En lördag på Ekerö.

Veckan som vart har flytit på det känns alltid lite sådär när man jobbar igen och det gäller ju även om man bara har vart ledig två dagar också :P

I Fredags så var jag på Söder efter jobbet och drack några öl med Jennypää och Natalie. Det var första gången Jenny var ute och drack sådär sedan hon blev gravid så det var riktigt trevligt :)

Lördag morgon tog vi färjan från Slagsta till Ekerö till Dennis kompis landställe och oj vad fint det var. Egen strand och bastu vid vattnet. Så ska jag också ha det någon dag :)
Vi hade jätte trevligt och jag badade 2ggr faktiskt!! Sen kaosen när vi tog ut båten var nog det roligaste haha. Man kan säga att det var "typiskt" tjejer :P

Jobbade igår och skulle stänga men fick migrän och som tur var kom Crippa och stängde åt mig vilket jag verkligen uppskattade. Då kunde jag åka hem och vila så att det inte blev värre.
nu har jag haft det 2ggr på en ganska kort tid och innan det var det lääänge sen jag hade det så måste nog ta min rumpa till doktorn för att få tabletter som hjälper. Kolla leverfläckar skulle också behövas göras.

Idag jobbar jag till 21.30 så missar denna vackra dag kan man säga.
xoxo
erika

Då vart det utrett.

Gynning är inte gravid det var tydligen ett skämt.

På vägen ner var det boöppning över Göta Kanal

Jag tänkte lite fort skriva ner vad vi gjorde i Göteborg kanske och kanske klämma in något foto.
Resan både upp och ner tog ungefär 6 timmar och det var inte så farligt(säger jag som inte körde) men man blir lite trött även om man försöker underhålla sig med massa annat i bilen. Vi stannade inte överdrivet många gånger åt båda hållen förutom när vi skulle äta och på vägen ner parkerade vi i Mariestad för att gå på stan och hitta något att äta där :) Vi ville inte bara äta hamburgare hela tiden :)



Dagen efter att vi kom fram så hade vi en hel dag på oss att bara göra något så det fick bli Nordstan med lite shopping. Observera inte mycket bara lite shopping :) Hade ju låtit bli att handla något här hemma så då fick jag handla lite när vi var där nere :)
Midsommarafton började med fint väder sen regn sen kom solen fram sen regnade det lite. Med tanke på att vi var på en ö så blåste det ganska mycket också. Det gör typ det hela tiden :P
Vi firade med några av Dennis pappas vänner på ön med sill lunch, musik, fika och sedan själva middagen. Allt i ett jätte stort party tält och det var riktigt skönt för det blev som ett växthus så det var inte alls kallt där under kvällen.

Vå bestämde oss för att åka hem en dag tidigare. Det var nog tur det för igår när vi lämnade tillbaka bilen till Strängnäs stod den mötande filen stilla i princip. Där i klungan hade vi fått vara isåfall.

Nu ska vi passa på att göra något eftersom vi fortfarande har idag och imorn som semester. Det får bli att vi åker in till staden och promenerar till Djurgården och kanske tar en sväng inne på Skansen :) Mysigt :)

xoxo
erika

Gynning gravid?

Var det bara jag som tyckte att Carolina Gynning såg smått gravid ut i Sommarkrysset igår på tv?

God morgon folket.

Nu är vi i Göteborg. Vi kom vid fem tiden ungefär och hade härligt väder hela vägen förutom vid Skara där det regnade lite bara. Vi blev serverade öl och lekte massa med Tristan innan vi höll på att somna i soffan när vi skulle se en film. :P
Så nu är vi utvilade och vaknar till en massa regn som jag då inte hade önskat mig. Men till imorn så ska det vara uppehåll på eftermiddagen/kvällen har jag läst. Hoppas på att det för en gångs skull stämmer :)

När Dennis har hjälpt sin far med att köra skrot till tippen så ska vi röra på oss till the city. Blir nog Nordstan med tanke på vädret. Vi måste hitta nå grejjer till leken som leks imorn. Kommer inte riktigt ihåg hur det gick till men den kallas tydligen "julklappsleken" :) Skoj!

Nu ska jag passa på att dusha så att vi kommer iväg sen när Dennis är klar.
Trevlig midsommar till er allihopa (säger det nu redan om jag inte hinner blogga imorn ;) )

xoxo
erika

Götet imorgon

Haha läste nyss på Jennys blogg att hon och joni hade vart på samma bio som vi och sett Baksmällan. Helt galet att vi missade varandra. Egentligen inte galet med tanke på att det typ var fullsatt men mer otur kanske att man inte kunda säga hej bara.

Idag följde jag med Dennis till Strängnäs för att hämta hans mammas bil men innan det tänkte vi passa på att njuta av solen så vi skulle minsann ha picknick på Hågelby. När vi går till bilen för att åka till ICA och handla något tycker jag ändå att det är kyligt men vi tog oss dit satt en stund och sen åkte vi hem och fortsatte. Jag frös som attans för att det blåste så kallt :(
Så det var en bra ide som sen inte gick riktigt så bra som det hade kunnat om det inte hade blåst ute. Men man ska inte klaga det har vart skönt att solen har skinigt så fint :)

Imorn på morgonen påbörjar vi vår roadtrip till Gbg och vi har bränt 6 skivor för att slippa lyssna på samma låt 2ggr :) hihi förra gången hade vi 2 skivor har jag för mig och det är inte så roligt sen i slutändan.

sussa nu för att orka packa det sista imorn innan vi åker.

xoxo
erika

En veckas semester here I come.

Helgen på arbetet har gått bra och vi hade ganska lite att göra men det har väl mycket att göra med ombyggnaden men också det kassa vädret. Så mig har det inte gjort så mycket att jag har jobbat.
I söndags var det så lite att göra att jag kunde gå vid halv tre :) Ack så härligt!
Det betydde att jag och Dennis kunde gå på 18 bion på Heron. Vi såg Baksmällan och den var riktigt bra!! Ni måste se den.
Ofta är komedier roliga så att man skrattar ibland men här kunde jag verkligen inte hålla mig :)



Så här sitter jag med ett glas vin bara för att det är måndag och jag är ledig i en vecka! Wiiha. Även om det är vår enda semester denna sommar så ska det bli riktigt skönt.
Är dock väldigt avis på min mor som åkte till Rimini i lördags. Där är det minsann 25 grader varmt.

Imorn ska jag packa för vår roadtrip till Göteborg medan Dennis åker till Strängnäs och hämtar bilen. Vi åker på onsdag morgon någon gång och kommer hem på söndag. Håller verkligen tummarna för fint väder *hoppas*


Har tänkt mobil blogga från Dennis mobil men om jag känner mig själv så kommer jag på något vos glömma bort det haha :P

Nu mys med min käreste
xoxo
erika

Ska, orkar inte, borde.

Städa städa städa. Det är itne så farligt. Det som ska göras är att plocka undan mest och köra en sväng med dammsugaren. Men det är för in i skogen svårt att få arslet ur vagnen :)



Ställde klockan på halv 10 imorse och det känns fortfarande inte som att jag har sovit ut :S Men det kanske kan göra så att jag somnar tidigt idag. Öppnar 4 dagar i rad sen. Skänt för då kommer man hem tidigt :)

Men nu fruuuköst

xoxo
erika

Tack :)

Vad glad jag blir över att alla är så glada för vår skull :) Vi är också jätte glada såklart och lyckliga :) :)



Idag fick jag min skatteåterbäring och även om det inte var mycket så var det väl behövt, det betalar mitt busskort denna månad och det är alltid något :) Stackars Dennis dock som fick betala :(

På jobbet var det lite kaotiskt idag pga skolavslutningarna så vi hade mycket att göra heeela dagen. Och med tanke på att halva matsalen är avspärrad eftersom vi bygger om så känns det som en enda stor röra alltihopa. Men håller tummarna för att dom blir färdiga i tid så att vi slipper allt detta :S får fan ont i huvudet av att dom typ målar och håller på.
En sak som jag störde mig lite extra på idag är att om man vet vad man vill ha när man beställer varför kan man bara inte säga det.
Ska du ha en glass med kola topping SÄG DET DÅ! Tro mig jag frågar 1000000 frågor under min arbetstid redan som det är.
Det är så typiskt att nån kommer in och beställer en glass:
Vad vill du ha för glass?
En med sås...
Vilken sås?
Kola sås.
Spotta ur dig att du vill ha en glass med kola sås så får du den fortare också :)
Lilla menyn är en sån också där man alltid alltid får fråga hamburgare eller cheeseburgare. Och jag vill fan tro att alla vet vilken av dem de vill ha .
Ja jag är kanske lite bitter haha men det går över tillfälligt ;)

Seinfeld sen krama kudde
xoxo
erika

.kärlek.


Igen o igen..

Att jag lyckas ta ur bettskenan på nätterna. I morse visste hittade jag den inte igen och fick röja lite i sängkläderna då dök den upp. Kan inte limma eller tejpa fast den i munnen för att jag omedvetet inte ska ta ur den haha. Fan det gör ju ont i tänderna :(

Nu har jag och Dennis bokat allt med Thailands resan förutom hotellen i Bangkok. Det ska vi checka på torsdag :) Det är 5 månader kvar innan vi åker. Den tiden måste gå fort men inte fööör fort så att man hinner spara alla pengar :)



I lördags var vi på Smaka på Stocholm en snabbis bara men det var så mycket folk i Kungsan och Danskarna hade tagit över plattan haha, det bara var jobbigt så när Dennis hade köpt ett par nya jeans så åkte vi hem. Fixade lite mat och städade massor.
Vid sju ungefär kom det lite vänner till oss för att se matchen mellan Sverige och Danmark som då inte var särskilt spännande men Jenny tippade rätt och vann äran ;)

Det är bara en vecka kvar innan vi har en veckas semester och åker ner till Göteborg. Det ska bli riktigt skönt. Hoppas att vi har tur med vädret *håller tummarna*

xoxo
erika

Regn, rusk och migrän.

Igår spenderades heeela dagen i Strängnäs för att fira Jennifers student :)
Tyvär var väl vädret inte det bästa men dom slapp regn vid utspringet och när dom åkte flak vilket alltid är något. Sen att det blåste sviiiin kallt det är en annan femma. :S
Hon verkade glad iallafall och hade fått bra betyg så: Lycka till Jennifer :)



Jag hade dock lite otur och fick migrän när vi kom tillbaka till Sandåsa. Först synrubbningar och sen gick dom över så trodde att jag hade klarat mig men då tappar jag känseln i vänster arm. Sen höger arm. Sen försvann halva ansiktet så jag fick låna stugan till att vila i. Blev väl liggandes där i undefär 3 timmar innan jag och Dennis åkte hem igen.

Idag känns det mycket bättre och det ser nästan ut som att det är fint väder ute så vi kommer nog iväg till staden för att "Smaka på Stockholm" :)


xoxo
erika

Ont i the hals :(

Vaknade i morse med jätte ont i halsen och det har inte blivit bättre :S Var uppe hos mamma nyss och drack kaffe så att hon kunde få sin mamma present och då bidrog katterna till lite snor också. Blä
Känner mig verkligen dålig men jobbar imorn och på torsdag sen är det ledigt fredag, lördag och söndag. Ska bli skönt att få sova ut ordentligt och kanske inte göra något jätte krävande.



Men på fredag är det trip till Strängnäs som gäller. Dennis lillasyster tar studenten. Hoppas för hennes skull att det är fint väder. Inte för att det ska få förstöra en sån dag men det är tråkigt om det regnar.

Annars i helgen finns det inga jätte planer kanske åker in till Smaka på Stockholm på lördagen. Har aldrig vart på något sånt faktiskt och det verkar mysigt :) Kanske mor och hennes kille gör oss sällskap om vi frågar. :)

Ett glas C-vitamin en alvedon och sen hoppa i säng.

xoxo
erika

...

I onsdags när det bara skulle bli någon öl på kvällen så blev det en massa öl och nån drink. Väldigt trevligt var det och eftersom sällskapet var Sussu så fanns det en massa att prata om. :)
Vid fyra var jag hemma och inte nykter men så blir det ibland haha. Var inne i stan dagen efter för att hämta sista pengen från serverings jobbet jag hade ett tag.
Skulle även vart ledig i fredags men jobbade 17 till stängning för att det vart lite knasigt.
På dagen tog 3orna på Tumba studenten så jag och jenny passade på att kika lite på dem och deras flak. Man blir så glad för det var en helt sjukt bra dag när man själv tog studenten :) Vi satt ute i solen en timme eller så och åt varsin dounut. Skrattade lite åt Fanny som var lite svårflörtad måste jag säga. Hon ville inte skratta riktigt lika mycket som hon brukar göra.

Helgen spenderades mest i ett kök på Donken där det också var riktigt varm men solen fattades och hade ersatts med lite stekos och frityrolja :P Inte så roligt men vad ska man göra.

Nu måste jag sova och hoppas på att det som gör ont i halsen släpper under natten.

xoxo
erika

RSS 2.0