Chillmode

Igår var det Dennis födelsedag!!!
Jobbade från 8 till 13 sen var det fullrulle med massa fika och massor med gäster som kom och hälsade på. Det är stressigt på ett sätt men ändå helt underbart att alla är under samma tak. Älsklingen blev jätte glad över sina presenter och lite chockad över att han fick sin Police klocka som han minsann har suktat efter. Det är såklart att han får det han vill ha min baby!

Idag jobbade jag också 8-17 så jag kom hem för inte så länge sedan, vi har hunnit äta middag och snart är det dags för mys i soffan.
Dennis pappa och lillebror åker hem imorgon på morgonen. Det har vart riktigt kul att ha dom här men inte blir det en lugn stund med Tristan i närheten :) Förutom när han sover såklart. Han sa för en stund sen när sängen bäddades att han minsann inte ska sova än, nähe, så lillkillen som ligger och sover sött nu var inte alls trött ;)

La in min semesteransökan nyss också, det är först till kvarn som gäller och vi vet redan när vi vill ha semester så varför inte. Sen har vi även tänkt åka ner till GBG på påskhelgen. Då har det förhoppningsvis hunnit bli lite varmare, kanske, eller? haha!

Nu ger jag upp. För jag vill mysa i soffan med min älskade.


Min tatuering på ryggen :)


BKK


Måste vara världens längsta TukTuk :)


Muffins!

På lördag är det kalas för Dennis här hemma och jag skulle minsann baka massor hade jag tänkt men det är ju inte min starkaste sida som dom flesta vet så ska göra muffins iallafall.
Jobbar hela tiden känns det som så kommer att göra muffinsen på fredagen och möjligvis frostingen också eller så lägger jag på frostingen på lördagen när jag kommer från jobbet.. Jag vet inte.
Vad är bäst? Lägga på frostingen redan på fredagen eller att göra det på lördagen?

Får se om jag lyckas med dom ens. Det blir kanske 3:e gången jag bakar muffins, haha. Som sagt inte det jag riktigt haft intresse för.

Ska försöka att experimentera lite också och göra blåbärs muffins, hallonmuffins, muffins med vitchoklad och muffins med mintkrokant choklad i :)

Wish me luck!

Bromma here I come

Har jobbat 7dagar i rad nu, visst inte bara långa pass men fan vad det kändes imorse när jag skulle kliva upp. Blää!!
Imorn är jag ledig och har bokat in att våldgästa Sarah i Bromma. För en gångs skull ska jag se hur hon bor och nu har dom större lägenhet .
Skulle ha tagit bilen men Dennis skulle ta den till jobbet denna vecka också så det blir tåg tåg och tåg för mig.

Gonatt.


Hoppsan Hejsan

Skulle egentligen vart ledig idag men tog ett extra pass och hann inte ens stämpla in innan jag hade tagit på mig en stänging :s Skiftledaren som skulle stänga mådde inge bra så jag gick med på att byta. Man måste ställa upp för varandra annars jobbar man inte som ett team!
Kommer dock vara trött imorgon för borde sova typ för en halvtimme sen men är inte trött.

Har suttit och planerat lite hemligheter sen jag kom hem och tror verkligen att det kan bli bra ;) Vad det är får ni inte veta än, mohaha! Evil laught big time.

Imorn är det 10-19 som gäller och efter det kanske lite bio. Kom på det nu att det skulle vara trevligt men får se om Dennis orkar med 21 bion. Det finns några filmer som går som jag skulle vilja se: The tourist och The town iallafall.

Nu kallar sängen men först lite tandtråd (klappar mig själv på axeln)

Skulle, Ska, Kanske?

Hade ställt klockan på 10 i morse och det var kört men lyckades inte somna om ordentligt så när den ringde igen vid 11 så var det bara att kliva upp.
Hungrig som bara den (måste ha frukost på morgonen) inser jag att det inte finns någon frukost så det fick bli knäckemacka bara.
Skulle träffat Lollo nu på dagen men kände verkligen mig helt slut och det gör jag fortfarande men lyckades ändå få ett ryck och städa. Så jag började plocka undan och satte igång diskmaskinen. Tog till och med ett varv med dammsugaren.  Helt crazy!


Triss lotter

Min älskling är bäst!!
Han kom förbi jobbet idag med bilnyckeln så att jag kunde ta bilen istället för att promenera hem. :) Världens snällaste.
Imorn ska jag bara jobba extra på kvällen från 16-19 fast ska vara på jobbet vid 15 för att göra februari planering med chiiifen. Och ringa om sluss dörrarna som lagt av (skriver som en påminnelse till mig själv ;) )

Sen för att komma till rubriken så prenumererar jag på Triss lotter och hoppas varje gång när jag får hem dom att jag iallafall ska vinna någonting. Fick denna månads lotter igår och skrapade dom nyss men alla var nit lotter. Surt! Men jag ökar iallafall mina chanser att vinna nånting genom lotterna.
Satsar man inget kan man inte heller vinna något.
Så ni som gnäller på att ni aldrig vinner något: Köper ni lotter? Spelar ni på hästar? Brukar ni lägga en KENO rad ibland?   Inte? Nä inte så konstigt då att ni aldrig vinner något.

Nu ska jag fortsätta se på Criminal Minds på 5:an som jag hann till idag, wohoo.



Soffan

Jag slapp den inatt iallafall för nu hade jag tagit Dennis hostmedicin som smakar helvete men är mycket starkare. Men igår natt så gick jag och la mig på soffan vid 2 tiden på natten för att jag väckte Dennis när jag hostade.
Stänger idag med och kommer att promenera hem för så roligt var det inte att vänta på bussen i 40minuter. Var helt säker på att den skulle gå hel och halv som vanligt men då gick den bara halv.

Nu måste jag duscha så att jag vaknar till liv. Jag blir helt knasig av att stänga.

Lördag

Jag och Dennis sitter och nördar vid varsin dator och umgås ;) Haha är det såhär det ska vara !! Nä då men vi fastnade lite grann båda två, jag kollar runt lite på bloggar oså.
Idag var vi en sväng till stan för att köpa en present till farmor och sen behövde jag en almanacka innan jag blev galen. Åhlens är dom enda som har den designen inuti som jag gillar.

Dennis passade på att titta lite på Stadium efter en väst och han köpte en från Everest, den var jätte snygg.
Jag som då inte har råd med att köpa något dyrt blev helt förälskad i en vit Everest jacka som kostade 1300:- och sen är det 20% rabatt på alla jackor. Var riktigt nära på att köpa den men gjorde inte det och ångrar mig nu! Buhu!

Ikväll vid 18 är det mkiddag hos farmor för att fira hennes födelsedag som var den 6:e. Är riktigt sugen på att gå ut och dansa men det blir nog bara lugnt hemma sen.

Vad ska ni göra ikväll?

Fredagsmys!

Inatt sov jag hela natten utan att vakna av hostandet, wohoooo! Var rädd att det skulle bli några timmar på soffan inatt med men jag klarade mig.
Tycker att fredagsmys vore riktigt trevligt men får se vad min karl tycker, är det inte Lets dance ikväll med? Nä Lets dance är inte favoriten kanske men nu när Idol är slut så är det iallafall något att följa.

Vår strand i Khanom, Nai Plao Beach



Utsikten från Bungalown, iiinte dåligt ;)



I Love BKK


Sista kvällen i Thailand. Hänger i baren på taket.

Hemma sjuk.

Ännu en bortförklaring för att inte blogga just nu. Igår låg jag helt däckad i soffan, idag är jag mer människa men fortfarande inte ok.
Gick och la mig vid 23 igår och vid 24 vad jag fortfarande vaken för att jag låg och hostade. Tog hostmedicin och somnade sen på en gång. Vaknade igen vid halv 3 på natten och så var det samma visa igen. Hostar så mycket att jag nästan kräks och kunde inte ta hostmedicin igen så för att inte väcka Dennis som går upp 5.20 så gick jag och la mig i soffan.
Han hade som tur inte hört något inatt, försökte alltid att hosta i täcket så att det skulle låta mindre.
Måste få i mig frukost nu så att jag kan ta mer medicin.

På färjan mellan Khanom och Koh Samui


1,2,3..






Bild!

Har jobbat hela helgen och vart förkyld sen vi kom hem så därför är det lite dålig uppdatering men bjuder på en bild iallafall.



Big Buddha på Koh Samui !


Reality


Imorn jobbar jag, back to reality baby!



Vad får man för 55:- i Thailand


1 Leo
2 Chang
1 Redbull shot
1 paket med chips
1 paket med Pocky (jätte goda pinnar med överdrag)
1 paket med Oreo kex
1 paket cigaretter
1 CocaCola

Fett med nice!


Hemma!!

Nu börjar jag bli människa efter att ha kommit hem vid 2 tiden inatt. Dennis är sjuk och jag har inte heller mått så bra sen vi kom hem så har bara lämnat hemmet idag för att handla frukost.

Ville verkligen inte åka hem, hade lätt kunnat stanna en vecka till. Vi hade lite otur med vädret i Khanom så brännan är inte som jag hade velat. I Bangkok däremot där är man fan alltid garanterad sol så där pressades det på förmiddagarna och sen ut på stan för att ranta runt i affärer.

Om någon vill uppleva det lugna och genuina Thailand så måste ni åka till Khanom. Det fanns iiiingenting där :P Staden är inte gjord för shopping för oss utan för dom själva, stranden som vi bodde på fanns det kanske 6 hotell på och inga solstolar och jox på stranden.
På morgonen när man sitter och äter frukost kan man ute i havet se dom rosa delfinerna som Khanom är kända för.
Vi var på en snorklings tur för att se delfiner på nära håll men dom lyckades inte hitta dom. I Khanom är nästan alla fiskare så dom brukar mata delfinerna och kan på så sätt veta ungefär vart dom håller hus, men tyvär fick vi inte se dom den dagen.
Vi promenerade till ett vattenfall som fanns i närheten men det var lågvatten så det såg mer ut som en fors. Kul att vandra som vi gjorde iallafall för vi gick fel och hamnade vid en skola och oj vilket liv det vart på barnen. Alla ropade "Falang"(som betyder vit människa) och blev helt till sig av att vi bara döck upp.
Dom är inte vana med att ha mycket turister där och det är så skönt för dom är mer hjälpsamma och ärligt vänliga mot en på ett sånt ställe än en ort där turisterna finns överallt som Phuket och Krabi där dom är beroende av oss på en helt annan nivå.

Fotona kommer jag lägga in på datorn imorn så det dyker nog upp några här med ska ni se. Är ledig imorn sen jobbar jag hela helgen, Ska klämma in att gå på DinSko och kolla, träffa mina gudbarn och Jenny och Joni, träffa Jesper och Lollo + barn. Sen tvättas det för fulla muggar här just nu :P

RSS 2.0