Vann rätt låt?

Det tycker jag!!!



Lena 19 år gammal från Tyskland vann med låten Satellite.
Hon var för fyra månader sedan heelt okänd och hade gått in i båsen där auditionerna skedde och sedan blivit kontaktad av producenterna.
Dagen efter var hon hur stor som helst i Tyskland och älskad av folket.
Och hur gullig var hon inte när hon stod på scenen och skulle ta emot priset, liiite chockad och överväldigad.

Blev lite orolig ett tag när länder delade ut poäng till Grekland. Började undra om de verkligen hade hört låten.
Danmark hade också kunnat vinna såsom Georgien, det hade vart helt okej, men inte Grekland.
Ryssland ska vi inte ens tala om, haha!

Det var mina tankar om kvällens Eurovision Song Contest i korthet.

Love oh Love... :)

Inge streptokocker

Var på Vårdcentralen idag och hade inte halsfluss.. tur säger alla men inte jag. Hade hellre haft halsfluss och fått penicillin för att få bort det men nu är alternativet att knapra Ipren och hoppas att det går över fort. Blä!
Men halsen känns lite bättre nu men har fortfarande svårt att svälja. Inge feber idag heller så det är skönt.

Ska nog in till stan en sväng med Dennis imorn, han ville till tatueraren för att boka tid :) Får se om en annan också kanske slår på stort :)
Försöka hitta något till våra mödrar på Mors dag också som är på söndag.

Trevlig helg allihopa!!

Mobilen klar igen.

Hade fått meddelande imorse om att min mobil är klar igen. Äntligen. Blir det nå mer fel blir jag galen. Iof var den första gången mitt eget fel så, haha.

Bokade tid hos vårdcentralen igår så klockan 13 har jag tid. Ska fråga Dennis lite snällt om han orkar köra mig så att jag kan hämta telefonen idag annars tar jag det i veckan som kommer.

Sverige kom inte med i finalen igår till Eurovision Song Contest and that sucks. Det är tydligen enda gången som Sverige inte har vart i final. Pinsamt , lite...

Nu ska jag försöka få i mig en macka eller två, det gör stört ont att bara svälja. Ska kolla tempen också fick nämligen feber igår eftermiddag igen :S

Sjuker :(

Dennis blev sjuk i början av veckan och har nu lyckats smitta mig :( Kände att jag hade ont i halsen igår på morgonen men det var helt ok på dagen men när jag var på väg hemåt så kände jag mig jätte hängig och hamnade på soffan. Tog tempen som då visade härliga 39 grader. Inte så konstigt att jag mådde dåligt.
Så blev hemma idag i hopp om att det blir bättre men halsen känns sämre och nu när vi åt räkmackor så fick jag kämpa i mig en för att få i mig mat :(

Därför är nu resan till GBG iställd. Att äka dit och träffa en 2 veckors liten bebis känns väldigt riskabelt.

Nu en alvedon och krypa ner i soffan.
Puss o kram


God dag.

Idag skulle vart en heeelt vanlig dag men icke. En kille på jobbet drömde att vi skulle ha en såkallad SOR (ett överraskande besök från en av de högra cheferna) och vi skrattade åt det lite men vid halv 10 så ringer han och säger att han är där om 20 minuter. Heeelt crazy!!
Meeen det gick great och alla var glada och nöjda så vi klarade oss :) Tack alla som jobbade idag!

Efter jobbet kom Dennis till centrum för att hämta ut bilen som lämnades på lagning imorse. Skönt att få det gjort men det svider ju i plånboken :(
Så mamma kunde komma och hämta sin bil också men vi passade på att köra lite och det gick ju great nu när det är konstaterat att det inte var mitt fel att vi fick motostopp hela tiden utan det var ju bilen som var trasig :P hihi

Älsklingen min blir hemma imorn med så ska köpa med mig glass hem efter jobbet, det är ju gott och känns bra i halsen när man har ont.

Sen på fredag morgon så åker vi till GBG för att träffa Dennis nykläcka lillebror och den lite större lillebrorn också såklart.

Baj baj och ha det grejt!

Home

Kom hem igår från kryssningen och vi har haft sjukt roligt :) Alla mådde väl som vi förtjänade dagen efter men mamma, jag och Dennis tog oss varsin öl och det fick iallafall mig att må bättre haha :) Den var tillochmed god.

Vippan hjälpte mig att fixa mitt hår och det blev så sjukt bra. Har aldrig´vart så snygg i håret som jag var i fredags :)


Kryssnings fredag :)

Idag jobbar jag 10-15 sen kallar Slussen och Viking terminalen :) Woho!
Det är så sjukt bra väder också så det här kommer att bli toppen.

Packade igår men kunde verkligen inte bestämma mig över vad jag ska ha på mig. Har kommit fram till att jag måste köpa nya pumps. Inte vita kanske för det har jag men en ljusare färg av någonting, kanske :P

Just det jag ringde teknisk support för telefonen och jag måste lämna in mobilen igen :( Hon sa att det fanns inga kända fel för Iphone som har med högtalarna att göra. Dom hade det i början när Iphone kom men inte längre så ja inte mycket att göra åt.

(Hade missat att publicera inlägget, därför kommer det nu)

Me love the sun

Hur underbart är det inte att vakna på morgonen av att det är ljust ute?
 Det gör det så mycket enklare att kliva upp ur sängen.
Har ätit min frukost och ska snart göra mig iordning för arbetet.
 

Tjingeling!


God kväll.

Nu har jag blivit irriterad och frustrerad :( Tappade min Iphone i marken så att den gick sönder som ni vet och var igår och hämtade den från lagning där kille i butiken påpekar att det var en helt ny telefon. Wiihoo. Det är väl alltid bättre kände jag.
På kvällen igår så slutade ljudet fungera en stund och det var inge mer med det men nu har det lagt av helt. Jag har googlat svar och alla säger att det troligtvis är smuts i högtalar utgångarna men jag har ju en helt ny telefon så det går bort så körde en systemåterställning men inte hjälpte det heller.
Måste ringa till operatören imorn och se vad jag ska göra. Förhoppningsvis behöver jag inte bli utan Iphone igen :( Det är tråkigt då.

Imorn jobbar jag från 11 till 20 sen hem och packa inför kryssning på fredag, Yippiiee! Jobbar 11-15 på fredag så det blir att åka till Slussen direkt. Jag, mamma, Vippan, Dennis, B och Dennis bror är det som drar och det ska bli riktigt roligt. Förhoppningsvis är det fint väder så att man kan sitta på däck och dricka berra :)

Nu ska jag se klart på Sandhamn sen är det sov tajm.
puss o kram

Söndag.

God dag allihopa.
Vaknade vid 10 har jag för mig och har ätit frukost och bara sett på tv fram tills nu.
Dennis har haft lång ledigt i helgen medan en annan har jobbat :P Var och körde med mamma i torsdags och fredags. DEt går jätte bra och jag är säker på min körning men bilen krånglar igen. Den har börjat lägga av varje gång man ligger på tomgång. Så när jag åker in i ett rödlyse och måste stanna så dör bilen. Testade däremot att istället för att lägga i ettan så la jag i neutral istället och då orkade den :)
Men vi ska ju till GBG näst nästa helg och ska ta bilen så måste kanske kolla upp vad det är för fel :S

Jobbar idag också till stägning sen är jag ledig imorgon. Då blir det att städa städa som vanligt typ. Skulle fixa badrummet idag tänkte jag men äsch tar det imorn istället :P

Solen skiner och jag är ledig!

Solen skiner vilket dom sa att det inte skulle göra men jag gillar det :) Är ledig idag och ska iväg till Tumba för att träffa Jenny och barnen.
Ska äta frukost, duscha och städa undan lite sen är jag på väg. Kanske ska lyfta rumpan ur soffan snart så att jag inte blir stressad :P

Gone and away people!

Mielihyvää


Introduktion och övningskörning.

Introduktionen gick jätte bra idag :) Var jätte nervös men det släppte ganska fort. Försökte att vara stenhård men ändå hålla dom intresserade i vad det är jag berättar. Det blir väldigt mycket pladder från min sida :P

Mamma kom vid sju till jobbet och hämtade upp mig. Sen åkte vi hem och bytte bil bara. Det blev en sväng in till stan. Spännande värre men det gick jätte bra. Fick nåt motorstopp men hade aldrig nån bakom mig så det var inga problem :) När jag kom hem så hade min älskade somnat på soffan och gick o la sig i sängen för en stund sen.

Desperate Housewives tog slut nyss och tyckte sååå synd om killen Eddie :´( uscha! Och nu är det Cugar Town. Gillar att dom kommer efter varandra :)

Imorn ska jag träffa Jenny och barnen en sväng på dagen sen måste jag städa för nu är det rörigt igen :P


Färgat håret igen.

Idag körde vi en mellanbrun färg i håret för jag var som sagt inte helt hundra över den röda nyansen. Det vart mörkare men fortfarande lite ojämt. Har väl för många nyanser av det blonda i grunden så då blir det lite hejs svejs nu också. Förhoppningsvis blir det jämnare allt eftersom man färgar.
Om jag känner mig fräsig imorn så lägger jag in ett foto :)

Idag slutade jag 15 så jag och Sarah bokade en fika :) Hon kom till jobbet och hälsade lite på alla sen åkte vi till Skärholmen så att jag kunde lämna in min telefon hos 3 där. Fick äntligen bekräftelsen igår på mailen.
Så nu återstår det bara att vänta på att jag får hämta den. Hoppas att dom är snabba, jag har tråkigt med min gamla  telefon.

Imorn jobbar jag från 9-19. Har introduktioner med 4 nya medarbetare 16.00. Är redan nu jätte nervös över hur det ska gå. Ska pladdra på i 3 timmar :P

Puss o kram!

Upp och hoppa!!

Ställde klockan 12 idag och inte vaknade jag innan dess inte. Nu har jag duschat en snabbis och ska klä på mig och dricka ett glas C-vitamin sen åker jag till centrum för att möta upp Elinor :)

Kan inte solen titta fram bakom molnen? det är +10 nu och om solen skulle visa sig skulle det sääkert vara +15 minst :)


GratisBio.se

Jag har nu blivit medlem i gratisbio.se
Har vart med om flera som hela tiden växlar in samlade poäng till presentkort och liknande. Jag vill med :)
Så testa ni med :)

http://gratisbio.se/?RecruiterID=296044


Nu var det gjort.

Det var en galen kväll med en man kort men det gick bra. Råkade välta en grej som fick grannen att ringa och jag hann bli irriterad för man måste ju få råka :(

Och det var mycket snack men liten verkstad för mig märkte jag. Ingen cykel till jobbet än och inte vart det någon solning heller idag :S Men jag orkade inte åka tidigare än jag var tvungen idag. Började en timme innan jag brukar också :S
Men imorn är jag ledig och har bokat in en fika med Elinor i centrum klockan 13, det får bli en liten snabbis för jag har lovat Dennis att fixa i trädgården. Vill inte göra honom besviken.

Nu ska jag se According to Jim sen är det dags för sängen.
Puss o kram!

Ställde klockan iallafall.

Sa att jag skulle sova tills jag vaknade men jag är för feg för det. Vill inte sova bort hela dagen :(
Som imorn är jag ledig då skulle jag kunna sova till tre om jag vill det men jag vill inte. Jag vill göra nåt på mina lediga dagar så kommer troligtvis att ställa klockan på 11 imorn med :P

Nu ska jag fixa lite frukost sen duscha och kaaanske om jag orkar sola innan jobbet. Känner mig jätte blek i denhär hårfärgen.


Brrrr!

Det gick jätte bra nu på kvällen och imorn kommer det gå ännu bättre för då får vi vår nya diskmaskin inkopplad :) Wiiihoo! Som vi har längtat.
Hann med en buss som gör att jag bara ha halva vägen att gå men det var fan lite kyligt ute :s Om jag orkar imorn ska jag kolla om jag behöver pumpa däcken till cykeln så kanske jag tar den till jobbet imorn :)

Är jag ledig på fredag så får se vad jag hittar på på dagen, ta en fika med någon av alla mina vänner som har bebisar och är hemma på dagarna haha!

Jag är inte helt värdelös med blommor ska ni veta, se vad fint den här blommar :) Blir glad när jag kan hålla dom rackarna vid liv. Annars har vi bara sånahär blommor med massa strån och dom är inte så kinkiga med att få vatten ;)




Soffan!

Skulle skriva ut pappret jag hade fått på mailen när jag gjorde en skadeanmälan men då började jag läsa ordentligt och det står att det bara är en bekräftelse på att dom har mottagit anmälan och att dom återkommer med beslut så snart som möjligt.
Vilken tur att jag läste igen annars hade det vart en tripp till Skärholmen i onödan idag igen.
Sen har jag världens bästa pojkvän också. Han erbjöd sig att åka till katterna när han har kommit hem. Ååååh vad sköööönt! Så nu ska jag lägga mig raklång på soffan, hann liksom bli stressad nu på morgonen :S

Gäsp!

Om jag är trött? Jajjamensan.
Satte klockan på 9 men bytte till 10 sen :P Men strax efter 9 så ringde ett jätte konstigt nummer så jag svarade inte och nu när jag kollade upp det var det till ett företag men jag känner ingen som jobbar där tror jag.?

Ska snart duscha och äta frukost sen ta bussen till Skärholmen. Imorn ska jag minsann sova tills jag vaknar av mig själv :S

Goood kväll/natt/morgon

Nu har jag kommit hem från arbetet. Det gick jätte bra ikväll och alla jobbade sjukt bra :) Sen fick jag även skjuts hem av en arbetskamrat som bor i Tumba så det vart knappt någon omväg.
Men imorn kommer troligtvis min skunskpray i brevlådan då kan jag känna mig säkrare vid hemfärd. Ska alltid ha den med mig i fickan.

Så imorn blir det upp vettig tid igen och iväg till Skärholmen IGEN :P Ska skriva ut pappret på morgonen och lämna in den med telefonen. Sen tar jag en annan buss därifrån och åker hem till mamma för att mata katterna och se att dom lever liksom.


Snart ska jag sussa, ska dricka ett glas C-vitamin bara. Tropisk smak den är bäst i test!

Väggen i trappen



Det är härligt att ha en händig man :)


Helt onödigt :P

Då tog jag mig upp tidigare än jag velat idag och åkte till Skärholmen för att lämna in min telefon. Men nähe, då skulle det gå mycket fortare att göra det hemifrån. Nu är det fixat så får jag se när jag har tid att åka dit igen. Kanske imorn om jag inte är allt för trött. Måste ändå åka till min mor och mata katterna. Hon och Hösa åkte till Polen imorse.

För dom som har missat nyheten så har jag gått och blivit brunett(rödhårig). Kan inte bestämma mig om jag gillar det eller inte. Det är snyggt i vissa ljus annars så ser det jätte rött ut. Men har köpt en mellanbrun toning och ska köra den om en vecka ungefär och se om det faller mig i smaken lite mer :)



Nu måste jag fixa lite mat och sen åka till arbetet.

Jäkla skiiiit också!!

Jag har vart dålig på att uppdatera av någon anledning. Men har ju kunnat vara på FB genom mobilen meeeeeeeeeen råkade tappa den i marken idag på väg hem från jobbet så skärmen la av :( Jag blev jätte ledsen men ska lämna in den i Skärholmen imorn. Börjar jobba 15.30 så passar på innan det men lite sovmorgon blir det.

Jenny och Joni har fått sin lilla son nu också. En liten pojke som kom i fredags. Han har inget namn än men vi var och hälsade på där idag och han är så fin så. Passade på att leka med Fanny lite också hon hänger iallafall inte bara vid mammas tutte :P


RSS 2.0