Jag vill också ha!



Vad skulle sägas om ungefär 1.000.000 :- i lön om dagen?!
Tack!




Nike, me wanna!



Sååå najs :) :)!!!

Snömannen



Nu har jag kommit en bit i den 8:e(?) och sista boken om kommisarie Harry Hole.
Vet inte om författaren har tänkt att skriva fler även om 8 böcker i samma serie är ganska mycket redan som det är.:P

Uppsägning

Idag sa jag upp mig från mitt jobb. Tycker inte om sånt där och var jätte nervös när jag skulle säga det till chefen. Visste inte hur han skulle reagera men det verkade okej. Han såg mest besviken ut faktiskt.

Detta innebär att jag börjar arbeta på McDonalds igen om 1 månad. Iallafall under sommaren och ska även provjobba på en bar på Götgatsbacken och om det går bra jobba extra där i sommar :)

Full rulle och förhoppningsvis cash i plånboken.


xoxo
erika

Coke!



Nya toppar på arbetet. med glitter :) Jag ser kanske inte så nöjd ut men dom är vädligt fina :)


Thailand yeeei!

Nyss bokade jag och Dennis en resa till Thailand :) :) Wohoow.!!
Ja det är i november men va fan det betyder att nu måste vi verkligen spara pengar och börja kolla på hotell och boka resa från Bangkok till Koh Chang också :)

Eru skön på det eller!?


xoxo
erika

Deklaration - check!

Idag kom min deklaration och det var väl inget att hurra för men var rädd för att jag skulle få betala iår igen men slapp det iallafall :)


Imorn har jag möte hos banken om pensions sparande och så ska jag för skojs skull kolla hur mycket jag skulle få låna i bostadslån. Så att man har ett hum om vad man kan kolla på och vad som är 'out of my league' så att säga.


mer än så hade jag inte på hjärtat.

xoxo
erika


VARNING!




Det är farligt och beroendeframkallande att designa sina egna skor på Nike's hemsida!



Helg och strul med pendeltågen

Var ledig lördag men Dennis jobbade på Donken så jag och Jenny åkte till SKHLM och checkade. Jag är luspank så jag var bara glas över att göra något :P Jenny däremot shoppade lite, bara lite. joni sa att det var minsann mitt fel att hon handlade för det man min ide att vi skulle till Skärholmen.
Hur kan det vara mitt fel , haha!?

Cutie på bussen!

På kvällen så åkte jag och Dennis hem till Jenny och Joni för att se Robinson och hänga lite. Det var trevligt men Robinson var inge bra :S Får se om det kanske blir bättre. Kommer iof jobba nästa gång som det går :P

Idag jobbade jag men började 14.30 vilket är nice. Men såklart är det en olycka på Södra så pendeltågen vände i Älvsjö. Så sjukt surt men det var inte så länge sedan jag hamnade i samma situation och då gick det jätte bra med ersättningsbussarna men ICKE denna gång. Det tog tid innan bussen kom och då skulle den åka till Gullmarsplan. Förra gången åkte den till Liljeholmen och det är röda linjen så det är perfekt för mig men nu fick jag gå av i Slussen och byta linje. Kom till jobbet 14.50 så hann innan vi öppnade!  PUH!

I veckan måste jag berätta och jag ser inte fram emot det. Det är alltid jobbigt även om man själv känner att det är rätt.


xoxo
erika

Beach 09

Många tränar för sommarens eskapader i bikini och allmänt lite kläder och jag beundrar dom som orkar och verkligen tar sig den tiden att gå till gymmet, att ta en promenad, springa en runda eller kanske gå en dans kurs.
Jag saknar verkligen den disiplinen att kunna göra något just nu. Jag hade ett gymkort för ett år men den började samla damm bara innan den gick ut vid nyår.

Jag är egentligen inte missnöjd med min kropp. Hade en vän som sa att jag är sådär fint kurvig och det kanske jag är. jag hade lite bredare höfter och inga smala lår men jag tycker att det är snyggt.
Att man sedan skulle kunna hålla magen mer i trim det är en annan femma och domhär fina så kallade kärlekshandtagen skulle vi kunna skippa helt. Det är nog det enda som inte är särskilt hett :P

Funderingar och allmänt babbel. There you have got it haha.


xoxo
erika


Gran Torino

Såg klart den nyss och den var bra. Fy fan vad jag låg här och lipade i slutet. Tycker inte om att gråta till filmer men va fan när det blir så sjukt känsligt så kan jag inte låta bli :S
Dennis somnade mitt i någonstans men det är inte så konstigt när man går upp tidigt.


Hade en fika med Sarah istället för lunch och vi pratade och pratade. Kunde säkert suttit där hur länge som helst men jag var tvungen att dra mig för att hinna till ett litet snabbt möte. Och mötet kändes bra.
Ser bara inte fram emot nästa vecka. Tycker inte om att göra sånt här :( Men det kommer att bli bra.

xoxo
erika

Lunch

Idag är det lunch med Sarah och sen kanske en kaffe med Jesper om jag hinner.
mer spännande än då blir det nog inte :) Men det ska bli riktigt trevligt att skvallra lite med Sarah :)

Great!



The Black Eyed Peas -  Boom Boom Pow



Män som hatar kvinnor.

Min dag slutade klockan 14 idag och Dennis hade också slutat tidigt :) Så vi gick lite på stan innan vi var på bio och såg filmen Män som hatar kvinnor.
Jag har läst de tre böckerna i triologin om Mikael Blomqvist och Lisbeth Salander. And love them.
Och filmen var väldigt bra , det hände något hela tiden som gjorde att 2.5 timmar gick fort :)
måste dock säga att böckerna är så mycket än att se denna story som film. För att få med alla detaljer om tillexempel personerna så skulle filmen behövt vara 5 timmar lång :P.

Imorn är det lång dag som gäller men det lär vara ganska lugnt även om det är lill-lördag. Dagens lunch var helt galen. Det gick bra och så men det var ap mycket folk, det var länge sen det var så.





Tror att jag har bestämt mig och kommer vara nöjd med det beslutet.

xoxo
erika

Hjälp!

Fram och tillbaka, upp och ner, höger och vänster !


Jag vet inte men ändå kanske eller? Hjärnan går på högvarv och jag vet helt enkelt inte hur jag ska göra.

Ska man veta vid 21 års ålder vad man vill göra "när man blir stor"? Antagligen ska man ha ett hum eller en dröm men jag har fan inte det. Har ingen aaaaning om vad jag vill göra. Vara rik och kunna göra vad jag vill?
Plugga? Nä ni, så kul är det verkligen inte och att plugga för pluggandets skull känns rätt ut sagt jäkligt onödigt. Att leva på bidrag och behöva ta lån för den sakens skull lockar inte heller.
Tror att jag kommer att jobba fram till pension men man vet faktiskt aldrig. Men vad vill jag jobba med ? Juste det kom jag fram till där uppe VET EJ!

Jag tror det blir det jag tänkte på idag, jag tror det.


xoxo
erika

Gottigott gott.

När vi hade vart på parlamentet så åkte vi till Söder och tog en öl på Bondens bar. Det var trevligt med lite flummig musik men det låg bra till för restaurangen som vi sedan åt på.
Jag åt Kyckling suvlaki och det var sjukt gott. Dennis och B tog nån tallrik med lite av varje och allt slank ju ner så det måste ha vart gott.
Vi gick till samma bar igen och drack nån öl till och sen åkte vi hemåt.
En lagom kväll med god mat, lagom med dricka och trevligt sällskap.

Min lördag på arbetet var helt okej med rullade på i princip hela dagen men sen smällde det till och alla kom samtidigt där innan 20. Då ville jag bara dö men det ordnade till sig sen :)
Igår sen (söndag) så var det bara hemma dag för mig och Dennis. Vi hade tvättstuga klockan 14 så innan det gick vi till centrum och handlade lite gott till kvällen.
Det var uppträdande av HEAT , Molly Sanden och Alcazar men vi orkade inte stanna och kolla. Dennis hade nog gärna sett Molly sjunga en trudelutt ;) haha.

Nu ska jag äta frukost sedan bär det av till arbetet.

xoxo
erika

The best...





If you are the best, I am the greatest







Så klockrent!

Parlamentet imorn.

Dennis vän "B" och hans flickvän hade fixat biljetter till inspelningen av humorprogrammet Parlamentet och var så snälla och frågade oss om vi ville följa med så imorn ska vi dit. :)
Inspelningen är ganska tidigt så för mig blir det perfekt eftersom jag slutar 14 men Dennis får gå tidigare från jobbet.
Efter det ska vi till en grekisk restaurang och äta middag. GOTT . (hoppas jag verkligen :P)

Jobbar på lördag så då är det väl inte så spännande men mamma och Janne tänkte komma och hälsa på en sväng efter att de har vart och sett final-genrepet av Melodifestivalen. Mamma har vart på mitt jobb en gång men Janne har aldrig sett vart jag arbetar.

xoxo
erika


Gnäller...

Gör hon också min bästa vän :P Hahah över att fotot tydligen inte var så bra på henne men det tycker jag att det var :)

Igår så jobbade jag kort dag så åkte hem efter arbetet och städade. Badrummet nästan glänser ;)
Sen lagade jag mat till min älskling som var jätte gott. Checapcici eller hur det nu stavas med couscous och tzatsiki. Det ni. Trodde ni inte om mig va mohaha :)

Nu måste jag dusha och sen fixa mig för arbetet.

xoxo
erika

just a small photo



Jag och min bästa vän :)

NU!!

Får det vara nog. Vem sa att det skulle snöa mera? Va Va VA?

Missade ju...

Hahha glömde typ bort att jag har gått inne i stan med Jenny och bebis Fanny hela eftermiddagen.
Jenny skulle ta en lunch med Natta (sjukt länge sedan!!) så dom kom upp till mig och åt lunch. Sen vandrade Jenny runt tills jag hade slutat och sen kom hon tillbaka.
Hon ville ha lite hjälp med att prova kläder och så skulle det köpar saker till dopet. Det blev ett par vanliga jeans för att sluta använda mamma byxor haha. och en klänning till Fannys dop. Jätte söt var den :)

Som jag sa till pää så skulle jag gärna göra om det för det innabar att jag gick och höll Fanny i alla butiker när Jenny provade kläder och så.
Det är sjukt hur utvecklingen på små barn märks så tydligt. Förut så var lillan bara vaken när hon ville äta typ men nu ligger hon och filurar och tittar runt. Som när jag hade henne i famnen så bara var hon. Världens sötaste bebis (iallafall tills jag får mina egna ;))



xoxo
erika

favvo

http://www.youtube.com/watch?v=5dmXINEm1-E

Kändis gäster.

Jag blir faktiskt lite förvånad när det kliver in gäster som är kända personer från tv av olika anledningar. Som idag så klev Laila Bagge in tätt följd av Johan Palm.
Inget mer med det egentligen men liiiiite coolt är det faktiskt. Dom var jätte trevliga och ville äta lite lunch. Och jag råkade jobba där. :P
Just had to tell you!






Dennis ligger och sover så jag försöker att underhålla mig genom att försöka verka som att jag kanske hade nånting viktigt att berätta.
Juste jag kommer att missa finalen av Melodifestivalen. Jobbar :S ¨Tråkigt faktiskt.

xoxo
erika

Hel helg ledig!

Det kommer inte hända allt för ofta tror jag men jag bytte min söndag och jobbar åt tjejen en annan gång när hon behöver det. Man måste få göra så ibland.

Så i fredags stängde jag så det vart inte mycket mer än hem och sova. men på lördagen så åkte jag och Dennis till SKHLM för att jag skulle hitta en tröja att ha på mig på kvällen. Både han och jag var kanske inte på världens bästa humör. Eller jag tappade mitt för att jag hade svårt att hitta en fin tröja men jag fann en tillslut.
Dennis provade ett par röda chinos som var jätte tuffa. Vi får se om han köper dem :)

På kvällen var det först drink hos faster innan vi åkte till restaurang TVÅ på St:Eriksplan. Jätte mysig restaurang med goda drinkar och maten var också toppen. :)
Vi blev kvar där någon timme och vid 23 så bar det av till Golden Hits. Har aldrig vart där förut och det var väl okej. mycket blandat folk men det kändes så labyring aktigt med olika våningarna och små trapporna. Där stod vi mest och hängde sen när de skulle stänga så gick vi till White room för att faster kände vakten och en tjej hon jobbade med på Centralen jobbade i kassan. Har aldrig vart där heller men där dansades det massor. Faster kände sig gammal men va fan vi hade kul iallafall haha. 
Tog första pendeln hem så det var ljust när jag gick från stationen haha det var länge sedan.

Gårdagen var inte spännande för då låg jag i sängen och mådde lite sådär. Överlevde men mådde inte bra :P
Men Dennis var så gullig och vi mös hela dagen och lagade god mat.
Såg två filmer också. Rallybrudar och Slumdog millionaire.
Båda var bra. Rallybrudar var helt okej lite små skoj sådär och Slumdog var jätte bra.

Nu måste jag ta en dusch innan det bär av till arbetet.

xoxo
erika

Böcker igen!

Igår hämtade jag böckerna som jag har beställt :) :)

Valde att börja med Liza Marklunds bok Nobels testamente som kom efter "Den röda vargen". Det handlar om journalisten Annika Bengtzons händelsfulla liv. (Hon som var tillfångatagen av "Sprängaren".)



Favvo!




Akon - clap again

sjukt nice låt!




Joppa sej liite

Attans bananer vad trött jag ääääär!!
Och detta är veckan då jag har 4 stängningar. Vi kör varannan vecka 3 varannan 4 så att det blir rättvist.

Inga speciella planer i veckan förutom att jobba och att det behövs dammsugas hemma :P Ska iof till stan imorn och handla lite grejjer till Fannys dop present. Ja det är ett tag kvar men har lite planer som är bäst att fixas direkt :)

just jag var ju ute i Södertälje i lördags efter jobbet haha. Det hade jag nästan glömt bort men inte för att det inte var kul för det var det. Har inte träffat Elin och Pernilla sen det par galej hemma hos Elin o Fredde.
Åkte hem och svidade om och fick sedan skjuts av Joni till Södertälje. Han har ju fått körkort WOHOOOW!! Finally!
Vi hamnade på Hamnmagasinet och det var väl helt okej men det var lite folk :S Tälje borna kanske lyxade till det och tog sig till Stockholm som dom själva skulle säga ;)
Sen kom Fredde och hämtade oss och vi tog ett stopp på Donken. Smakade bra gjorde det. Blir ju inte lika mycket Donken som förut kan man verkligen säga :P Vad som hände efter Donken ska vi inte ens tala om, men KAOS kan vi lite lätt utrycka det som.



Igår hade jag och Dennis en dag tillsammans. Med tvättstuga och storhandling på Maxi :P Inte sååå mysigt men det var saker som behövdes göras :)
Tvättstugan var spännande och jag som inte hade sovit många timmar hade as roligt åt det. Jag brukar använda ett Dl mått när jag häller i tvättmedel i maskinen men hällde bara i nu och var skit nöjd. Sen undrade jag varför det kartongen med medel kändes så tom. JO FÖR ATT DEN TYP VAR TOM!!
Jag hade hällt lite väl mycket medel i alla maskiner. HOPPSAN. Inte meningen men min uppskattnings förmåga är fan inte bra och tror inte att den någonsin har vart det :P haha!!

xoxo

erika


RSS 2.0