Galen!

Igår när jag skulle logga in på FB så gick det inte. Höll på o få krupp och trodde att det var något fel med tangentbordet typ. Lock på nummer eller liknande.
Men nu hände samma sak ikväll igen. Så jag vet inte om jag är paranoid men det känns som att någon har bytt mitt lösenord eller liknande. Så nu är det helt bytt till något helt annat. Om det nu är som jag tror så VEM och VARFÖR ?! Förstår ingenting.



Igår städade jag och Dennis förrådet så att man kan komma ner där. Sen var vi och slängde soporna som vi samlat på oss. Vår återvinning är på andra sidan Glömsta leden. Kändes helt knasigt men så är det .

Sitter nu och klickar runt på massa butiker på nätet och aj aj aj vad svårt det är att inte beställa något! Skor är jätte billiga ! Suck!  Och massa gulliga Hello Kitty saker. Men det kommer jag kunna köpa i Thailand :) Wiiihooo Det börjar närma sig.

Snart ska jag sussa. Stänger imorn och på fredag sen på lördag är det målning, en sväng på IKEA och besök från Strängnäs som är på schemat :)

xoxo
erika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0