Utgång på lördagen- check!

Har bytt pass på lördag så jag öppnar istället för att stänga. Så ska iväg och partaja med Elin och Pernilla är det tänkt :) Ska bli riktigt kul, det hinner alltid gå lite för lång tid mellan våra get togethers.

När Dennis kom hem idag så påbörjade han sitt projekt i trappen genom att bila och ta sönder väggen haha :P Så jag lagade mat med hörselkåpor, hihi.
Hallen har en ganska tråkig beige färg och uttaget till lampan satt mitt i väggen så min kära elektriker fick krupp och kom på att det skulle vara snygg med spottar uppe i taket som i en låda.
Lätt att jag gick med på det :) Ska måla om samtidigt så det kanske blir en röd fondvägg där vi vill ha siluetten av oss eller så blir det helt vitt bara. Får se får se vad det blir. Hoppas att det blir klart i nästa helg bara :)



Ska se lite på television innan det är dags att sussa.
Gonatt
xoxo
erika


PS. Någon annan än jag som blir glad av att se Unibet reklamen när killen målar bagagebandet så att det blir som roulett? Gillar! DS

Finns det inget viktigare att ha på förstasidan?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5849221.ab


Kartonger fram och tillbaka.

Har börjat längta efter mina halsdukar och när jag cyklar från jobbet på kvällarna är det kallt så vill ha mina mössor. Men dom är putsväck borta !
Så idag tänkte jag att jag organiserar lite och går egenom säckar och kartonger som ligger i förrådet och klädkammaren. Nu är det gjort och fortfarande inget.
Det kan ju inte bara ha försvunnit under flytten? Och lägenheten i Tumba är tom...
Hinner bli lite crazy här hemma. Så många platser finns det inte att stuva in saker i så vart är de?
En gåta!

(uppdatering- Har packat så bra så mössorna och halsdukarna ligger i en säck tillsammans med kläder jag tänkt sälja å loppis hemma hos mamma. Bra jobbat hahahah)
xoxo
erika


Sisådär 1 månad kvar!

 



Om ungefär en månad bär det av till Thailand i 3 veckor.
Bangkok och Ao Nang snart kommer vi!!




Klantarsel

Thats me in a nötskal. I söndags när jag och Dennis var på bio åt vi choklad (gott gott gott) Men så lyckades jag spilla på mina ljusa jeansleggings som jag har trånat efter så länge och äntligen köpt. Så inte i tvätten med dem och det går inte bort? ! Gaaaah. Det är typ 2 mörka fläckar på varsitt lår :( Bajskorv.
Ska testa med TaBort om det då är kvar blir jag ledsen!

Stängde idag och det var helt ok att göra under dagen och sen från 15.00 så bara rullade det på. Köer heeela tiden. Hann bli lite orolig där när alla slutar 19.00 och vi fortfarande har gäster. Men det dog som tur var. Då börjar alla städa haha. :)



Imorn är jag ledig så det ska fixas hemma. Städa och leta fram alla mössor och halsdukar iallafall.

Nu ska jag fortsätta se på Greys Anatomy.

xoxo
erika


(Längtar till värmen i Thailand!! Det börjar närma sig nu :))


Sååå dålig!

Helt galet dålig uppdatering. 5 dagar sedan som jag skrev sist. Sorry!
Det är ju saker hela tiden känns det som. Jobbas det inte så är det annat bokat eller så umgås jag hellre med min käraste kärlek !

I lördags så fixade jag och Dennis lite hemma innan vi mötte B i centrum för att handla massa råvaror för att lagas tacos. MMmmm vad gott det var och eftersom vi var tidiga så passade vi på att njuta av några öl på balkongen. Solen sken och det var nästan gaaalet varmt men ack så härligt. Det ska bli massa sådana dagar nästa sommar hos oss :)
Vi tog oss sedan hem till Frida som firade sin 20års dag. Det var trevligt men vi var inte kvar så jätte länge.
Söndagen spenderades på Heron City med ett stort varv på Media Markt där vi var riktigt nära på att köpa ett biosystem men vi fick svårt att välja sen så det får vänta till efter Thailand !
Seeeeen såg vi Flickan som lekte med elden.
Filmerna är värda att ses, absolut, men läs hellre böckerna. Det är så mycket mer som händer än det som de har filmatiserat, sjukt galet mycket mer så som sagt se filmerna men läs även böckerna.

Lite jobbigt på jobbet nu med folk som är sjuka, som skapar stora problem för oss när ingen sen kan ställa upp och jobba. Men vad ska man göra. Förhoppningsvis ordnar det upp sig till nästa vecka.

Ska snart sova tänkte jag men först måste det spelas lite :)

xoxo
erika

Såååja det närmar sig.

Helgen börjar sig nuuu. Så skönt och jag är ledig både lördag och söndag.
Måste bara säga att jag överreagerade i förra inlägget. Man är så inställd på att vara ledig sen blir det inte så därför föll mitt humör lite. :S Men kvällen gick jätte fort och alla var på bra humör så det var bara trevligt att vara där. Som om jag inte är där tillräckligt, haha!

I helgen var det tänkt att jag och Dennis skulle ut med Lollo och Jesper men vi skjuter upp det nån helg för Lollo är förkyld :( Så Jag och Dennis ska på kalas hos Frida på lördag.
Annars så ska det städat och piluras hemma bara. Det finns massor att göra bara man tar tag i det, inte det lättaste dock.

Nu är Idol slut och det är snart dags att krama kudde.

xoxo
erika

Bowling och middag.

Igår jobbades det bara till 15 sen hade vi ledningsgruppsmöte. När det var klart så åkte vi till Heron City för en match i bowling och en trevlig middag.
Såklart vann jag över de på vår restaurang :) hihi busigt värre!

Fick precis ett samtal från jobbet där de frågade om jag kunde jobba. Saken är att för mig har jag inget val. Jag blir lite arg faktiskt över att det ska behöva bli såhär hela tiden. Jag var sjuk för ett tag sedan och jag vet att det blir jobbigt absolut. Som tur var det bara vanliga medarbetar tider som behövdes fixas.
Så jag ska jobba från fem. :(
Det jobbigaste är att säga det till Dennis...

Så nu tappade jag precis lusten att skriva mer. Ska äta frukost nu och sen fortsätta tvätta för att hinna till SKHLM till tolv ungefär och träffa Jenny, Lollo och Ella :)

 

xoxo

erika


En lördag..

Igår så startade dagen med frukost och sen tog Dennis tag i att måla klart vårt sovrum. Vet inte om jag har sagt det men färgen på väggarna där var speciell. Dom hade försökt matcha fond tapeten som är i huvudändan av sängen. Så nu är det vitt iallafall, det blev mycket bättre så.
Medan Dennis målade städade jag. Plockade undan, dammsög och moppade.
När det var färdigt tog vi bussen till IKEA där vi gick raka vägen till sängarna. Klämde och provlåg några stycken sen var det att plocka llt ur tag själv lagrena för att betala och ställa dom nere vid leverans snubbarna.
Det blev en Malmen ram i ek med två 90 sängar och en 180 bäddmadrass. 2 lakan fick vi med oss också eftersom vi inte har några så stora :)

Väntade in leveransen av sängen sedan kom "B" och hämtade oss. Grillade i gott sällskap och vi missade regnet som tur var, haha.
Vi ringde tarre ganska tidigt men var helt slut och öppnade idag så tog det lugnt men hade verkligen en rolig kväll. Det går inte att låta bli att skratta massssooor med de människorna :)

Sov riktigt dåligt inatt (somnade liksom aldrig utan låg halvvaken hela tiden) så var jätte trött när jag gick upp lånade jag Dennis busskort och tog bussen till centrum. Kände bara att jag inte orkade cykla idag.

Öppnar imorgon också så har badat och satt på mig myskläder. Kanske blir en film sen sussa..

xoxo
erika


Home Sweet Home!

Nu är jag hemma från arbetet, inte just nu nu men för en liten stund sedan. Kvällen gick bra men vi hade hela tiden någonting att göra så hann inte fixa uppfyllning och liknande för imorgon i samma utsträckning som jag brukar och hade velat.

Morgondagen är smockade med saker. Dennis ska börja måla direkt när han vaknar (observera inte när jag också har vaknat utan när han har vaknat och det lär bli tidigt :P ) och jag ska städa under tiden. Sen bär det va till IKEA för att köpa säng och efter det får vi besök av Dennis mor och syster som är nyfikna över hur vi bor :) Seeen kommer B för att hämta oss då vi är bjudna på grillning hemma hos honom med några andra. Ska bli riktigt gott med grillat. Håller mig nykter för att kunna öppna på söndagen tyvär.


 En stooooor kram med min älskling. <3


Nu ska det sussas.



xoxo
erika

God morgon Sverige

Vilket fint väder det är ute :)

Men jag har ett problem med vår balkong haha, det bor minst två stora spindlar där.
Två kvällar sedan så skulle jag ut och röka och sätter mig på våra fina balkongmöbler och ser att något stort svart går på väggen precis bredvid mitt huvud. Den var sjukt stor och äcklig !!
Sen dess har jag haft koll efter den och det känns som att det alltid kryper när jag går ut. Nu var jag precis ute för min morgon cigarett och då är det en annan rackare där ute. Inte alls lika stor men denhär har då passat på att göra spindelnät kors och tvärs över hela balkongen. BLÄ!!
Får rysningar bara jag tänker på det fan. Ska köpa något medel och spruta runt på balkongen så att dom typ dör.

Nog om spindlarna, dom är vidriga alltid men nu har jag ätit frukost och ska spela lite innan det är dags att cykla till jobbet. Stänger idag så det blir sen uppdatering ikväll.

xoxo
erika 

Hopplöst!

Jag är så hopplös... eller egentligen inte för jag har vart duktig och låtit bli!
Satt igår och klickade runt på massa hemsidor och hittade massor massor som jag skulle kunnat klicka hem och nu har jag också kollat runt. Jag har lagt saker i kundkorgarna men sen bara stängt ner för att låta bli att beställa det jag hittat.
Vårt hem är prioriterat just nu och det som egentligen skulle behövas mest ( jaja egentligen inte men ändå) Det är ett par till jeans (har hål i alla förutom 2 typ) och ett par Uggs till i vinter, jaaaa :) :)

Hade en sjukt bra kväll på jobbet idag. Vi var tillräckligt många på golvet för att möta försäljningen och allt gick smidigt, alla var på bra humör. Helt perfekt var det. Jag skulle vilja att alla dagar på jobbet var som denna. Risken är att imorgon kväll blir kaos haha. Så hoppas kan man iallafall göra.

xoxo
erika

Så sjukt bra!





Mohammed Ali ft Danjah - Lever för det här

Båda artisterna tycker jag är riktigt duktiga och har inte hört någon låt hittills som är dålig :)



Mohammed Ali ft Nano -  Porten

Det är också en höjdare. Alla är från mina hoods vettni :) jajamensan!


Galen!

Igår när jag skulle logga in på FB så gick det inte. Höll på o få krupp och trodde att det var något fel med tangentbordet typ. Lock på nummer eller liknande.
Men nu hände samma sak ikväll igen. Så jag vet inte om jag är paranoid men det känns som att någon har bytt mitt lösenord eller liknande. Så nu är det helt bytt till något helt annat. Om det nu är som jag tror så VEM och VARFÖR ?! Förstår ingenting.



Igår städade jag och Dennis förrådet så att man kan komma ner där. Sen var vi och slängde soporna som vi samlat på oss. Vår återvinning är på andra sidan Glömsta leden. Kändes helt knasigt men så är det .

Sitter nu och klickar runt på massa butiker på nätet och aj aj aj vad svårt det är att inte beställa något! Skor är jätte billiga ! Suck!  Och massa gulliga Hello Kitty saker. Men det kommer jag kunna köpa i Thailand :) Wiiihooo Det börjar närma sig.

Snart ska jag sussa. Stänger imorn och på fredag sen på lördag är det målning, en sväng på IKEA och besök från Strängnäs som är på schemat :)

xoxo
erika

Måste också.

Nu ska jag bara röka sen måste jag också sova. Öppnar imorn så det blir en tidigt cykel tur till arbetet, undra hur många grader det är vid 07.00 ?

GONATT
xoxo
erika

<3


Han ligger och sover nu. Men oj vad jag älskar honom! <3


Nu nu nu nu..

känner jag att jag har tid att skiva lite blogg. :P 6 dagar sedan sist.
Det har vart full rulle här hemma och sedan ska man ju jobba också därför har jag inte kunnat uppdatera er om vad som händer.
Har kanske inte så mycket att berätta om men statusen med flytten är helt okej. Det har målats i sovrummet tavlan över matbordet är uppe och en kaffebryggare kirrades igår :) (tack mamma)
Klädkammaren och själva sidan där soffan ska stå kan man inte göra så mycket åt just nu eftersom det måste komma hit möbler eller liknande för att få iordning.

Det är så sjukt nice att bo här. Jag och Dennis kommer att ha det så fint och mysigt här!
Inflyttningsfest är ganska långt borta fortfarande och vet inte om vi hinner ha det innan vi åker till Thailand. Beror på när soffan dyker upp här :)

Nu måste jag äta frukost sen ska jag cykla till arbetet :)

xoxo
erika

RSS 2.0