där ska jag se över alla mina papper, vad är viktigt och vad har jag sparat bara för att? Seeeen åker jag till Huddinge och möter min Dennis för att hjälpa honom att piffa i hans etta.




gone and away

xoxo
erika

snabbt bara.

Hmm nu har det vart helg och det som har gjorts är att det har målats och lagts golv i Dennis lägenhet i Huddinge. Den ska bli färdig för försäljning så fort som möjligt. Han och Danne har vart jätte duktiga där faktiskt :)
Jag var där i lördags och hjälpte till annars har jag gjort annat :P



Idag ska jag förbi banken och fixa insatsen sen är det också kirrat :) Måste upp till mamma bara och se efter katterna. Hon och lillasyster åkte till Bulgarien igår och blir där en vecka. Fusk fusk.

nu måste jag äta frukost annars får jag bråttom.

xoxo
erika

Nu vettni!

Det händer grejjer som sagt.

Idag har jag och min kära Dennis vart och skrivit på kontrakt på en lägenhet i Huddinge :)

Whiiee :) Vuxenpoäng! haha.

Lägenheten är en underbar tvåa i ett område som heter Rosenhill i Huddinge. Den har en radhus vibb med en liten gräsplätt och en balkong. Vi år båda väääldigt nöjda och har haft tur som hittade en som är så fin som denna. Nyrenoverad med nya vitvaror, tvättmaskin och torktumlare :) Ett badkar är inte helt fel det heller.

Så nu är det full rulle för 1:a september så flyttar vi in. Ska sälja några saker som jag kommer att lägga upp på Facebook. Håll utkik för det albumet om ni kanske hittar nån sak ni är sugna på.

xoxo
erika

Oj Oj!

Nu händer det grejjer. Massor på en gång men ack var glad jag är :)!

Shiiit väder

Blir inte klok på vädret :( Igår kväll klarnade det upp och det vart varmt även om det blåste och idag sen när man vaknar så är det molnigt och på vädret lovar de regn. Blä blä blä.
Att det ska vara så svårt att ha fint väder på sommaren här i Sweden.

Igår var jag med Lollo och hennes två barn till Solna en sväng. Hälsade på på hennes jobb, bageriet. Seen lunch på Subway (som jag inte visste hade öppnat i centrum ,haha,sopa)
Träffade Dennis efter det för en snabbvisit på solarieöarna.

Denna dag spenderas i Strängnäs. Vi är nog på väg snart efter att jag har duschat och kommer väl hem lite senare ikväll sen får vi se vad vi hittar på.

Ha en trevlig helg allihopa.

xoxo
erika

Slutspurt

På tre dagar stängningar. Imorn också sen är jag ledig i tre dagar. Det ska bli riktigt skönt.
Enda planen som dock finns är att på fredag ska jag hänga med Lollo, lill-stora Noah och mini Lucas :)
Om det är bra väder blir det parken är det dåligt väder får jag typ köpa gummistövlar och ändå vara i parken Haha !

I måndags så skulle det drickas några öl med Sarah och Tina men jag velade fram och tillbaka men efter kaoset med att en kassa började ryka och vi fick ta beställningar på papper och räkna ut hur mycket det blev, så kände jag att en öl skulle sitta fint och Elinor hängde också med. Den blev en på Olearys i Huddinge och sen två till på Laughing Duck på Vasagatan. Riktigt trevligt att bara sitta och prata om allt mellan himmel och jord. Måste göras om någon dag.


Skansen en dag med min Dennis


Vart lite bitter i morse när jag vaknade och såg att termometern stod på +25 och solen sken som aldrig förr ! Jobbade ju till 21.30 men sen började det regna iallafall. Precis som vädret lovade.

Nu ska jag dock lägga mig i sängen och mysa med min käreste :)

xoxo
erika

En plats i solen

Nu har jag börjat läsa den senaste boken om Annika Bengtzons äventyr :P
Liza Marklund- En plats i solen




Förresten om ni gillar att läsa deckare som jag och skulle vara intresserade av att byta böcker så hör gärna av er :)!!

Tävling




Var med och tävla hos Lenas recept om Läppglansen i form av Cupcakes, från Presenter Med Stil.

Gå in på http://kattgalen.bloggspace.se för att tävla

Spontan bowling

Igår efter arbetet gick jag och Dennis hem och åt sen ringde jag Jenny. Dom skulle till donken och äta så vi hängde på och fikade med dem bara.
Under tiden som jag beställde fika så bestämdes det att vi skulle minsann bowla.
GREJT!

Det var kul men Dennis körde över oss ganska duktigt. Vi var inte så bra vi andra. Och Joni som alltid brukar knäcka han hade en dålig kväll :S. Iof var det GALET varmt där inne. Det borde vart förbjudet att ha det så varmt att man svettades där.

Idag var planen att vi skulle till stranden och visst kan man ta sig till stranden. Antingen klarnar det upp eller så börjar det regna som det har lovats.
Det får nog bli att vi städar hemma. Sen ikväll bär det av till Jesper och Lollo för lite alkohol drickande :)

xoxo
erika

NU kommer bilderna :P


Slött!

Det går för jäkla slött att ladda upp fotona så jag tar det typ imorn :P (latmask)

Badade igen igår :P

Ja för inte folk ska undra så var jag, Jenny och Natalie inte ute och söp utan vi tog några öl/cider och hade det trevligt. Med mycket snack för det är väl oftast så med tjejer ;)

Jobbade kort pass igår så var på Brosjön med Elin och det var så sköönt. Vi spelade kort och Elin vann precis precis med typ ett poäng. Blää ! Jag fixar nästa runda av Chicago!

Nu är det bara torsdag och fredag innan helg och ledighet , nja, jobbar kort pass på lördag óckså. Så funderar på vad man ska kunna hitta på på lördag kväll. Någon som har några roliga ideer?

Nu ska jag försöka att lägga in lite foton från helgen på Ekerö sen är det dags att krama kudde.

xoxo
erika

RSS 2.0