Eveningmarket in Khanom

Snart ska vi aka in taxi till marknaden som ar pa onsdagar har i Khanom.
Solen har vart framme idag genom disigheten som anda har legat over himlen. Vi lyckades aven se delfinerna idag igen nar vi satt och at frukost, har behovs minsann ingen snorklingstur ;)


Idag regnar det!

Tjingeling.
Idag har det regnat i princip heeeela dagen sa vi har inte vart sarskilt underhallna. Mamma och Dennis har passat pa att ta en massage och nu sa vantar vi bara pa att vi ska ner att ata middag.
Imorn ar nog solen framme igen :)

Khanom to Koh Samui

Igar marse sa akte vi ivag till Koh Samui for att vara dar en natt. Maste ha lite shopping och det blev det ocksa. Det mesta kommer vi anda att hinna med i Bangkok :)
Resan gick bra och vi hann med sjalva stan pa Samui och Big Buddah.

Har det toppen och det ar jakligt varmt imorn ska det pressas pa stranden igen. Far se hur brun man hinner bli pa 2 veckor.

Puss och kram alla mina nara och kara!!

Snabb update

Nu ar vi antligen framme och ar inne pa dag 2 har i Khanom. En liten stad dar det inte hader sarskilt mycket. Runt hotellet finns 3 minimarket och nagra restauranger. I love it!!
Igar lyckades vi faktiskt se de rosa delfinerna som finns har simmandes och hoppandes en bit ut. Helt galet.
Njuter till fullo och langtar inte alls hem ;)

Hoppas att ni far en toppen julafton allihopa! (jag ska sola och bada i havet).

Snabba ryck

Ett snabbt inlägg bara innan jag ska diska upp det sista och sen duscha och packa det sista som ska ner i väskan! Om någon timme är vi på Arlanda och inväntar vårt plan.
Hittills har det inte blivit några ändringar på vår flight och det känns skönt.

Det ska tydligen vara dåligt väder dit vi ska nu i en vecka men det skiiiiiter jag i bara jag får shoppa och ha semester :) Dom ggr jag har vart i Thailand så har inte hela dagarna vart jätte dåliga utan oftast förmiddag eller eftermiddag som det har vart molnigt och sen spruckit upp så förhoppningsvis så är det så denna gång också.

Ha det så trevligt i snökaoset och ät inte för mycket julmat!


Denna bild är från hotellet i Bangkok då jag var i Thailand för 2:a gången :)


Nu är vi hos Jesper och Lollo. Här dukas d...

img_1630 (MMS)

Nu är vi hos Jesper och Lollo. Här dukas det upp för Julmiddag :) mums.  Vad tycker ni är det godaste på julbordet? Jag gillar lax med potatis och rödbetssallad.


Imorgon era jäklar!

Då drar jag och när jag tittar ut genom fönstret nu och det snöar helt galet mycket så gör det bara att jag längtar ännu mer.

Vi hade en jätte trevlig kväll hos far min i fredags men det blev ganska sent. Kom iväg strax innan 1 på natten och min syster åkte med oss så jag skjutsade först hem Dennis och sen körde jag hem Hösa.
Och för dom som inte vet så har vi lite problem här vid vår parkering med skottning så det är säkert 20cm med bara modd som gör att bilen inte får något fäste.
Så jag ska parkera bilen och fastnar, får motorstopp, backar ut lite, tar sats och ska framåt, fastnar, backar, fastnar, får motorstopp och så höll jag på säkert 10-20ggr och började tappa tålamodet och visste inte annars vart jag ska ställa bilen. Så testade på en annan plats och höll på en stund till sen slutade det med att jag gled in i en plats. 30cm från grannens bil.
INTE OKEJ HUDDINGE KOMMUN!!
Jag ska inte behöva vara rädd för att inte få ut bilen eller in. Ska inte behöva vara nära att krocka in i grannens bil för att bilen bara glider runt! Ska inte behöva putta ut gästernas bil för att dom ska kunna komma hem.
Det fick nämligen Dennis göra när Jenny och Joni åkte hem, hjälpa till att putta ut bilen för dom stod lite snett o grejjer bara för att han också fastnade på vägen in.

Så här fina var mina kära gudbarn när dom var här på besök igår :)!

Snöstorm

Dagens snöstorm har jag inte alls gillat. Det har tydligen vart det i hela landet så vi i Sthlm är iallafall inte ensamma.
Mest irriterande är när jag tar på mig huvan för att inte få all snö i ansiktet så funkar det inte för det blåser som en virvelvind från alla håll och kanter.

Hade bokat tandläkare idag innan jobbet och gjorde samma misstag och går med på en tid 8.50 och börjar inte jobba förän 11. Så satt och läste tidningen och chillade bara i personalrummet i ca 1.5h.
Som vanligt fick jag ett aja baja från tandhygienisten för jag har tandsten i tandköttet. "Du måste använda tandtråd Erika, annars kommer du börja få tandlossning snart"
Så eftersom det inte är så skönt att ta bort tandsten, och jag har redan som det är blödande tandkött som gjort att jag blödde i käften heeeela dagen, så ska jag från och med nu verkligen försöka använda tandtråd vaaaarje dag. Har sagt till Dennis att han måste försöka påminna mig.
Dag 1 (idag) CHECK!

Imorgon jobbar jag 10-19 sen kommer Dennis och hämtar mig för att vi sen ska åka till Tyresö och ha en liten julafton med min far innan vi åker :)

Hoppas att ni alla drömmer braviga drömmar!

Nä för vet ni vad...

Jag är verkligen sämst på att hitta på bra rubriker, får träna helt enkelt :S

Idag så har det vart ganska lungt på jobbet, man märker att folk är iväg och julhandlar för på eftermiddagarna men vi fick en knasig liten rusch som då hade påverkats av att det hade vart en olycka på Huddinge station. En kvinna hade hoppat framför tåget, nej jag tror inte bara utan en tjej som jag jobbat med blev tyvär vittne för händelsen.
Pratade sedan med mamma i telefon när jag var hemma och i bakgrunden var det ett jäkla liv med brandbilar och ambulanser och då har det då ramlat en kvinna på spåret i Tumba.
Hemskt att folk ramlar ner på spåren på det där viset vid pendeltåg och tunnelbana!
Att sedan hoppa framför tåget är hemskt, förstå hur dåligt man mår då för att göra en sån sak men att sedan vara så ego att inte tänka på hur det påverkar folk som ser det som i sin vardag väntar på tåget och lokföraren som då kör på personen. Dessa vittnen kommer må dåligt ett tag, något annat kan man inte räkna med!

Snart får jag sova och vila massor.

Varje dag jag vaknar nu och är arg över att jag måste gå upp och att jag är så jävla trött ska jag tänka på att det närmar sig 2 veckors semester. Woop Woop !

Nu tog precis Paradise Hotel slut och det betyder att jag ska börja åka mot Alby för att hämta lite varor till restaurangen.

Gone and away.

Godis, chips och läsk på en måndag! Mums m...

Godis, chips och läsk på en måndag! Mums mums. Om en vecka vid den här tiden så är vi på Arlanda för att ta flyget till Thailand. Dags att sova snart, vad skitförbannad i morse när klockan ringde. :P


Fredags final the last one!

La precis ett bet på Unibet :) Satsade på att Minnah vinner. Hon hade ett odds på 5.5 ggr pengarna så varför inte.

Barnen här har somnat nu så vi har börjat duka upp godis och chips. Hörde av Dennis att finalen ska vara grym så har stora förväntningar.

Jobbar som sagt till 17 imorn och kommer att göra mig iordning hos Jesper och Lollo istället för att dom är så snälla. Kollade in på duschen på jobbet och den är inte särskilt fräsch så jaaa tack! Och då kan jag låna Lollos hårfön, haha.
Valde outfit idag så att det är klart men ni kanske kan få se den imorn.

Håll tummarna nu för att Minnah vinner Idol 2010

Men hallåå!

När Paradise presenterades så sa speakern att det var det allra sista avsnittet men det verkade knasigt, hinna med att skicka hem folk och ha finalen på 30minuter!?
Det var inte alls sant för nu är det finalveckan så nästa torsdag är det final. Usch för att dom ljuger på det där viset.
Hoppades på Julia eller Petter men det gick ganska fort åt skogen så nu håller jag på Johannes och Emelie.

Imorn är det Idol finalen och den ska ses hos Jesper och Lollo med massa snask.
Skulle vart ledig hela dagen imorn men vill passa på att jobba innan jag åker så jobbar 10-15 bara. Kanske inte det smartaste eftersom jag inte mår så bra men men cash is king har jag hört.
Jobbar även lördag 8-17 sen vid 19 är det middag med jobbet på TB's. Kommer aldrig hinna hem emellan så får fixa mig på jobbet och ta med mig allt dit helt enkelt. Ska bli riktigt kul!

Lämnar även denna dag med att koka upp lite te sen är det sova säng.
Puss o kram


Jäkla hals.

Kände lite igår att jag hade ont i halsen och när jag vaknade så hade det inte blivit bätte :( Bara jag inte blir sjuk nu innan vi åker, har inte råd att vara hemma från jobbet. Åker ju på obetald semester.
Imorgon jobbar jag 8-17 och kör skift, helt crazy. Men det är för att chiiferna är på Kick off med HK.

Nu ska jag koka lite te och bara ta det lugnt och se Paradise Hotel (ja jag har följt det lite maniskt).
Hoppas att Julia eller Petter vinner.


13 dagar kvar!!

Om 13 dagar åker vi äntligen till Thailand! Det ska bli helt underbart och jag ser fram emot att göra av med pengar på massa shopping! Nya jeans vill jag ha och massa smycken. Listan är lång men jag har inte skrivit upp allt så det måste jag se till att göra. Ska skriva in det i telefonen så att listan alltid är med. Organiserad, ja tack :)

Imorn är en nice dag på jobbet. Ska inte stå på golvet om det inte blir jätte mycket att göra utan ska organisera hela bakre lagret. Deeeet ska bli spännande men det känns skönt att det ska bli ordning där igen. Det har blivit lite att "oj vart får kartongen plats, jo där, då lägger jag den där".

Ska se klart på Desperate Housewives sen sova säng! Sov så gott!

Im off!

Fick mess av Tessie för en liten stund sedan att hon är i centrum 12.10. Paniiiik Jag stod bara i morgonrock och mina duntofflor vid den tiden och hade precis dammsugit klart :P
Så det blir bilen till centrum annars hinner jag aldrig och bussarna går inte var 10:e minut här. Får se om jag får ut den ur parkeringsplatsen bara med tanke på hur mycket snö det kom igår och idag är det ändå "varmt" så det är bara modd på vägen här utanför.

Ska köpa 4röda ljus och lingonsylt i centrum. Förhoppningsvis kommer jag ihåg det nu när jag skrev detta här. Har lite halv kasst minne som dom som känner mig vet :P

Hyvää Itsenäisyyspäivää!


Ledig idag och imorn.

Heeelt galet ;)

Okej, det var ganska mycket folk inne i stan sen då. Det var bara vi som va där inne så jäkla tidigt. Vi gick förbi NK's julskyltning och dom på The Voice morgonprogram hade vart besvikna och visst var det inte lika mycket rärelser på alla gubbar men det var en cool lite story när man läste texten som var skriven på varje ruta.

Köpte iiiingenting idag heller och det gör tyvär att jag inte är världens roligaste att gå runt med i affärer för jag hittar massor i alla affärer :( Det värsta är att dom 2 par skorna jag hade spanat in på Din Sko säkert inte finns kvar när jag kommer hem från Thailand. Det ena paret är på rea och det andra har jag bara sett i en Din Sko nu och då bara 2 eller 3 par kvar :( Håller tummarna för att den knähöga stöveln finns kvar!!
Skulle ha velat köpa nya tunnlar till öronen på Punkt shop men orkade inte välja så ska kolla på Barbarella.com nu ikväll. Dom rosa jag har nu har jag köpt därifrån fast när dom sålde på Tattoo Mässan.

Imorn har jag en fika bokad med Tessie. Annars blir det att städa lite hemma.

Puss o kram!


Idag är det plattans julmarknad på schemat...

Idag är det plattans julmarknad på schemat. Det var inte så mycket folk där som det brukar. Julhandeln har nog inte börjat ordentligt än. Vad gör ni en söndag som denna?


Jag hade rätt!!!! Jay och Minnah i final! ...

Jag hade rätt!!!! Jay och Minnah i final! Borde ha tippat på resultatet. Vem tror ni vinner hela skiten?


Fiiiifaan sa jag!

Det är inte mycket mer spännande som händer just nu förutom att jag jobbar och bara är :)
Julgranen och julpyntet är uppe nu och det är mysigt, jag är gärna den som svär över att det är sjukt kallt ute o blä blä blä över allt som har med vintern att göra men att vakna när det är mörkt och adventsljusstakarna är tända gör att jag ändå orkar gå upp.

Men på måndag är det 2 veckor kvar tills vi åker till Thailand och jag ser fram emot det jätte jätte jätte mycket. Inte så konstigt kanske.

Jag <3 Dennis (och sommaren ;) )


RSS 2.0